Любов или Секс? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов или Секс?
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 1401 пъти
Здравейте добри хора аз съм мъж на 21г. Пиша Ви понеже смятам, че имам проблем. Проблемът ми се корени в това, че преди 3г имах приятелка с която си бяхме гаджета и израстнахме заедно в продължение на 3г, но след това всичко приключи.. Никога не съм смятал, че я обичам супер много нито някога съм бил невероятно лудо влюбен в нея, но пък правихме най ама най невероятният секс. Разбира се, след нея съм имал и други гаджета, но никога не съм се чувствал така лудо невероятно привлечен и сексуалбо настроен от тях въпреки че бяха по красиви от нея. (между другото тя е доста силен човек и ми беше вярна и винаги ме подкрепяше, карахме се и беше ми беше напрегнато с нея понякога, но пък усещах стъбилност и изкри, привличане и възбуда с нея на макс. Разбира се винаги сме имали и много забавни и позитивни моменти заедно)
Разказвам Ви всичко това за да не си помислите, че съм я използвал, аз също и бях верен просто в един момент ми писна само да се караме и сдобряваме и сложих точка. В никакъв случай не преживях тежко раздялата.
Имал съм връзка и с друго момиче след това с което бях супер ама супер щастлив и спокоен и душевно уравновесен докато секса не ни беше така луд и еротичен и пълен а оргазми, по скоро беше внимателен и романтичен което не съм сигурен че ми допадна след като 3г съм правил НАПЪЛНО задоволяващ отново повтарям НАПЪЛНО задоволяващ секс. И да скъсах и с това момиче но супер много ме боля защото съм я "обичал"

Не напразно Ви разказах всичко това до тук:

Въпроса ми е на какво се дължи това силно и невероятно физическо привличане точно към това момиче с което постоянмо спорихме за нещо, не се разбирахме перфектно и от време на време ни беше хубаво заедно?

И защо не изпитах физическо привличане мъм това момиче към което си мислих че съм влюбен истински и се бях привързал емоционално и се разбирахме ПЕРФЕКТНО и си пасвахме като характер и винаги ми е било забавно и спокойно заедно?

И кое от двете е любов?
Аз съм вярващ и се старая да не прелюбодействам може да ми се смеете, но така се чувствам по-добре. Просто търся отговор на тези въпроси.. и се чувствам ужасно защото :

понякога харесвам момичета и се чувствам добре в тяхната компания и те в моята разбираме се смеем се и си прекарваме отлично, а привличането го няма.

Докато има друг вид момичета с които никак ама никак не се разбкрам а се привличаме фатално.

Много желая да съм с правилното момиче и всичко да е наред, знам, че няма пълно щастие, но бихте ли ме посъветвали какви точно е любовта..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 27e00067d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Много добре е да има един партньор. Сексът изгражда връзка между хората. Енергията се изразходва непълноценно и неправилно, когато човек има паралелни връзки. Нараняваме и сме наранени след това. Твоята ситуация, Ами трупаш опит. Няма случайни неща явно, има нещо което да учиш по отношение на отношения с хора. Съдба.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 554629ecfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Интересно на 17 години какъв ли "невероятен" секс сте правили?!
По-скоро сега си на сухо и всякакъв секс, стига да го има, би ти се сторил невероятен :)

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 71ddea7c1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От автора:
Просто ми е трудно да правя разлика между любов и секс. Моля Ви помогнете ми

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: c4c6fccb95
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Едното е любов, другото похот. Две различни неща. Сам прецени с коя какво си имал.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: f6347e3325
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   При първата ти връзка е имало повече физическо привличане, втората ти връзка пък е пример за емоционално привличане. И двете са много хубави, но не можем да ги сравняваме, защото нямат много общо. Съществува още и интелектуално привличане, това е когато се възхищаваш на нечие съзнание, на начина на мислене, обаче нямаш желание за секс или по-голяма близост. Последното създава приятелства и фенове, толкова.

Нека кажем, че за всеки любовта е нещо различно, както и няма две еднакви любови. Не се опитвай да сравняваш връзки, жени или секс, всичко е индивидуално. Страстта е нож с две остриета, обикновено е толкова бурна, че води както до стабилни скандали, така и до див секс- това вече си го усетил, но още не си го осъзнал напълно. Та, такава е причината да те привличат жени, с които лесно се провокирате взаимно. Тя тази тръпка трябва да избие все някъде, ако не сте голи и ето ти спор за цвета на чашата пред теб. Добрата връзка е тази, в която има достатъчно от всеки вид привличане, там балансът е удовлетворяващ и съумявате да живеете под един покрив без излишни драми, но и без да е скучно. Ти си млад и тепърва трупаш опит, това е причината за объркването ти, надявам се коментарът ми да е бил полезен.

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: f17f7e0bc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Любовта и сексуалното привличане са различни неща. Най-добре е, когато романтичната любов, сексуалното и духовното привличане се открият и от двамата вътре в двойката.
Ж

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: e7695807ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Според мен голямата любов е била оная със секса. Просто да ти обадя, с жени не се спори, викаш 3 пъти не един път да и и го набиваш по-навътре, после отиваш за риба. Така няма караница. :)

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 71ddea7c1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   До номер 5 - Благодаря много!! Наистина много ми помогна имах нужда да чуя нещо такова , защото въпреки, че съм младо момче аз се притеснявах , че прекалявах с правенето на секс с човек към който не съм емоционално привързан (1вата ми връзка) , докато с втората връзка също правихме секс и да , не беше толкова страхотен , див , откачен , и вълнуващ , но по време на самият акт се чувствах спокоен и отдаден сякъш го правихме на високо емоционално ниво.. а когато не правихме секс просто бяхме много щастливи заедно. Явно любовта е в баланса между физическото , психическото , емоционалното привличане. Любовта е сложна и едновременно много проста.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker