За да си играч не се изисква външен вид, това е нещо като дарба... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За да си играч не се изисква външен вид, това е нещо като дарба...
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 2647 пъти
Може темата ми да е безцелна, но това е просто анализ за мен. Под играч нямам предвид мъж, който защото е красив или има пари спи с много жени. Не говоря за единия секс. Говоря за мъже, които карат жените да откачат по тях, да им дават те самите пари, изобщо стават куклички с ръцете му и да им изневерява пак излизат чисти. А някой може да е и добър и да изглежда като модел, но няма ли дарбата, психиката и играческата натура, просто в днешно време и приятелка е трудно да хване - поне като намери ще е истинска де. И не говоря само в БГ, а в световен мащаб, аз до миналата година бях по чужбина. Жена също може да бъде играч и не говоря жена, която като парцал пуска на всеки за облаги. Има жени манипулаторки, които ще те накарат с извинение да се надупиш само за да има власт над теб, ще ти вземе и последната стотинка, а ти ще й благодариш. Знам такива въртят мъже с години без да им пускат. Ето давам примери и за двата пола. Още веднъж изключвам хората с пари, щото с пари и на проститутки може, това е като да си във вана и да се мислиш за водолаз, говоря за социални умения.
Имам приятел красавец все едно рус Джони Деп на млади години - руса коса, черни очи, хубава кожа, висок и хубаво тяло мъжко. Просто готин човек и много добър. Ама цял живот го изоставят, виновен им е, държи се като мекотело пред жени половината на ръста и килата му.
Имам един, не грозен, но нисък и черничък, нищо кой знае какво за мъж. Е да, ама то са всякакви планове да свали жени, сам не се е прибирал никога. Жените лудо влюбени. И не, няма пари, той и книжка няма. Возят го, слугуват му само за да е сериозен към тях и той пак ги върти. Големи красавици при това, но и на грозна няма да прости. Чука всичко, взима пари от тях, но има големи ораторски умения, сладкодумен, който ще ти каже каквото искаш да чуеш, ще проучи точната жена и ще лъже за интересите си, винаги му се получава.
Имам и една приятелка украинка тука в БГ, ама пълна по некрасив начин, тялото й не е симетрично, в лице - съвсем обикновена, не украинската прословута красота. Мале какво ги прави мъжете. 6 любовника и от всеки точи пари, прави се секс, когато тя реши по начина, по който тя иска и ги унижава. Не мрънка, а манипулира и е намерила цаката. Какви готини мъже е свалила, от много по-високи класи, ако така ги делите. Един си заряза супер жена и 3 деца заради нея. А тя даже не го приема насериозно.
Изводът ми е, че само красота не стига. Аз самият се имам за хубав мъж и не, не искам да съм играч или грубиян, използвач или лъжец. Просто и да исках не става, това е чист природен талант за мен и характер. Лъжа е, че всички хубави мъже са играчи, а жените - к*рви. Истината е, че е до човек. Обикновено такива се раждат. Много мъже тип Чарли Шийн или Барни Стинсън (като характери знам) без пари и с визии по-лоши от моята къде-къде. Както и жени с облик на вещици, които крадат мъжете на по-хубави, богати и грижовни жени.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 09e1ff458c
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

1.   Не казва играч, а мъжка курва. И за да си такава определено ти трябва красота, иначе ще си просто един статист, пречкащ се и досаждащ насам-натам. Жените харесваме КРАСИВИ мъже! Това е положението, колкото и да не ви харесва и да ви мързи да се красите. Останалите жени харесват богати.

Ж,23

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 950f715c16
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Ох, колко позната тема...
Един мой роднина е от тези играчи. Пича има три деца от три различни жени. Нисък, скъсан, тарикат без пари, леко мургав, постоянно с някакви металски тениски и стари дънки ходи. Цял живот под наем живее и дори няма пари да си оправи зъбите, а те целите жълти и изпопадали от цигарите.
Та както казах, три деца от три различни жени. Виждал съм ги, лудват по него, симпатични, красиви и по-високи от него. Прави им по едно бебе и после ги изоставя. Преди доста години едната дори я биеше, а тя пак тичаше подир него.
Иначе този мой роднина има самочувствие до небесата. 60 кила с мокри дрехи и без пари, но като ходи, все едно той е шефа. Дори един път го бяха били някакви мутри, които беше завлачил с пари, но пак не му пука.
По мои наблюдения, нито пари, нито красота ти трябват.
Всичко е в главата. Тоест и най-грозния скъсаняк да си, вътрешно чувстваш ли се като принц, ще имаш всички жени.
Обратното важи също. Ако ще и Ален Делон да си на вид, срамежлив ли си, тъпкан ли си, ще си седиш девствен.
Например Жан Пол Белмондо са го наричали красивият грозник. Не много естетически черти, но е артист със самочувствие и харизма и е имал всяка жена.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4cdb86b42f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   "Говоря за мъже, които карат жените да откачат по тях, да им дават те самите пари, изобщо стават куклички с ръцете му и да им изневерява пак излизат чисти."

Въй въй въй ...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: d91e7264df
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Познавам един такъв. На 49г. не е нисък и скъсан.Пари има, но е адски простоват.Горкия е с 200 думи в речника.Лоша обща култура, дори му е трудно да се изразява нормално.Страда и от дисилекция, уствено изостанал е.Но има харизма и е селски бияч.Лошо момче го дава.Интересното в случея е обаче, че му се лепят жени само на неговото ниво.Все едно него, но в женски род.Много от тях ги е бил, и те пак седят при него.Според тях е истински мъжкар, защото е набил доста хора, които са много под неговата категория, но те нали са тъпи и не го зацепват това.Лично съм чувал те как му се молят да им направи дете.Около 5-6 жени искат в момента от него дете.Всичките са бивши проститутки от ромски произход, с изключение на една, която е немкиня настояща проститутка и пропаднала наркоманка.Такъв няма шанс да свали някаква жена над това ниво.Опита се наскоро, но не му върза.Даже се оказа по -дявол от него и го изпързаля с пари.Авторе, според мен им завиждаш на тия хора и искаш да си като тях.Но недей! Не знаеш цената, която плащат, за да се подиграват така с хората.Този, който аз познавам, господ го наказа, да не може да има деца път по нормален начин.Имаше много пари, изкарани от сводничество, и от където дойдоха тези пари там и отидоха.Към момента живее в една мизерна стая, кара двадесет годишна таратайка. Няма приятели.Не може да си намери нормална жена.Инвалид е около 50% И не всички жени обичат такива играчи.Само предимно простите.По умните такива ги прочитат точно за две минути и на третата вече си е тръгнала.Никоя жена с два грама сиво вещество не би издържала някой, който всеки момент би я зарязъл бременна или с малко дете, и тя после цял живот да тегли каиша.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 691bf4c77b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Номер 1. Не е хубаво да си хабиш времето в тези сайтове, наистина. По начина на мислене и това Ж,23, те познах коя си. В живота се случват хубави неща, извън интернет пространството. Живейте хора, лято идва, зелено е навсякъде, пълен рай, заведенията работят, планините са в целия си блясък. Аз приключвам с интернета и тръгвам в рая

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 8bb6cba0c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   АЗ съм напълно съгласен с автора. И много ме е яд, че нямам тази дарба. И кво кат съм красив, и кво кат съм висок и кво като съм със сини очи и харизма. Нищо не ми помогна това 30 години и още съм девствен. Проблема е че не са държа като батка, не съм надут, не хода разкрачен. Тормозен съм бил в училище от по - грозни хора и имам някакви травми. И това удря върху самочуствието и общуването. Казвали са ми че съм красив колежки. Ама какво като съм красив без пари, ако си жените те гладат се едно си НИЩО. Нямаш ли кола се едно си НИЩО. Много завиждам на грозните за тази тяхна дарба. Това важи и за красивите жени. Не е вярно че всички красиви жени са курви. Виждал съм красиви жени, но много морални. Нямат курвенско излъчване, чисти по душа красиви, но сами.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 76e17239e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   Не съм съгласна, никак даже!
На мен лично, а и предполагам на голяма част от себеуважаващите се жени, ми/ни правят впечатление най-напред действията, а не приказките! И външния вид никак не е маловажен!
Няма начин да ми се появи някакъв мърльо и да му слушам мазните приказки!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 3a29dc0891
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Точно, да си актьор и да дуднеш "интересни" неща, тоест да хиперболизираш всичко, много им допада. :) Това се дължи на емоционалната неадекватност и липса на интуиция при жените. Те само усещат, че тези, към които имат желания, са висока летва за тях. Повечето жени си харесват хубави и готини, свестни мъже по инстинкт, но по принуда се хващат с шаранчета

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: c1d65d87ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Е това е все едно да кажеш, че за да си богат не ти трябват пари...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 8f2b844800
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много от вас не разбират какво иска да каже авторът. Той няма в предвид някакви смърдящи клошари, някакви безделници, някакви орунгели или тотални неграмотници или простовати батки с татуировки или селски биячи и не знам си какви. Да и с такива се срещат свестни жени и се чудиш как така е станало. Под играч се има в предвид мъж с харизма, който сам си избира жените, не се притеснява от нищо, уверен в себе си и в действията си и нещо много важно - винаги усмихнат и в добро настроение. Този мъж може да не е красавец, но все пак се е подстригнал и обръснал и си е облякъл нормални дрехи и не вони на пор. Може да не е образован, но има дар слово и добре умее да комуникира с хората и в частност с жените. Знае кога да е забавен, кога да е сериозен и кога да е галантен. Под галантен не разбирайте мазнещ се на жените, като плужек. Може да няма много пари, но знае как да използва средствата, които са му налични. Много малко хора разбират понятието играч правилно. Едни под играч разбират затлъстял чичко парадиращ с пари, други разбират простоват татуиран и напомпам охранител на някой си, трети пък под играч разбират неграмотно момче с БМВ тройка от Люлин и Надежда. Съвсем нормално е жените да харесват някой строен и добре сложен мъж, образован, културен и т.н. Но такъв мъж, ако има някакви дори и прикрити комплекси, някаква дори и малка липса на увереност или пък да му липсва умението да комуникира, той практически остава без абсолютно никакъв шанс срещу един играч.

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 9fda7b2418
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   7, абе ти си ги дрънкаш тия само за пред тука, ама като излезнеш на улицата, всички ви знаем какви сте боклуци.....

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 2a316afe96
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И аз не съм съгласна... Правили са ми впечатление отявлено грозни мъже - ниски, тъмни, брадавици, кореми и т.н., които са били с жестоко чувство за хумор, например, много приятни за общуване и изобщо страхотно поведение. Били са ми много симпатични, но колкото и да се насилвам, не мога да бъда сексуално привлечена от тях, това е.
Има грозновати, но изключително чаровни мъже (Венсан Касел), което е различно от това да си хем изрод, хем без капка чар.
При идентични други качества винаги бих избрала по-хубавият от двама мъже.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 64c89c3914
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Тия истории за грозни мъже/жени, които въртят другия пол на пръстта си ми се виждат силно преувеличени. Разбира се, не всичко е до хубост, но с годините все повече се убеждавам, че и жените, също като нас, гледат преди всичко външен вид. Познавам само един мъж, който е средна работа като външност, а излиза все с красиви жени, но той е богат и се държи доста мъжки. Всички останали с красиви приятелки, също изглеждат доста добре. Знам, че не е приятно да го прочетете, но нека не се заблуждаваме.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 580f4c9cb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   13, да, и аз не познавам грозни плейбои. Познавам богати среднохубави мъже, които излизат с красиви жени, но грозни мъже, пък дори и богати с много красиви жени, не съм видял до сега. По центъра като гледам двойките, всички са със сходни нива на красота. До сега не се сещам да съм видял грозен с много красива и обратното. Всъщност знам за два такива случая, но това са двойки, които са заедно от дълги години и просто с времето знаете, че някои хора погрозняват повече от нормалното, а други дори се разхубяват. Просто те са били на едно ниво, но с времето единия е я напълнял, я се е сбръчкал за разлика от другия. Но при самото запознанство да има фрапираща разлика в красотата на двама души не съм видял. ОК, може да има известна разликаи тя да се компенсира от други неща, но никога не е фрапантна. Двойки като Делян Пеевски и Цветелина Янева са изключителна рядкост дори при богатите. И трябва да е някаква много много крайна материалистка, за да се прежали чак в такава степен заради кинтите.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 66954ff768
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Които не вярва, че има такива пичове, да види тая тема:
http://spodeli.net/4/story-159188.html

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 414bddd2b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Аз съм авторът и смятам, че само номер 10 разбра на 100 % какво исках да кажа. Нямам предвид грозен, смърдящ простак тип Бай Ганьо или батка, защото батките сега привличат определен тип жени. Говоря масово в световен мащаб.
Красив, умен и добър без социални умения и без увереност, който дори не прави първата стъпка или не знае как правилно да го направи има минимален шанс пред спретнат, но не някакъв особен мъж с дар слово, увереност и който надушва жените. Не слагам всички под общ знаменател, а казвам в повечето случаи, все пак всички сме различни.
Нито мъжът, нито жената, които описах са грозници, но не изглеждат изобщо пък съблазнително, нито имат средствата или качества да бъдат такива играчи, които да въртят и да сеят хаос, с други думи - фатални. Да въртят по 10-20 човека наведнъж.
Казвам какво съм виждал с очите си, не говоря от ваше име, именно затова пуснах темата да обменим опит. Моят чичо има визията на Чарли Шийн. Но няма пари за разлика от него. Той всъщност е най-големият пример, който познавам. Не е боклук, печен е, но си е играч. Минал е от 20 до 60 всичко, което му е паднало. Умее да каже и направи това, което жената иска да чуе. Без да нахалства, излъчва увереност и бележи. И не изпитва срам. Пийва си, затова не кара, но редовно мацки го разкарват също. Живее на квартира като ерген и изобщо не мисли за семейство, набор 73 мъж. Жените като луднат по него то не му носят те огромни сладки от скъпите, не му готвят да го спечелят, абе и шпагат ще направят. Това е, защото в началото като сваля всяка надушва просто коя иска цветя, коя каква музика харесва и действа. Затова казах да си играч се изисква талант, щото муньо като мен с хубава визия си стои сам или намира много по-рядко приятелка. Пък хептен да се прибира всеки ден с различна. Естествено има богати играчи, красиви играчи, лоли момчета. Но аз говоря за характер тип играч, не стереотип. И най-много познавам именно такива. Използват тази дума ЧАР. Именно такива като Венсан Касел или Жан Рено, които честно не са най-хубавите мъже, но са много чаровни. Ей такива играчи знам. И те крадат мацките на мъже, изглеждащи като млад Лео ДиКаприо, които обаче имат нулево социално умение. Разбирате ли?

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 0492916903
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Друго си е да излезеш с красавец!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 8153e0db57
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Друго си е, но никоя няма да излезе с такъв за повече от секс, защото ще е комплексирана.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b155dacd0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Хайде и аз да се включа, аз съм жена от този тип, но съм красива. Преди 10 години ходих с един известен мъж. Тогава бях супер наивна и вярвах в пеперудките и феите. Този господин не е нищо особено, но е голям играч. За 2 мин, те кара да се влюбиш в него и да умираш, след него 2 години не можех да се оправя. Но опита си е опит, след него нямам среща с мъж, който да не лудне по мен. Така става, че направо се влюбват, знам как да им вадя душичката. Не е заради красотата, знам какво да има кажа, знам, кога срещата трябва да приключи, знам какво искат, преследват ме , молят ме и така...Пресен пример е развода ми-не исках нищо от бившия ми мъж, абсолютно нищо, той по-собствено желание ми превежда пари, не ги искам връщам му ги, но той не иска и да чуе. Това вече е наистина прецедент в изторията:)

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: bc4fd536c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   "Муньо" (много сладко си се наричаш, значи), аз като мацка, която като беше тийнка и малко след туй, искаше и тя да бъде любовчийка, т.е. да си сваля гадженцата първа, ще ти кажа нещо.

Мацките, които кълват на чичо ти Чарли, са мацки, които искат да бъдат свалени от сваляч като него. Както се връзват на чичко, така ще хукнат и след следващия като него. Разбира се, това Чарли не го притеснява изобщо, защото и той вече ще е на следващата от същия сорт. Но ти явно си сериозно момче и си търсиш съответно сериозна мацка, която не се занимава с глупости. Сред фенките на чичо ти надали има много такива. Пък ако случайно има и чичо й е разбил сърчицето, ето ти възможност да се покажеш в цели си рицарски блясък - една жена с разбито сърце търси точно такъв мъж като теб. Може пък и да й "откраднеш" сърцето и да се влюби в теб. Ти не залагаш на количество, а на качество, а това е правилният подход в любовта. За любов говоря, не за секс и свалки. На мен един сваляч едно време ми разби сърцето, та знам за какво иде реч. Знаците бяха ясни, но аз не исках да ги видя... Така че, "Муньо" (много сладко), горе главата, зарежи го това пораженческо мислене, усмихвай се искрено на мацките, приказвай си с тях, пускай по някоя остроумна шегичка, т.е. пускай чар, но разумно, и правилната ще те хареса. Успех и да докладваш после ;)

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 76e17239e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   До 16 от 7

Много добре те разбрах от първи прочит, авторе!
И пак ти казвам, не поддавам на устати мъже, колкото и да се опитват да ме впечатлят с приказки!
Не искам външност нито на ДиКаприо, нито на Чарли Шийн (не харесвам нито един от двамата), нито на какъвто и да е, вървежен и подлудяващ тълпите, актьор!
Била съм с мъже, които се броят точно на пръстите на едната ми ръка, дейни, сърцати, спечелиха ме с мъжко държание, яко си тежат на мястото с принципност и ме грабнаха с поведение и отношение, без излишно разтягане на локуми! Нито един не е бил по приказките и не е овършавал всичко женско наоколо, трупайки бройки и ергенувайки си с кеф! Нали не това е идеалът ти за мъж, дано не е!?
Желая ти късмет!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 3a29dc0891
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Аз имам няколко примера, ама най-яркият ми е с един невзрачник. Той няма метър и осемдесет, рамената му изключително тесни, абе никакъв мъж. 70 кила с мокри дрехи. Този толкова лъже И такива фантасмагории разказва за живота си, но въпреки всичко нещата доста му се получават. Иначе се сещам и за още двама такива. Мой приятел също познава подобен индивид. Няма две мнения по въпроса, че такъв тип поведение ще се котира сред по-глупавите преобладаващи момичета. Едно нещо е сигурно, повечето от тях имат възможност да излизат с хубави мъже, но не го правят. Това говори за неувереност. Всяка иска хубавци, но не сме виждали хубавци до тях.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4ce4a94b37
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Има нещо такова, авторе. Тарикати, свалячи, чаровници има. Аз самият съм със среден успех сред женското съсловие, въпреки че бях много привлекателен на младини. Връзки съм имал, два брака, но никога не съм бил особен играч, да ги въртя по няколко и прочее. Но в живота никога нищо не е само фасада. Имам много добър приятел, който нито е красив, нито е богат, нито интелигентен над средното. Не е прост в никакъв случай, изкарва и стабилни пари, но както казваш - знае ги чалъмите, умее си какво да им каже, как да омае жената и как да си я котка постоянно да иска с него. Много случки с него има. Свидетел съм ставал как сме в компания и той е дошъл с една, а си тръгва с друга. И после първата даже не скъса с него, а пак си ходеха и след тая случка като че нищо не било. Наскоро даже една богата дама от чужбина го залюби и му предлагаше да го вземе да си живеят и да го гледа, той само да седял заедно с нея. Една друга преди години пък му беше подарила чисто ново Пежо. А бяха заедно има-няма година. Просто който го умее, умее. И на 60, с корем, посивял, пооплешивял, но си продължава. И сега да седнем някъде на кафе или кръчма и се започват едни погледи, едни намеци. Питал съм го - и той самия не знае на какво толкова се дължи (или не иска да каже), обаче му се лепят тия пусти жени и това е! Цял живот с един малък апартамент тук и една вила на морето. Висок е, преди имаше хубава осанка без да спортист. Ма това е всичко, нито има наследства, бизнес или някакъв голям доход, така че явно не е за пари, нищо, че сега казваме как само за това тичали. От него по-голям играч не съм виждал, без значение, че в компанията други се хвалят с подвизи. Една-две жени познавам също, които много омайваха и вършаха наред, но отдавна се кротнаха на години и със семейства, а и честно казано повече играеха с красота, отколкото с чар, тъй че сега не стават. Номера е да го можеш на всяка възраст. Разказвали са ми и за една на около 50, която развела трима и си ги въртяла на пръста, случката е в малък град. Явно е, че си има хора, родени за играчи, на които това им е втора природа. Защото друга логика не намирам.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 0492916903
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Н 18, твърдиш, че всички красиви мъже са самотни, така ли?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 2df414ac31
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Много добра и полезна тема! Искам да съм мъж играч, макар че съм жена, и то красива, но сама :) Където и да отида всички ме заглеждат, всички са уауу, но никой мъж не ме доближава даже, което ми е супер странно и необяснимо. Та затова си стоя сама. Не съм някаква надута с огромно самочувствие, съвсем нормална жена, но както казах, интересът на мъжете се изразява само да ме гледат и да ми правят комплименти, нищо повече. Не знам на какво се дължи. Дори играч не смее да ме доближи :):)

По темата на автора, наистина има мъже/жени, които не блестят с визия, но умеят да говорят, умеят да подхванат разговор, имат си репертоар, така да се каже, който действа безотказно в повечето случаи и им идва отвъртре да "играят". Това са хора, които са вътрешно уверени, със самочувствие, че са голяма работа, макар и съвсем да не са такива в действителност. Лесно си намират "плячка", но после проблема при тях е да я задържат. Защото само с едни голи приказки не става. Когато мине време и жената поопознае така наречения играч, истината започва да лъсва. Преди много време и аз си изпатих от такъв тип, то приказки, то жестове, галантност, ама действията му показваха друго, което много се различаваше от милите думички. Дълго време бях много объркана точно поради този факт, но в крайна сметка ми се изясни картинката.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker