Какво да правя в тази ситуация? Любовен триъгълник или нещо коренно различно? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво да правя в тази ситуация? Любовен триъгълник или нещо коренно различно?
преди: 3 години, 4 дни, прочетена 2256 пъти
Здравейте! Момиче на 24 години съм от град Бургас и имам приятел от 5 години. В малко странни отношения сме и не мога да кажа, че съм щастлива на 100 процента, защото уж казва, че ми има доверие, а е страшно ревнив, и най - лошото е че не му давам никакви поводи Някой път се хваща за най - малкото и се скарваме, като аз получавам упреци, обиди, тъпо и грубо отношение и да.. Смея да твърдя, че съм послушна и не правя нищо, което да не му се харесва и да го провокира да се караме или да ми няма доверие. Та така де във входа имаме комшии,семейство без брак и с две деца. Комшията е изключително привлекателен, мил и добър мъж. Досега 6 месеца само се поздравяваме и си хвърляме по някой друг поглед, но нищо друго и съвсем приятелско. Но този човек ме привлича уникално много и отскоро не спирам да си мисля за него и не знам какво да правя. Виждам го често и само се гледаме. И въпроса ми е дали да се хвърля в някакви приятелски или по - такива взаимоотношения с този човек или да си останем само на здравей здрасти и толкова?!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 дни
hash: 650485da1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Много си"послушна"и не даваш поводи за ревност-само заглеждаш комшията,обвързан мъж с две деца.Откъде започна,докъде стигна.Комшията ти може да е привлекателен,мил и добър,но не е твой,а е мъж на друга жена.Лицемерна си.Започни по-такива отношения с него,защо не,тъкмо ще имаш избор-все от някой ще си го отнесеш-я от приятеля си,я от комшийката.И ще е напълно заслужено.

 
  ...
преди: 3 години, 3 дни
hash: 31fce15ced
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Приятелят ти с право е ревнив и ти няма доверие. Била послушна, но се чуди как да свали семеен мъж.

 
  ...
преди: 3 години, 3 дни
hash: d10b5f33e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Сложи се на мястото на жената, която му е родила 2 деца и сама ще си отговориш на въпроса. Привлекателни мъже и жени има навсякъде. Ако не си щастлива се раздели с приятеля си, но не разваляй чужди семейства.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 дни
hash: ce3c713df2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Добре, да оставим настрана курвенския момент с това че ще изневеряваш на приятеля си, независимо колко отвратителен е. Обаче си на път да развалиш едно семейство - това вече е прекалено.

И не тръгвай да се оправдаваш с глупости 'то е само секс, не искам връзка' и подобни. Ако искаш да спиш с други мъже - раздели се с твоя. Но никога недей да спиш с такъв който е обвързан, независимо колко 'уникално много' те привлича. Това е адски долна постъпка.

 
  ...
преди: 3 години, 3 дни
hash: efbeb1f3c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Хем не даваш поводи за ревност на гаджето, хем се зяпаш с комшията и си мислиш за по-дълбоки работи с него. Страшно лицемерие. Явно приятелят ти те знае каква си, затова ревнува.

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 дни
hash: 37958f4e9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Просто ми се гади вече от такива к.. и като теб. Срам ме е че съм жена вече. Значи ти се задяваааш с комщията, който има жена и деца като подчертаваш, че живеят безз брак, като че ли това е повод да си изневеряват. Приятелят ти е напълно прав да ревнува, защото те усеща каква флиртаджихка си и знае, че не може да ти има доверие. Ревността винаги, почти винаги е оправдана, просто хората които биват ревнувани си знаят насраните гъзове и се опитват да замажат положението като обвиняват другия в лудост и параноя. Рядко защитавам мъже, ама на твоя човек му съчувствам честно! На жената с децата още повече! Такива пачаври като теб заслужават да бъдат бити и плюти, бахти к.. те сте честно!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 дни
hash: 6c8e8c61d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Жена съм и ще подкрепя н. 6. Ние сами се сваляме и предлагаме секс на мъжете, дори и на женени с деца, а после ревем и се сърдим защо ни викат "така", защо се държат с нас "онака". Пък се чудим защо мъжете търсят лесен секс..

 
  ...
преди: 3 години, 3 дни
hash: 62a5001aff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Като имаш приятел, гледай и се хили на него, не на чуждите мъже! Аман от к-рви на всяка крачка! Къде си тръгнала да се вреш при семейни с деца? Дали са с брак или без не е твоя работа, щом живеят заедно и имат деца, няма какво да търсиш там. Не ти ли е ясно това, че си взела и да питаш?

 
  ...
преди: 3 години, 3 дни
hash: fe8bc67ed4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ама защо обиждате момичето? Реално ако този мъж и се върже то тя няма вина че онзи е такъв! Защо винаги мразите "любовницата" като реално щом дадения мъж е поддал значи той е виновен аре стегнете се малко -_-

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 ден
hash: ce3c713df2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   №9 стига с тия глупости. Само единия бил виновен ама друг път. Тва че въпросния мъж е курварин също е ясно, и двамата са отвратителни, но той не е тук. Авторката дори не е излъгана, а е съвсем наясно какво е положението и хич не я е еня, затова е критикувана. Определенията за подобно мислене и поведение вече са ги дали по-горе.

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 04e87dbbd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Тоест, търсиш морално оправдание да се изчукаш със съседа? Добре, разбрахме колко си добричка, примерна и послушна, разрешаваме ти да му врътнеш една свирка.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 58bb0cc739
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Бе не е съвсем така, че му дава поводи за ревност, представете си 5 години да те тровят с ревност, еми естествено че накрая ще изневериш. Не ги разбирам ревнивците.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 62a5001aff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   15 - Е точно това е курвенското мислене! Защо не написа- " естествено, че накрая ще се разделиш"? Да изневеряваш не е начин да си решиш проблемите във връзката/брака. Щом положението е непоправимо - късаш и си свободен да се чукаш с когото искаш.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: c2731f686c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   А не, мятай се направо щом нямат брак а само две деца не пречи не се притеснявай.
Ж30

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: ae12f7e96e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Още си млада и ще имаш още много мъже в живота си, не се страхувай да експериментираш. Раздели се с твоят човек, очевидно е, че там нещата вече са свършили. Щом се загледаш по други мъже, то изневерята и краят на връзката ви са неизбежни. Не си женена, нямаш деца, можеш да правиш, каквото си поискаш без капака съвест! Но преди това се освободи от ревнивият си приятел и тогава чукай съседа. Само имай предвид, че ако това се случи ще трябва да е еднократно, ако задълбочите ще свърши зле за всички ви. С този съсед нямате бъдеще, той вече има две деца, а ти ще искаш да имаш свои, така че чукай и бягай. Щом ти мине меракът ще научиш някой неща за себе си и ще откриеш, че нито единият, нито другият мъж от тези двамата си е струвал. Успех!

Ж.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 58bb0cc739
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   До 16: 15 съм, не знам курвенско мислене, наистина изневярата не я одобрявам, но е обяснимо. С ревнив човек няма как да се живее. Аз самият съм мъж и винаги, когато съм усещал ревност, дали с повод или без не съм действал импулсивно. Ако се държиш ревниво, директно проявяваш слабост и се показваш като мижитурка. При което наистина ще ти изневерят.

А жените са майсторки на аферите и ако имаше нещо такова, най-вероятно ще разбереш след мноооого време, ако разбереш въобще. Изобщо цялото това ревнуване и ровене в телефоните и тн не ражда нищо свестно.

Дай да не се следим... нали

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 7659a26ff9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Аз не бих се задълбочавала да анализирам щенията на авторката. За мен ситуацията е ясна: не обича приятеля си и търси друг мъж. Коментарът ми ще е свързан по-скоро с една мантра, която се повтаря тук във всяка втора тема, а именно: "Разведи се първо, пък после спи с друг". Този съвет могат да дадат само изключително неопитни или пък глупави хора. Обяснявам защо.
В един проблемен брак наджедата умира последна и докато съвсем не издъхне, двамата участнии намират някаква компромисна формула за съвместно съжителство. Понякога то се точи с години, понякога се запазва завинаги. Стената на този илюзорен комфорт може да бъде разбита единствено от достатъчно силна външна провокация, каквато е и ако единият се влюби, но не платонично, а пълноценно и любовта му е споделена. Тогава новата двойка предприема действия да приключи изчерпалите се отношения с предишните партньори и да започне начисто. Ако вие знаете, то просветете ме, моля, как точно би се стигнало до този етап, ако нещата се придържат към усмивки в асансьорите и многозначителни погледи по стълбите? Как без физически контакт тези двама души биха открили, че са един за друг? Аз лично не познавам човек - мъж или жена - развел се след като е пил два месеца кафета с новата си изгора и са обсъждали прогнозата за времето. За да скочиш в дълбокото, ти трябва твърдата увереност, че применяш живота си за добро, като част от тази промяна е новият партньор, с когото си допадаш повече, отколкото с предишния. Така че за мен формулата "първо се разведи, а после встъпвай в интимни отношения с друг" в житейски план е малоумна. Звучи ми като: "Зарежи мъжа си, остави децата си без баща, живей по квартири, реви по цяла нощ, работи на три места, но... за сметка на това ще те споходи неземното щастие да се чукаш с който си искаш". Та това е идиотско! Да не говорим, че не е особено почтено и към партньора. Да те зарежат понеже на някой "звездите му го говорят" и не знае сърби ли го, боли ли го е по-болезнено, отколкото да приемеш, че ситуацията се е променила с появата на нов човек и ти изпадаш от играта по силата на нейните правила, а не защото си лош, грозен и тъп.
Едва ли някой тук би подкрепил позицията ми, но лично аз бих се развела заради появата на друг мъж единствено ако отношенията ни с въпросния са стигнали до зрелия етап на физическа и духовна близост, на който хората решават да продължата пътя си заедно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker