Любов в днешно време- възможно ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов в днешно време- възможно ли е?
преди: 3 години, 2 дни, прочетена 939 пъти
Здравейте читатели. Реших да споделя моите възгледи за живота и ще ми е интересно да прочета мнението ви или да изкажете някакъв опит. Момче на 25г. Не знам защо , но не ми се получават връзките с хората- било приятелски или любовни. В началото всичко е ок, изведнъж започвам да виждам всичките недостатъци, които ме отблъскват. Първо ще започна от това, че първото ми истинско влюбване в момиче беше когато бях на 14. Мисля, че ми нанесе голяма психологическа трамва, която с времето преодолях. Тя не ми даваше нищо положително, но въпреки всичките лъжи, интриги и измислици си затварят очите и я обичах. ( явно имам склонност към идеализиране на човека до мен). Както и да е с нея нещата не се получиха и доста време бях сам, защото някак си не можех да допускам хора до себе си. Преди 5г имах сериозна приятелка ( преди това също съм имал отношения, но е било само забава) . Съответното момиче бе много добро, беше лудо влюбена в мен, но проблемът беше , че нямаше опит в секса , не предразполагаше и беше изключително ниско интелигентна. Нямаше елементарна обща култура, което лично на мен доста ме отблъсква в хората. Реших да пробвам връзка с мъж, защото съм бисексуален и преди изпитвах страх и срам от този факт, но успях на се престраша. Не ми допадат феминизирани мъже а доста голям процент от хомо и бисексуални имат подобно поведение. Когато намерих човек с когото ми е приятно отново изпитах за втори път в живота си какво значи да обичаш ( след момичето което обичах 6 години от 14 до 20годишен) . Той беше възпитан, интелигентен и малко по-голям от мен - НО.. ПЪЛЕН ФИЛМАР. Изключително счупен психически човек, който не разграничава как стоят нещата спрямо него и как ги представя той. Тип неосъзнат, арогантен нарцисист. Естествено няма как да толерирам подобно поведение и се разделихме. Лошото е че в днешно време всичките ми приятели и приятелки, както и познати все си изневерява, което за мен не е нормално. Уж си с някого а ходиш и правиш секс с други. Хората са адски ограничени, повърхностни, интересуват се само от клюки , интриги, нямат реална представа за себе си.. те не се познават, защото не остават насаме със себе си. Нямат или поне не осъзнават какви интереси имат и това нещо ме побърква, защото аз искам да имам връзка, семейство и деца след време, но предпочитам да бъда сам, вместо с човек, с когото няма да се чувствам добре. Понякога ми е самотно, но не се чувствам депресиран че съм сам. Депресира ме обществото - защото интригита, простотията и клюките е номер 1 в ежедневието им. Понякога се чудя дали да не замина в чужбина, защото не се чувствам на мястото си в България.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 ден
hash: 5d39fdfa78
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   С тези социални мрежи, с тези объркани хора - не, любовта е нещо много трудно. Има я, но е смазана изпод всякакви гадости на сегашното съвремие.

 
  ...
преди: 3 години, 22 часа
hash: 07fafd379c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Замини в чужбина, в цивилизована страна, където има нормални хора. Тук хората са озлобени и пречупени. Успех.

 
  ...
преди: 3 години, 20 часа
hash: 25250bba04
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Не е само до социалните мрежи, представите се променят на битова основа. Грандоманията и парвенющината са тежък проблем у нас.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker