Незабравима изненада - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Незабравима изненада
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 1465 пъти
Здравейте. Аз съм на жена на 25, а приятелят ми прави 30 съвсем скоро. Имам нужда от съвет и вашата помощ за изненада. Той е резервирал хотел със спа за 2 нощувки и там ще пристигнем 2-3 часа преди 00:00, когато вече ще е рождения му ден. Не знам кой хотел е и не знам къде е, това е пък изненада за мен. Ще бъдем само двамата и нямам време да моля персонала за помощ, а и искам изненадата да е точно в 00:00. Купила съм му подарък, но ще бъдем в стая и той ще е в куфара. Няма как да отива другаде, освен в банята. Той е като хищна хиена хаха, ходи постоянно след мен и иска да идва с мен, не ме пуска сама дори до рецепция, нямаме съмнения един в друг, просто искаме да сме все заедно и сме така вече 5 години. Не мога да изляза да купя торта, а няма как да я нося в куфара. Искам да му направя много готина изненада, да я запомни за цял живот, да е щастлив и да разказва за нея. Дори няма как да му надуя балони, защото той ще пита защо 20 минути седя в тази баня. Свикнали сме да сме неразделни и това ми пречи за изненадата. Като ориентир мога да кажа, че много обича сладките неща, шоколад, луд фен е на колите, особено на една определена марка, но няма нещо по-специфично. Наистина искам жените да споделят изненади, които те са правили, а мъжете да кажат на тях какви изненади са правили или биха искали да им направят. Ще ви бъда благодарна. Приемам и секси изненади, не е задължително да е нещо традиционно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: c138d9fea1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Ау , този звучи като лепка и маниак на тема контрол! Гони го параноята и сто процента ревнува като за 100 мъже .Не те пускал сама някъде, пък проверява, пък слухти... Ама щом те кефят подобни вманиачавания, макар че това за мен е болна работа.
Иначе купи си еротично бельо , някаква играчка и си готова. Това е, ако целиш секс, може и да пробвате нещо ново. Иначе една вечеря в хубав ресторант и подарък би бил достатъчен. Ако за 5 години не си наясно какво харесва, каква връзка имате изобщо?

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 8106b5a7cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Наеми една проститутка , има ги навсякъде, направете му шоу и после го обслужете. Това със сигурност няма да го забрави никога. Вместо баналните торти и балони.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: efd7ccb783
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Вие и двамата имате нужда от психиатър. Коментара не е шега, абсолютно сериозно.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: ca9a2a46b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Защо да имаме нужда от психиатър ? Защото сме били с хора,които са си играли с нас преди нашата връзка,наранили са ни и сме се убедили,че са боклуци и сме привързани един към друг ли ? Какво лошо има човек да бъде с човека който обича и да му дава изцяло вниманието си ? Като и двамата сме си патили и сега сме се открили,какво лошо виждаш ти в това? И какъв е проблемът,че искам да изненадам човека който обичам ???

От авторката към коментар 3

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: ca9a2a46b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Как може да ми давате такива малоумни “ съвети” се чудя ?
За еротичното бельо-добре ,но аз имам много и той ме е виждал не веднъж и не мисля,че ще е изненада.
А това за проститутката е просто отвратително ! Да викна някаква к*рва да спи с любимия ми човек и то пред очите ми и на рождения му ден. Абсурд ! С него сме говорили 100 пъти на подобни теми и той ми е казал,че няма значение целувката дали е с жена или мъж, проститутка, приятелка или непозната е изневяра за него . Същото е и моето мнение. Изобщо няма да се изкефи на това . Познавам си стоката. Ще му стане гадно и ще ми се разсърди.
Ние сме малко с по-детско мислене. Искам някаква сладка изненада ,която да може да разкаже на семейството си,а не такива глупости. Обичаме лигави, сладки неща. И да, наистина сме на 25 и 30. Просто ни допадат друг тип неща и не сме извратени. Секси бельото е окей ама не и трети човек.

От авторката

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: a38ab39859
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Щом ги кефи да са постоянно заедно кво толкова бе хорица завистливи?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: f784a6ebb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Онемях. Не от авторката, а от коментарите под текста й. Иначе, прекрасно е, че мисли за приятеля си така, предполагам другите завиждат и оттам идва тази помия. Случаен читател, м29. Иначе, като изненада... помисли какъв човек е, има ли нещо от детството му което му е липсвало... може да направиш например видео със всичките му привтели, да му направят едно пожелание за 30 годишнината му, и да монтираш клипчетата... не е важно какъв е подаръкът, а какво носи зарядът му... Успех!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: c138d9fea1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   6, авторке, като съветите са малоумни, защо питаш хора в някакъв сайт?! Ти си знаеш човека, ти имаш връзка с него 5 години, питаш непознати какво да правиш. Искаш изненада- викни орекстър в 12 вечерта, някоя чалгапевица да ви попее в стаята , изнеси серенада под терасата, освети небето във фойерверки, напиши послание на билборд, наеми самолет да изпише надпис в небето, покрий стаята с рози и други цветя, наеми някой известен актьор , или някой , който твоят се възхищава за вечерта да го поздрави лично. Скочи с парашут на терасата с торта в ръце. Ако имаше предавания като Море от любов все още- ми викни го там и това е. Все пак ти си с тоя човек 5 години, и ако не ти идва на акъла някаква изненада, какво правите заедно и какво си пазите като орли толкова? Само по описанието този звучи като параноик и control freak , а ти с детско мислене. Няма лошо,всеки луд по своему, ама като не ти харесват съветите на непознати, питай приятелите му и роднини. Може да организирате нещо заедно.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: c138d9fea1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   7, страшно завиждаме, че млада жена с робско мислене се е хванала с манипулатор и ревнивец. Завиждаме на дебненето кой колко седи в тоалетната, и постоянното ходене навсякъде като сиамски близнаци. Такива жени си патят после от избора си, защото се стига и до физическа агресия към децата им, към нея и т. н. Наченки на психопат.
Иначе да викне някоя телевизия, радио и да го поздравят в ефир.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 56f831e71b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз пък се чудя как така да ме оставаш сама? Те мъжете не се впечатляват от неща като нас жените. Секса ще му стигне. Варианти има много. Продава ха панделки за еротично бельо. Може да му вземеш някоя любима храна или нещо, на което да пише, честит рожден ден. Абе роди едно дете и ще ви мине еуфорията да сте залепени и влюбени. Може да му кажеш, че си бременна, ще се изненада.

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 56f831e71b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Вземи си бели бикини напиши някакво послание или се намажи с шоколад и да пише честит рожден ден. То няма кво толкова да го изненадваш.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: efd7ccb783
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Авторке, защото сте обсебени един от друг и това е обсесия и не е нормално, не е здравословно! Поговорете с психолог поне!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: f2e7d08323
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Само малоумници май май. Момичето пита каква изненада да направи, а вашите изродски коментари може да си ги задържите. Въпроса на темата е друг от това, което масово коментирате, завистливи хорица. Дребни душици.. и това не е лесно!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker