Не мога да комуникирам с жените - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да комуникирам с жените
преди: 3 години, 7 дни, прочетена 1801 пъти
Привет ! На 25 съм - за външния си вид няма да говоря, защото според жените той "няма значение ". Нямам проблем с комуникацията като цяло, дори напротив. Мога да намеря общ език с всеки един човек - от дете до дядо и от най - интелигентния до най - голямата утрепка, но не и с жените. Аз съм купонджия ларж , човек на изкуството. Израснал съм на сцена и нямам проблем със срама. Дори съм много лудичък , но проблема ми е не че не мога да заговоря една жена, а сякаш нещата, за които й говоря я отблъскват. Аз съм човек с много интереси в сферата на психологията, историята ,литературата ( аз самият мога да се нарека писател ) и имам доста богат речник , но това не помага с жените. Винаги се чудя тия глупаци , които са с най - яките мацки едва ли си комуникират за" нещата от живота " и некви дийп теми . То е ясно, че тях не ги интересува много кво говориш , а други неща...но вече почнах много да се отчайвам, защото не мога да проведа един нормален разговор с момиече...дайте съвет.
Моля той да бъде свързан с конкретния проблем. Благодаря Ви !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 дни
hash: c8ba9a0091
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   О, здравей, човеко на изкуството! Много ми е симпатично как хората си мислят, че да се занимаваш с изкуство е едва ло не непременно някакъв ключ за успех в живота - говоря за нормалните хора - а всъщност, ние си знаем! Че гледаме света през по-чувствителни, дълбоки очи и за да стигнем от точка а до точка б ни трябва някакъв колосален емоционален и психологически ресурс, докато за един нормален човек, това разстояние се взема за миг... И колко страхотни са нормалните хора, поне в моите очи...

Но, заплесвам се. Аз също имам проблем с момичетата, също за мен сцената е нещо естествено. Но като те чета, струва ми се ти влагаш много повече романтизъм в отношенията с жените, докато един нормален нашенски индивид няма да се замисля. Скоро слушах как българките леко се оплаквали в някаква статистика, че българинът направо ги награбвал за дупето. Мисля, че там е разковничето - един по-непосредствен представител на българския хомо-сапиенс не би се замислял толкова, сам би обусловил реалността, спрямо която жената да реагира. А ти и даваш много свобода - много често жената не знае каво да прави с нея, не казвам, че не иска да бъде свободна... ами, че може да я парализиера. Колко теми чета тук, как момичета се питат - той ли е истинският, дали няма да е по-добре да почакам... колебания, колебания, колебания! Ако и ти си колеблив, ако й даваш прекалено голямо поле за действия, това усложнява цялата работа. Ако научиш какво харесва даденото момиче, и сам й улесняваш изборите, тя ше те любимкато нейният спасител, рицарят на белият кон, който разсича възлите на безкрайните избори, които тя не знае дали има смелостта да направи. Понеже всеки избор е и отказ от нещо, за да избереш нещо друго, една малка смърт. Много се заплеснах, може би защото е късно. Успех! м29

 
  ...
преди: 3 години, 7 дни
hash: 1f4e82cfa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Авторе, само като ти погледнах първото изречение, правописа, повече няма какво да коментирам! Жените ли не държат на външния вид на мъжа? Объркал си рейса, пич, объркал си рейса!

 
  ...
преди: 3 години, 7 дни
hash: 9d61eea902
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   "за външния си вид няма да говоря, защото според жените той "няма значение"
Добре де, намекваше, казваме го открито, понякога дори грубо- външният вид ИМА значение!!!
Докога ще се залъгвате?!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 дни
hash: 604014b85b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   "много лудичък", "купонджия ларж", "мога да се нарека писател",
"говоря я отблъскват"

Без да съм жена, мога да ти кажа, че целия ти пост е отблъскващ. Сигурно си много даровит писател, щом не знаеш как се пише "отрепка" дори :Р

Но идеята не е да се заяждам. Миришеш ми на келеме с голямо самочувствие, нагло поведение и чувство за интелектуално превъзходство. За жалост, още си малък или просто никой не му се занимава да ти направи един "reality check".

Предполагам знаеш какво е "incel". Ако не - проучи го. Защото си се запътил натам. Нямам магическо разрешение за проблема ти, защото той започва от теб самия. Опитай се да се погледнеш през очите на другите, но обективно. Разгледай материали и за нарцисизма, нали си про-психолог ;)

Разбира се, има 1000 фактора свързани с теб, които не знам. Но в общи линии това е. Stay humble.

Or not :D
Ако не ти изнася, няма проблем да продължаваш в същия дух и после всяка жена да ти е крива, а ти да си най-големия.

Желая ти успех!

 
  ...
преди: 3 години, 7 дни
hash: d4e1a412e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Почти съм подобен случай. Дори и аз съм писал тема в сайта за това нещо. Мога да общувам с всякакви хора, навсякъде се оправям, от 18 годишен сам живея и сам се оправям с всичко. Научих се да бъда дипломат. Но с жените никакъв ме няма. Ако става на въпрос за работа или някаква дейност нямам никакви проблеми в комуникацията си с тях. Но тръгна ли да свалям някоя, удрям на камък и то на много голям камък с много остри ръбове. Според мен това се дължи на някакви нереални комплекси за малоценност и ниска самооценка. Поне при мен е така. Аз имам чувството, че някак си съм недостоен пред жените и че другите мъже ме превъзахождаш по всички параграфи.

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 дни
hash: 71e6270654
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Ами докато не приемеш жената за човек ,няма как да намериш общ език."Мога да намеря общ език с всеки човек ама не и с жените"! Ха ха! С нищо нямаш проблем пък не можеш да намериш общ език.Това звучи противоречиво.Жените да не са извънземни?Щом имаш интерес към психологията прочети повече за комуникацията между двата пола! Но аз си мисля ,че харесваш някакви кухи кифли дето не могат да свържат две изречения ,но пък са яки мацки и слагаш всични жени под един знаменател :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 дни
hash: 5b0551ccef
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Тъй като все още няма коментари по темата ти докато аз пиша моя мога още от сега да ти кажа, че повечето ще са от рода на "има такива момичета, трябва да общуваш повече, не си намерил подходящата" и тем подобни празни приказки.

Реалността е естествено това което си забелязал. Ти наивно се опитваш да общуваш и да впечатлиш жена, все едно го правиш със себе си или друг мъж. Тя, обаче, не е създание с дух, а чисто физическо такова с една единствена биологическа функция - да ражда деца и дотам. Всичко се върти около желанието им да раждат и да отгледат поколение и всичко свързано с това. При жените не са важни приказките, а да им се покажеш като мъжага общо взето. И да, външният вид има значение и то много.

Аз мога да общувам с жени и съм с много през годините. В реалния живот и онлайн. Жена която се интересува от различни теми и има познания която освен това да е млада и да прилича на нещо а и да е добра е 1 на 10 милиона сигурно. Нежният пол, от гледна точка на нас мъжете, е създаден единствено и само да ни доставя сексуално удоволствие и да прави поколение. Може би и някоя клюка да сподели. Това е, друго не търси. Просто защото го няма това което търсиш.

 
  ...
преди: 3 години, 7 дни
hash: b65ce035cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ами явно не харесват самохвалковци... типипно като много "хора на изкуството" сам се хвалиш и имаш арогантност и мания за величие.

 
  ...
преди: 3 години, 7 дни
hash: 4e445bf5b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   В момента в който започнеш да философстваш ме губиш. Аз като жена мразя лигавене и да ми обясняват какъв човек съм и да ми философстват. Всеки си има по нещо, което да го привлича и отблъсква, но това е моето. Също мразя да ми правят психоанализи и срещите ми да протичат като психотест. Споделям лично мнение. Не знам дали ти си такъв, просто това са при мен нещата :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 дни
hash: 70ed6810bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   За да не ти обръщат внимание или в очите на момичетата не си точно това, което изглеждаш в собствените си очи или не си попаднал и не търсиш жени с интереси, съвпадащи с твоите. И в двата случая причината не е в момичетата, а по-скоро в теб.

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 дни
hash: 8b3a7c2ead
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Проблема ти е че си умен и прекалено учен.
Иди за 3м в някоя циганска махала и ще се обръмбазокаш
Те такива харесва сега и такива са им интересни.
С жени на сериозни теми не можеш да разговаряш.
Там много върви да се говори за провалени връзки, неуспешна любов, изневери, интриги или някоя по примитивна лека шегичка, но да не е много остроумна. Ако си направиш някое татусче на връта и имаш леко нахакано и просташко поведение мож да имаш даже големи успехи сред определена група жени.

 
  ...
преди: 3 години, 7 дни
hash: 44303d63d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Аз съм на 20 и да ти кажа имам същия проблем, ако изобщо може да се нарече проблем, не ми върви с мъжете (даже спрях да опивам хаха). Имам си своите интереси, но като заговоря и усещам как се отегчава човека срещу мен или ми задава въпроси и усещам как не ме разбира изобщо. Не мога да дрънкам общи приказки, а повечето са много добри в това. Ти пак си по-добре от мен, защото аз съм откачена само сред свои и само понякога сред непознати. На мен са ми казвали, че проблемът ми е в излъчването и първото впечатление. Изглеждам разсеяна и несериозна в началото, а после бързо става ясно, че съм прекалено сериозна, демек като съм идиот съм интересна, ама това е моментно и после ставам скучна, защото видиш ли имам цели и интереси. Иначе зависи какви момичета те привличат. Например на мен са ми симпатични едни мъже, но излизам само със свестни (демек излизам рядко :) ). Рядко намираш човек, който е атрактивен и ментално, и сексуално, не знам защо е така. Иначе когато човек е симпатичен и артистичен (смея да твърдя, че съм и двете, когато съм в настроение, разбира се, че жените сме така) не би трябвало да му е трудно в комуникацията. Смени типа момичета, или стила си на държание, не знам. Трудно ми е да повярвам, че с тези качества, имаш проблем, честно. Пък и много зависи какво търсиш. Не може от плиткоумни да очакваш дийп разговор. Но пак казвам , аз мога да съм и философ, и идиот, по-често съм първото, тогава не се получава, като съм второто има успех, ама това не съм аз, а и ти си мъж, аз като жена като кажа, че искам нещо сериозно и мъжете бягат с 300 хаха, така че пак си в по-добра позиция от мен. Няма много варианти, или сваляш летвата, което не препоръчвам, или си себе си и търсиш, повечето са така, тези, които искат повече от секс чакат като цяло, не знам какво, чудо бих казала. Ама пак ти казвам, ако си отворен и толкова общителен, не би трябвало да виждаш зор. На мен инфантилното държание ми е защитна реакция примерно. Опитвай, заговаряй повече, предизвиквай себе си, ако щеш така го кажи и стискам палци да ти се получи. Иначе аз като жена примерно мразя идиоти и такива, които са душата на компанията и се правят на интересни, но и обожавам смеха, можеш ли да ме разсмееш и имаш ли мозък в главата, боже идеален си ми, но това е рядкост. Трябва си чар определено, излъчване, доразвий си уменията в тази област. Като цяло аз така надъхвам себе си, така че давай и ти. И последно понеже често мъжете казват, ако нямаш вид и стойка, или пари, няма да ти се получи с жените, ами не е така. Ако си тъпа кифла, да това важи, но умните и чаровни момичета не се впечатляваме от това, интелекта е секси, да имаш цели и пълноценен живот е секси, да умееш да се изразяваш е секси, другото е поза за мен лично.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 дни
hash: aeb5af574d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Заблудили са те милите. Прочети научна литература или книги по темата.


Външния вид за жените има ОСНОВОПОЛАГАЩО значение за интереса им към мъж. За разлика от мъжете, за които външния вид и характера са важни, за жените визията е само входното ниво, а изпита е по Характер и Финанси. Ако не издържиш входното ниво обаче (летвата се вдига малко по малко на всеки 3-4 години) оставаш в графа приятел.

 
  ...
преди: 3 години, 6 дни
hash: ec9cdb2981
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Пич, не съм жена, а и не те познавам и нямам представа защо не ти връзват, но се изразяваш като 15 годишен. Чак се издразних само от поста ти. И аз да бях жена, и аз нямаше да ти вържа. Пробвай при 15 годишните, защото поне няма да се налага да си променяш начина на изразяване, за да и влезеш в тона.

 
  ...
преди: 3 години, 6 дни
hash: e49d4e75dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Към 13 и към автора:
Ами, така като гледам, по начина на мислене и изразяване, според мен се намерихте! Не ви познавам лично, но съдейки по постовете ви, смятам, че сте един за друг!

И, в прочем, авторе, не слушай тия, които те критикуват. Хората са различни и по характери и по интереси. Аз, лично, смятам, че проблема ти е, че си се родил в България. Просто тук повечето хора са повърхностни и материални и не са особено духовно-извисени. Бих ти препоръчал да си потърсиш някоя от друга страна(Англия, Испания, някъде другаде, из Европа или САЩ). Там хората са с друго мислене и не са като в България. Няма предразсъдъци и претенции. Там не гледат толкова как говориш, дали си мъжествени или по-мек;нежен, как изглеждаш, какво тяло имаш и т. н. и т. н. В чужбина съм виждал хора от всякакъв тип да са обвързани и да имат деца и семейства. Така че, не се отчайвай!
Аз, лично, не знам какво ти има на начина, по който се изразяваш. На мен, пък, ми звучиш като напълно приятен и интелигентен човек. Изумявам се, че някои от коментиращите изобщо успяха да ти намерят кусури. Ама, това е то-българина! И на бялото ще каже черно. Отвратителен народ(с малки изключения, естествено:))
Мъж на 21

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 6 дни
hash: 68d6584702
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Държат на външния вид точно толкова, колкото и ти, но ако си с позиция в обществото, ако си финасово добре, не влияе чак толкова в дългосрочните отношения. Ако искат секс за веднъж, ще искат мъжа да е хубав. Ако искат за мъж, ще гледат пари и социален статус, и по-малко външен вид.

Тия глупости за литература, изкуство и тн., съм забелязал, че подхранват един вид харизмата на хората. Един простоват човек колкото и да е изкуствовед все тая. Имаш ли селско излъчване, все тая с какво изкуство се занимаваш.

Трябва да си им интересен с нещо на жените.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker