Съмнение за изневяра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Съмнение за изневяра
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 4963 пъти
Здравейте, всички! :) Влизал съм в този сайт няколко пъти и съм чел тук-там някоя и друга история. Та мина време и реших да пиша и аз. Може да получа съвет, знам ли... Поне исках да си излея душата. Вярно, за това си има приятели, но някак си това малко или много не ми помогна.

Та така, аз съм на 24 години и за първи път имам сериозна приятелка (преди не съм имал връзка с момиче, най-вече защото си търсех, такова което да отговаря или да прилича поне малко на мен, другата причина е, че живея в малък град (по-точно на времето заради родителите ми се установихме в него, а и тук така и не намерих това момиче, което търсех)).

С моето момиче бяхме в една група през студентските си години. И с времето все повече ми допадаше като човек - мила, добра, винаги е готова да помогне на някого, както самият аз правя. Та мина време и пламна любовта ми към нея. Ужасно много съм влюбен. Тя самата дори ми беше казала, че ме харесва много. И така, връзката ни е от 6 месеца.

Първите дни и дори седмици бяха прекрасни, когато бяхме заедно. Но напоследък ме връхлитат едни съмнения, вътрешно ме безпокои мисълта, че тя може би ми изневерява. Затова отсъдих по начинът, по който тя се държи, просто ме съмнява, че има друг. Ще Ви кажа, кое ме безпокои.

Не сме се целували баш както се целуват влюбените двойки (нали се сещате, онези дълги целувки). А вместо това, все кратички и то най-вече като се срещнем или се разделим. Ние не се виждаме много често, понеже тя е от по-голям град (няма да издавам кой), а аз отстоя само на 41 км от този град.

Друг проблем е, че аз като много млади хора не мога все още да си намеря работа (пусках CV-та, ходих на 2-3 интервюта, но общо взето предимно "шуробаджанащина", междувременно продължавам да си търся). Та, както и да е, да не се отклонявам много.

Значи преди време имах профил във Facebook (то вече кой ли няма). Мина се време - изтрих го. И от както тръгнахме с моята приятелка отново си направих акаунт там (най-вече заради нея). Обаче един ден забелязах, че някакъв ? пише, закача се с нея и то по такъв начин, че все едно се познават от много време.

Той писа и на мен и ми беше казал нещо от рода на "имаш хубава приятелка, от кога сте заедно?". Аз естествено не му отговорих. Кой е той, че да ме пита такива лични неща? Но това нещо започна да ме тревожи и този същия тип преди няколко дена ми пише и ми каза, че тази моята не е това, за което се представя. Правела ме на глупак (аз междувременно имах съмнения отдавна, но дори и сега от една страна се съмнявам, ама от друга ми се струва, че тя не е много честна с мен).

А тя е по принцип добро момиче, аз също съм много голям добряк и май там ми е проблемът основно, но не знам. Та разказа ми той, праща ми хронологии, такова нещо изчетох, такива неприлични предложения от негова страна, че направо се почувствах много зле. А той ми каза, че просто е искал да види, колко струвала тя. А и тази моята, и тя гледаше да си уреди среща с него, дала му дори Skype и телефонът си.

Мина време, не издържах повече и веднага я запитах, какви са тия неща, защо така постъпва с мен, ако не иска да е с мен поне да ми каже, а не така да си играе с чувствата ми. Скарахме се тогава. Тя всичко отрече. Хъх, аз не съм очаквал и да си признае. Но както и да е. Тя ми каза, че сама искала да го разкара (много странен начин да разкараш някого, като оставиш Skype и дори телефонът си, не мислите ли?). Предпочитала сама да се оправя.

Мина време и се оказа, че онзи тип може би просто се е опитал да ни раздели. Но един ден аз реших да го блокирам, просто не издържах, понеже сега няма да споменавам с подробности, но същият този тип и преди съм го блокирвал, само че този път беше с друг акаунт и то фалшив. Той сам си призна, че ме е лъгал за самоличността си, но искал да ме предупреди. Той ми казва, че имал общи познати с моето момиче, а тя самата отрече да има такова нещо, още по-малко да го познава лично.

Този тип я блокира междувременно нея. Но може и самата тя да го е блокирала - не знам. Стана такава каша в главата ми, че не знам дали ме разбирате. Ето, защо аз по принцип не харесвам Facebook, голяма клюкарщина е там. И като нищо може отново да го затрия, единствено го ползвам заради мои бивши колеги от студенството и заради приятелката ми, както споменах.

Дори сега в момента вътрешно ме човърка, притеснявам се. Просто ми е трудно да го опиша. Не съм се чувал с нея 3-ти ден. Писах ? SMS-и, днес и звънях 2-пъти - никакъв отговор. :( Не знам вече какво да направя, объркан съм до такава степен, че като нищо ще ми писне и ще я зарежа (макар, че аз едва не го направих, когато се скарахме последният път).

Уж всичко се оправи, но защо ли аз не съм убеден?! И продължавам да си мисля, че тя може би си има друг. Просто не мога да си го обясня - целувки (макар и кратички) от време на време, за секс не ми се коментира, до там още не сме стигали. Аз не бързам за тази стъпка, но ми се струва някак странно, че тя дори не е изявявала желание.

Друг е въпросът, че когато искам да я целуна, тя като чели леко се дърпа, абе просто се държи като тези жени, които докато са с теб, в следващият момент правят секс и се целуват с друг. Имам чувството, че тя продължава да ме мами, мисля си "може би онзи е бил прав, може наистина да се е опитал да ме предупреди", но аз като не го познавам лично, как да му повярвам?

Моята приятелка я познавам повече от 5 години, а просто не мога да и се доверя на 100 %, а какво остава за един непознат. Не знам, какво да правя. Не съм предполагал, че ще попадна в едно такова объркано и сложно положение. Разказах историята си, може би не много подредено, но просто не съм на себе си. Чувствам се отвратително. :((( Ще се радвам, ако ми дадете някой съвет, защото просто не издържам вече така.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: f32d88e45c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   1-во вие правили ли сте изобщо секс?
2-ро, сигурен ли си, че този „той“ не е тя - някоя злобна от миналото ?, която иска да ? разруши животът?
Аз познавам такава жена! Изобщо ти виждал ли си човека, с който уж ти изневерявала приятелката ти?

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 7c2317f110
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Имаш ли приятел, когото тя не познава, и на когото можеш да разчиташ, за да я проследи? Дали се среща с разни типове и т. н.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 722e076d4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Пращаи я подяволите час по скоро изневерява ти братле сигурен съм минал съм през точно твоите неща все едно преразказваш последната ми връзка бегаи от нея само тва щи кажа Хектор

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: a5f068fc6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От цялата ти история нищо ново не прочетох с изключение на това ,че не се целувате както подобава на двама,ако не толко влюбени ,то поне страстно привличащи се.....останалите неща дори да ги беше спестил тук,нещата са ясни......просто се дръж мъжки и си намери друго момиче,което знам,че не е лесно,но се налага.....Зара 36

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 4dcfe01dc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Здравей авторе... Ще ти го кажа направо - много си се вглъбил в тази връзка. Може би защото ти е първата сериозна. И моят приятел все си мисли, че като ми звънне колега или като изляза без него съм с друг, но не е така. Просто явно мъжете сте си такива.
Другото нещо, което не мога да разбера защо си правите мръсно един на друг. Имам предвид онзи " доброжелател", който се опитва да ти отвори уж очите. Той яко няма изгода защо да го прави? Ти в какъв свят живееш - дето царува доброто и всички са честни?
Може да те лъже приятелката ти. Шансът е 50/50 ако питаш мен, защото съм се убедила, че и най-честния и добър човек може да се издъни. А помисли ли, че може да не те лъже? И да съсипваш връзката ви със съмненията си? Да съсипваш и твоите нерви с безкрайното чудене.
Просто повярвай на момичето. В една връзка е важно доверието. Какво ще стане ако всички почнем да се следим и да се подозираме? Ще се затрием като хора!
Осъзнай се. Голям човек си, не си на 17 или 18 и да не знаеш какво предсвавляват хората.
Все пак ми се виждаш свестен мъж и ти желая да имаш успешна и щастлива връзка. Просто мисли трезво и всичко ще е наред. И пращай подяволите всеки страничен, който се опита да се намеси в отношенията ти. Успех :))

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 6d6c2f811d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Здравейте! Благодаря за отговорите Ви. Значи ще започна да отговарям по ред:

До № 1 - не сме правили секс все още. А за това, дали този "той" не е "тя", ами не мога да кажа със сигурност. Просто няма как да разбера.

До № 2 - Страхувам се, че такъв нямам. Тя познава всички мои приятели. А и не мисля, че е уместно да пращам някого да се занимава.

До №3 - Ами да ти кажа, до известна степен може би си прав. И аз така мисля, че може би изневерява. Просто нямам друг отговор на въпроса, защо тя така се държи с мен.

До №4 - Да, мисля, че имаш право. Ще видя, какво ще стане, но мисля че е ясно накъде отиват нещата.

До №5 - Ами да, аз го бях и написал, че това ми е първата сериозна връзка. :) Просто, държа страшно много на хората, които обичам, които ме подкрепят и ме уважават. Нея много я обичам, но просто ми се вижда, че нещата не вървят на добре. Ето днес се опитах пак да я потърся, звънях - не вдига. И си права, май наистина много съм се вглъбил в тази връзка. А за това, което ме питаш в какъв свят живея. Ами много добре познавам света и знам, защо е на това дередже. До голяма степен ние самите си го направихме такъв суров и сложен. Сами си усложнихме живота. Аз съм доста добър, а защо съм чак такъв, ами не знам, просто явно така съм възпитан. Характерът ми е такъв. Не, че и на мен не ми се е налагало да послъжа (то кой не е), но просто не съм такъв, че да тръгна да правя на някого мръсно. Питаш ме дали съм помислил за това, че може и да не ме лъже. Ами то, ако не ме лъжеше, щеше ли да прави подобни неща? А, колкото до доверието в една връзка, ами аз и имах, и то голямо. Вярно, не беше на 100%, ама и то няма как да е в началото ми се струва на всяка връзка, нали се сещаш, все пак хората се опознават тепърва още повече. Какво като съм я познавал повече от 5 години, че тя може като нищо да се е правила на такава, каквато не е. А и опитвам се да и вярвам, но просто с тия неща, които се случиха имам чувството, че май по-скоро си играе с мен и с чувствата ми като цяло към нея. Има такива жени, държиш се с тях добре и ти се качват на главата или ти изневеряват (не, че ние мъжете сме светци и сред нас има боклуци). Точно затова гледам да не избързам със заключенията си, затова се обърнах към хора като Вас в този сайт, за което искрено Ви благодаря от сърце! :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: f32d88e45c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторе, как да ти изнвевери, когато вие любов не сте правили. Моля ти се, по-смело. Та ти си на 24, за Бога! Време е първо да загубиш девствеността си с нея, да я усетиш като жена, тогава да търсиш изневяра.
Освен това, от опит ти казвам, че такива „онлайн приятели“ могат да ти разрушът живота! Може да ? има някой зъб, да е споделила на „приятелка“, която ? има зъб или и завижда и тя да почва с интригата. Забрави!
Вярвай на реалния човек, на човека който познаваш. И, за Бога, правете секс, после ми говорете за изневяра. Та вие връзка така нямате!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 4dcfe01dc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Здравей отново.По-нагоре бях Номер 5. Прочетох отговора ти и виждам наистина как държиш на момичето и как за това си изпълнен със съмнения. Всеки го е изпитал, повярвай ми :)

Но според мен спри да се чудиш и изяснете връзката си. Говорете, няма друг начин (и следенето не помага). Аз съм жена горе-долу на вашите години и все си мисля, че тя по-скоро те има повече за приятел. (поне аз така бих постъпила) т.е. не знае всъщност какви са й чувствата към теб.

Срещнах по-горе в коментарите нещо от рода на това,че ако сте много влюбени целувките ви няма да са такива или няма да се държите така... нещо такова. Замислих се и е вярно. Всеки е имал момент, когато не иска да се отлепи от любимия и е като залепен с Капчица за него. Не е задължително да сте такива, но езика на тялото говори много. Ако тя те гледа право в очите като ти говори и виждаш разбиране в нейните като ти й говориш - добре, но ако извръща поглед, ако нервничи с ръце, пръсти, ако мрънка... просто лъже.Ти я познаваш добре.

А колкото до това, че не вдига телефона- кофти и аз много се дразня (понякога направо прекалявам). Може да е обидена, може да е уморена, а може и да не иска да говори с теб, защото знае какъв разговор ще последва. Вижте се, ако можете, че ако е някой инат няма и да вдигне телефона.

И последно искам да ти кажа - има вариант ти да й обръщаш прекалено внимание и да я задушаваш. За това да се държи така. Не те познавам, но съм срещала мъже буквално обсебени от гаджетата си. Още повече, че не сте в един град. И ето тук стигнахме до същината на проблема. Разстоянието ви пречи. Авторе, имах връзка година, даже близо 2 от разстояние и за жалост беше изпълнена точно с такива съмнения. Накрая се оказаха верни. Надявам се при теб да не стане така! :)) Дано съм била полезна.Хриси

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 8fc4d2e40d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   До №7 - прав/а си, но работата е там, че аз съм ? загатвал (ако мога така да се изразя) за секс, но просто като се видим си личи, че тя не иска, дори и без да ми казва. Боже, че тя дори не пожелава да ме целуне, както си му е реда. Още си спомням, как исках да я целуна на 5-тата ни среща, а тя се дръпна. Помислих си, че може би тя иска да го даваме по-бавно, но това продължи с времето и съмненията ми започнаха да нарастват. Какво остава за секс?

И да, май си прав/а. Думата "изневяра" може би звучи малко пресилено, но лично за мен, да си с някого (дори и да не сте правили секс), а през останалото време вероятно да е с друг - за мен пак си е вид изневяра. Неопитен съм с връзките, признавам си. Но в крайна сметка човек не се е родил научен, нали? С други думи, човек се учи цял живот. :)

Ето на..., четвърти ден вече, ни вест - ни кост от нея. :| Мисля, че е ясно вече накъде отиват нещата, ами май да взема да я зарязвам и да си гледам живота накрая. Все пак има толкова много други жени... Ще видя, какво ще стане. Ще изчакам още малко време и ако положението продължи да е все така, да не ми се обажда, слагам край.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: f32d88e45c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Тази жена ти няма желанието. Жалко. Какво я мъдрим тук за изневери, когато тя не е истински с теб! ТЯ НЕ ТЕ ЖЕЛАЕ, не иска да е с теб, може би иска само да те използва за отдушник, знам ли.
Едно ще ти кажа, ако една жена те харесва, тя ще има нужда да бъде с теб истински, да те грабне и....

Не, няма я химията, сори, но това не е връзка. Продължавай напред и не се коси за нея.
На 24 си, смело, смело!

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 78109fc1b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Здравей, Хриси (№8) ;). Радвам се, че писа отново. Ами виж, не ми се вярва, чак пък да съм я задушавал, дори не съм обсебен от нея. Просто държа на нея. Но явно май ще трябва да се оттегля сам. И другото, което е. Разговаряли сме относно връзката ни, уж всичко беше наред, казваше ми, че е имала сериозни намерения към мен. Ей го сега гледах, че ме е махнала от Skype, от Facebook. Ясно ми беше. Онзи тип, който и да е направо много добре е познал, що за стока е. Тя сама ми го доказа с тая нейна постъпка. Без дори да ми кажа, какво има. Но както и да е. Край. :) Благодаря отново на всички, които се опитаха да ми помогнат със съветите си! Бъдете живи и здрави! :)) На мен сега ми е кофти, но ще се оправя. :|

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: b78556776e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Facebook как скарва хората...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 64c51dd63d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Здравейте!
Бих желала и аз да се включа. Мисля, че нищо няма да излезе от тази "връзка". Не се сърдете на дамата. Вие сте мъж с който тя няма да усети сигурност. Първо - сте на разстояние, второ - нямате работа. Днешните жени не желаят да живеят на село или в малко градче. Ако отидете в града - имате ли жилище?

Това е много важно. Никоя жена не желае да живее по квартири. Все пак... огледайте се където живеете - сигурно има дама, която ще е по-скромна и ще се влюбите отново. Вие сте твърде млад и живота е пред вас. Успех!!!
Сещам се за една мисъл "Когато не може да обичаме когото искаме - трябва да обичаме който имаме."

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 78109fc1b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   До №13 - Здравейте, ами не е това причината. Тя просто ме е мамела. Разбрах, каква е тя всъщност - използва хората. А по-специално мен ме е използвала, като отдушник, както се изрази №10, също така, когато завършвахме и помогнах едно 90% за дипломната работа. Ама и аз все да помагам на този и онзи, за пореден път съм използван. Какъв глупак съм значи. :( Ама така е, ние добрите винаги сме прецаканите накрая. А това за населеното място, ами аз досега щях вече да съм в по-големият град. Още преди години, когато започнах да уча там, баща ми реши да ми вземе апартамент. Само, че за съжаление не се стекоха нещата така, както мислехме. Попаднахме по-скоро на онази схема с измамите със жилищата. Сещате се предполагам. Та ходихме по адвокати, съдия-изпълнители и сега чакаме да си върнем парите. Общо взето животът, по-специално в България, от труден отива към невъзможен. Излизал съм и съм работил в чужбина, сега ме е яд защо се прибрах... Ама нали надеждата умирала последна, вярвах че животът тук ще се подобри, ама къде ти... Още по-зле става. В крайна сметка здраве да е. Поне това ми остава. Поне съм здрав. Ще си намеря работа, ама ще си намеря и жена, която да ме обича истински. Трудно ще е, но... такъв е животът. А, като заговихте за мисли, имаше една такава мисъл: "Хората са създадени за да бъдат обичани, а вещите да бъдат употребявани. Жалко, че в днешно време употребяваме хората и обичаме вещите…"

До №12 - По принцип си прав за Facebook-а, но в случаят малко или много той ми помогна, поне да се убедя още повече, какво е било това момиче всъщност. Поне онзи дето ми писа и на мен ме предупреди. И той се оказа прав. Но както и да е, животът продължава. :) С малко късмет - напред.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: da8806f581
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Жените имат радар за това кой ги желае и кой - не. Според мен ти не я желаеш, а само си я харесвал като човек, но това не стига - тя инстинктивно се е отдръпнала. По начина, по който реагираш на нейните действия си личи, че не съжаляваш много - значи не е имало никаква любов от твоя страна. Направи си изводи за следващата си връзка - не чакай 6 месеца за да правите секс, всъщност една връзка започва след като има секс и двамата партньори се усетят.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: df4738753c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Номер 13, браво за тъпия коментар. Много се кефя на жени като тебе, мислещи първо за парите и за материялната осигуреност. И после- той ме бие, обижда ме, изневерява, ама нали плаща, пък и детенце имаме, ще търпя(не твърдя че в твоя случай е така, и дано не е). Айде второ място, обичай си който имаш и който трябва, а не който искаш и си мисли че си щастлива. Със сигурност не е това причината в случая. Връзките от разстояние просто нямат шанс

Ale

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 64c51dd63d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Мило момче, благодаря за светкавичния отговор. Обръщам се така, защото съм на половин век и не желая да правиш моите грешки. Ти си разумен, интелигентен, образован. Сигурно владееш и поне един език. Най-добре ще е наистина да заминеш зад граница. Там... първите 5-6 год. няма да е лесно, но ще работиш, ще ти плащат и няма да мислиш за храна и текущи сметки. У нас наистина вече е невъзможно да живееш.

Дори да си намериш работа - ако ти платят ще си поемеш сметките и едва ще изкараш до следващата заплата. Ние сме единствената държава на планетата, където минималната заплата е /отскоро/ 270.00 лева, а зимата ел. енергията достига 220-250 лева. Ами другите разходи... Ако се ожениш и имаш деца... представяш ли си? Сега вече може официално да се излиза навън и да се работи. Успех!!!

А сега към номер 16

Сигурно си много млад и неопитен, затова ме обиждаш. Когато създадеш семейство ще разбереш, че за да имат нормален живот твоите деца - трябват пари. Съгласна съм, че не са НАЙ-ВАЖНОТО нещо в живота, но са удобство. Тези, които ги имат - наистина живеят, а останалите - просто съществуваме. Пише ви не жена - материалистка, а жена на 50 год. с достатъчен опит. Желая на всички УСПЕХ!!!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: bd4a9ada29
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   № 15, до известна степен си прав/а. Но не съм съгласен с всичко, което каза. Първо, ти ме изкара едва ли не, че аз съм си играел с нея, а то не е така. Наистина я обичах. Тя това го е забелязала. Работата е там, че тя по-точно е тази, която не ме е обичала, а по-скоро ей така си е играла с мен.

Лошото е, че аз прекалено много се раздадох, а не трябваше. И пак казвам, опит с връзките почти нямам, а тепърва го натрупвам, така че недей да ме съдиш! Само аз си знам какво съм видял и какво съм разбрал.

Второ, ти какво мислиш, че ние мъжете не усещаме, кога сме желани и кога - не?! Лошото при мен е, че изчаках прекалено дълго, ако не ми пукаше за нея, надали щях да изчакам близо 6 месеца. Всеки прави грешки. Никой не е застрахован от провали. Така, че здраве да е. Щом тя така е решила да постъпи с мен - нейна си работа. Жени мноооого. Ще си намеря друга. Животът е пред мен.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: df4738753c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Номер 13/17
Не съм чак толкова неопитен, и много добре осъзнавам, че връзките без любов са обречени. Парите са важни, но не най- важните. Като спомена деца, замисли се какви хора стават от децата които са израстнали без любов и интерес от родителите, и с пари и възможност да угодят на всяка своя прищявка. И не те обиждам, просто говориш глупости.

Ale

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 393e227043
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   До номер 15 Жените имат радар за това кой ги желае и кой - не. И сигурно като правите секс ви глобяват за превишена скорост Хектор

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 7a110b730f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   19, а защо мислиш, че всички богати родители не обръщат внимание на децата си или, че всички голтаци са много любвеобилни родители? Много ограничено мислене! От личен опит обикновено богатите родители повече обръщат внимание на децата си, въпреки всеобщото схващане, а бедните им обръщат внимание само до толкова, колкото да се разпишат като родители.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: f32d88e45c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   21, съжалявам, че твоите богати родители не са ти обръщали внимание, но без елементарни условия за живот, деца не могат да се гледат. Днес поредният луд родител си застреля семейството, до кога?
Стига с клишета от рода, че богатите са винаги лоши и бедните винаги добри - не е така, има и такива, и онакива хора - всеки си е сам за себе си!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 7a110b730f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   22, май не пишеш на когото трябва. Аз съм 21 и прочети какво съм написъл. Всъщност съм съгласен с теб! Аз коментирах коментар номер 19, който намеква, че богатите родители не обръщат внимание на децата си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker