Винаги става така - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Винаги става така
преди: 3 години, 6 дни, прочетена 1522 пъти
Здравейте,
жена на 23г съм и съм имала към 4 връзки до сега. Мъжете, с които съм ходила си имат компании от мъже и жени. Всеки път с 1 изключение, след като се разделим, той тръгва с някоя от компанията си, за по-малко от месец след раздялата ни.
Например, предпоследният ми бивш, много искаше да ме запознава с компанията си, така и не се запознах. Имал е една 3-годишна връзка преди мен, 6м след нея се запознахме и тръгнахме. Минаха още 6 месеца и се разделихме, след по-малко от месец разбрах че е тръгнал с момиче от компанията си, за която ми говореше доста лоши работи. Тя го била харесвала, но той не, а в момента са заедно.
Последният си е имал 1 приятелка 3 години преди да ме срещне, бяхме заедно 3 месеца и за по-малко от месец е тръгнал с някакво момиче от компанията си. Преди няколко дена го разбрах.
И на двамата им бях втората и доколкото си спомням им беше отнело доста време да преживеят първата си. Защо след мен тръгват толкова бързо с момичета, за които са ми говорили лоши неща? Все едно никога не съм съществувала. Лесно ме преживяват или... аз не бих тръгнала с човек, когото не харесвам и затова ми отнема толкова време да си намеря приятел. Ако започвам да се запознавам с компаниите на гаджетата ми дали няма да спрат да си намират толкова бързо момичета оттам? Може би приятелите им ги настройват срещу мен и затова така се получава. Как да спре да се повтаря едно и също?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 дни
hash: 647e97b7f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Наивна си. Когато мъж "злослови" за някоя жена... има друг интерес там. По принцип обаче далеч от такива които клюкарят, злепоставят, интригантстват, плюят жените, не онези мъже с които искаш връзка, само пишконосци са.

 
  ...
преди: 3 години, 6 дни
hash: c65af096f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   След като бившият е вече в миналото, какво толкова те интересува с коя е тръгнал, какво бил говорил преди, какво сега и т.н.? Бързо те били сменяли, ами ти си била с един 6 месеца, с друг-3, искаш да те преживяват с години ли? Много естествено, че по-трудно се забравя някой, с когото си имал връзка 3 години, а не няколко месеца. Защо се фокусираш върху миналото, това ти пречи да продължаваш напред?
За компаниите- повечето хора имат някакъв приятелски кръг, компания, съвсем нормално е. Ти нямаш ли такъв? Приятелят ти е поискал да те запознае с компанията си, ти явно не си пожелала. Смяташ, че са недостойни за теб или какво?
Всъщност дали познаваш приятелите и приятелките му вече е без значение, когато се разделиш с него. Никой мъж няма да се спре да ходи с някоя, само защото ти я познаваш. Ако пък си избира жена според мнението на компанията си, толкова по-зле за него, значи няма собствено мнение и е безхарактерен.
Няма как да спре да се повтаря едно и също, докато ти не промениш нещо в себе си. Потърси каква е причината връзките ти да се разпадат за някакви месеци? Грешки в избора на мъжете, в поведението ти с тях? Това са неща, които знаеш само ти, няма как ние да преценим след като не те познаваме.

 
  ...
преди: 3 години, 5 дни
hash: e06b47c6aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Скъпа, за да преживееш някого, който много си обичал, трябва време. Незавидимо от пола. За да тръгне след няма и месец с друга, си прави изводите.... Не те е обичал. Но това са само някакви месеци. При мен след 4 години връзка, пичът на втората седмица беше с друга. ;}}

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 дни
hash: cb14bde19e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Е ти какво очакваш. Една връзка се преодолява за 2-3 седмици. Малко е кофти но минава. Нормално е до месец човек да си намери нова. Не си специална.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker