Интернет запознанство с жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Интернет запознанство с жена
преди: 3 години, 3 дни, прочетена 1535 пъти
Здравейте. Мъж на 27 г. съм и историята ми, която ще споделя с вас, се нуждае от вашето мнение, защото не намирам отговори на някои въпроси.

Понеже в последните 2-3 години животът ми влезе в еднообразни ситуации от рода на работа, ядене и пиене у дома или по ресторанти, робуване на домакински дейности, размотаване с приятели тук и там та.... реших да променя живота си и да опитам да живея по-разнообразно. Смених част от обкръжението си, смених работното място с по-добро, наскоро смених и жилището си, но някак още изпитвам нужда от някаква промяна. Стигнах до извода, че това което ми липсва е партньор в живота.

Понастоящем работя в ИТ компания и по-голямата част от живота ми се върти около работата в момента, изглежда ѝ отдавам голяма част от енергията си и контактите ми извън работа са силно ограничени. Реших да опитам да допусна в живота си нови хора, като за целта опитах с Тиндър запознанства. Пожънах известен успех онлайн, но до реална среща стигнах само с една жена на моята възраст. Като цяло имам резерви към интернет запознанствата, но реших да се пусна по течението, пък каквото стане.

С върпосната жена към този момент сме се видяли 2 пъти за по 2-3 часа. Дели ни разстояние от 200 км. като и в 2-та пъти аз съм този който прави компромиса с разстоянието. Тя е симпатична, леко срамежлива, интелигентна е, имаме общи теми за разговор, до скоро е живяла в чужбина и заради КОВИД се е върнала в България. Казано с две думи: много ми харесва. Прекараното ни време заедно мина в градски разходки, в които се опознавахме. Предстои ни нова трета среща, което ме навежда на мисълта и че тя проявява интерес към мен.

В главата ми се въртят много въпроси, като част от тях ще споделя с вас с надеждата да получа вашето мнение:


Въпрос 1: Как да я предразположа така че да се чувства по-спокойна и да бъде по-отпусната при срещите и разговорите ни? Мисля си че или се срамува, или има нещо в мен, което я кара да се държи по-въздържано...

Когато си говорим понякога изпадаме в ситуации като на интервю - аз съм водещият който задава въпроси и отсреща получавам кратък отговор и следва мълчание. Аз се старая да не възниква сконфузно мълчание (задавам доуточняващ въпрос или насочвам разговора в друга посока), но пък не искам да се превръща разговорът ни в разпит....


Въпрос 2: Давам си сметка, че още е много рано, но се чудя в кой момент би било подходящо да направя по-сериозната крачка, ако нещата вървят в правилната посока?

Притеснява ме факта, че мога да избързам с действията и да бъда отхвърлен...


Въпрос 3: Как да реша евентуално проблема с разстоянието? Дали пък няма да реши да замине отново в чужбина?

Притеснявам се, че ако се получат нещата между нас - ще трябва да се борим с дистанцията от 200 км. Връзката от разстояние ми се вижда краткосрочно временно решение, но в дългосрочен план виждам "неизвестното Х". Живея в София, изплащам къща (живея сам в нея) и по-скоро ще очаквам тя да дойде при мен.

По-силно ме притеснява това, че може да иска да се върне в Англия в някакъв момент и всички усилия да отидат в кофата... Към момента съм си извоювал добри позиции и възнаграждение, новопостроен уютен дом (в който се чувствам наистина уютно и спокойно), както и добра среда от хора ииии не бих тръгнал с нея към друга държава. На няколко пъти вече губя време в опознаване на потенциален партньор, но в крайна сметка се оказва, че хората си имат други планове и аз не влизам в тях... Та ако само ще си губим времето, бих си спестил времето и усилията...



Очаквам вашето мнение по въпроси 1,2 и 3. Приемам мнения и коментари и извън тези 3 въпроса, разбира се.

Благодаря на всеки един, който сподели с мен своя опит и гледна точка по темата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 дни
hash: 6b825a2c7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

1.   Лично аз с жена живяла в чужбина трудно бих се навил. Ебът се здраво с чернилки и прочие. Такъв боклук да взимам не искам.

 
  ...
преди: 3 години, 3 дни
hash: 67fe938b4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Н1, ти си намери приятелка, която се ебе здраво само с българи, за да си спокоен, че всичко е наред!

 
  ...
преди: 3 години, 3 дни
hash: f609fd3d9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Престани с тънките сметки! В този живот не се дава гаранция за точно нищо! Освен, че сме смъртни!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 дни
hash: 7e9ec1f6b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Като за начало може просто да вметнеш в разговора/чата въпроса "Мислиш ли да се връщаш в Англия?" От отговора и ще разбереш дали си струва да правиш планове с нея.

1. Ако е срамежлива, много трудно ще успееш да я "разчупиш". Аз също съм такава и "лечение" няма. За да си спестиш много главоболия, изтрий от речника си отвратителната дума "предразполагане". Такова нещо не съществува. Човек е такъв, какъвто е и прави това, което сам пожелае. Пробвай да "предразположиш" някой от бял обикновен човек да стане летящ негър със зелени криле. Също толкова невъзможно е и да променяш другите. Всеки има своя, уникална същност.

2. Ако имаш предвид секс, започни да опипваш почвата отдалеч. Започваш с някакво леко щипане по бузата (примерно), невинни бутания и погалвания по ръцете/рамената. Ако видиш, че и харесва, целуни я леко, или я прегърни. Ако пък ръцете ти я смущават, прекъсни на момента и да знаеш, че не те харесва :(

3. По-горе вече писах.

Изглеждаш свестен и ще се радвам, ако съм била полезна. Желая ви успех!

Ж,23

 
  ...
преди: 3 години, 3 дни
hash: 8a60749c8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   1. Просто трябва да мине малко време. Тя или е срамежлива, или не е много заинтересована - обикновено на такива трябва да им вадиш думите с ченгел.
2. Не мисля, че е рано - на трета среща трябва да се стигне до някакъв интимен физически контакт - и да не е секс, поне целувки трябва да има. Любовни, а не за "здравей" и "чао".
3. Това ти е най-големия проблем - разбира се, че ще се върне в Англия, ти какво очакваш? Тя в момента работи ли нещо? Ако - не - за какво мислиш, че ще стои тук?

Аз бих подходил към тази връзка като към развлечение, без да градя някакви сериозни планове. И не спирай да се срещаш и с други.

Пък ако излезе нещо по-сериозно с нея - добре дошло.

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 дни
hash: 0b08405a1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Първата крачка се прави на първи среща.Да сега сме в локдаун и не си могъл да я заведеш на ресторант, но си могъл да вземеш по една лека алкохолна напитка от някой нон стоп и да седнете на някоя пейка да ги изипиете.Алкохола отпуска.След това да я целунеш.Това можеше да ви сближи и да разчупи ледовете.Ако я харесваш наистина, и го кажи на третата среща и бъди откровен.Това също би разчупило ледовете.И в крайна сметка сложи картите на масата.Кажи и , че животът ти е устроен в България и нямаш намерение да живееш в чужбина и при евентуална връзка, не искаш тя да бъде от разстояние.Попитай я директно какво тя мисли по-въпроса.



Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 дни
hash: cb87f7f0f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Малко слагаш каруцата пред коня. Все още няма нищо официално между вас, а ти мислиш доста в перспектива. Разбирам ентусиазма ти заради това, че си срещнал подходяща за теб жена, но не избървай. Това ми е съвета - опитай се да правиш малки крачки. Ако се задълбочат нещата, тогава мисли по въпроси 2 и 3.

 
  ...
преди: 3 години, 2 дни
hash: 24ab26ca9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами ухажвай я. Попитай я междудругото дали иска да се върне в чужбина и чуй какво ще ти каже... Попитай я , но не веднага , какво мисли за София.. И лека полека ще ти се изясни какво тя мисли.

 
  ...
преди: 3 години, 2 дни
hash: ea9b72b4c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Съгласен съм с номер 1. Жените живеещи в чужбина са абсолютни парантии и паралясници. Някои дори се пускат и за пари. Познавам такава докторка в Германия. В почивните дни се пуска за пари, въпреки че там лекарската заплата хич не е малка.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 дни
hash: f27de3c88f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   не се занимавай с глупости ако питаш мен. Евала правя на такива момчета в светата на ИТ, смятам го за уникална работа, работа без влачене и гърбене както е моята, и затова ми се вижда много добра. Аз бих те посъветвал да си потърсиш някоя по близка до теб, спестяваш много разходи и и време най важното човек, друго си е привечер да я вземеш и заведеш в някой луксозен и спокоен ресторант, да си кажете някоя приказка и да се забавлявате, след което ще си затръгвате и може да ти излезне късмета да не се прибере веднага и да я заведеш на някоя романтично и спокойно място, там ще се погушката и поцелувате и с малко усилие ще я натъртиш може би. Такаче потърси някоя позната, някоя позната на твой приятел или приятелка, аз съм забърсвал в мола(продавачки) или в супермаркета. Има ли желание има и начин. Като си Ит неможе да нямаш инстаграм или фейсбук или тикток, брато стегни се за една путка 200км път.. най малкото вадиш поне 2000на месец ми се за едно платено момиче от 80/150лв на час можеш да си вземеш и така не се обвързваш сериозно и не се натоварваш с проблеми женски, а ако искаш нещо сериозно потърси смело, покажи им с какво си интересен и бъди завен и интересен а не некой сериозен и сдухан. Успех ти пожелавам момче ти си умно, ще разбереш правилния избор

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 дни
hash: 6a196274d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Съгласна съм с номер 9, че впрягаш каруцата пред коня. За 2-3 срещи от по няколко часа не може да научиш много за някого. Не всеки е склонен веднага да си разказва биографията надълго и нашироко. Няма нищо лошо да я попиташ какви ѝ са плановете за бъдещето и дали смята да се върне в Англия, вместо да се чудиш. Ако твърдо е решила да напусне пак България, отпадат другите ти въпроси. И въпреки мерака си, покажи уважение и не се тикай да я буташ уж случайно, щипеш, прегръщаш и пр. Ако жената наистина е интелигентна не мисля, че ще ѝ бъде много приятно.

 
  ...
преди: 3 години, 1 ден
hash: bdf988029b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   от автора:

Благодаря за съветите, разбира се очаквам още гледни точки. За себе си правя извода, че все пак съм на прав път и разсъждавам що-годе в правилната посока.

по т. 1 - наясно съм с идеята, че точна формула няма. Очаквам евентуално обратна връзка за това какво би накарало една жена да се отпусне, да открехне малко повече вратата към нейния свят.

по т. 2 - за сериозна крачка имам предвид целувките. Не очаквам секс от 3 срещи. Привърженик съм на секса, в който има любов и свързаност между мъжа и жената. Еднодневките не са ми по вкуса.

по т. 3 - и аз си го представям така че от разговорите ни ще придобия представа за намеренията ѝ относно държава / град за живеене. ОчакваМ да чуя и други гледни точки евентуално, понеже доста от хората с опит са минали и през такива изпитания и техният житейски опит би ми бил полезен.


Малко допълнителна информация:
- Нямам особен опит с жените и вероятно анализирам ситуациите повече от колкото трябва, но си взимам поука от всеки коментар
- Към всяка една жена до сега съм подхождал със сериозни намерения, а не за развлечение... "Инвестирам" винаги чувства и емоции и не бих си позволил да отидат в кошчето ей така...
- Жената не работи в момента, в момента се е отдала на книги и учене, но наблюдението ми е че търси вариант как да промени положението. Владее чужди езици и е с више образование, така че най-вероятно е въпрос на време да се променят нещата, но е неизвестно в каква посока.


Още мнения? !

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker