Миналата година жена ми остана без рабата и прие предложение на бившия си съпруг да работи при него. Не се чувствам добре. Моля за съвети - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Миналата година жена ми остана без рабата и прие предложение на бившия си съпруг да работи при него. Не се чувствам добре. Моля за съвети
преди: 3 години, 12 дни, прочетена 3093 пъти
Здравейте,
Ще се опитам да бъда кратък, ако мога, за да не ви отегчавам. Положението е следното. От четири години съм семеен. За съпругата ми втори брак, за мен първи. Имаме прекрасно момченце на 3 години. Тя има от първия си брак момиченче на 10 години, което живее с нас и аз съм го приел като свое и нямам проблеми с него. Запознал съм се с жена ми след развода и. Не съм аз причината за него. Доколкото знам от нея с бившия си съпруга и се е развела поради несходство в характерите, много са се карали и т.н. Детето им е било само на 3 г. Бащата е активен родител, плаща издръжка от 200 лв. (тези пари не ги пипам и не ме интересуват), взима дъщеря си, когато пожелае, купува и разни неща. Аз там не се бъркам. Познавам го, имаме цивилизовани отношения.
Миналата година, покрай кризата жена ми остана без работа и много се притесни. Аз я успокоявах. Давах и надежда, работя на две места, печеля около 2 бона. Живеем в собствен дом и т.н. Тогава дойде предложението от бившия и съпруг да му помага във фирмата му като сътрудник, той имал стабилен бизнес и искал доверен човек, а не някой, който да го дъни и т.н. Тя прие ентусиазирано. Парите били много добри за нея-1200 чисти. Честно да ви кажа стана ми много неприятно. Не бях въобще въодушевен. Прекалено много я обичам, за да и правя скандали, но все пак ме боли. Тя видя моето смущение и ме увери, че всичко между нея и бившия и е приключило отдавна, да бъда спокоен, място за притеснение няма. Вярно е, че стана много по мила и сговорчива с мен, но някак си не се чувствам комфортно. Значи какво забелязвам. Бившият и вече не идва да взима дъщеря си, а тя му я води. Доста често закъснява след работа, а понякога ходи и по рано. В събота и неделя непрекъснато се чуват с бившия си, за да жбсъждат разни служебни проблеми. Повярвайте ми имам усещането, че жена ми живее в две паралелни семейства. Не се чувствам добре и не знам какво да направя. Да се примиря ли или да търся друг начин? Моля за съвет.
М35

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 12 дни
hash: 054ead8a68
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

1.   Ами който каквото ще да си мисли и казва, но една жена, която е родила вече от даден мъж, си има семейство до живот! Дали разведена или не, щом има вече поколение - това ѝ е семейството.

Ти си се хвърлил на такава жена и сега имаш такива проблеми - нормално, особено ако живеете в по-малък град.

Дали ще ти изневери или дали вече го прави? Възможно е, а и в някакъв смисъл "нормално" - там, където е текло, пак ще тече...

 
  ...
преди: 3 години, 12 дни
hash: 662e8c55b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   На два стана тъче жена ти.

 
  ...
преди: 3 години, 12 дни
hash: e3d2e05664
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   А бившият съпруг няма ли си друго семейство? Сериозна връзка?
Аз и мъжът ми сме в много добри отношения с бившите. Дори моят бивш (работата му е такава) ни е помагал и на двамата за по- бързо придвижване на документи примерно.
Пила съм кафе с него, на обяд сме ходили. Мъжът ми пък се е виждал с бившата си на кафе и обяд също. Не е проблем за никого от двамата това. Никой не си е позволявал да обиди другият с "бързи забежки" с бивши.
Все пак обаче... Не бих работила с бившият, нито пък ще съм ок ако той работи с бившата.
Донякъде е оправдано заради това, че е останала без работа и там поне е сигурна, че ще работи коректно (време и задължения) и ще и се плаща коректно.
Не го ли обсъдихте по между си преди да приеме? Смятам това за ключово...
Ако сте говорили и за теб не е било проблем да приеме тогава, просто говори откровено с нея и кажи как се чувстваш. Кажи и, че предпочиташ да потърси друга работа.
Ако обаче е приела без да консултира с теб, кофти изводи.
Не за друго, никоя жена няма защо да консултира с мъжът си дали да приеме или не някаква работа, но когато иде реч за бивши смятам, че е задължително!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 12 дни
hash: 83d2ff1477
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Има ли кяр, има риск да носиш рогца :( Кярът е много важен в една връзка, важен за жените ;(

 
  ...
преди: 3 години, 12 дни
hash: a54f508b8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не звучи много нормално толкова много разговори и т.н. Ако пък и секса между двама ви е намалял значително - работата е повече от ясна.

 
  ...


...
преди: 3 години, 12 дни
hash: 364b6f120d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Здрасти ! Не бързай да слушаш клюкарите , да , съгласна съм, че е неприятно, аз също бих била мнителна, но! В началото, да показваш раздразнение , за мен е глупаво. Дори да няма нищо повече, почнеш ли да се дразниш видимо, тя ще се усети . Възможно е да започне да обсъжда с бившия, че ти си раздразнен, това да ги сближи и.т.н , и.т.н . Засега нямаш нищо особено, освен това , ходи на работа повече от необходимото. Не ме разбирай погрешно, и аз бих била мнителна. Но според мен мълчи и наблюдавай , търпи. Сам каза- разделени са заради несходство в характерите , колкото повече време прекарват заедно, в един момент това е възможно да назрее и добре да си припомни. Не ,, ускорявай” нещата , бъди по - внимателен с нея, обръщай й внимание. Ако тя кривне при това положение , вече вината ще е в нея .

 
  ... горе^
преди: 3 години, 12 дни
hash: 0f27b2ca31
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   А секс иска ли, отказва ли? Колко по-рано ходи на работа? Мъжа сам ли е? Крие ли телефона? То не е лошо с двама, ама... Тяна колко е?

 
  ...
преди: 3 години, 12 дни
hash: 2745e3b726
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Сподели с нея това, което те тормози.

 
  ...
преди: 3 години, 12 дни
hash: 01f65d4345
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   100 % има връзка с бившия си съпруг и скоро може да те напусне.
Няма да може да скрие задоволството си бившият/ настоящ, затова не идва. За него вече не си заплаха, не си фактор.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 12 дни
hash: 1d6a1d03bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

10.   Здравей, авторе. Първо да се представя и да кажа, че съм разведена жена с дете. Като за начало искам да ти кажа да не четеш повечето негативни коментари. Развод, развод, развод-нали не мислиш, че е дошъл от нищото.Това е сериозен разрив, а мен никой не може да ме убеди, че след него можеш да видиш бившия с други очи. Та така, по същество, ти си центъра на внимание господине, обрал си всички червени точки. Отглеждаш първото детенце-дал си сигурност, когато тази жена е била в нищото. Ред две-имате общо дете, това е крачка само, когато обичаш истински мъжът до теб, особено след подобен горчив опит. Това, че жена ти сега работи при бившия нищо не означава. Хората сме склонни, когато имаме някакви мисли да изопачаваме релноста. Не ти ли минава през главата, че са просто приятели, вече. Ето аз с моят бивш, достигнахме страхотни приятелски взаимоотношения. Отглеждаме си детето, разбираме се, но за романтични чувства не може да става и дума. Приеми, че живота не е само черен или бял. Послушай ме не се трови с подобни мисли. Уверявам те, че там нищо няма, кухо и празно е. Приеми бившия и за приятел, сигурна съм, че и той го мисли за теб. Внимавай да не си разбутате хубавия брак с тази жена, заради глупости. Ако толкова ти пречи, че работи при него, след време отвори темата, но не се налагай и не бъди груб. Гледай си дечицата, обичай жена си и повярвай, че няма как да смени за никой. Успех

 
  ...

...
преди: 3 години, 12 дни
hash: 1d58cb0c0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   От цял град само намерила работа при бившия си?! Ти като един мъж не можа ли да удариш едно рамо на тая жена за намиране на работа, че да не и се налага да започва при бившия си?!
Явно покрай общата им работа са се сближили пак, това е.

 
  ...
преди: 3 години, 12 дни
hash: 366f680a6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

12.   Авторе това твоето не е обич, а наивност.Това, което ти казал номер 1 е вярно до някаква степен, но не съвсем.Една жена, която е родила от един мъж тя остава свързана за цял живот с него.Тя, ако те обичаше щеше да му откаже директно.А ти, ако беше мъж на място, щеше да удариш по масата и да и поставиш ултиматум.Или работата или семейството с теб.Трябваше да и припомниш, че си направил голям компромис със себе си, като си я взел с дете от друг.Малцина мъже биха го направили.Тя трябва дет са вика да ти мие краката и да ти пие водата.Успяла е да ти се наложи, именно защото е усетила , че я ,,обичаш прекалено много,, както сам се изрази.Утре точно заради тая прекалена обич от твоя страна, без капка страх, ще ти сложи рога, даже май ти е сложила вече.Опитай се още сега да сложиш край на тая агония по два начина.Или и поставяш ултиматом директно да прекрати работа и от ошенията им да станат като преди само контакт относно детето, или да си събира чукалата и да изчезва.Ти все още си млад на 35г. спокойно можеш да имаш друго семейство с друга жена.За нея обаче става сложно, че ако бившия пак я изхвърли незнам вече кой ще я вземе с две деца от двама различни бащи.Ти си в по-добра позиция в момента и не ставай п*тка заради п*тка.




Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 3 години, 12 дни
hash: 5b139d6ced
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Аз съм на мнение, че трябва да имаш вяра на женята до теб. Много е трудно да се каже нещо генерално по въпроса, защото нито знаем причината за развода (дали тя е направила първата крачка към това или бившия), нито познаваме жена ти. Предполагам, че тя е направила първата крачка към развод, тъй като е така в повечето случаи. По мое мнение стигне ли се до такова нещо, то едва ли има чувства вече, това не е нещо, което се решава от днес за утре. Ако жена вземе такова решение то в повочето пъти е окончателно и не се връща назад. Във вашия случай имате и дете, тоест сте сериозно и завинаги обвързани. Тя е направила избор да бъде с теб. В случая просто обстоятелствата покрай кризата са я принудили да започне работа и там се е отворила възможност. А иначе, след като имат дете с бившия това означава, че дори и да не работят заедно, те пак са свързани и покрай детето трябва да се чуват и виждат, особено когато трябва да се реши нещо важно.
Накратко, ако си сигурен, че жена ти е свястна и досега не ти е давала поводи, просто й имай доверие.
П.с. казвам го като човек, свидетел на подобна история.
Не слушай хората, които без да са наясно с нищо ще ти кажат "жена ти тъче на два стана" - пълни глупости и провокации, не всички жени са боклуци има и много свестни.

 
  ...
преди: 3 години, 12 дни
hash: c30e3c2284
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Sorry,но я пиши бегала,жените са непредсказуеми същества ,по мои наблюдения -на**ат ли се с някой и се влюбват ,ако с бившия и са го направили, чувствата и са се върнали и сега ще духаш супата.
Ако имаш възможност наеми детектив или ти самия я проследи и разбери какво става,защото по описаното от теб всичко води към изневяра.
До 1 :всичко си има граници ,жената ,ако стои настрана и всичко е до вземи и върни детето ядове няма да има,но в този случай тя не допуща ,че гъделичка доверието му

 
  ...
преди: 3 години, 12 дни
hash: 437870f25c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Жена ти вече не е само твоя, но тя най-вероятно се чувства супер!И с двамата ще и готино да прави секс!
свен , че е станала по-мила, виж дали има промяна и в леглото- ако и е по-хубаво, работата е ясна.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 12 дни
hash: e480ff7606
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Н.1 Аз съм разведена жена с втори брак и това, което си написал за 100 % глупости. Нито поддържам връзка с бившия си, нито изневерявам на втория си съпруг с него или когото и да било.
До автора: разбирам те. Успокой се и поговори открито с нея и и кажи как се чувстваш. Надявам се да те разбере и да напусне работата на бившия си.

 
  ...
преди: 3 години, 12 дни
hash: 89450126ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Не знам, неговото обяснение ми звучи фалшиво. Колко доверен човек ти е необходим при положение, че не става дума за сделки за милиони, а просто на заплата от 1200 лв.?! Не мога да съм сигурен, но от темата ми се струва, че бившият й се опитва малко по малко да я загражда и вероятно да си я върне, а тя май не се противи. Другото е, че стабилният бизнес е силен коз за един мъж. Докато той има повече кинти, тя винаги ще му прави мили очи, за жените парите са много важни.

 
  ...
преди: 3 години, 12 дни
hash: b29ef57055
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Знаеш ли защо е станала по-спокойна? Щото бившият татко си я чука редовно вече. Сори, че трябва да го чуеш така, ама това е истината брат.
Не може да работи при бившия и да не работи и за сплотяване на отношенията с него. В момента е хванала и двата клона и не пуска. Лично според мен тя ще се опита да се оправят и да се събере с него, така го виждам. Имаш право да не се чувстваш добре.
Аз не бих позволил, за мен бившите са бивши с причина, дори и да имат дете.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 12 дни
hash: ccdaaa425d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Не ги слушай тия комплексарки, които те карат да търпиш.
Ти да не си жена, най-фобре знаеш как се чувствсш. Че и се трепел милият на 2 работи зарад някви си 2 бона, за да си ги харчотка тая фльорца наши.
Не ставай утка заради утка.
И не протакай, тяхната наглост край няма да има, и кво ,ще чакаш докато почнат да ти звънят и да те пращат за презервативи ли? Докато им дундуркаш децата.
Млад човек съвземи се, за тая парясница се хванал с две деца от двама различни муже, свършиха жените по света и у нас, само тая хубостница останала на света.
Айде бе!

 
  ...
преди: 3 години, 12 дни
hash: 7ad80641d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Не е истина колка ограншчени са хората. Колко от вас познавате жената? Зиро. Но се изказвате сякаш вие първа дружка. Не може така да се генерализира. Авторе, поговори с нея, това е. Абстрахирай се от откровнено гнусните коментари тук.

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 дни
hash: 95dbe4da03
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Слушай какво ти казвам, много е важно човека какъв е, в този случай женати и бившият. Първо имам познати които мъжа предложи на бившата си да работят заедно и в техния случай той е шефа а тя работи за него, но той си има семейство и тя отделно, разбират се като приятели просто, първо защото работят с колеги и знаеш как е, в малък град живеят и при една грешна тяхна стъпка ще започнат клюките и града ще заговори за тях и ще ги хване срам нали? И затова в тяхния случай едвали той да се опитва точно там да я сваля или нещо подобно. Също така аз познавам мойта жена и познавам нейните бивши, помислих над този въпрос и съм сигорен в нея че няма да имам проблем с това и също така познавам нейните бивши. Ревнувал съм я отначалото от тях но с времето тя ми е показала че съм нещо повече от тях и ме цени и държи на мен, и затова съм напълно сигорен в нея и не само за нейните бивши а и за всеки друг. Такаче помисли над тези неща ако ти сам не си сигорен в нея или него значи отговора няма да ти хареса и ще трябва да седнеш и да обясниш да избира.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 дни
hash: 8d0762d384
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Ако аз бях на твоето място, авторе, щях да се чувствам много зле и да предпочета партньорът ми да има колкото може по-малко контакти с бивши. Затова никога не съм и поглеждала разведени мъже с деца.
И на мен ми се струва, че в тези отсъствия, закъснения, търсения по тел. и пр. има нещо повече от нормални служебни отношения. Ако толкова много държи на теб, жена ти не би започнала работа точно при бившия съпруг. И повярвай, тя и сега го усеща и знае, че на теб ти е неприятно, но както някой по-горе го е казал, тъче на два стана. Естествено, няма да ти го признае.
На твое място щях категорично и ясно да ѝ поставя въпроса - да избира или-или. Аз съм за чисти и точни отношения, без премълчавания и игрички. Не обичам неясни, половинчати работи и такива "разкрачени положения". Ако иска да има семейство с теб, да си търси друга работа и контактите на бившия с детето да си останат както преди. Ако не - да се изнасят при него.

 
  ...
преди: 3 години, 11 дни
hash: 366f680a6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Може би в момента отношенията са им неизяснени, и все още са на ниво секс. За това държи и двата клона, ако там нещата станат сериозни, бие ти дузпата. Ако не станат, тя ще прекрати отношения с него и ще бъде изцяло твоя. До следващото и похождение. Авторе, тази жена само с този си избор да работи за бившия, показва, че не те бръсне за слива дет са вика. Според мен пред жена, която си изгубил веднъж уважение, няма как вече да го спечелиш. И да се върне при теб, ти все ще бъдеш последната дупка на кавала. Или се примиряваш или си взимаш поука и си търсиш нова жена за семейство, и там ще се държиш подобаващо като мъж. И това го забрави, , Обичамте прекалено много, , Прекалено добрия и богу не е угоден……

 
  ...
преди: 3 години, 10 дни
hash: e437839f4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Брат връсници сме и ще ти го кажа направо, не са само колеги скоро ще станеш ти бившия и ненужния. Съжелявам но съм убеден че е късно.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 дни
hash: 90a30eab6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Брак - звучи временно. Развод - това вече е завинаги. Бъди спокоен. Та те са се развели преди 7 години. Ако е искала да се връща, отдавна щеше да го е направила.

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 дни
hash: be1b928220
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Това единственото решение ли беше? За пореден път се убеждавам, колко не може да е гъвкав и да търси решение българина.

 
  ...
преди: 3 години, 6 дни
hash: bf6a2222b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   Авторът. Благодаря ви за отделеното време.
Сега по Великден жена ми напусна работата при бившия си. Само го е решила. Сама е сметнала, че е по-добре да напусне. Каза ми, че е приела тази работа, за да помогне на семейството. Била е много уплашена, когато е останала без работа. За 10 месеца е спестявала по половин заплата и сега по спокойно ще си търси работа. Подчерта, че е усетила, че не се чувствам добре в тази ситуация. Разбирала ме. Между нея и бившия нищо не е имало и не може да има. Той е просто баща на първото и дете и нищо повече. Ако той си е мислил нещо повече то си било негова работа. Не е бил обаче чак толкова изненадан, когато тя е напуснала. Ясно ми каза, че мен обича, че оценява какво правя за нея и децата и въобще през ума ми да не минават глупости.
Това е. Камък ми падна от сърцето. Бъдете живи и здрави!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 дни
hash: a54f508b8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

30.   Ами дано си спокоен авторе. Но като цяло поведението ѝ преди това и събираниците за работа по уикендите не са нормални. Да не говорим че принципно се напуска с предизвестие, почти никъде не пускат ей така изведнъж да си замине човек.

Като цяло нищо не пречи хем да те 'оценява и обича', хем да е спала с бившия междувременно. Някои жени изобщо не следват никаква емоционална логика.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 7b5f91a00d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   По скоро е разбрала, че повече от ебане няма да измъкен от бившия и затова се е разкарала. Била усетила, че не се чувстваш добре....авторе блажени са вярващите.Свършила си е работата и сега се връща. А дали не са се разбрали да е на "работа" при бившия да спести малко и да се върне преди да я хванеш ? Само питам. Тва женените мъже колко сте заблудени не е истина, манипулират ви като кученца. Дано не съм прав и си щастлив

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: c58c09f62f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   №30, като е спала с бившият, да не е минал валяк през нея, тя и без това вече е била на калъп при него, първото й дете да не е донесено от щъркел!? Големи моралисти се навъдихте, сакън никой друг да не пипне това което имате, ама на всички ви щъкат очичките и си мечтаете с нещо чуждо да се облажите. Щом го обгрижват и уважават, какво повече иска автора, нали си получава своето, а жена му да си направи сметката, какви ги върши и какво може да загуби или спечели.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: a54f508b8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   №32 много обичате да набеждавате останалите за 'моралисти', когато на вас ви липсват определени ценности. Ти ако обичаш да те лъжат, това си е твой приоритет.
И моля не приписвай чуждите черти на всички мъже, защото доста от нас нямат подобни наклонности. Ако се срещаш с разни 'щъкащи', това е изцяло твой проблем. Хората се събират инстиктивно със себеподобни, нали се сещаш.

Колкото до жената на автора - да оставим секса настрана, става въпрос за лъжа и предателство, ако се окаже че е имало нещо. №31 може и да е прав че жената се е пробвала да види дали бившия е станал по-сериозен, но не ѝ се е отворил парашута.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 8d0762d384
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Щом се чувстваш спокоен -ок. Както е казал Шекспир "Останалото е мълчание".
Руснаците имат поговорка "По-малко знаеш, по-добре спиш".
По нашенски: "Да не се дебнем, че може да се хванем."

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: bbc7ea592d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Авторе ти на цирк Балкански бил ли си?


Според мен точно такъв спектакъл ти се изнася в момента. Още на времето когато си я взел вече генетично употребена ти си се примирил с, , второ цедка, , сега се примиряваш и с трета. Утре ще се примириш и с четвърта. Жените са много интуитовни същества и ги усещат от 100км такива като теб, които лошото е, че все повече ставате на брой от там и изневерите. Защото жената като няма респект от мъжа тя няма страх да му сложи рога. И аз да знам, че няма да има сериозни последствия за мен, ако обирам банки, всеки ден ще обирам.


Стани мъж, обърши два шамара на тая сополана и я изгони временно от вас, но без твоето дете, ако искаш тази жена да те цени за в бъдеще.




Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 8bfcf82406
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Ами може и наистина да е така: да е усетила, че авторът няма да търпи безкрайно ситуацията и да е решила да спре да си тормози късмета. Дали се е надявала на нещо повече от бившия можем само да гадаем, само тя знае какво е мислела.
В крайна сметка щом е напуснала и авторът е доволен, нещата са наред.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 6b6da667f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Нужда от пари, спести Ла е такива. Не и е била добре работата с бившия и е напуснала, щом са се разделили, явно не са и за една работа.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 12 дни
hash: f870fb75c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Сексът между бивши партньори не е нищо ново под слънцето, така че дали работи при бившия или не то няма гаранция, че не се виждат за секс.
Аз съм разведен от 10 години и с бившата ми жена си имаме нови семейства и сме щастливи с тях, но и за тези години не сме пропускали възможност да се виждаме за секс.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 10 дни
hash: fc6bfe3a86
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Така поставената тема и коментарът на н. 38 е още едно доказателство защо човек не трябва да се занимава с разведени.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker