Защо бившите не разбират, че бивш значи бивш, разведен означава разведен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо бившите не разбират, че бивш значи бивш, разведен означава разведен?
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 1155 пъти
Здравейте,
Все павече се изумявам от поведението на някои хора. След като си се разделил официално с един човек и сте сложили край на връзката си, значи край, всеки следва пътя си понататък и това е. Какво се забелязва. Хората създават нови връзки, но продължават да търсят и поддържат някакъв контакт с бившите си, вкл. и разведените. Дори и да си разведен и с деца, контактите могат да се сведят само до децата и да бъдат официални и точка.
Ето, аз съм на 33 г. разведена с дете момиченце на 5 г. и не хленча за бившия си, плаща ми минимална издръжка от 110 лв. и толкоз. Ако иска повече да помага, да помага, но нищо повече от издръжката му не искам. Той обаче всичко обвързва с това как да се видим, нещо за детето да говорим, и всякакви други глупости. Не му ограничавам срещите с детето, може да го вижда, когато поиска. Не ме интересува обаче въобще личния му живот. При него няма да се върна. Достатъчно ме е наранил, за да приема, че всичко е загубено безвъзвратно.
Приятелят ми е на 37 г. Разведен също с момиченце, което е на 9 г. По същия начин неговата бивша се опитва да го манипулира в името на детето и с ясните намеци да се съберат. Оставил и е апартамент, нова кола, плаща за детето по 400 лв. на месец. Отделно пазарува храна и за детето и за нея. Допълнително купува още неща. Въобще бившата му не е материално лишена от нищо.
В момента, когато аз и той заживяхме заедно, като че ли моя бившия и бившата на моя приятел полудяха. Започнаха едни изпълнения да не ви обяснявам, вкл. и непрекъснати обаждания през деня, искане за някакви глупави срещи насаме, въобще пълна лудница настана. А, нито аз, нито моя приятел им пречим да бъдат щастливи и да си намерят половинка. Моят си имаше любовница разведена колежка с дете. Не е мой проблем, че не са заедно. На моя приятел бившата е била влюбена също в нейн колега -ерген. След развода той я зарязва. Какво да правим? Децата ни чудесно се разбират и дори се търсят по телефона, когато не са заедно. Всичко това дразни. Ние имаме общи планове, искаме наше дете и т.н Какво обаче да направим, за да заживеем спокойно? Ясно сме казали, че се обичаме и искаме да бъдем заедно. Бившите обаче не спират да ни разделят и да пускат интриги за нас, където могат.
Благодаря ви

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 11575a99c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   "Ясно сме казали, че се обичаме и искаме да бъдем заедно"

Ми кажете им и на тях ясно, всеки един от вас на 4 очи, че искате да ви търсят само за децата. Ако не схванат, има си съответните органи, на които да се оплачете за телефонен/всякакъв тормоз. И така.

Нищо сложно не виждам.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 64cef051e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Като сте толкова добре с приятеля ти и мислите за дете, защо не сключите брак? След като отношенията ви са оформени официално, може пък бившите да охладят малко ентусиазма за "ново начало"? Иначе, освен да пресичате всякакви досадни опити за близост, да говорите с тях САМО по повод децата и да им повтаряте, че не се интересувате повече от тях, не виждам какво може да правите. Похвално е, че приятелят ти се грижи за детето си, но не е длъжен да хрантути и бившата.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 359c692c3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Дръжте се здраво един за друг. Не ви интересува другите защо го правят, а само факта, че са противник на вашата връзка. Това е важното, което не бива да забравяте, за да не ви увъртят в игрите им.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 21cbfbe51a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   На кратко -еми да сте мислили за кой сте се обвързвали до живот(имате деца),от бивш до разведен /а разликата е от земята до небето

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 1f955b8e0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз бих искал да правя секс с бившата, ако можех да си изкореня емоциите. Секс и довиждане.

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4861ad1b98
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   О, колко познато... Аз също съм разведена, още нямам човек до себе си, но моят бивш нон-сто се занимава с мен, използва детето и не престава да напомня за себе си. Аман. Не ми се мисли, като влезне в живота ми човек. Те няма да престанат, звиждат ви и не от голяма мъка по вас го правят, а защото се дразнят, че сте си наредили живота. Какво да ти кажа, моли се да си намерят и те някой и ще ви оставят на спокойствие. Търпение, търпение...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 25027767f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Еми те хората са го казали, осъзнаваш какво имаш само когато го загубиш. Тъпо им е и на двамата, че са се осрали преди и сега са разведени, а вие сте щастливи. Да си се вземат двамата най-добре :Д

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: fa20e5edc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Според мен им преминава еуфорията покрай развода и реално разбират, че са имали упора, която вече са изгубили и гледат на инстинктивно ниво да си върнат. Не във всички, но в повечето случаи го виждам така.

М25

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4861ad1b98
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Нимер 6, за какво ти е секс с бившата, морето е пълно. Не ви разбирам такива хора.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b840e92226
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Брак - звучи временно. Развод - това е завинаги. Не си вдигайте телефоните. Ти просто му води детето, когато трябва, а той да си взима своето, когато трябва и това е. Тази тяхна завист ще става все по-голяма. Като искат да ви говорят казвайте Няма никакво насаме. Ако ще ми казваш нещо го направи по телефона.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker