Родих му дете, но не го обичам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Родих му дете, но не го обичам
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 2597 пъти
Признавам си пред себе си и пред вас анонимно най-голямата ми болка. Казвам "пред себе си", защото до скоро не исках да си го призная и отричах очевидното. Не бях привлечена от него още от самото ни запознанство. Не ми харесваше като мъж, не ме възбуждаше и не го исках. С течение на времето видях в него качества, които ми допаднаха и успя да спечели вниманието ми. Обаче тръпка към него не изпитах никога и винаги си лягах с него с леко отвращение. Не знам какво съм си въобразявала... Може би, че някога ще се влюбя, но нещата станаха по-зле, защото както знаете в една връзка в началото всичко е цветя и рози, а после идват проблемите. Та когато дойдоха проблемите нещата станаха по-зле, но навикът е голямо нещо и аз всеки път оставах. Той е добър човек и има много положителни качества, но е глуповат и доста под моето интелектуално ниво. Не се правя на някаква интелектуалка, просто съм реалист. Това ме отблъсква още повече от него. Общо взето не ме предизвиква нито физически, нито интелектуално. Родих му дете и от тогава всичко приключи. Не съм си лягала с него от много, много време. Явно от хормоните съвсем спрях и да мисля за секс, а помисля ли за секс със него направо настръхвам! Жал ми е! Обвинявам се! Можех да имам прекрасно семейство, стига само да можех да обичам този мъж, но насила хубост не става. Виждам, че и той вече изстива към мен. Знам, че сега ще ме нападнете и ще започнете да ме поучавате, но както виждате аз съм си видяла грешката и осъзнавам нещата. Имам нужда от съвет. Аз мога да остана с него. Ние не се караме и нямаме скандали. Вкъщи обстановката е приятна. Детето ни е усмихнато и расте спокойно, обичано от мама и тати. Да остана ли? Да жертвам ли своето щастие в името на детето? Млада съм. Дайте съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 112dba505d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   "Можех да имам прекрасно семейство, стига само да можех да обичам този мъж, но насила хубост не става." - това са пълни глупости! Ако наистина е под твоето интелектуално ниво, написаното по-горе е абсолютно невъзможно...
Не знам какво да те посъветвам... Може би че човек трябва да пробва 2-3 връзки, преди да се задоми, че и дете да роди/направи... Ама и това вече е след дъжд - качулка. Сега и детето ти ще е глуповато като него!
Според мен, нямате бъдеще заедно... Дано да имаш късмет (и ум) да намериш свестен и подходящ за тебе човек, който да приеме детето ти, да си направите евентуално и ваши, и да успееш да подредиш прекрасното семейство, за което мечтаеш.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b3a37bfbd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Нямаш избор. Някои решения и постъпки остават завинаги. Или с него или сама ти е избора.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: c49ebdb291
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Бил глуповат……. Като те чета май ти си глуповатата….. Сега с дете вече, ще ставаш само за чук и бег. Другия вариянт да хванеш още по-глуповат от твоя да гледа дете правено от друг.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 1e34ff9f30
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Можеше да имаш прекрасно семейство... В същия момент: "Ние не се караме и нямаме скандали. Вкъщи обстановката е приятна. Детето ни е усмихнато и расте спокойно, обичано от мама и тати".
Ти ИМАШ прекрасно семейство. Лошото е, че ще го разбереш след като вече го нямаш и са минали няколко мъже-"тръпки" и неглупавати(но и безучвствени) през живота ти.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: abf0ac807e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Да беше искала съвет преди да се събираш с човек, когото не обичаш и не харесваш дори. Че и дете "да МУ родиш".
Какво значение имат съветите на едни анонимни при положение, че някои ще ти кажат да се разделиш, а други-не? Каквото и да е нашето мнение, животът ще го живееш ТИ, решението и последствията са си твои.

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: be9dcad34a
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

6.   Тази история е поредното доказателство защо добрите хора биват мачкани от всеки - тъжно, но факт, така са устроени човеците и обществото.

Ако трябваше да избирам между това да съм сам до края на живота си, или да съм във връзка като тази, да не съм бил обичан още от самото начало, че и половинката ми да я хваща гнус дори от мисълта да е интимна с мен... бих избрал да съм сам.

На мен лично ми е жал за мъжа ти. Не ми пука, че е "глуповат", пука ми че е добряк. Показателно е че въпреки "проблемите" (каквито и да са те) не се карате и няма скандали. А детето ви, авторке, може да е прекалено малко за да проникне по-дълбоко в отношенията ви но повярвай ми, с времето ще се усети че има нещо гнило между вас.

"Не знам какво съм си въобразявала..." И аз не знам, ама фактите са налице: фалшива връзка, в която реално си лъгала съпруга си и си се преструвала години наред. НАЙ-МАЛКОТО, което дължиш на този човек е да проведете дълъг и ИСКРЕН разговор, в който му казваш всичко. Оттам нататък какво ще стане - вие ще се разберете.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b082cb611e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Много хора са в твоята ситуация, аз също. Това, че се е родило дете от този човек изобщо не значи, че авторката не е пробвала няколко връзки. И аз се подведох по вниманието и си казвах, че всичко ще е чудесно, но то не е. Отблъсква ме в мъжа до мен спорния му интелект, както и навикът му да се къпе изключително рядко. Физически не ме привлича. В отношенията си с него въпреки тези недостатъци се стараех да съм възможно най коректна и какво се оказа? Това, че не изисквах нищо през годините, ми излезе през носа. Ще осигуря къде да живеем, сватба няма да имаме, защото "нямало пари" (лъжа), за почивки да забравя, детето е със стари и износени дрешки. Човекът явно си пести парите, или си ги дава в неговия дом. Роднините му не ме одобряват, според него такова нещо изобщо нямало, но по празници си ходи сам у тях като човек без жена и дете. Ние, за разлика от вас, се караме и то доста. Пред мен все по-често изниква въпросът какво правя с този човек: него не го интересуват моите влечения и интереси (докато понякога по цяла вечер слушам за работата му), не цени свободното ми време, защото осигурява такова за себе си, но при мен такива дни изобщо няма, не ме уважава като жена, защото не се сеща дори една китка да ми купи, докато аз му купувах до скоро подаръци (вече не), не ме защитава пред роднините си и отива сам на семейни празници, докато аз го взимам със себе си. Когато се изправим пред даден проблем, той никога не го решава, винаги става на неговата, моите чувства не го вълнуват.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 63910ad792
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Е, малко сте тия дето признавате, а не си само ти. Супер малко хора се привличат взаимно.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b152731cdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Според мен,след като не го обичаш нещата ще стават все по-зле с времето.Много жалко за детето ви.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: f30dc38722
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не мисля, че авторката заслужава оплюване, съдене и обиди. Всички правим грешки и тъпотии в животите ни. Всички сме правили и търпяли неща, с които не се гордеем.

Съветът ми е ако си НЕщастна да си тръгнеш и да бъдеш щастлива с друг мъж, той също ще намери жена, която да го обича, колкото и да е глуповат. Детето има нужда от щастливи родители, друг вариант е да живеете заедно заради детето ви и да си имате отделни лични животи и отношения, които да не коментирате. Щом казваш, че живеете спокойно и не се карате, преценете заедно ситуацията и бъдете напълно открити и откровени един с друг. Кое е най-доброто за детето ви? И СЛЕД това кое е най-доброто за вас. Това ще спеси много нерви, разбити сърца, представи и т.н.

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: f30dc38722
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   3, детето може да бъде гледано и обичано от баща си, какво като не живее при него? той пак ще си го гледа! какви са тия глупости, 21в сме постоянно има разводи и никой не е умрял, та и хората си намират половинки и СЛЕД развода си и децата си

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: aa350ca9f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Разбирам те. Понякога е хубаво и да се мисли като избираш мъж - да се водиш само от сексуалността и това дали ти се ляга с него не е най-важното, защото с времето страстите се укротяват и ако няма с кой да седнеш да говориш е лошо. Според мен просто имаш някакъв спад на хормоните, след раждането е нормално да изпадаш в такива състояния, дори доста след като родиш. Имаш си доста грижи с детето. Проблема е че казваш, че не е на твоето интелектуално ниво. Ако това е така - ето тук е проблема, а не във външността му и дали си привлечена от него. Един мъж може много да те привлече с думи и поведение, като това да допринесе към визията му. Не мисли, че с друг щеше да бъде друго. Просто помисли можеш ли да живееш с неговото интелектуално ниво или не, защото тук за мен е проблема. Опитвайте да говорите, дори му сподели за нежеланието си да правиш секс, опитайте да се сближите. Трябва да опиташ, защото за едно дете е страшно да расте с разделени родители.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 51edd3c7b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Достъпа за секс е винаги в ръцете на жената! А ти не си по-интелигентна от него. Самият факт, че имаш дете от мъж, който не те привлича физически ме кара, да се усъмня в тебе като човек.

Жената не може да обича, тя е влюбена в това, какво може да и предложи мъжа.
Детето като порасне сигурно ще се разведете.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 0c0aaadcf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   " Не ми харесваше като мъж, не ме възбуждаше и не го исках." - добре, на мен ми е странно как изначално изобщо си допунала да те докосва (за секса не искам и да си мисля, направо ми се догади). Жените, които могат да имат интимни отношения с мъж, който откровено не харесват са единствено проститутки, държанки и подобни. Ти не си такава, а си се захванала с някого, въпреки че не ти допада меко казано. Е добре, осъзнаваш ли, че заради жени като теб има мъже, които си въобразяват, че всяка жена би могла да.... е като теб? После всички нормални жени излизаме лоши, капризни, надути и т.н.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 8966257841
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Опитайте да се разберете в такъв случай за отворена връзка и приятелски отношения. Но говори с него откровено.
Така и когато някой от двамата се влюби, ще можете да продължите цивилизовано и в най- добрият за детето вариант.
А и ще си запазите уважение.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 8bf349e443
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   "но е глуповат и доста под моето интелектуално ниво. Не се правя на някаква интелектуалка, просто съм реалист"

Несъмнено, затова си легнала и родила на човек, който не харесваш. Под нивото са ти май само гибоните, смятай с какво си се боцкала.

Майтапчето настрана, не хули съпруга ти. Ни с пистолет те е разкрачил, ни си била длъжна да му увиснеш. Сама си решила, че и родила. Той не ти е виновен, че си го презирала от самото начало. Няма по-жалко от това да си отблъсната от партньора, от инат да тръгнеш с него, да родиш и после пак да хленчиш.

Съветът ми е да си поделите отговрностите след развода. Така и той ще си вижда детето, и ти ще можеш да търсиш някой на твоето интелектуално ниво. Пробвай в помощното училище.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 1414253e00
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Това, че не правиш секс с него значи, че той може да го прави другаде... Незнам дали си струва да живееш такъв живот. Неискрен. Ако го нямаше детето нещата щяха да са лесни. Сега с дете.. Както четеш тук мнозинството български мъже не са склонни да гледат чуждо дете. Така че може да си останеш сама с детето... Може да си потърсиш мъж в чужбина.. Ти си решаваш.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 0cf51d1c30
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   До номер 7 пътят е ясен, раздяла. Не се чуди не се обвинявай, тръгвай. Обмисли план, стратегия, действай.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: d85bc824ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Браво, че поне се грижиш за раждаемостта.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 7d4e675ba3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Разбирам те. Рвално си избрала по-малкото зло. Избрала си човек, на когото можвш дс разчиташ и да ти бъде опора. При тозо дефицит на свестни мъже напълно имам представа защо си го направила. За съжаление обаче, там където няма привличане рано или късно се стига до твоята ситуация. Виждам доста чвсто комвнтари на озлобени мъжв как мъжвте ги отбягвали и нв ги харесвали. Да са радостни, защото, ако жената е с тях без да я привличат, ще се случи точно това, но ходи обяснявай на хора, които не могат да разберат....
Виж, ако не си щастлива се разделетв, ти се разделяш с бащата, както и той с твб, никой не се разделя с детето. Разберете се и си поделете грижите. Иначе ще се мъчиш. Каза, че си млада. Ще си пропилееш младостта в подобен ад.

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b0093e3204
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Родила си МУ дете? А ти на кого си МАЙКА?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: f378f89626
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Пробвай с любовник. Засега е рано да разваляш брака си. Доста мазохистично си постъпила със себе си. Приличаш на жена, която е гонила последния влак. Така ли е наистина? Страх тв е било да не останеш сама. Важното е, че имаш дете, мъж винаги може да намериш. Секс не ти се прави само с него. С готин секси муж, ще разцъфтиш. Ако и любовноците не помогнат, тогава ще мослош за раздяла, нп според мен ще се разнообразиш и няма да те напряга това, че нямаш чувства към него.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: ff9ed9856e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Големи моралисти са тук коментиращите. Сигурно абсолютно всички са щастливо женени за големите си любови и всичко човешко им е чуждо.
Истината е, че много може да се изпише относно връзката ти, авторке, с бащата на детето ти преди то да се роди, но няма смисъл. Вие вече сте свързани до живот с дете, което след като сте създали, сте длъжни да обичате и възпитате в някакви ценности. Не в лъжи и фалш. Докато децата са малки, не разбират много неща. С порастването, обаче започват да си дават сметка за истинските отношения между родителите. Не се залъгвай, че това привидно спокойствие в дома ви ще продължи дълго. Никой мъж не би издържал дълго без внимание и ласка, а уж има човек до себе си. С времето ще се изнерви, обстановката ще стане тягостна и детето ще е свидетел на обтегнатите отношения. А те няма да се променят, защото ти този мъж не си го обикнала толкова време, даже става по-зле. Не си мисли, че ако останеш, ще направиш добро и за мъжа и за детето си. И към двамата е нечестно.
Най-резонното е всеки да поеме в своя посока и да опита да намери правилната половинка за себе си. Детето ви си има вас двамата за родители и това няма как да се промени.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: d061c49da9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

27.   Демек грозна си и не си имала избор, та си хванала някой ей тъй.
Ми супер.


Братан.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 8f073af1a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   @3 Това да плащаш и да издържат чужда сперма и ултра куколдизъм. xD
Обаче е пълно с куколди. Не се притеснявай. Повечето мъже да пълни нещастници и куколди, така че няма да ти е трудно да си намериш накой , който да издържа копелето и теб самата. А настрана може да си вземеш някой Чад дето ще те възбужда и чука като за последно.
Яката работа....
Важното е да се ожените пред закона.Той е на твоя страна и винаги ще ти припише половината , че и повече от имуществото натрупано по време на брака.

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 7ffebe51f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   От авторката:
Само номер 7 и номер 22 ме разбраха. Не съм грозна, нито използвачка, нито съм хванала последния влак. Имала съм връзки преди това. Обичала съм силно, но не се получи нищо. Исках да създам семейство с този човек, заради спокойствието и добротата му. Ние нямаме брак. Той така и не ми предложи. Това още повече ме отблъсна от него, защото аз исках да се видя с бяла рокля. Мисля дори, че това е главната причина да съм истински тъжна.
Водили сме разговори. Аз съм напълно честна с него и не крия нищо. Той ме обича и това си личи. Смята, че нещата ще се оправят с времето.
Потърсих съвет от анонимни хора, защото това не е нещо, което искам да споделя с близки и приятели, а съм млада и не искам да сгреша и да съжалявам след това. Не искам да зарежа човека до себе си и да ходя да гоня любовта,а накрая да се влюбя в някой женкар или пияница, който да ме потупва и да си спомням за настоящите дни. Затова търся съвет от по-опитни хора.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: c49ebdb291
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Реално ти си го лъгала през цялото време……. Била му родила…… Аве това звучи като ,,Копах му лозето,, И после не сте си продава ли утпотребата…… Сигурно не си имала къде да отидеш и човека те е хранил поил, подсигурил, и ти го прие за даденост и сега търсиш под вол теле.Не е далеко времето когато ще му сложиш рога.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 1b16fb98f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Хахаха Братанката брутален, уби ги. И номер 15 е в десетката - просто не ми го побира акълът - ок при проститутките си е професия, ама това твойто???


Иначе, да беше мислила. Стой си на г..., гледай си детето, щом всичко е спокойно. 100 процента в скоро време ще изскочи и любовник. Ако Братан не е прав де. И твоят човек ще завърти любовница.

Ако почнат скандали и боища разтурвай панаира.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 0de7c010d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Аз съм в същото положение авторке. Не си сама. Препознавам се напълно в историята на номер 7. От 12 години заедно, с дете на 4 годинки. Заради него е имигрирах в друга държава, за да може да е с роднините си. Връзката ни беше страхотна а от както родих провал. Никакво внимание, на рождените дни никакъв подарък, никакви излизания заедно, когато си кажа мнението съм обиждана на боклук, и т.н. Не ме защитава пред роднините си, те постоянно ми се присмиват за глупости. Аз съм работеща жена и то на хубава позиция но си нямам никой в чужбина и няма как да се справям сама с детето си и затова търпя. Да не говорим, че секса е веднъж в месеца и то 2 Мин. докто се задоволи и после аз да се спасявам както си искам. Не е живот това.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 8bf349e443
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   №26, да, щастливо женен съм. Моралист съм, защото имам морал и го изпълнявам. Важи и за жена ми. Ако не ти харесва, твой проблем. Няма хората да седят и да ръкопляскат само защото някоя бибитка иска да нормализира такива отношения. Виж, можеше да съм като №25 и неграмотно да поощрявам майката на едно дете да изневери на съпруга си. Но не съм тъпа селска курва за два лева на нощ, не го правя. Можеше и като теб да се умилквам и да тръгна да ѝ галя главичката, но няма да стане. Братан си го каза - самочувстийце има авторчето, ама покритие никакво. Но то от българка какво да очакваш?

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: f306cfa68f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Един стар номер е да купиш парфюм с мъжки феромони и да му напръскаш всички дрехи . Мозъкът ти ще свърши останалото . Не си хващай любовник . Две злини не създават добро . Само ще съсипеш всичко още повече , друго мяма да стане . Казваш , насила хубост не става , но се запитай дали можеше да е и по-зле . Положи усилие . Ако не за теб то поне заради детето . Не му отнемай единия родител . И си провери нивото на хормоните , ако е много ниско това обяснява много неща . Късмет авторке

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: ff9ed9856e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   До 33 от 26 - я, си обърнете внимание с щастливата ти и морална жена, че нещо си настръхнал излишно :)
Ти къде видя в моя коментар, че за мен тези отношения са нормални? Ферман мога да напиша на тема морал и к'во? Въпросът не е в това какво е било, а какво от тук нататък може да се направи.
И това твоето криворазбрано "погалване по главичката" не е към нея, а към всички онези, които с такава ярост я съдят, все едно е тяхната жена. А нейната история всъщност с какво е по-различна от историята на всяко второ семейство, в което браво, евала, всички се събират по любов и после какво? ! Изневери, лъжи, насилие, ама иначе голяма любов е било. Няма що! Пък авторката да си натиска парцалите там, само защото си е признала нещо, което много други не смеят!
И последно - твоята жена от каква националност е? Че с това дебилско изказване за българката, очаквам да е минимум от някоя друга галактика твоята жена.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: ce8dcd044b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Не съм чел всички коментари, но видях в някои, че имаше нападки. Моя няма да е точно такъв, няма да правя анализи, но ще пусна предположения - има пари или апартамент в големия град!?
Не се отчайвай, грешки се правят, ако имаш финансова възможност или роднини, които да помогнат се разкарай от този мъж и остави шанс и на него за щастие. От призмата на мъж ти казвам, че трудно вече ще бъдеш харесана от мъж предвид факта, че имаш дете, но не е невъзможно. Успех!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: f88cd0d8ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Авторсата съвсем съзнателно се е обвързала с мъжа си без да го обича и съвсем съзнателно му е родила дете. За какво и от какво се оплаква сега? Тук грешка няма.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 5d74aeb6ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Просто от любопитство: като ти е толкова важно да го обичаш, защо въобще му роди дете? Или човек решава, че ще бъде с някого без любов, или си иска и да има любов, ама тоя Франкенщайн хич не го разбирам...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker