Бихте ли правили неангажиращ секс с бивши? Просто секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бихте ли правили неангажиращ секс с бивши? Просто секс
преди: 3 години, 2 дни, прочетена 1609 пъти
Здравейте,
Понеже станаха много темите за бивши гаджета. Наскоро ми се случи нещо, което въобще не го очаквах.
С последната ми приятелка, за мене все още голямата ми любов ходихме три години, като последните две години живеехме заедно, в моя апартамент. Разделихме се преди около 1 година, по нейна инициатива, защото връзката ми с мен я изморявала и изтощавала. Така и не разбрах това какво значи. Не получих никакво адекватно обяснение. Отрече да има друг. Започнах да анализирам поведението си и не видях с какво толкова съм я натоварил, че да се измори и изтощи от мен. Тежко го преживях, но продължих напред. През тази една година, връзка не създадох и не съм правшл секс. Чувахме се с нея от дъжд на вятър, но мелодрами не сме правили. Просто общи приказки. Преди 20 дни ме помоли да отида у тях да и покажа нещо във връзка с работата и. И наистина имаше нужда от помощ. Аз и помогнах и тя остано доволна. После пихме кафе и тя ме заразпитва за личния ми живот. Аз и казах, че такъв нямам и след нея не съм срещнал друга. Тя ми жтговори, че след мен е имала кроткотрайна връзка, но не се е получило. Още малко си побъбрихме и тя ме целуна. Малко ми трябваше и правихме секс. Тя отиде до банята и като се върна аз пак я пожелах. Тя не ми отказа. Дълго време не бях правил секс. . Бяхме се изморили накрая и докато си лежим на леглжто я питам, "какво беше това". Тя ми отговаря - "нищо просто неангажиращ секс". Заминах си. След пет дни аз и се обадих и я помолих да дойде в къщи. Тя дойде и я почнах от вратата. След това правихме още секс. За 20 дни съм я чукал пет пъти, обаче здраво. И винаги, когато и се обадя тя идва. Не ми прави фасони и не задава излишни въпроси.
Какво правшм всъщност? Може би не сме наред с главата? Това някакъв просто неангажиращ секс между бивши ли е или нещо повече...
И двамата сме на 27 г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 дни
hash: 826393d551
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Ми подкрепям!

 
  ...
преди: 3 години, 2 дни
hash: b26edf8c66
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Не е нищо повече от секс. Още повече че със сигурност те е зарязала заради друг. Само че нещата не са се получили както е искала, съответно връзката и е била 'краткотрайна'.

 
  ...
преди: 3 години, 2 дни
hash: 9584cdc68b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   На въпроса от заглавието отговарям - не. С бивши не само , че не правя секс , ами и не ги търся, нито говоря с тях, за мен просто са никой и толкова. Каже ли се веднъж край, наистина слагам точка, блокирам ги и дотам.
За вас може да е друго, ваша си работа...И двамата сте останали на сухо и ви е по-лесно да да карате с бившия/та, вместо да намерите нов човек. А колко ще ви е неангажиращ секса, времето ще покаже.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 дни
hash: 971c636472
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Не означава абсолютно нищо, ако още имаше чувства към теб, нямаше да го прави - защото щеше да боли много след това - просто начесване на крастата, докато намери заместител :)

 
  ...
преди: 3 години, 2 дни
hash: 971c636472
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не означава абсолютно нищо, ако още имаше чувства към теб, нямаше да го прави - защото щеше да боли много след това - просто начесване на крастата, докато намери заместител :)

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 дни
hash: 8fba4d510d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   На хитрушата и е бил дузпата ония заради, който те е заразяла. Усетилате е явно, че си самотен и загорял и в момента ползва най-силното си оръжие да те върне. А ти просто олабваш дисагите, но малко по-малко ще бъдеш оплетен в нейната паяжина. Ако беше мъжкар, щеше да удариш по масата и дори нямаше да допуснеш да те целуне повече. След време пак, , ще се умори, , от вашата връзка.



Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 дни
hash: a84e41532d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Просто сте на сухо и ви мързи да търсите. Все някой ще си хване гадже, и другият ще остане обиден и стъпкан, защото ще е очаквал нещо повече.

 
  ...
преди: 3 години, 1 ден
hash: 9c29dfb623
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ами моят дългогодишен приятел ми изневери, на практика предаде ме, така че няма точно аз да му грея завивките. Иначе искаше и да се съберем "сериозно", както и да си правим секс, щото трудно по-страстна ще намери от мен. Той имаше определени фетиши, които по негови думи съм само аз задоволява и бях доста страстна жена. Но това е 3 години и край. Минаха се 2 години. Сега съм на 23. Ами нямам други бивши, с него си бяхме първи. Не съм по неангажиращ секс, но ако се случи ще е с приятел (с привилегии), близък човек. Нито непознат, нито бивш.

 
  ...
преди: 3 години, 9 часа
hash: d221c2af54
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз не правя, но съм чувал за разни, които го правят. Даже един автор на тема в сайта го правел. Не знам дали го познаваш...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 1ab866f878
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не. Или единия има още чувства, или някой ще страда после. Бившия ми няколко дни след като се разделихме ми предлагаше само секс понякога, но аз отказах.

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 6d8268944a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Според мен звучи много интересно. Аз лично наскоро се разделих с приятеля си, когото все още обичам много. Разбира се, ако няма половинка - бих се съгласила за секс, дори да ми е тъпо, че ще е само за това. Някак си, успявам да се доверя само на него в това отношение, вероятно защото и ние бяхме заедно 3 години и само него съм обичала.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: abec0af3b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Познавате се,познавате телата си,ако в момента нямате връзки...тези неща се случват. Ако ме сте имали скандали и разправии...спомняте хубавите моменти. Ще продължи докато си го позволявате

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker