Връзка с женен мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзка с женен мъж
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 1924 пъти
Всичко стана случайно....
Винаги съм била против такива взаимоотношения.
Аз съм на 24, а той на 34.
Той започна да ми пише, но аз нищо не му отговарях защото видях че е женен и си има дете и казвам няма смисъл. Той няколко пъти ми писа, но само отварях съобщенията и нищо. Но така седят нещата, че често се засичаме и той когато и да мине през мен с колата винаги гледа, но минаха няколко месеца и той така и така не се отказа и често ми пишеше въпреки че аз нищо не му отговарях.... но един ден му отговорих и така стана всичко... сподели ми много неща за него за живота му...
Вече близо 8 месеца си пишем като от последните няколко месеца си виждаме, колкото и да не трябва. Няма и ден в който да не ми пише или да не се обади по телефона или да не се засечем по града в който живеем. Не мога да го нарека връзка, защото това е нещо за момента и в един момент всичко ще приключи. Той се държи много добре с мен, често като се виждаме каквото и да сме правили, но ми е казал че секс не може да го направи, да обича семейството си...
Хубаво ни е и на двамата като сме заедно, но ной си ми го е казал че няма как да стане нещо...
Той всеки път ми казва че аз заслужавам много повече и няма смисъл излишно да се нервирам и да се дразня...
Но като видя жена му грам не ми става приятно, тя не ми е виновна, но е ненавиждам...
Знам че от тримата, най-накрая аз ще съжалявам и вече съжалявам че съм забъркала в това нещо...
Някой бил ли е в тази ситуация?
Какво е вашето мнение?
И ако сте хлътнали по този човек, но знаете че няма какво да стане... Кякво бихте направили...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 07995c50a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Да, аз съм била. Жена му разбра за нас и се разведе с него. Беше много наранена. Той се опита още повече да се сближи с мен, аз обаче започнах да се дърпам. Не исках обвързване и семейство с разведен, макар че и аз съм виновна за развода му. Той има две деца и въобще отношенията стават много сложни. Аз скъса с него. В момента съм с друг човек. Бившият любовник обаче ме мрази, мрази ме и бившата му съпруга.
Прекрати веднага тази връзка, аз трябваше да направя това по-рано. Ако ме послушаш ще спечелиш, ако не..Ти си знаеш.
Успех!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 3fd351587c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Окей, да приемем, че се разведе и бъде с теб. Първите 5г сте вълшебно влюбени, после ако имате дете и ти ще му станеш скучна. Не те съдя, аз също се "занимавах" с един женен за кратко, който в началото ме беше излъгал за жена си, че била луда, психично болна и т.н., ама нали ЗАРАДИ ДЕЦАТА. Това са пълни глупости. Приключих бързо, даже извади късмет, че не реших да й кажа, но не ми е работа толкова. Постави се на нейно място. Тя вероятно си мисли, че има мил и любящ съпруг, а реално на него сигурно му е скучно с нея вече и е решил да си лекува раните с други жени. Много тъжно като цяло, да не я лъже, а и ти не се залъгвай, че имате бъдеще за сигурни и здрави отношения

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 3ca328842c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Зарежи го и толкоз, добро няма да видиш, а ще причиниш и изпиташ много повече болка от радост. Ама този е за здрав бой...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 64b1a46901
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   "Браво, браво"!

Годините не са проблем, но как пък все на женени и то с деца хлътвате?
Говорите, как мъжете нямали морал, а вие имате ли ?

Не искал да прави, секс? МОЛЯ? Няма мъж, който да не иска секс.
И при положение ти си млада и то с 10год. Повярвай ми, като мъж ти го казвам, умира да прави секс с тебе, но просто си е тарикатче и не се издава.

Жалко само за детето, баща му е б***, но и ти не си жена с високо качество.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 402c8549ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   4, еми как "как"? Човекът поне е доказал, че може за семейство да се грижи и деца да прави. Докато съвременните гелосани и епилирани унисекс джендърчета даже не могат да се изпишкат бе мама!

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: bb32cd6d86
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Девойко, той самият ти е казал, че "няма да стане". Човекът те е предупредил, че държи на семейството си, пък оттам нататък отговорността си е твоя. Как иначе искаш да ти го каже?! Естествено, че повечето мъже ще се възползват, ако младо и хубаво момиче им се тика в ръцете, някои от тях дори са готови да излъжат, но в случая този човек дори има доблестта да те предпази от самата теб - не настоява за секс, не крие, че е привързан към жена си. И ти, авторке, ни питаш тук "какво бихме направили". Бихме направили единственото разумно нещо: ще запазим учтиви, на хладни отношения с новия си познайник и ще се ориентираме към по-млади и свободни момчета.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 8f4860a453
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Много му е хубаво е с тебе, ама вечер си ляга с жена си, заплатата си носи в къщи, жена му пере гащите и чорапите и му готви да плюска, не ти. Такива като теб може да има колкото иска, стига да са достатъчно глупави и да му вържат. Накрая пак се прибира в къщи при нея. И естествено ти е казал, че няма да се разведе, само от това една умна жена би разбрала колко държи на нея.
Колкото по-рано скъсаш с този, толкова по-малко ще страдаш. И да ти е за урок- не се хващай с женени с деца.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 8ddbc82620
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Горката жена на този. Да му роди дете, слугува, а той да се гледка цяла година с по-млада. Не искал секс. Иска, ама ако стане гаф, жена му ще разбере , ще го изгони и остава на улицата.Страшен лицемер е тоя- повтаря ти, че заслужаваш повече, но не те оставя на мира, нито казва на жена си. Играе го невинна, измъчена жертва.
Мъже, които загърбват семейството си не струват и половин стотинка. Махай се докато е време.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: a2f160c0ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не се занимавай с женени мъже,имай малко ценности и морал.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 9ab6996dc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това, което той иска от теб е секс. Хитър е и се прави, че не го иска засега. Играе ти игрички, за да се влюбиш в него. Но връзката с женен е загуба на време и чувства за теб. Не си губи времето и чувствата с него. Той няма да се разведе, а и да го направи, ще ти изневерява и на теб.

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: f8837c8b54
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Хем ми иде да се смея, хем съм потресен.

Значи случайно станаха нещата. Случайно 8 месеца тоя мъж ти пише нонстоп. Случайно не си го блокирала и случайно накрая си склонила да му отговориш.

Простата истина авторке е че си лесна, въпреки всичките си претенции за друго. Още от самото начало си му била навита, затова си му и зяпала излиянията без да го блокираш. Тия глупости че не искал секс да ги приказва на баба си ако иска. Той от самото начало ти е писал с ясната идея и съзнание че изневерява, та не ги разправяй тия 'случайни' истории тук. Никой няма да ти се върже.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: f23a600ac4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Случайно стават съвсем други събития-катастрофа,тежка болест или нелепа смърт.Но никак,ама никак не е случайно женен мъж да флиртува с тебе и ти да му отговаряш.Това просто е избор.Браво на него,че ти е казал директно,че връзка между вас е невъзможна.Да си знаеш мястото.Поне не те лъже.Отвратително звучи това,което пишеш за жена му-че я ненавиждаш без да ти е направила нищо.Значи не си добър човек,защото правилно е обратното-тя да ненавижда тебе,защото ти нямаш място в тяхното семейство,ти си абсолютно излишния елемент там.Седни си на задните части,спри да вършиш глупости,защото един ден ако имаш шанса да създадеш семейство никак няма да ти е приятно ако някоя пикла си заплюе мъжа ти да говори по този начин за теб.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: fdc1815027
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Защо не се съберете, та вие и двамата сте б... ци. тамън ще освободите жената да си търси щастието.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 24a54d401d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Начи ето как се сваля жена, минаваш с колата през нея и действаш докато е топла? ...

А иначе, ако се заиграем с психологията, това което прави той е емоционална изневяра.

Ако трябва да съдя по собствения си опит, един път съм изневерявал в 5 годишна връзка, дъщерята на шефа ме натисна и сгреших. После я отрязах. И сексът не беше 120 от този с приятелката ми, защото се обичахме. Сигурен съм, че тя разбра, но си замълча. Доста тъпа постъпка беше, но да речем, че бях на 20. И тя имаше подобна изцепка малко по-рано. Но имаше любов, когато има любов всичко друго няма значение.

Според мен в брака след като се роди детето, мъжът минава на заден план и се превръща в банкомат, често не получава любов от жена си, дори и да има секс. Поне много познати от това се оплакват. Затова търси женската нежност при теб, понеже онова вкъщи е цербер. Когато жената спре да се сгушва в теб, да те гали по лицето и тн, отново сексът настрана, е много тъжно и грозно.

Съветът ми се сещаш какъв е, не се набутвай в ла*ната.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: f7d1339122
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Била съм в подобна ситуация на твоуте години. За щастие успях да се оттегля навреме, за да не се разбие семейството. Разбира се и през ум не ми е минавало да създавамподобна връзка и да разбивам нечие семейство, но когато любовта те заслепи не знаеш какво правиш. Разбира се страдх доста.
Години по-късно се озовах от другата страна-мъжътдо мен изживяваше подобни истории. Отново бях наранена. Това, че не се стига до секс не омаловажава нещата-има духовна изневяра. Има разривв отношенията в семейството. Мъжът е изнервен, сприхав. Често стават скандали без повод у т. Н.
С една дума не си струва да си която и да е страна в подобен триъгълник.
Аз за себе си съжалявам, че изгубих толкова ценно време от живота си и толкова нерви, за да участвам в подобни сценарии.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: ef0fa3d4f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Автор
Той иска да си останем приятели, но за мен това няма как да стане, защото аз към този човек имам нещо повече от това да сме приятели, но аз знам че може би за него е по-лесно да се водим приятели, за да може когото има време да си виждаме и така... което мен не ме удовлетворява само за момента, а през другото време нищо....
А пропуснах да кажа, че той преди този брак е бил женен и има и друго дете и стигам до извода, че този човек никога не може да бъде с една жена, явно винаги търси и друга.
Наистина не го разбирам този човек минава с жена му и детето и като ги видиш изглеждат много щастливи... но нещо има не е само така както изглежда... Не разбирам каква е причината да търси друга...
Често се е случвало вечерта като си пишем да ми каже е сега колко искам да ми направиш свирка как си представям как си те пипам...
Е това за мен не е нормално да си имаш жена и вечерта в 12 часа да ми пише такива неща, е жена му за какво е...
Но не са такова семейство примерно постоянно да са заедно да ходят някъде, не знам...
Но аз най-добре да се отблъсна от този човек, като той не може да ми даде това което аз търся, приятен ми е много, но аз страдам когато не може да ми даде това което искам...
Аз вместо да съм щастлива, аз страдам..
Една приятелка която се забърка в тази ситуация, 4 години имаше връзка с такъв мъж и ми каза да се махам колко по-рано, че после ще съжалявам и аз го знам че е така, но продължавам да имам отношения....
Явно този човек никога не му е достатъчна една...
Има си толкова хубаво семейство, а търси друга за развлечение....
Той ми го е казал, че никога няма как да стане нещо. И аз го знам а и как седят нещата че освен е женен, аз няма как да кажа на нашите за него... абсурд те ще са против макар че може да си правя каквото ми харесва, но все пак няма да им се хареса това нещо... за което са прави.
Знам че трябва да приключа навреме, но това че всеки ден си засичаме по няколко пъти...
На мен ми предстоят най-хубавите година студентка съм за жалост онлайн и може би ако си бях в София нямаше да съм в тази ситуация.
Съжалявам че имах нещо с този човек, защото сега ми е гадно всеки ден...

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 47e054bdc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Ох, използва те, иначе си обича детето и жената. Осъзнай го и престани да живееш в някакъв филм, че си му много важна хахахахахха, ако си му важна веднага щеше да се раздели с нея и да е с тб, нито ще е първия, нито последния такъв. Той си е просто женкар, кой знае на колко жени пише, обаче както каза някой тук, вечер се прибира, вечеря с жена си, играе с детето и даже не се сеща коя си. Стегни се, или си някоя много закъсала, намери си свободен, или пък си стой сама, не се унижавай така.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker