Имам чувството, че съм невидим... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам чувството, че съм невидим...
преди: 3 години, 14 дни, прочетена 1676 пъти
На 23 съм, от малък град. През последните 3 години имам чувството, че животът ми (най-вече любовният) е в застой. Преди да завърша училище имах сериозна връзка с момиче от съседния клас, но се разделихме след като отидохме да учим в различни градове. В гимназията като че ли всичко беше наред.

4ти курс съм и завършвам университет тази година. Ами тези години не бяха това, което очаквах. Явно съм гледал прекалено много филми и съм слушал прекалено много приказки за студентския живот. През този период имах само една приятелка за 2 месеца, не беше нищо сериозно. В специалността ми момичетата са доста малко, мисля че общо са 10. Говоря с почти всяка една от тях, докато си бях в София излизахме, но сега съм си в родния град и дори с тях не се виждам. Повечето от тях са обвързани, а към другите нямам интерес, защото сме в дълбоки приятелски отношения.
Но дори в родния ми град все едно не съществувам, въпреки, че всеки знае всеки (който е от малък град знае за какво говоря). Смея да твърдя, че съм умен, не съм модел, но не съм и непривлекателен, най-точното описание може би е "симпатяга". Тренирам и изглеждам добре физически. Почти всички около мен са обвързани и вече правят сериозни планове с половинките си. От обкръжението ми, само аз и още 2 момчета сме необвързани, но те и никога преди не са имали връзка. Доскоро не ми правеше впечатление, че съм сам от доста време (повече от година), но като гледам приятелите ми се досещам, че времето минава. Скоро майка ми също ми каза да се оглеждам, за да не сетя, когато вече е прекалено късно. Колкото повече остарява човек, толкова по-малко избор има и вече започнах да осъзнавам, че е права.

Разбира се, има хора, които срещат любовта дори на 50+ години, но те са рядкост. В повечето случаи се хващат с каквото свободно има.

Има ли някой, който има или е имал подобни притеснения? Какво мислите, оправдани ли са те или се тревожа напразно?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 13 дни
hash: 19514e094f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Приведствам те сърдечно за добре дошъл в клуба на посредствените мъже.
Няма да се притесняваш. Аз съм на 27 и още не съм се целувал даже. Просто вече не е достатъчно да си нормален.

 
  ...
преди: 3 години, 13 дни
hash: 9d766b1f3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Притесненията ти са нормални за човек, завършващ университет - просто те плаши промяната, която предстои в живота ти. По тази причина и много хора се задомяват преди завършване.
Жени ще има винаги - казвам ти го от опит. И даже ще стават "повече" и по-навити на връзка.
Търси си жена, която ти харесва. Междувременно не се отказвай от флиртове и секс.

 
  ...
преди: 3 години, 13 дни
hash: 7f2d2b7e00
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Здравей, авторе. Аз съм на 31 и също се чувствам по подобен начин. Макар и да съм от София и да има доста хора наоколо, аз съм си самотен. Ти си още дооооста млад. Жени има страшно много. Идея си нямаш колко самотни момичета има. Каквото искаш, такава може да намериш. Има безброй свестни момичета, има и безброй такива, които си веят байряка. Има и красавици, има и не толкова красиви. И аз по едно време си мислех, че няма жени, че всички са заети и че аз съм капо. Не е точно така. Може би вече към 37-38 ще се усеща, че повечето наистина са заети и вече са отдавна семейни, пък свободните са твърде млади за теб. Мен много не ме бива с жените, защото съм си малко темерут. От своя собствен опит установих най-важното нещо и ако ще да не си някакъв голям играч, да не си сваляч или пък като Ален Делон, пак ще се намират читави момичета, които ще те харесват. А това е чисто и просто да не си темерут, което ще рече, да се усмихнеш, да не си злобар, да уважаваш хората, да вдигнеш главата, а не да гледаш в земята, да си вършиш задълженията и толкова. Една усмивка отваря милиони врати. Да вероятно момичета тип Николета Лозанова няма да ти се впечатлят, но за повечето нормални момичета ще си приятен човек и все ще се намери някоя, която ще те хареса. Пък, ако си решил да си сваляч, надъхай се и ходи насам натам, я по завадения, я по сбирки и почвай да ги заговаряш. Ще има резачки безброй, но ще свикнеш и няма особено да ти пука. Аз минах и по двата пътя. Бях на 24-25 когато реших да се променям, да ставам сваляч и т. н. Ами да ти кажа не беше като да нямах успех. Доста са ме рязали, подигравали са ме, но пък и някъде ми се получи. Но установих, че просто характерът ми не е да бъда такъв човек. Започнах просто да се държа нормално, без особено да изживявам нещата и се чувствам доста по-добре. Срещнах и едно добро момиче, с което имах 2 години връзка, но пътищата ни се разделиха. Сега съм сам. Не съм се отказал и знам, че ще се появи и за мен човек. Авторе, прави това, което ти харесва. Не се насилвай да правиш неща, които например са ти непривични. Като цяло не е лошо да излезеш по заведенията и да заговориш някое и друго момиче. Все пак заведенията са направени за забава и създаване на социални контакти. Доста ще се поразчупиш, повярвай ми. Ако пък изобщо не те влече, не го прави. Прави това, което ти допада, усмихни се, радвай се на днешния ден и всичко ще си дойде на мястото.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 12 дни
hash: 83b6d792c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Мъж на 23 да мисли за нещо сериозно... Ами адмирации!!
Аз съм с няколко години по-голяма от теб и искам да ти кажа, че общувайки с наборите си, а и с мъже до 30, все едно общувам с 17 годишни. Супер незряли и безотговорни. Да не кажа до към 35 никой не се и замисля за нещо повече от секс, камо ли за семейство. Мислят се за недосегаеми, понеже нямат биологипен часовник ( както жените) и се събуждат изведнъж на 45 и оппаааа "кво стана та не вечерахме... ". Та ето ттова, авторе, гледай да не те застига. Просто ти давам пример. По мое мнение, обаче, си доста млад за задомяване. Огледай се, намери момиче, изградете стабилни отношения и тогава действай. Надявам се да попаднеш на читава жена, защото свестните в повечето случай попадат на несериозни....
Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker