Пламъчето не е угаснало - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Пламъчето не е угаснало
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 1930 пъти
Запознахме се около 3-ти клас в квартала. Първоначално имах симпатии към нея, но нищо особено. След известно време разбрах (от нейна приятелка), че тя ме харесва. Но тогава така и нищо не се получи, защото отидох на море и след това не се виждахме известно време.

След може би година се видяхме отново. Този път аз бях хлътналия. И така се случваше през известно време да се виждаме, да има искри между нас, но никога да не се развиват към нещо по-сериозно. Виждахме се през интервали от време и от както се помня съм имал чувства към нея.

Преди няколко години, вече като по-големи отново попаднахме в обща компания. Тръгнахме. Бях много влюбен и истински щастлив, когато бях с нея. Сякаш беше прекалено хубаво, за да е истина. На моменти съм си мислел, че тя е жената на живота ми. Сега като се замисля, повечето момичета, които ми допадат визуално приличат на нея.. Нека не прозвучава грешно, не съм я харесвал само заради въшния й вид разбира се..

Връзката ни издържа около 1-2 месеца, защото се наложи да замина за чужбина. Преди да замина обаче, усещах че нещо не е наред. Тя беше със студено отношение към мен, а и аз не бях същият човек, когото тя беше харесала като тръгвахме.

След като заминах си писахме, но отново усещах студенина от нея и я блокирах. Да знам, че това е много тъпо и грубо, но бях доста наранен и се чувствах предаден. Изпаднах в депресия за около 1-2 месеца. Кофти е всъщност, че тя май остана с впечатление, че не съм имал сериозни намерения, а пък ако само знаеше всъщност..

Виждали сме се няколко пъти от тогава, но така и не сме си казали каквото е трябвало да си кажем. Сънувал съм я много пъти, включително вчера. До колкото знам тя е в сериозна връзка вмомента и последният път като я поканих да излизаме, доста тактично ми отказа.

Но пламъчето все още гори.. Някъде там вътре. Може би всеки си има един такъв човек. Не знам защо, но имам някаква скрита надежда, че нещата не са приключили изцяло. Може би не сме съвместими, може би не ни е писано, но аз явно все още имам чувства.

Пиша това, за да споделя, да ми олекне и да осмисля ситуацията по-детайлно. Ако някой е прочел до тук, ще се радвам да сподели какво мисли или ако реши да сподели за своята голяма любов, за своят един човек..

Приятен ден/вечер! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 842434fdf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Бъди разумен и не се поддавай на емоциите си, ако не искаш да страдаш. Гледай си твоя живот, защото както виждаш тя си гледа нейния и не й пука за това ти какво чувстваш. Няма смисъл да се вглъбяваш и да търсиш начини за това момиче, което вече си има сериозен приятел и не иска да излиза с теб. Не се заблуждавай. Знам, че може би сега ще ти е трудно и може да ти е хубаво да живееш с мисълта за нея и че нещата ще се наредят, но това са просто чувства, които ти замъгляват мозъка и преценката. Помисли разумно дали имаш шанс да си с нея и доколко това би те удовлетворило в дългосрочен план, дали ще си струва усилията. Моят съвет е да се фокусираш върху твоя живот и твоите цели, когато си готов ще срещнеш подходящия човек. Другото са незрели истории и губене на време ;)

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 11bb0e0dfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   А защо си пропуснал да ни пожелаеш приятна сутрин?

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: e3fdb2eaaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Пиша като човек, който е получавал такъв тип блокиране и игнор от момче, което много харесвах. Усещането е ужасно. Бях наранена. Този тип действия остават неразбрани, а в повечето случаи отсрещният не знае истинската причина, дори може да възприеме това твое действие погрешно като акт срещу него, може да си помисли и че не го харесваш, затова трябва да се комуникира и ако нещо не е наред, да се каже. Иначе се губи доверие. А моментът ако е минал, трудно се поправят нещата после.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b409072672
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Имам и аз такъв човек. Мъж съм, тя е с 6 години по-голяма от мен. И въпреки всички факти, които сочат, че ако мисля рационално, няма да излезе нищо от наша евентуална връзка, нещо дълбоко в мен ме кара всеки ден да мисля за нея и несподелената ми любов. Просто толкова сходни сме в характерите си, толкова теми за разговор имаме, а толкова неща имам чувството, че са останали недоизкани между нас. Някак почти от първия момент, в който я срещнах мислех, не, по-правилно е да се каже - усещах, че сродната ми душа. Тя обаче май не усеща същото...
Сега има шанс да се появи друга жена в живота ми и да ме накара да я забравя. Тя е с 5 години по-млада от мен, хубава и интелигентна. Разумът ми крещи да си дам шанс да забравя "каката", но защо не мога? Необяснимо е...
Знам прекрасно как се чувстваш. И при мен, дори отношенията ни с по-младата жена да се задълбочат, вероятно пак там дълбоко ще останат въпросите и терзанията - "Ами какво, ако беше станало с Нея/единствената?"
Но все пак мисля си...трябва да си дадем шанс да продължим, да подтиснем това, което е в нас.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 3985e82393
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От автора:

За моя голяма изненада, и както ненапразно съм таял тази надежда - с въпросното момиче се видяхме наскоро и прекарах (в единствено число, защото не мисля, че е еднакво оценено) прекрасни моменти.

И все пак, осъзнах, че не е правилния човек за мен и вече съм свободен. Надявам се.

Бъдете здрави и който има подобен случай с "онази му вечна любов" да има едно наум от случилото се тук, за да не живее в илюзии.

А може и при вас да се получи - пожелавам ви го от сърце! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker