Любов от пръв поглед - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов от пръв поглед
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 1557 пъти
Здравейте... моля дайте съвет какво да правя. Такова нещо до сега не ми се е случвало. Работя в ресторант. На 24 г съм.. всичко започна една вечер когато бях навън с приятелка... седнахме на заведение.. по късно вечерта дойдоха 2 мъже, които искаха да ни почерпят и постоянно ни гледаха.. е отказахме разбира се.. така.. след 3 дни в реаторанта в който работя пристигат 3 мъже. Единият постоянно ме гледа ( в последствие разбрах че е едно от момчетата, което искаше да ни почерпи) Много възпитан мъж.. личи си от километри.. след като поискаха сметката и си платиха при бакшиша, който бяха оставили имаше и направено цветенце от салфетка.. от тогава насам вече месец.. този мъж идва всеки ден в моята смяна.. виждала съм го да обикаля и ако ме мерне веднага идва да сяда.. наскоро беше разучил фейсбука ми и ми писа.. че от както ме е видял постояннп мисли за мен и че никога не му се е случвало... иска да излизаме на разходка... призна ми че има детени е разведен (без да го питам). За жалост се оказа по голям от мен.. аз на 24 той на 37... ако не ми беше казал годините си щях да му дам не повече от 30... сега края на месеца се пребира на София.. в града ми е тъй като фирмата му работи по обект в моя град.. постоянно иска разходки и да се виждаме.. написа ми че не иска секс или нещо подобно просто искал да ме опознае, кани ме на обяд.. аз постоянно отказвам но той не престава да се появява.. хармоничен винаги усмихнат.. когато минавам измежду масите да сервирам постоянно ме следи с поглед.. кажете ми моля Ви.. според вас иска да отбие време или? Не знам защо мисля и аз постоянно за него.. не съм никак влюбчива, но имам чувство че го познавам от минал живот, всякаш е част от мен.. а се познаваме от 2-3 седмици? Това нормално ли е? Беше обиден понеже го нарекох използвач че ме иска само за секс.. обясни че има толкова ангажименти и хора които разчитат на него че нямал време да се занимава с такива неща.. имал дете и прочие.. вчера не дойде изпбщо в заведението нито нищо.. но днес отново се включи с думите.. все още искам да те видя и няма да се откажа

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 724cfe3a09
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Сама си го написала -любов от пръв поглед ,така,че щом го чувстваш опитай ,нищо не губиш
Ако усещаш ,че е твоя човек действай
Ж27

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: aa2d5535b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Авторке, ама ти не знаеш ли, че всички мъже в командировка все са ергени или разведени?Гледа човекът да си прекара приятно времето, докато е във вашия град, и после пак ще се прибере при жена си! А на приятелите си ще разказва каква мацка е забърсал!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: cec8f979d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Явно, че те харесва, но дали е само за секс или друго, тук няма кой да ти каже. Принципно, мен ако питаш, такива приказки от рода на "влюбих се от пръв поглед" са точно тип казвам ти каквото искаш да чуеш. Колкото да лапнеш въдичката. Аз лично не бих се доверила, щом е започнал с тези клишета. Ако пък теб те привлича за секс, не виждам какво лошо има, но без да влагаш някакви големи очаквания и дълбоки чувства. Докато не опиташ, няма как да разбереш какво мисли наистина. Ама с едно на ум, да не излезе някой куку.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: add2989600
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Харесва те и още как. Направо е лудо влюбен в теб! Иска да те опъне и толкова, усетил те е че си скромна и наивна и те е излъгал, че е разведен и че иска само разходки. Млада си още не му се връзва на този чичак.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: a1aacd0e05
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   На колко ли сервитьорки и магазинерки ги е пробутвал тия любови от пръв поглед? Точно играч даже не от най-оригиналните, съдейки по клишетата. Макар че захапваш въдицата, не го приемай много на сериозно и не се самонавивай. А че иска секс е повече от ясно, това че "има толкова ангажименти и хора които разчитат на него че нямал време да се занимава с такива неща.. имал дете и прочие.. " са просто приказки за наивници.

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: ba2a6dae5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Една разходка не значи нищо повече от една разходка.
Излез, поговорете, виж как се държи с теб и околният свят, наблюдавай НЕвербалният език т.н.
Щом човекът без да питаш ти е споделил че, има дете, не вярвам да лъже за останалото. Ако искаше бърза забивка, нямаше защо да споделя за детето.
Авторке, при нас с мъжът ми се случи "разпознаване" от пръв поглед. 16 г сме заедно и вече към 17- тата.
По принцип не мисля че, голяма разлика във възрастта е ок, но ...А ако е той твоят човек?!
Не допускай обаче разходката да мине в повече към момента. Опознай го!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 9c762b8c0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Иска да бодне нещо, докато е без жената и детето. Забележи как като си разгадала намерението му за секс, нарекла си го използвач, той не е казал, че не е вярно. Оправдал се е с ангажименти, дете, нямал време, но не и , че ти бъркаш, че те харесва, иска да те опознае и т.н. Детето и прекалената заетост не са равнозначни на страшно сериозен мъж. Забележи, че не говори за бъдещето. В края на месеца се прибира и край.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: fcda365e08
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Любов от пръв поглед е банално...
Виж - секс от пръв поглед, вече ще е оригинално!
Освен това вашето не е било от пръв, а от втори, щото когато те е зачерпил не си го забелязала.
Да не говорим, че който рути сервитьорки хич не ми стои високо в класацията..

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 01e35c7147
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Пълни глу-по-сти. Хем не иска само секс, хем нямал време за такива неща, щото разчитали хора на него виждаш ли. Това е напълно обратна логика, понеже ако наистина е толкова зает, това за което всъщност няма време е връзка. Докато секса е лесен - чука те и поживо поздраво.

Освен това мъж който не се интересува от секс никога няма да каже в прав текст 'аз не те търся за секс, спокойно'. Но вие жените много лесно се хващате във всякакви примки когато човека се прави на интересен. Изобщо всичките ти усещания че го познаваш от години са резултат от елементарна психическа манипулация. Настойчиви погледи, мило отношение, разни жестчета и хоп, поредната риба му кълве. И така 1 месец докато си бие камшика. Пък ти си фантазирай глупости колкото искаш, все пак са безплатни.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4b0e8fcbe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не ми е казал че се е влюбил в мен.. аз мисля че е любов пт пръв поглед от моя страна.. той само каза че често мисли за мен без да има обяснение за ситуацията.. за детето му не съм питала аз той сам изплю камъчето че е разведен с дете.. можеше да го скрие... не знам какво да мисля..

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 274e05ce7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Не разбрах кой е влюбен от пръв поглед? 14 години са много - по-добре не се занимавай с него. Може и да е искрен, а може и да те лъже, което е много лесно с такава разлика. Мъжът е в разцвета на силите си през 30те си години, но когато ти си на 50, а той на 64, ще съжаляваш, че си се занимавала точно с него. Познавам много такива случаи.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: e29185c45a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Хахах вика не искал секс. Явно иска авантюра няма лошо. Направете си шоуто и кой откъде е.

Само не почвай да въртиш любов с разведен (пък може и да не е) с дете на 24. Щом те заглеждат мъже по кафетата, значи си хубаво момиче. Не си разваляй младостта.

Ако не си се научила да разделяш секса и любовта въобще не се занимавай, ще се набълбучиш много лошо. Едно е авантюра, друго е да въртиш любов.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 63f7235169
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Добре де, дори и да се окаже свестен, как ще я поддържате тази връзка, след като не сте от един и същи град? Той там, ти тук, много ще го знаеш какво прави и дали изобщо е разведен. Ще идва събота и неделя, ще боцва и ще си заминава. Винаги ще има едно съмение какво ли прави той там през седмицата. Човекът може и да свестен, ние няма как да знаем, но винаги ще има едно съмнение, което ще трови връзката. А той щом е разведен, че и бизнесмен, явно си е играч и може лесно да манипулира едно момиче, което почти може да му е дъщеря. Колко му е. Ако все пак го чувстваш като твоя човек, пък пробвай и времето ще покаже, но внимавай и следи за знаци, без да си заслепена от любов, че заслепиш ли се, ще те върти на малкия си пръст и няма и да разбереш даже. Иначе цял живот може да се чудиш дали е трябвало.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4b0e8fcbe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Прави сте! Не си струва да се вглъбявам в това нещо :)

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: dc56ac250c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Излез на една разходка.
Имам чувството, че не лъже. Ако беше само секс, нямаше да каже, че има дете.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker