За мъжете и трудните жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За мъжете и трудните жени
преди: 3 години, 12 дни, прочетена 2520 пъти
Здравейте, пиша тук понеже наскоро започнаха да ми изникват въпроси в главата по темата. Не мога да разбера защо някои мъже казват, че харесват трудни жени, такива, с които нещата не се получават много лесно, които не се съгласяват да излязат с тях веднага, които си струва да "гониш". Това било така защото мъжът бил ловец по природа. В същото време обаче казват, че не им се занимава дълго, че ако някоя жена се прави на интересна и не им пуска, няма дълго да я търпят и просто ще преминат на следващата.
Трудно ми е да разбера тук логиката на нещата и как точно трябва да се постъпи. Как така хем да не бъдем лесни, хем да не изпускаме момента ?
Ж 22г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 12 дни
hash: c589631a0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   Да не бъдеш лесна, не означава да отказваш на определена произволна бройка мъже, само за да не се натрупат прекалено много във времето, че да не ти тръгне слух. Идеята е жената чисто и просто да прави секс само във връзка и не на първа-втора среща. Но да ти идва от вътре, а не за да не те помислят за парантия. Не в тоалетната на дискотеката,не в тиндър, не да има приятели с привилегии, не защото онзи е фитнес батка или има яка кола. Трудна означава да правиш секс по любов само. Но не - това не означава да ги сменяш през два месеца "връзките", за да имаш оправдание. Та това е да си трудна. Т.е. да ти идва от вътре дане си курва с две думи,а не да си такава, за да не кажат, че си такава.


А казват, че не им се занимава дълго два типажа. Едните са курварите, които искат да те изчукат на бързо и да си заминат и не им се чака 1 месец да си свалиш гащите. Не случайно казах по-горе да не пускаш на първа среща, защото така ще толерираш да те свалят курварите, а свестните момчета ще стоят на страна от теб.

Другия тип имат предвид да си наясно със себе си. Защото често се получава така - свястно момче иска да те свали, иима чувства към теб дори. Действа бавно и методично, за да не те подплаши. Ти му даваш сигнали, не му отказваш. Но все пак не му и приставаш. Момчето се старае с месеци, прави невъзможното. И аха да му вържеш и хоп идва една фитнес батка с 15 годишен баварец, който на теб ти изглежда като от Мото техника и за една вечер ти сваля гащите. Е, не е ли по-добре, вместо да използваш момчето да си чешеш егото и да ти ходи като кученце подир гъза да му откажеш, ако нямаш намерение да му връзваш. Ако имаш, пък не го тормози повече от седмица-две за еедна среща (не за секс дори).

Надавям се да съм изчерпателен.

 
  ...
преди: 3 години, 12 дни
hash: 06eee38374
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Номер 1, ри само секс по любов ли правиш? Нещо пак май двойния стандарт наблюдаваме. За мъжете може, я за жените не? Мога да ти кажа, че може да си намери приятеши за секс, за които никой да не разбере и без да й се пусне слух. Може и да говорвт зад гърба й от злоба и омраза. Например аз бях оше девствена, когато се носеха слухове каква "ку*ва стм била". И какво, ще изпуснеш някое свестно момиче, заради приказките по неин адрес ли?
Авторке, мъжете могат да говорят каквото си искат, но се погледай и ще забележиш, как се хващат с най - манипулативните и прости жени. Курвата не е само бройка. Това е характер. Да постъпват долно с тях и те го обичат. Не слушай какво ти говорят. То от самолет се вижда, че жената не става, но той я боготвори и после ревеме. Колкото повече ги рязиграваш, толкова повече ти се връзвст. Малко са останалк, на които не им се занимава с игрички и евтини номера и които биха оценили стойностна жена.

 
  ...
преди: 3 години, 12 дни
hash: cd58b57a5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   2, важи и за мъжете, споко. И да, само по любов съм правил.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 дни
hash: 2d5ebf70c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Авторке, това са две различни категории мъже. Едните обичат лесни, а другите обичат трудни жени. Няма противоречие.

 
  ...
преди: 3 години, 11 дни
hash: be9393195d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ами има една златна среда, която не е толкова трудно да се намери, знаете как да го направите, но в повечето случаи се правите, че не знаете. (:

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 дни
hash: 6595e5ea03
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   И аз мисля като 5. Различните хора харесват и искат различни неща, независимо от пола.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 дни
hash: 87d9a5bd26
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Като гледам друг не го е казал, сигурно и няма да го каже, затова аз ще го кажа.

Елементарно Уотсънке! Говорят ги тези простотии, защото звучи по-престижно! По-"елитно" е да кажеш "аз си падам по трудни!", защото всичките прости пачи наоколо ще четат между редовете и ще си мислят "уаааау, той значи е толкова уверен и готин, та затова не харесва лесни, щот може да си го позволи, я бързо да си сваля гащите, преди някоя да ме изпревари".
Е това е ефектът, който търсят подобни позьорчета. Или с други думи казано - просто фейкват и говорят глупости, чакайки някоя заблудена овца да им се върже. Естествено, после й обясняват, че с нея са се случили бързо нещата, просто защото тя е супер готина и специална (лол). :)

Природен закон е това, че никой не обича да му е трудно, просто ей така, за кефа. Особено пък като става въпрос за осигуряване на секс. Никой, най-малко пък мъжете имат търпение за игрички и простотии. Ама нали, какво да кажат - "о, аз само с лесни се занимавам"? Това ли? И какво ще чуят пичките наоколо - "а, ясно, той тоя е смотан, затова разчита на курви". Та затова казват другото. :)

Абе някой верно вързва ли се на подобни приказки? Само аз ли съм достатъчно психолог да ги усещам и да ми се драйфа от тях?

Самото изказване е тъпо и безсмислено. Няма такова нещо като "лесна/трудна" жена. Една може да е лесна за един, и невъзможна за друг. Това не я прави нито едното, нито другото. И затова подобни изказвания са ала бала.

 
  ...
преди: 3 години, 11 дни
hash: 95bd5e298f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Номер 8 е прав.

Огледай се в хората около теб, колко от лесните момичета са сами? Ами повечето имат гаджета защото са си отворили краката още на първата среща, пък тия свестните по-трудно ще си намерят понеже момчето трябва да чака поне няколко срещи преди да получи секс и евентуално да се получи връзка, а за лесните това е елементарно, още на първата среща давай и който реши да тръгне с нея - тръгне, ако ли не - следващия и все някой отчаян ще се излъже за връзка. При трудната обаче е по-сложно, там повечето момчета ще изгубят търпение и ще се ориентират към някоя лесна.

И само не ми казвайте, че мъжете не искат лесните жени за връзка а само за секс защото всички знаем, че това не е така.
На тях свестните им се виждат скучни защото не пращат голи снимки и не говорят мръсотии още в чата, пък за верността явно хич не мислят или не им дреме. Нагона им е по-важен.

 
  ...
преди: 3 години, 11 дни
hash: 4f31e98069
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това са глупости. Или харесваш човека, или не. Това с първите срещи е отживелица и предразсъдъци, не бих излизала с мъж с такова мислене, говори, че не е достатъчно зрял за каквито и да е отношения щом ще ме сложи в графа курва, защото съм правила секс?! А аз него , в коя графа да го сложа? В "може би" или по-скоро "мъжко лесно курве". Детски истории. Сами си усложнявате живота и отношенията.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 дни
hash: 06976095a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ти за мъжете ли живееш или за себе си? Странна тема - първо - няма как да угодиш на всички, защото хората са различни. Второ - защо трябва да се променяш, за да се харесаш на някой друг? Може би ще можеш да заблудиш някого в началото, но ще ти изиграе лоша шега в бъдеще.

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 дни
hash: b20c5a2018
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Оххх, това с лесните и трудните никога не съм го разбирала. Не може да определиш ей така по бройката едно момиче що за стока е. Има момичета, които просто обичат да правят секс, или такива, които може и да не вярвате, но се влюбват буквално във всеки от мъжки пол и за да го покажат си лягат. Не може и понеже едно момиче е девствено да си кажеш тази е свястна и прекрасна. Нима мислиш, че си няма причина за това и повярвай рядко причината е, че е трудна. Да обобщя - това, което казвате вие са предразсъдъци и стереотипи. Е, да, много ясно, че аз като си избирам мъж, гледам да е бил с малко момичета, а ако може и да е бил само с 1 или 2, направо супер, но това е защото мисля за здравето си, не защото така ще е свестен със сигурност. Това колко правиш секс реално често е въпрос на обстоятелства и късмет и рядко има общо с нравствените качества и моралния компас на човека. Ще ви дам пример излизам си аз с момче, което е кавалер и ми говори за сериозни връзки, после обаче разбирам, че е далеч от читав, а неговият аргумент звучи така "ама аз съм бил само с 4, а съм на толкова години, имал съм възможности, ама не съм спал с тях". Абсурдно е. А и честно пука ми какви качества имаш, а не дали заради бройките си пич или не. Та, авторке, сега за теб, бъди себе си, какви са тези игрички топло-студено. Той мъжа все може да ги извърти нещата. Ако те привлича и е добър човек, го взимаш. Няма значение кога ще си легнете. Това не е фактор. Ако знам, че е моя тип човек, защо да се правя на недостъпна? Казвам му, че рядко се случва да усетя такава химия и разбиране в едно, и искам да съм с него, и сексуално, и емоционално. Ако много се престараваш с актьорската игра нищо няма да излезе, да знаеш. Просто си говорете на теми,които те притесняват, изяснете се и така. Недей да правиш нещо само защото мъжът ще си помисли нещо. От опит ти го казвам, аз съм доста избирателна и дистанцирана, но като усетя, че си моето момче ставам друг човек, и мъжът го тълкува погрешно. Така че казвай си и си прави каквото ти идва отвътре. Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 10 дни
hash: e918641bab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Спореда мен, тук силно ограничавате понятието "трудна", свързвайки го единствено със секса. За мен често са казвали, че съм трудна жена. Съпругът ми се шегува, че аз не съм просто трудна, а истинско предизвикателство, защото човек всеки ден трябва да ме печели наново и пак никога не съм само негова.
Мъчнотията с мен идва от това, че аз непрекъснато уча нови неща, вълнуват ме най-разнообразни теми, постоянно развивам ума си и своята креативност, общувам с хора от всякакви социални категории и като цяло - не ме свърта на едно място. За един по-посредствен мъж е трудно да ме следва, това е така, а един интелигентен мъж пък трябва винаги да се поддържа във форма, което е уморително.
Жена от моя тип можеш много лесно да я вкараш в леглото, ако тя вече го е решила и абсолютно невъзможно - ако тя не те иска. И двете тя ги е решила още в първите секунди от запознанството ви. Дори при благоприятно развитие на сценария за мъжа, то фактът, че тази жена е легнала с него далеч не означава, че вече му е "гадже", ама хич. Трябва изключително силно да я е впечатлил и то не само със секс, за да му се обади на следващия ден.
Аз не съм сигурна, че мъжете харесват такива жени. Никой не обича трудното, обича да му е лесно и е прав. Подобни дами са трудни и за себе си, не само за другите: съпътства ги едно постоянно разочарование, чувството, че не са разбрани, че околните говорят на друг език. В дългосрочен план това изнервя.
Ако бях мъж, със сигурност бих се насочила към някое весело, простодушно момиче, което не се задълбочава много-много, обича светлата страна на живота, дребните удоволствия и не търси у партнора си интелектуални дълбини, каквито той няма. Вижте само колко велики художници, композитори и писатели са се женили за домашните си прислужници.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 дни
hash: ab26fdcc51
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Бъди себе си, доверявай се на твоите лични принципи и убеждения. Който трябва, ще те разбере. Ти няма как да угодиш на всички мъже. Едни ще те обявят за курва, защото си спала с един мъж преди да се запознаете, а други ще са във възторг, че си спала с 10, а не с 30.
Ако ти е приятно с някого, имаш му доверие и искаш да имате отношения, действай. Ако някой ти е съмнителен и мислиш, че не е сериозен към теб (а ти си), спри да се занимаваш с него. Нещата въобще не са толкова сложни. Няма нужда да водиш екселска таблица за броя срещи, партньори и паднали прашки.
Нито трябва да се събличаш без желание, нито трябва да се преструваш на дръпната и дистанцирана, когато много ти се иска да си с някого.

 
  ...
преди: 3 години, 10 дни
hash: b42fed19fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   "се влюбват буквално във всеки от мъжки пол и за да го покажат си лягат"

Е, да, де, казват им курви. И аз ако я взема за жена, каква ми е гаранцията, че няма да продължи да се "влюбва" във всеки втори?

 
  ...
преди: 3 години, 9 дни
hash: 439e20b96f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Ако ще е само за секса ще е лесно, ако ще е по любов ще е трудно. Мъжете понякога харесват женените жени, защото с тях им е по-трудно.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 7 дни
hash: 4fcd875540
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Всеки път като някоя се е правила на "трудна", е било защото не съм действал навреме. Когато нещата се случат в крайна сметка, вече ти е писнало на... да се занимаваш. Хубавите работи стават бързо.

 
  ...
преди: 3 години, 4 дни
hash: 76436afcec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Не се напрягай да ги мислиш такива. Хората в днешно време са толкова объркани. Ако слушаш и се ръководиш от хорското мнение само и такива клишета може да влезеш в 3а глуха.
Гледай ти да не си лесна, че после ще се чудиш как да сглобяваш пъзела на разнебитена та си психика!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker