Как се продължава след подобно нещо ?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как се продължава след подобно нещо ?!
преди: 3 години, 8 дни, прочетена 1744 пъти
Привет на всички които ще прочетат тази история, надявам се да не стане прекалено дълга или пък скучна. Пиша я като предупреждение към хората, които не ценят какво имат и се надявам поне малко да им отворя очите. Искам да седнете, да се вгледате в човека до вас и ако този човек е истински и максимално точен със вас, то той не заслужава изневяра. Ценете какво имате навреме, защото след това друг ще го оцени. За мен, на 30 съм, покастоящем сам. На 12 Януари 2020 се разделих с може би единственото същество, на което му е пукало за мен. Бях открил супер свястно момиче, на което изобщо не му пукаше, че съм безпаричен, нямам собствен дом или пък, че карам 27 годишна кола. Беше повече от ясно, че тя беше със мен не за пари, защото с икономическо образование, определено не съм в топ платените професии. Даваше ми абсолютно всичко, като започнем от внимание, подкрепа, беше в всеки тежък момент с мен. Не вярвам в зодии, обаче с нея се разбирахме само с поглед, нямаше нещо което да не можем да си кажем. Нещо като сродна душа... Обаче аз съм тъп материалист, и си казвах, че ми е рано за всичко. За деца, за семейство, постоянно мислех как ще ги издържам и прочие. Не и обръщах нужното внимание, дори съм се задявал и с други, до изневяра не се стигна, но все пак...И нейното търпение се изчерпа, все пак ме чака 3 години... Тя продължи своя живот и вече има прекрасна дъщеричка! Много се радвам за това, че тя е щастлива, наистина. Осъзнам обаче каква глупост направих, нещо като да метнеш диамант на боклука. Сега в мен само самота... Адски много ми липсва смеха и, сега друг я кара да се смее.. Липсва ми да я прегърна вечер, да я гушна и прочие. Няма кой да ме пита как е минал деня ми, как съм и прочие..Пробвах да излизам с други жени, абсолютно никаква връзка, няма го онова усещане както беше с нея, съответно и нищо не се получава. Вече нямам надежда, че ще срещна втори път любовта. Мисля, че квото беше беше.. Има голяма вероятност да умра сам, което ме и плаши най много... Иска ми се да вярвам, че ще срещна друга, но всичко ми показва, че май няма да стане... Съвети относно това какво съм направил не искам, ясно ми е. Обаче, отностно това как да продължа съм отворен изцяло.. Има ли някакъв шанс да срещна друга ?! :/

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 дни
hash: c150e3c7e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Забрави затова момиче, защото тя е щастлива с друг. Не я притеснявай. Освободи си мислите за нея. Подвети се на нещо което да поглъща мниманието ти - работа, хоби, спорт и т.н. Не се отказвай да се срещаш с други жени.

 
  ...
преди: 3 години, 8 дни
hash: c4530a6a51
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Разбира се, че има! Горе главата! Сега имаш безценен дар - да знаеш какво търсиш, да знаеш кое е ценното в една връзка! Знаеш ли колко малко твои връстници търсят такова нещо? Радвам се, че преценката ти е трезва, успех и напред ( ; . м29

 
  ...
преди: 3 години, 8 дни
hash: 89d1017e5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Като срещнеш друга, пак гледай да оплескаш нещата. Имал си нормална жена, но не си я оценил. Липсва ти, ама явно ти липсва някой да те боготвори, да преглъща флиртове, изцепки, а ти да даваш трохички внимание и любов. Искаш да си просто обожаван, а другият да го правиш на парцал.
Промени си държанието към жените и мисленето.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 дни
hash: 45caad4c73
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Е може и да срещнеш, но вие мъжете не цените нищо.

 
  ...
преди: 3 години, 8 дни
hash: 94f301d94e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Това трябва да го погажа на сегашният ми приятел. Аз съм същата като бившата ти. Обич, подкрепа, разбиране, винаги с него в трудните моменти, но той направи хиляди грешки. Понякога си мисля, че някой ден и аз ще си тръгна, ще ми писне да съм някоя си там в живота му. Страх ме е, че това може да се случи. Много пъти съм му казвала, че ако ме загуби ще съжалява. Малко хора остават с теб в бедност и мизерия. Винаги ще се намери кой да ти изяде парите или да се възползва емоциално от теб. Някои хора просто не ценят това което имат, каквото и да направи другия го приемат за даденост. Хубаво е че споделяш опит и признаваш, че си загубил ценна жена в живота си. Това разкаяние и самопризнание за мен значи нещо. Искам да кажа, че поне не си като масата неблагодарници и желаеш нейното добро. Може би някой ден отново ще бъдеш обичан и съм сигурна, че тогава ще оцениш това което имаш. Всеки прави грешки, радвам се че и тя е щастлива, заслужила си го е.

 
  ...


...
преди: 3 години, 8 дни
hash: 9ffdb963b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Сам си дошъл и сам ще умреш, никой няма да ти дойде в твоя гроб, Тея мисли ги изключи.
Стегни се, живота е пред теб, млад си, тепърва след 30 г мъжа трябва да мисли за семейство, да има нещо зад гърба си за да може да посрещне нуждите на семейството.
Много мои приятели избързаха да се оженят млади и половината или са разведени или в къщи е ад.
Имам подобна история и аз бях срещнал сродната душа, и ние 3 г заедно, но така било писано да не сме заедно, след такъв човек е много трудно да си помислиш, че ще намериш втори като него, адски трудно и мъчително чувство е, знам го.
Но се стегни, радвай се, че тя е добре, че има това, което е желала и ти гледай да направиш като нея, без предаване.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 дни
hash: 8617d9882c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Авторе, няма да си умреш сам. Най-важното си го постигнал - осъзнал си къде са ти грешките. Не бъди прекалено критичен към себе си. Със сигурност ще срещнеш друга и тогава действай по-смело. Помисли върху един друг вариант - допускаш ли, Тя да е била с теб колкото да не е сама и се е оглеждала за по-подходяща партия в това време. Но пък сигурно е свестен човек,щом не е гледала само да те използва, а те е подкрепяла и уважавала в трудни моменти.
Колкото до нея, януари 2020 сте се разделили, та тя почти веднага след това е забременяла от друг мъж? Кога го срещна и опозна, кога забременя и роди :) Да не ти цъфне след някой друг месец барабар с бебето да се моли да я прибереш....

 
  ...
преди: 3 години, 8 дни
hash: a7d10764a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Поговорката "Пусни питомното, гони дивото" си я приложил на практика. Дано си извлякъл нужната поука от миналото и не повтаряш грешката си в бъдещето. Има шанс да срещнеш друга, но дали ще я оцениш и успееш да задържиш си зависи само от теб. Мога само да те посъветвам да не търсиш "копие" на бившата и да не сравняваш с нея всяка срещната жена, защото тогава наистина ще останеш сам.

 
  ...
преди: 3 години, 8 дни
hash: 635c5cc0f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Разбира се, че ще срещнеш друга, когато обаче затвориш страницата с бившата. А тя пък доста бързо след раздялата си е намерила нов, че и е родила вече. И не сравнявай другите жени с нея. Всяка е уникална и не заслужава да живее в сянката на спомена за друга.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 дни
hash: a5336cb6a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До номер 3, виж наистина оплесках нещата признавам. Обаче платих цената повярвай, и то няколко пъти. Също така си извадих поука, анализирал съм всяка моя грешка и не бих си позволил повече да я повторя..

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 дни
hash: f70ca4b075
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Авторе, разбирам те! Бил съм в твоето положение и в твойте обувки. Истината е че като има любов другото ще дойде от самосебе си, но дамите не могат да разберат какво означава да си глава на семейство. Убеден съм че си искал да се ожениш, сигурен съм че си искал дете с нея. 100% съм убеден че докато сте си говорили ти си си мислел : чакай живея на квартира едвам успявам с сметките, едвам свързваме двата края за що годе нормален живот. Това е гласа на реалността и си прав. Дамите не искат да чуят за това тя не се притеснява че може да трябва да платиш сметка в болницата а ти да имаш 20 лв до заплата. Заради това сме различни. Виж от моя опит който е сходен ще се изправиш сега имам всичко и деца и жена и къща и коли, но често си мисля за нея. Успех.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker