Отворена връзка с бивш приятел? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Отворена връзка с бивш приятел?
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 1428 пъти
Здравейте, моята история е следната : Излизах с едно момче 5 месеца преди две години, но се разделихме (зарязах го за друг, за което жестоко съжалявам и до днес) Месец след като се разделихме предложих да се съберем, но той категорично отказа и така отправях покани в продължение на няколко месеца, като отговора беше един и същ, завъртян по различен начин - “не мога днес уговорил съм се”, “имам работа” и т.н и в един момент си казах окей, не можеш да накараш насила да те обичат и прекратих контакт. Но той през месец два продължаваше да ми пише по 1-2 думи и след това изчезва и така пак ме подтикна за последен път да направя опит за излизане а той ми каза “ с удоволствие бих излязъл с теб, но сега живея с една мацка и се опитвам да съм сериозен” това почти ме довърши, но го преодолях и сега в началото на годината ми писа да съм организирала парти, за да се видим ии започнахме да се виждаме. Проблема е, че ме търси винаги вечерта към 9-10-11 сещате се за какво..и започнах да се чувствам като някой парцал, които седи в ъгъла и чака да му дойде реда и да го вкарат в употреба. Говорих с него казах му, че не съм окей да се виждаме главно вечер и той ми отговори, че пръстен не носел и да не насилваме нещата “виж ся колко ни е добре, дай да не се пускаме веднага на дълбокото” и уж започна да се старае повече, но когато аз го викна винаги има планове и казва че ще се вижда с приятели, но към 9 ще е приключил (да, той е на работа до 18:30, но след работа си прави планове и мен винаги ме оставя за накрая) и другото нещо, което ми тежи е, че и през почивните дни не излизаме навън имам чувството, че ме крие, само веднъж отидохме на един парк за 30мин и пак се забутахме в квартирата му. Дори днес щях да си отложа пътуватето заради него да може да прекараме повече време заедно, а той отговори “ не нее, човек направил съм си планове ще излизаме с момчетата няма да си променям нещата”
Въпроса ми е какво е вашето мнение и дали е окей да му поставя условието или сме във връзка или всеки си хваща пътя. Знам, че мъжете не обичат да им се поставят ултиматоми, притеснявам се да не го изгубя, но и не мога повече така да гледам как при всеки един момент, в който не съм до него взима телефона и започва да чати, постоянното мислене тази вечер с кой ли ще се види, дали наистина ще е с негов приятел, с колко ли момичета още флиртува.. Според вас има ли шанс да се привърже и след време да заиска връзка?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 1b71030c11
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Доста токсична връзка. Той си получава неговото, но ти твоето - не. Прекъсни я. Няма да стане сериозна връзка с този човек.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 3c790c48a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Нямаш никакъв шанс за нещо по-сериозно от някой сеанс от време на време, когато се сети за теб. Чудно ми е кое ти дава основание да мислиш и да се надяваш и не разбираш ли как си губиш времето с него? Някакви приказки, неподкрепени с никакви дела? Толкова малко ли уважаваш себе си, че си се оставила да си му момиче на повикване?

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 85350948d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Човекът те ползва за секс, ти си му последната грижа. Какво го търпиш , какво му уйдисваш на акъла, блокаж и толкова. Вече сте се разделили, не ти е приятел, не ти е гадже, не ти е нищо. Нямаш никакви морални и други задължения към него. За него си средство за секс, наивница. Какво привързване те гони, какви връзки , като той уж живял с някаква, още живее ли с нея, не живее ли? Самият факт, че уж е живял с някаква наивница и си е писал с теб, не те ли навя на мисълта,че от това мъж за връзка не става и е пълен боклук? Опитвал се да е сериозен?! Смях! Това, ако някой ми го изтърси, ще сметна, че е пълен отпадък и страшно глупав и смята горката жена за глупава.
Ако уж е сам, това не значи, че ще се хване пак с теб, или секса като с магия ще го накара да те заобича. Просто те използва, което отново значи, че е отпадък. Нормален човек не би паднал толкова ниско да използва така другите.
Не бъди толкова глупава, за колкото те мисли. Стегни се и го изтрий от живота си.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 656548bc82
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Мъж, когото си зарязала заради друг, повече на сериозно няма да те вземе.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 3bca12ee1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Никога не тичай след мъже и никога не се връщай при стари гаджета. Запомни от мен!

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 1ee594c948
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Значи в момента в който на теб ти е кофти, а той ти каза "виж ся колко ни е добре" трябваше да ти стане ясно всичко. На това момче му е през оная работа за теб, и никога няма да промениш това. Имаш малка вина, но тя не оправдава абсолютно използваческото му поведение в момента.

Нито ултиматуми, нито умилкваници, нито нещо друго ще го накара да те заобича.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 1913376dac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ей като почнете с това уважение към себе си и ала бала.. Ами ако ти харесва секса, виждайте се за секс. Но с ясното съзнание, че е само за това. Просто спри и ти да гледаш сериозно на него, огледай се за по-подходящ. Аз не виждам нищо лошо, млади сте, щом ви харесва виждайте се. Поддържала съм такава връзка с бивш, даже в един момент той се сърдеше, че след секс съм си тръгвала и не съм оставала до сутринта. Ами след секс започваше да ме дразни, ставаше ми безинтересен и не ми беше приятно да оставам. В един момент изцяло ми омръзна с него и прекратих. Не съм се чувствала унижена по никакъв начин и към днешна дата не съжалявам. Това са просто емоции, защо да си ги забраняваш докато си млад и свободен? Просто си промени настройката, третирай го по същия начин, както той теб. Като ти омръзне шута и всеки по пътя си. Моето мнение е, че си млада, брак, деца няма в картинката и не виждам нищо нередно. Може би според другите да сменя мъже през месец - два докато търси "сериозния" е по-добре? По-добре, с който й хареса и докогато й харесва. Толкова.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 10515bc351
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От Автора: номер 3 - не живее в момента с никоя, защото сме ходили у тях доста пъти, сега през деня не знам кани ли някой, но вечерта винаги е сам, дори един филм не мога да го накарам да изгледаме. Още с пристъпването на прага почва с намеците и натискането.
Номер 4 - не съм му казвала, че го зарязвам заради друг, просто се бяхме сдърпали и предложих всеки да си хване пътя, а с този другия също го карахме инкогнито така че едва ли да е разбрал.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: d38f80f88b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Значи тя го е заебала заради друг и сега ревеш, че не те иска за нещо сериозно. Наистина ли питаш това?
Да не е луд. Един път си го заебала, значи шанса е много голям пак да стане. Евала на пича. Има достойство и ти го връща по най добрия начин. За пореден път де убеждавам колко тъпи са жените

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: cf95cc7b3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Отворените връзки не са никак лесни . А и ти имаш вина да се стигне дотук ( не се обиждай , не го казвам с цел да се заяждам , просто посочвам един факт ) . Ти си го зарязала за друг . В неговите очи ти си избрала друг пред него , следователно за него след като си го направила веднъж , винаги можеш да го зарежеш отново . Разрбираш ли , в неговите очи той е утешителна награда за теб , той е човекът с второто място в живота ти . Това не се забравя лесно . Ще минат поне няколко години преди да ти повярва отново . Готова ли си да се бориш толкова дълго ? Не ? Тогава най-лесният вариант е да се разделите ( отново ) . Ако обаче отговора е да , прочети и потърси в интернет какво е писано по въпроса . В нета има цяла литература и наука за подобни ситуации и всичко си е описано като хората . Но ще е борба ще ти коства много усилия . Сама прецени кое искаш да е . Късмет авторке и пиши какво се случва накрая .

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker