Какви намерения има към мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какви намерения има към мен?
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 1740 пъти
Здравейте. Аз съм жена на 23 години. Преди няколко години се запознах с един мъж, който първоначално искаше да сме заедно, но аз не изпитвах нищо към него и му отказах. Излизахме от време на време, но като приятели. И двамата имахме връзки през това време, но всичко между нас беше изцяло на приятелска основа. Преди две години, лятото, когато и двамата бяхме приключили връзките си, нещо в мен се пречупи и явно го е усетил и се случи така, че правихме секс. От тогава се превърнахме в приятели с привилегии - нещо, което аз не подкрепям. За това и всеки път се опитвам да го избегна, но не ми се получава-прекалено много ме привлича, не мога да се контролирам. От време на време се виждаме, не само за секс, а и си излизаме по разходки, без дори да се докоснем. Връзка и двамата знаем, че няма как да просъществува, защото сме твърде различни. Аз съм ревнива, а той има доста момичета приятелки, пише си с бившите и т.н. Имаме различна представа за връзка. Това, което не мога да разбера е защо спира да ми пише. Може да не ми пише и два месеца, а тъкмо когато е спряло да ми пука, той се завръща с гръм и трясък, все едно много съм му липсвала. Ясно ми е, че иска да правим секс, но не знам дали е само това, защото ме кани и на разходки. Последният път след като правихме секс ми каза, че го прави и с още едно момиче, което му е приятелка също като мен. Това напълно ме отказа да продължавам да го правя с него. Просто е унизително. Но пък се държи толкова добре с мен, че понякога си мисля дали не би искал нещо по-сериозно? Тези дни излязохме, бяхме навън, той ме прегръщаше през кръста, но нищо повече не направи-като да опита да ме целуне например. ( и по-добре). Държа се като джентълмен, като всеки път. Наистина отношенията ни за мен са много странни. Добър човек е, знам, че ме уважава, имаме се. Проблемът е, че аз не мога да се владея покрай него. Само като си помисля за него и се възбуждам. Не ми се е случвало с друг. Но и знам, че не трябва. Винаги съм била на принципа '' Ако ме искаш - спечели ме''. Реално не бих имала и връзка с него, защото само ще си развалим отношенията. Но и не искам да съм просто поредната му '' приятелка с привилегии''. Не ми е в характера и не ми добре от това. Когато правим нещо е защото се спускам по течението, а на сутринта се чувствам виновна. Не знам какво да правя. Дали той би имал нещо сериозно с мен? Предварително благодаря за коментарите. Моля, преди да ме съдите, че не знам какво искам - явно е така, объркана съм. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 2fa51257dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Била съм две години в твоята ситуация и мога да ти кажа само едно: Б-Я-Г-А-Й. Не, той няма сериозни намерения. И не, той никога няма да има, дори да си стъпиш на врата. Може и фа ъе заболи, ама по- добре да бъда откровена, за да си спестиш главоболията- на момчето си му изгодна, нищо повече. Приятно ну е да му галиш егото като ти звънне, забавно му е да си погуби време когато реши с теб и да ти даде някоя напразна надежда, колкото да клъвнеш въдицата и да не си хванеш друг докато го няма и ДОТАМ. Спри да се самозалъгваш, че това е проява на дълбоки чувства, щото ще си патиш. И само гледай като се появи някоя нова мацка, която го вълнува как бързо ще си АУТ, че даже ще си намери основателна причина сама да го зарежеш и да не искаш повече да си в живота му. Успех с разкарването на тоя отворко и УМНАТА!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: ccd2019160
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Твоята работа е хем боли, хем сърби.
Принципът '' Ако ме искаш - спечели ме'' в случая не работи, той и така те има, когато си поиска. Нямаш воля да прекратиш отношенията с него, нямаш и самоуважение, щом се оставяш да си му едно от момичетата за развлечение. Съжалявам, но колкото и да ти е неприятно, за него си само "приятелка с привилегии". По нищо не личи, че има някакви по-дълбоки чувства или по-сериозни намерения към теб. Това дори е по-добре , защото този не е мъж за една жена. Ти самата си наясно, че е играч и дори да имате връзка, няма да спре да хойка с други, от което ще те боли много повече. Най-добре е да го оставиш, според мен.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 870919235d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Той е искал да сте заедно, ти си му отказала. Не виждам какво неясно има. Човекът няма да се бори цял живот за изгубена кауза. Сега се чудиш защо не иска да имате връзка, след като си от отрязала. Щом си си променила мнението, кажи му го.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 0094d8f345
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Авторке, личи си, че си хлътнала! Да ти напълни фурната, роди му деца и се обичайте! :D

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: ddd5e81aae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Уважава те, а спи с други? Интересна логика, аз тук не виждам уважение , а по скоро гледа да му минава времето.

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: f0edd36b49
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ти сама се унижаваш. Той съвсем ясно ти е казал какво иска от теб и това няма да се промени, само защото на теб ти се иска. Ако продължаваш да си мечтаеш за някакви неща които могат да се случат, след 10 години пак ще пускаш същата тема в сподели, да питаш още колко трябва да го чакаш.

Отношението му не значи абсолютно нищо. Държи се добре с теб защото е напипал че това ще те накара да му пуснеш, нищо повече. Много е мил и т.н., но ако наистина уважаваше жените и в частност теб, нямаше да ти губи времето по такъв начин.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 99b1b597b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Жените се влюбват покрай секса , мъжете само си мушкат и това е. Котка те, кани на разходчици , приказва ти мили думички , защото е манипулатор и си му изгодна. Ти си в графата лесен секс, и затова има изгода да поддържа връзка с теб. Щом има и други такива наивнички, значи е просто гнусен манипулатор. Виновна си, че се връзваш на този мазник.
Никой човек, ако държи на теб, няма да те използва така.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: e1d023ffe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не искаш да си просто поредната му '' приятелка с привилегии'', но си точно такава. Мислиш ли, че човек, който те обича истински и държи на теб, няма да ти се обади 2 месеца?
Момчето те има за резерва когато никоя друга не му пусне или другите са заети, се сеща за теб. Затова и не ти се обажда доста време, но все пак внимава да поддържа интереса ти и явно му се получава :-) А защо да има нещо сериозно с теб, той така си е добре.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 0c94a7e92a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти вече си неговата поредната "приятелка с привилегии". И ако се виждаш с него, вероятно ще продължи да е така. А искаш ли да си просто приятелка с него и това изобщо възможно ли е? Не очаквай сериозна връзка от него. Не ти и трябва. Мисля, че за теб ще е най-добре да прекратите срещите и комуникацията помежду си. Изцяло!
Ж

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 5c1e8ab859
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Не, ти не си объркана, ти си побъркана. Много те привлича, а искаш да го избегнеш. Когато един човек, жена или мъж, е много привлечен от друг човек, тя или той ще иска постоянно да бъде с този другия. Ти говориш глупости. Или те привлича да бъдеш с него или въобще не те привлича. Никаква логика няма в мислите ти, затова ти казвам, че си побъркана. Научи се да разсъждаваш и да говориш смислено с логика. При теб тези тези неща ги няма.

Ж 33

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: af48b0ec70
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Привет!
Имала съм подобна ситуация, но беше само за няколко месеца. Имах приятел с привилегии, който беше във връзка при това, а спеше с мен. В началото беше само за забавление, но бързо след това развих чувства. Опитваше се да ме манипулира чрез думи - липсваш ми, искам те, ревнувам те, но имаше 2 пъти, в които си ми каза директно - нямам ангажимент към теб.
В един момент разбрах, че съм спряла да се уважавам и съм приела една изключително гадна роля - искам връзка, излизам с други мъже, но мисля само за него. Тогава се отключи инстинкта ми за самосъхранение и разбрах, че трябва да преустановя отношения.
Беше ми адски трудно, всеки ден и аз като теб си мислех за секса с него, беше си вид катарзис. След известно време срещнах нов човек и разбрах какво е любов.

Съветът ми към теб е да приключиш отношенията си с този човек веднага! Не приемай да бъдете приятели или подобно, просто забрави за него и се погрижи за себе си. Не го търси и не му се връзвай на думите и обещанията. Остани насаме и анализирай какво искаш и какви са твоите граници. Казваш, че не одобряваш такъв тип отношения, а в момента имаш точно такива. Защо си го причиняваш? Наскоро чух една много ценна мисъл - "жената позволява, мъжът се възползва" и като се замислиш е така - мъжът дава, а женат приема. Има мъже, които знаят, че правят нещо не много редно и вярват, че ако предупредят, че не си единствената това няма да те нарани. Но истината е, че пак си наранена. Просто не разчитай другият да те пази, лично твоя отговорност е да защитаваш границите, чувствата и желанията си. Който иска да ги уважи - чудесно! Някои мъже ще вземат всяка възможност за секс докато я имат, независимо от другата страна. Не е нещо, което да съдим, просто са си такива.

И това, че имаш чувства към него е също доста подвеждащо, защото сама казваш, че не сте един за друг. По-скоро си пристрастена към него, ако имате връзка може ще имаш доста по-различно виждане за нещата.

Успех!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 3d5196419d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Авторката: Номер 11, не си ме разбрал/а, ама изобщо. Казвам, че ме привлича да съм с него. Искам да го избегна, защото имам принципи на самоуважение, които се опитвам да спазвам.
Хора, много благодаря за коментарите, абсолютно сте прави. Тези неща ги знам, но предполагам, че просто не искам да ги повярвам. Ще си ги напомням всеки път. :D Ценно е, когато има хора, които да погледнат ситуацията от страни и да те свалят на земята. :)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 1036255be9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Принципа който твърдиш, че следваш"Ако ме искаш-спечели ме" в твоя случай звучи много, ама много смешно. Да го беше пропуснала това изречение в историята си. Май американците казваха, че не ти трябва да гледаш крава, ако някой ти дава безплатно мляко. А това, че те води не на друго място, а на разходки съвсем ме довърши-значи си му абсолютно, ама абсолютно безплатна, поне да те беше завел в някой хубав ресторант, ама то пък там пари искат. Стегни се и не се дръж като момиче на повикване. Уважавай себе си, за да те уважават и мъжете-изтъркано, много пъти повтаряно, но абсолютно вярно и работещо.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker