Първи секс с нов партньор? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Първи секс с нов партньор?
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 2482 пъти
Ще ви споделя накратко моята история и бих искала да чуя мнения предимно от мъже.

Познавам се с едно момче от няколко месеца и сме били на общо 2 срещи. Първата беше доста приятна и не сме споделяли някакви лични и дълбоки истории. Така се случи, че от моя страна се прекрати контакта поради определени причини, но го потърсих преди около месец и подновихме разговорите ни. На втората среща бяхме с негови приятели навън. Натискахме се, но не се стигна до нищо повече. Скоро след това той ми намекна, че следващия път като се видим ще правим секс, на което аз първосигнално се съгласих.

Той е доста внимателен с мен и съм била доста честна и директна с него, не съм видяла да се е уплашил или подобно. Сдържан е и предполагам причината е, че му е странно как така се появих отново. Разбирам го и не очаквам да ми има пълно доверие още от началото, даже и не искам, тъй като нещата могат да се объркат. И аз имам някои съображения и не искам да му се доверявам на 100% от толкова рано. Предпочитам отношенията да се развиват постепенно и естествено. Говорили сме, че не търся мимолетни отношения, доколкото разбирам и той е така, но и двамата знаем, че няма как да планираме какво ще стане. Бих правила секс с него, но се притеснявам дали не е твърде рано и дали няма да го изтълува погрешно, след като съм заявила, че не търся само секс. Питам се дали да не изчакам още 1-2 срещи преди да спя с него, защото искам да поговорим още малко и да го опозная, а и не се чувствам напълно готова да го направя. Страхувам се, че той може да се отдръпне след като съм изразила желание за секс, а сега се чудя. Нямам стриктно правило кога трябва да се случи първия секс, но знам, че за много мъже е добре дошло ако е по-рано.

Въпросът ми към мъжете тук е следният - мислите ли, че е добре да изчакам още малко преди да спя с него? Има ли значение кога сексът навлиза в едни отношения или е все тая? Ако е по-рано или по-късно това ще промени ли мнението ви за момичето?
Моля ви, бъдете напълно честни!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: f881d63003
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Тъй като си от онези дами, които умеят да се изразяват точно и да пишат грамотно, то ти предлагам да изчакаш още няколко срещи, преди да му пуснеш. Стойностните хора така правят. А той дали ще оцени, какво му предлагаш или ще иска да те забие просто като един гол пирон на стената, ще разбереш именно от следващите срещи.

Не знам как се навиваш да спиш на втора среща? Първата е преди месец/и - не се брои..., сега втора (всъщност първа) и хоп в леглото, а казваш, че търсиш сериозна връзка.

Самото ти поведение издава друго - на второто виждане си позволила да те подпитва за секс и си се съгласила! Това ми звучи, че си срещнала чисто и просто едно НЕСТОЙНОСТНО момче. Помисли си добре дали е за теб? Никой възпитан мъж не се държи така нахакано пред момиче/жена, с която търси сериозни взаимоотношения.

Think carefully!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4bdedfc827
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Правилото е сексът да не на третата среща. Може да излизате 6 месеца без да го правите, и когато най-накрая стане, да не си допаднете в леглото и язък за загубеното време.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: a939e3bee0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ако го отлагаш и примерно на теб не ти хареса сексът и не виждаш потенциалн за вбъдеще, значи колкото по-рано му пуснеш, толкова повече време ще си спестиш.
И не. Ако му пуснеш по-рано, няма да си помисли нищо лошо. Това са твои филми. Цялата ти тема е едно самооплитане в собствените ти мрежи.
На мен, когато някоя ми пусне бързо, мисълта ми е "еми, явно ме харесва доста". От там нататък зависи дали аз виждам потенциал в отношенията.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 756005efb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Ако хората са сериозни няма значение. Но ако целта му е само да преспи с теб ... също няма значение, защото накрая пак ще те зареже след като го направи.

За теб трябва да има значение дали те използва, но предвид че натиска на 3та среща за секс, едва ли иска нещо повече от това. Хората които искат да имат връзка знаят че ще го получат, затова не бързат толкова.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 59ee12fd0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравей!!! Няма прекалено рано или прекалено късно! Просто е, когато го усетиш, че е момента. Сексът е удоволствие за двама, но обикновенно се случва когато момичето е готово и го иска. Чудесно е това, че искате връзка.
След като каза, че сте се "натискали", до къде го докаравате? Само с целувки ли. Ако мислиш, че е прекалено рано му кажи. Не ти пречи, ако ти харесва да продължите така бавно. Но рано или късно ще се случи и това. Имам въпрос към теб. Би ли преминала тази граница и дали можеш да се отпуснеш някой път като например си поискаш френски ласки. Искаш ли да продължи надолу и да се стигне до орален секс. Как ти звучи това например първите ти интимни моменти да са от кунилингус? Кога и как може това да се случи или ако не, защо? Би ли искала да изпиташ по подобен начин оргазъм?

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 8a88e2b0df
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ако си в пубертета, те разбирам, че пишеш тези неща. Но, ако вече си зряла жена и си решила да се дърпаш и да се правиш на интересна, най-много да си останеш сама.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: cb73c40911
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

7.   2, ми като не си паснат, ще се напаснат. Това ли е най-важното? Аз с моята жена да не мислиш, че от първия ден сме си паснали? ама с времето се нагодихме еидн към друг. Днес цялото ви мислене е такова - трябва от раз всичко да е 6, да не се правят никакви компромиси и напасвания впоследствие. Затова и масово нямате дълги и сериозни връзки. Нямате идея да надграждате, а всичко да ви е наготово и вие само да се наслаждавате. Ще трябва да те разочаровам, но няма човек на света, с който да си паснете от първия момент във всяко отношение. Винаги нещо ще трябва да се донапасва, да се правят и известни компромиси и т.н.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 157507b5d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Жените, които най-много са ми харесвали са тези, които не са ми пускали лесно. Такива жени, които си личи, че им е приятно с мен, че се възбуждат като се натискаме, но същевременно няма да ми пуснат сега. Харесват ми, защото за мен това са жени със самоконтрол, т.е. със сиво вещество в мозъка. Като се награбиш с някого, който ти харесва, и се понатискате ще ти се доправи секс. Обаче се изисква самоконтрол да устоиш на моментния порив. За мен самоконтролът е положително качество. Изчакай още 3-4 срещи според мен.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 756005efb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Правилото с 3тата среща и 'да не си губим времето' са глупости които ги говорят разни загорели мъже, които не им се занимава да полагат каквито и да е усилия. Същия тип мъже после говорят как не биха се задомили с жена която е спала с над 2-3ма.

Това дали ще си паснете в леглото или не, е без значение ако не си паснете като характер. Той бърза да те навие за секс, защото колкото повече се опознавате, толкова по-голям за него е риска да не стигнете до там. Ако двама човека се разбират и по-важното - държат на себе си, тогава напасването в секса е много по-лесно. От друга страна ако на тоя мъж му пука само да преспи с теб, познай колко е вероятността да ти достави удоволствие.

Затова сте жени - защото трябва да филтрирате кой допускате до себе си. Мъжете много ясно че ще натискат за секс. Въпроса е дали можете да разграничите истинските намерения от лъжливите.

Мъж, 35.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 45664757a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ти трябва да оценяваш ситуацията дали е добре за теб, а не какво мисли той. Той на среща 1, 1/2 ти е показал какво мисли. Ако не желаеш да се презентираш като муха без глава, спокойно му обясняваш, че искаш да се опознаете известно време. Всъщност, по реакцията му ще разбереш какво го вълнува повече. Аз залагам на секса. Освен това, е и доста глупав, да си го казва директно толкова скоро. Не, че не е прозрачен.

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4ade6d6c73
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   коментар от авторката:

благодарна съм за мненията ви. Определено се замислих и осъзнах, че психически не съм готова за секс с него. Не знам все още какви са намеренията му и не искам да ме подвежда. Съгласна съм с Номер 8 за самоконтрола и Номер 9 за това "правило".
Казах му преди дни, че искам да изчакаме и той се съгласи, че това е нормално и е помислил, че вече искам. Държа се ок, но все още не мога да съм уверена в желанията му. Ще изчакам поне 2 срещи и ще действам както преценя. Чудя се дали не е способен да каже всичко само и само да спечели доверието ми, да спи с мен 1-2 пъти и да ме зареже. Няма как да знам, времето ще покаже...

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 756005efb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Авторке, така наречените 'играчи' не само са способни, но това е основния им метод на действие. Казват всичко което жената иска да чуе, но продължават да намекват за секс. Например в съседна тема авторката обяснява как понеже един мъж ѝ говори неща от сорта на 'колко му липсвала', те не усеща че всъщност я използва само за секс и нищо повече. 'Помислих че ти искаш' пък вече е прехвърляне на топката, за да излезе все едно ти си инициирала всичко, а той едва ли не искал да ти угоди. Това е голям червен флаг според мен, но ти знаеш най-добре как се е развила конкретната ситуация.

Отделно искреното споделяне е нож с две остриета, когато не си сигурна в човека отсреща. Сериозен човек ще прояви разбиране наистина, но от друга страна ако е 'играч', така по-лесно ще направи план какви да ти ги наговори за да спечели доверието ти, понеже знае какво точно те притеснява. Така че винаги имай едно наум.

За сравнение - познавам мъж, който излизаше с жена която на практика го натискаше за секс, но той не бързаше. Нещата им потръгнаха обаче и скоро след това се събраха сериозно. По-малко от година по-късно ще се оженят.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker