Лесбийка афера, която не приключи добре... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Лесбийка афера, която не приключи добре...
преди: 3 години, 5 дни, прочетена 1361 пъти
Афера казвам, не връзка, щото не знам какво е. Не съм била никога привлечена към жени, не съм мъжкарана, другото момиче също. Ние се мразехме. Цялата история ни е много иронична.
Аз бях 11 клас, тя 12 завършваше - 2018 година (99 и 00 набори) една гимназия голяма, но не се познавахме освен по физиономии. Тогава тя имаше гадже, аз тръгнах с него след нея и от там стана нашата прословута вражда. Тя почна да ме плаши, да ме уговаря за бой и така и на живо се бяхме дърпали брутално - летяха коси. Но осъзнахме, че той е боклук, щото беше направил така да мисли тя, че аз съм го "откраднала", а мен убеди, че е скъсал с нея отдавна преди да тръгне с мен. И какво стана - война. Той набързо трето гадже си хвана, мъж играч. Добре, че никоя поне не му пусна от нас, но и двете бяхме много залудели по него. От врагове, псуващи се и крякащи като кокошки се сближихме лека полека. И открихме, че имаме много общи интереси, тя се оказа пич, както се казва. Станахме най-добри приятелки. Тогава още есента на 2018 решихме да го дразним като му пратим Снапчат как се целуваме. От играчка стана плачка. Тийн уж работа, но ни хареса. Така малко по малко се упражнявахме все. И двете отричахме да сме лесбийки. Измислихме си даже прякори само между нас (нека ги кажа, ако тя прочете Съни и Муун - слънце и луна). Отдалечихме се и от момчета, и от другите приятелки, просто защото бяхме като сродни души. Още по едно нещо си приличахме аз на 18 и тя на 19 вече още бяхме девствени за разлика от повечето съученички. Тя постъпи в уни, но продължихме връзката. Решихме взаимно да си отнемем девствеността, за да няма никой мъж-използвач тази привилегия, знам, че лудо звучи, но. Още ни държеше общото гадже. Така че бяхме си първи. Усетих как много се привързах и изпитвах обич, по оня начин. Не приятелски. И не просто експеримент. Отново не се смятам за лесбийка, защото харесвам визуално мъже, но се влюбих в нея. Първите ми трепети. Все бяхме заедно. Още много пъти продължихме да си го правим, не толкова от удоволствие, аз продължих от любов. И накрая и го признах. Но тя се отдръпна... каза, че това между нас си е между нас, но няма как да прерасне в повече. И все пак все към мен я тегли. Но отрича да ме обича повече като приятелка. И въпреки това продължава с целувки, секс. Не знам просто. А аз не мога да избягам. Искам да намеря момче и да я забравя, тя само ме наранява, но не мога, явно това, че само с нея съм била и ми е първа значи нещо. Смятам, че и тя ме обича, но заради обществото не може. Но аз също не искам да се показваме. Може да живеем като съквартирантки, може поне да пробваме. Но не... явно и с жена пак така боли като обичаш.
Какво да направя? И да, истинска е историята ми, или дайте съвети, или подминете. Отдавна исках да я публикувам, но сега посмях, щото видях, че хората са по-разбителни станали около гей историите. Честно към друга жена нямам мерак, дори Анджелина Джоли на млади години да е. Явно тя, защото изживях всички първи трепети с нея, ми е такава любов. Мога ли да я убедя? Тя ме наранява. Или просто да продължа. Тя предлага и само приятелки да сме, но след всичко не става.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 дни
hash: 769df4b610
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Да, не си лесбийка. Бисексуална си.
Това, че го отричаш, е без значение - освен че говори зле за ума ти.

 
  ...
преди: 3 години, 3 дни
hash: 43fc4e783e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Защо пък да не си лесбийка? Не виждам лошо да си.
А тя имала ли е мъже? Или и тя е като теб?

 
  ...
преди: 3 години, 3 дни
hash: 3c9cc37536
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Като си хванете истински гаджета момчета, ще си правите четворка и готово - всички ще са щастливи! Бъди спокойна, ще се оправят нещата... ;)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 дни
hash: 872dbe2c9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Няма никакво значение ориентацията. Опрости си ситуацията.
Фактите са, че ти я обичаш по този начин тя теб не.
Секса няма значение в случая.

Първата любов се преживява трудно, особено, когато е прясно.
Кажи и в прав текст как се чувстваш, всичко от до. Не го прави сложно - кажи че я обичаш, че само секс без чувства те наранява и ако не вижда бъдеще, по-добре да спрете да общувате.

Алтернативата е всеки ден, когато я виждаш или чуваш, раната да ти се отваря наново. Избора е твой. Ако тя е категорична, няма как да я принудиш, тея неща не стават така. Продължаваш напред, страдаш, времето те лекува и така.

 
  ...
преди: 3 години, 2 дни
hash: eb0f348d37
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Мисля, че наистина не сте лесбийки. Просто жените сме много емоционални същества и сме склонни в даден момент да изпитаме любов към определен човек от същия пол, когато го почувстваме като "сродна душа". Във вашия случай заигравката си е казала думата, харесало ти е, затова си се влюбила. Съветът ми е, да приемеш, че така или иначе ще се разделите, и да се наслаждаваш на това, което имате, докато го имате. Ако промениш отношението си към връзката ви, ще видиш секса с нея в друга светлина. Ще ти олекне. И двете ще си намерите момчета. Въпрос на време е.

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 ден
hash: 8bc8e3196a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Ами на мен ми се върти в главата, че понякога просто си кликваш с някого, привързваш се и можеш да изпиташ чувства към него. Без значение пола. Просто връзката е на друго ниво, connection-a както се казва. И лично според мен, колкото и крайно да звучи и повечето хора не биха се съгласили - това може да се случи на всеки.
Нормално е да изпиташ чувства според мен. Човешко е. Само че след като и двете сте наясно, че няма как да продължите, няма смисъл. Ако това наистина е така редно е да приключите с контакта си, защото ако го продължите само ще задълбочите и ще продължиш агонията си по този начин. Да не говорим и че това ще ти попречи да погледнеш на друг човек по този начин... Ти само за нея ще мислиш. Ако вече чувствата ви са толкова силни, по-силни от вас.... вече решете си, стига взаимно да е :)

Нормално е това което се случва с теб. Но ако ще дърпаш конците, направи го от рано, направи го СЕГА, за твое добро. Боли, но до време, после остава спомена и повярвай ми, тя ще ти остане хубав такъв. От вас зависи.... Но една връзка задълбочиш ли я прекалено много.... после все по-сложно става.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker