Защо мъжете винаги обиждат когато ги зарежат ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо мъжете винаги обиждат когато ги зарежат ?
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 3075 пъти
Късаш с него и се започват обиди.. защо? Жени, как реагирате?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 24f209f5b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

1.   Защото са смачкани комплексари. Същото е и когато видят, че не ги харесваш и няма да им се отвори парашута - веднага сменят отношението си и престават да са толкова любезни и "свестни". Висшият пилотаж комплексари обиждат при раздяла даже без да си ги зарязала. Мен един бивш, при положение че той прекрати отношенията, си позволи да ме сравнява с бившите си накрая - коя била по-оправна, коя не знам си какво... Била съм "неинтегративна личност" и алкохоличка, не съм била работела, не съм била красива, абе въобще - за нищо не ставам. А той самият - с 11 години по-дърт от мен, грозен, нисък, побелял, задръстен... Сега си имам куп обожатели (също както по време на връзката ни - и той го виждаше, и ме мачкаше за да не си мисля, че съм много хубава и да виря нос, та да може да правя каквото си искам) и си правя нещата, а той затъва и затъва... Такива не ги чака нищо добро и те първа ще усетят самотата и последствията от мижитурското си скапано отношение към жените и към живота като цяло.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 945e8b26d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Е, ако причината е друг мъж или изневяра, това е нормално, вие жените не обиждате ли в такъв случай?

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: a7fe729393
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

3.   До 1
А като е бил " с 11 години по-дърт от мен, грозен, нисък, побелял, задръстен " какво ТИ си правила с него, защо си започнала връзка с него?

"Сега си имам куп обожатели (също както по време на връзката ни - и той го виждаше, и ме мачкаше за да не си мисля, че съм много хубава и да виря нос, та да може да правя каквото си искам) и си правя нещата"
Явно е имал причина да те държи из късо. Като ти слушам разсъжденията, явно не си от държащите на партньора и при първа възможност ще си вееш байряка - "та да може да правя каквото си искам", както се изразяващ.

Щом пича е скъсал с теб и ти е дал определението "алкохоличка" и "не съм била работила" /демек мързелива/, значи е имало защо.

"Сега си имам куп обожатели" - ясно е, че сега си станала парантия /каквато вероятно си била винаги/, но не мисля, че това е повод за гордост и изтъкване.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 21b40e2fc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Това не е само при мъжете. Наистина се случва по-често там, но и дамите не отстъпват... Наричали са приятеля ми педер@ст, загубеняк, задръстен келеш и т.н., когато е отклонявал или директно рязал разни девойки. Истина е, че винаги боли, когато ти откажат секс или скъсат с теб. Колкото и достойно да се държиш, егото и самочувствието страдат.
Обикновено по реакциите ще познаеш кой в какви самозаблуди живее и колко стабилно самочувствие има. Тия, които обиждат, явно са с доста крехко мнение за себе си, въпреки че яростно отричат, затова и когато им го подринеш чрез отказа си, изпадат в истерия.
В началото ме дразнеха такива реакции от мъже, но сега ми е смешно и даже приятно. Определено, ако тръгне да обижда, си е заслужавал отказа. Обикновено се случва с разни простаци, които те налазват по барове, градинки, докато съм чакала на светофар и т.н. Една минута преди да му кажеш "не" си била най-красивата и невероятна нимфа, ама след това ставаш долен парцал и курволяк нещастен, МА! и прочее. Забавно е, нищо повече. Не е по-различно след раздяла - ако го беше резнала още при първия му опит да се сприятелите, най-вероятно щеше да реагира по подобен начин.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 24f209f5b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   1 до 3
Защото хората в началото се държат по един начин и показват различно отношение, а после показват истинското си лице. Аз никога не съм била с него заради външността му, влюбих се в интелекта му. Просто казвам, че той е грозен, има до себе си хубаво, младо момиче (даже други хора са казвали, че съм му вдигнала акциите с това, че изобщо съм му обърнала внимание) и гледа да го смачка, за да не вири нос. Аз съм това, което съм. Алкохоличка или не - живея живота си както намеря за добре и за нищо не съжалявам.

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 35231aaac5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Защото са злобни човечета. Докато спят с теб са ангели, ама после си показват истинското лице.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 29d9f8d9e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   До номер 3, номер 1 е доста добър пример за нагла, злобна и с високо самочувствие жена, 100% Ганьовка. Просто идеален пример както вече ги описахме няколко човека тук- на доста ниско ниво са, с отвратителен брутален характер и мислейки се за красиви, само защото около тях има мъже, които искат да я еб*т. То се усеща кога една жена е такава( при българките масово). А и също така " безгрешната" преценка на българката, когато си търси мъж- "А той самият - с 11 години по-дърт от мен, грозен, нисък, побелял, задръстен".100% точен пример за жените в България, от които да се пазиш.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: a747155dc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Много зависи по какъв начин ще откажеш на мъжа или ще го зарежеш.Ако го направиш цивилизовано с уважение, само комплексар би те засегнал или обиди. Но, ако се подиграеш с негово мъжко достойство, няма как да очакваш ти да го плюеш, а той да си мисли, че това е божа роса.Нормално е да те постави на място.Проблема е при вас жените, че когато харесате някой на пръв прочит, а на втори не е това , което очаквате вместо да се одръпнете с достойнство започвате да злобеете и да плюете, за това си го отнасяте.Случвало ми се е жена да ме хареса, и е искала да ме целуне, но не си бях измил зъбите и бях ял някакви неща с лук, на мен самият в тоя момент ми пречише моя вкус в устата, пък си преставях, какво тя ще усети.За това в този момент тактично отклоних.Тя обаче си помисли, че съм я отхвърлил и после започна злобно да подмята: Аз харесвам високи стройни мъже, за мен това са истинските мъже.


Понеже явно аз съм 1,70м и искаше с това да ме засегне, понеже се е почуствала отхвърлена.


Хахахха доста се посмях с поведението и.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 26f66704a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Обиждат слабите мъже и жени. Аз като мъж, не си представям да обидя жена с която съм бил, била тя и бивша. Ако ме е зарязала - ок, ако аз съм я зарязал пак ок. Хора трябва да сме на първо място. Другото са пошлости.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 6e57ea9cb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ем няма ко да стане да си знаете :D

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 7a3b7fda03
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   1 - темата е защо мъжете обиждали, ама като ти чета писанията и ти не падаш по-долу.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 5ad1167b3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   1, съмнявам се да си наистина алкохоличка, защото се изразяваш добре и си личи, че мисълта ти е ясна.
А ако работеше и беше "оправна", то ти гарантирам, че в един момент щеше да ти бъде лепнат етикета "мръсна кариеристка".
Ако желаеш и си запозната можеш да ни споделиш как и защо бившите му са му станали бивши :)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: e517f5ddeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Ми, не, по-скоро оставяте човек с убеждения, че някъде е сбъркал, а често дори не е имало ясни знаци, че не искате да сте с него. Разберете, че не всеки е комплексар, ако не може да приеме, че нямате обяснение или сте интересчийки, а често и дори сте го зарязала заради отрепка и подобие на мъж. Този филм го знаем всички.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 7448f298e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Защото избирате боклуци които по принцип не уважават жените. Какво друго очаквате от такива ?

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 6a2e640c99
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Удар по егото.

Ж,23

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b2a7bfd9ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Ей затова мъжа трябва да има 4 жени, една от тях ако го скъса, да има какво да ебне за вечерта и не да ѝ прави скандали

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 24f209f5b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   13 - Благодаря ти за коментара. Аз и очаквах, че ще ми наскочат разни нещастни човечета. Може би съм се занимавала с човек с лош външен вид, защото не съм повърхностна и търся интелектуалното привличане, но това явно доста е далеч от някои като идея. Не знаете много детайли от връзката ми с този човек, нито в какъв контекст ме е упрекнал за работата. Само ще кажа, че ако някой в тази връзка е бил "парантия" то това е той. Аз бях девствена за него. А това да имаш много обожатели означава, че си много харесван, а не че си "парантия". Обожатели не е = на хора, с които спиш. Въпросният "пич" е имал дългогодишна връзка с истински лека жена и алкохоличка, самият той е "лек" и с многобройни връзки, но аз това нямаше как да знам в началото, защото той го играеше големия пуритан. Естествено, като разбрах някои неща, охладнях. В последствие се запознах с други негови бивши, и на тях е вменявал, че за нищо не стават и т.н., въпреки че са талантливи и успели жени. Говорим за изключителен манипулатор. Щом за теб, номер 3, да внушиш на някой, че не е красив е "държане из късо", за мен си лош човек и не бива да се занимаваш с жени никога! Аз не знам каква "парантия" съм (и да бях, теб не те засяга по никакъв начин), но поне не разчленявам коментарите на някви анонимни хора в сайтовете да ги съдя дума по дума без да знам подробности, и да им обяснявам какви боклуци са. Тъжно е това, показва колко ознобен и натрупал гняв си всъщност...

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: cf49f0ac2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   14 е много прав.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: e2a0e8c00e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Ха, ха, ха ! Номер 1, като е грозен, к'ва ти е била работата с него?
Защо не си хванеш на твоите години, висок и атлетичен?

Защо ли? Защото ти като една жена не си привлечена от външният вид на мъжа, а в това което той може да ти осигури.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 361af3915c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Аз съм мъж. И никога не съм обиждал никоя.

Случая на авторката е твърде частен , според мен

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 7a3b7fda03
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Жените не го ли правят същото? На никого не му е приятно да му ударят егото, както казва 16. И като се има предвид колко по-лесно е да обвиняваш и да намираш кусури на другите, вместо в себе си, въпросът е излишен. Аз лично не се занимавам с бивши, избягвам да мисля и да говоря за тях, безсмислено е да ги обиждам. Както се казва " на умряло куче нож да вадиш".

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 48f173f71e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Аз имам контра-въпрос. Защо жените/обществото смята/т, че само на жените са им позволени такива емоционални изблици, а когато е мъж, се смята за "непристойно"? Все едно има различни правила. На жените им е позволено да се държат като разлигавени деца, а мъжете нямат право да имат емоции.

Ето и моето обяснение, защото и аз съм го правил. Не често, но се е случвало. Моето обяснение е, че след като не виждам шанс да имам нещо с даденото момиче/жена, тогава следователно поне гледам да си изкарам каквото РЕАЛНО мисля. Това, дето съм го премълчавал и подтискал, в името на това да намерим някакъв синхрон. Еми след като видя, че няма да стане, що поне да не си кажа реалните мисли?

Друго обяснение е, че аз примерно, често оправдавам момичета, с които съм или към които имам интерес. След като вече не сме заедно или няма да имаме обмен на емоции и телесни течности, мъглата ми се вдига и си ги третирам точно така както заслужават.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: a9a6e6f78d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Извинявам се на всички засегнати! Отсега нататък при край на връзка сме длъжни, мъже, да казваме само хубави неща за бившата, за майка ѝ, за леля ѝ, за сестрите ѝ, може и за мъжете роднини по примера на сръбските джентълмени!

Сериозно ли си изненадана, госпожице? Ако си му изневерила, ясно е защо те обижда! Ако е имал/о планове да се задомявате, а ти си го поляла с вода - ти как шеще да реагираш на същото? Ако си го зарязала под предтекст, че ти е виновен с нещо, няма ли право да ти върне жеста? Ако си е скъсал нервите, джоба и задника да ти задоволява прищевките и даже е жертвал нещо /я приятелство, я роднинска връзка/ заради теб, а накрая му се отплатиш така, пак си е в правото!

Има множество сценарии и в повечето пъти човекът си е в правото да те обижда и да има емоции. Тази думичка ти убягва - емоционалност! Ще рече човек, че една раздяла си е нещо съвсем нормално и хората нямат повод да се палят. Само да попитам - тук нали не пишат психопати или социопати? Не знам кой друг би приел наличието на емоции у някого и изявата на същите след неприятна новина за странно нещо. Виж, липсата на такива би ме втрешила и то сериозно! Не е човешко да си робот и да приемаш всичко така сякаш не е нищо особено.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: a309558996
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Защото такива си си ги избирала. Не знам по какво си ги избираш - татуировки, „лош поглед“, гаменство...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 987c24089d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Ами, не всички обиждаме. Примерно, преди години бях зарязан доста безцеремонно от момиче, на което възлагах големи надежди и което на всичкото отгоре се оказа, че просто ме е използвало. Нито съм я обиждал, нито съм я притеснявал за каквото и да било. Е, мнението ми за нея естествено се промени, но до там. С други пък изобщо не са се получавали нещата, но отново само се отдръпвал. Доста жени живеят с погрешната нагаласа, че едва ли не мъжът е длъжен да ги обгрижва и да е винаги на тяхно разположение, особено пък ако ги харесва или ги е харесвал. Отрязват те, но очакват да продължаваш да им обръщаш специално внимание и особено да им помагаш за всичко. Е, какъв е смисълът да си губим времето взаимно. Най-естественото е като те отрежат да се отдръпнеш и всеки да си търси щастието другаде. Преди време имах доста куриозна случка. Харесвах едно момиче, с което бяхме известно време в обща компания. Разбрах обаче, че тя не изпитва същото и нормално се отдръпнах, но продължихме да още известно време да бъдем в същата компания. Беше ми криво може би 1-2 седмици, в които се държах по-хладно и по-скоро се правех на разсеян. След това ми мина и започнах пак да се майтапя с нея, както преди. Много скоро след това тя започна връзка с друго момче, което не познавах и нормално започна по-рядко да се събира с нас. Виждахме се обаче от време на време, излизахме заедно и си поддържахме връзка в социалните мрежи непрекъснато. Така в продължение на 3 години. През това време съм се държал супер приятелски с нея и не съм имал никакви негативи в себе си. Така до момента, в който тя разбра, че си имам връзка. Една вечер й бях писал да я чуя какво прави и отсреща все едно имаше друг човек - груба, арогантна, тросната и т. н. Не й казах нищо, просто спрях да й пиша и оттогава ( вече над 7 години ) не сме си разменили нито една дума. Дори на улицата не се познаваме. Веднъж тя си беше обърнала демостративно главата, минавайки покрай мен и следващите пъти аз също не съм правил опити да я поздравявам. Не мога да съм сигурен на 100%, че тогава наистина ме е видяла, но може би на едни 80-90% съм. Така, че всичко си опира до отделния човек.

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 2615b40085
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Я стига сте се лигавили тук! Жените били обиждани от мъжете, да им се чудиш на женския акъл? Ами да не се обиждат бе, не са мъже и трябва да търпят по-силния пол. Не само че мъжете трябва да обиждат жените (тези които си го заслужават) ами трябва и да ги бият по-често за да не мислят за глупости. Обиждали ги, когато зарежели мъжете? Де шамари де! Доказано е, жената не е като човека. А, днешните феминизирали се и разхайтени жени заслужават строга дресиромка от мъжете с прилагане на мъжка физическа сила. Тогава ще спрат да се обиждат и ще си седнат на дебелите женски задници без много претенции, че чак и равни били на мъжете. Като са равни и с претенции защо не посегнат и те да бият мъжете когато не им изнася, та да ги видим какво ще им се случи след това? Ще станат равни само на женския празник! Тогава женската извратения им е простена!

 
  ...
преди: 4 месеца, 24 дни
hash: a3efc4a09a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   Чудя се защо защитавате простащината! Аз например имах връзка с мъж, който много време се прикриваше и се правеше на добър и възпитан. В момента, когато усетих, че е прикрит пияница и женкар исках да се махна от него. Използваше ме, плащах повечето неща, подарявах му подаръци, плащах сметки бях влюбена и накрая бях брутално обиждана. Не всички жени гледат материалната страна има много като мен финансово независими. Все още ме преследва! Хората са различни и най лошото е, че в самото начало не виждаме, какво се крие зад маската.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 24 дни
hash: c702b59d48
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Към 30 И аз също като теб имах кратка връзка с абсолютно същия типаж, с какъвто и ти си си изпатила. Направо не мога да повярвам някои мъже, особено със зависимостите, до какви висоти в манипулацията са стигнали, за да прихванат някоя. Ужасно е, имаш чувството, че си била в някоя шизофренна игра. Този, с когото си била на колко години е? Този, с който аз бях на всичкото отгоре не е беше някой пубер, а мъж на средна възраст.

 
  ...
преди: 4 месеца, 24 дни
hash: e5a5118756
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Защото му нараняваш егото. Просто е. Смятам, че е нормално и не е само при мъжете.

 
  ...
преди: 4 месеца, 23 дни
hash: 48cc55e7a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Мъжете не обиждат!
Обиждат момченцата.

 
  ... горе^

...
преди: 4 месеца, 23 дни
hash: 05e4a40019
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   До наранено его е. И при мъжете, и при жените. Зависи, според мен, кой как те е отрязал, на какъв етап.

Едно е от самото начало да ти да разбереш, че няма да се получи, но с уважителен тон към теб - тогава трябва да потиснеш егото и просто да си стиснете ръцете и всеки по пътя.

Не може да се сърдиш на хората, че просто не те харесват, или не са на такъв етап от живота. Всеки има право на избор.

Съвсем друго е използването, непочтеното отношение. И аз съм се гневила, но когато си вложил много в едни отношения, а насреща измама, че и с абсурдни контраобвинения към теб, какво да направиш, да кажеш, че нищо не се е случило ли?

Понякога и при по-дълга самота или болезнена раздяла започваш да губиш търпение. Мисля, че истински лошите хора са малко. Мъжемразките/женомразците просто са наранени хора.

 
  ...
преди: 4 месеца, 23 дни
hash: dbc6ce852c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   Е какво очакваш бе, авторке? Целувки и благодарности? Един мъж си е направил труда да преглътне егото си и да те заговори макар че може и да си по-проста от него (примерно) и ти го отрязваш. Повечето мъже просто го приемаме и продължаваме напред, но явно теб те харесват по-долнопробните и явно те реагират по-първосигнално.

 
  ...
преди: 4 месеца, 22 дни
hash: 352781157c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Как да я наричам, след като трябваше да я прибирам от купон пияна на мотика, без бикини в малките часове? А, трябваше да е на рожден ден на техен семеен приятел!? Как да я наричам като една сутрин, за добро утро, любезно ми изпратиха клипче от въпросната вечер в което мадамата беше във въздуха от екстаз в ръцете на двама пичове!?

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 22 дни
hash: c8709ff008
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Защото ги е страх, че трудно ще намерят някоя нова да им върже.
Готините, интрлигентни и с хубава визия са спокойни в това отношение и не обиждат. Правят го скапаняците, прости комплексари.

 
  ...
преди: 4 месеца, 22 дни
hash: 3f7090b08f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

39.   Тя женската простащина е безкрайна! Ти му обясняваш с подробности защо жените трябва да бъдат обиждани и че са вторият пол, то ти скрива коментарите, надявайки се да стимулира женската простотия и насърчава женската извратения. Е, не се чудете защо го има насилието над жените и постоянно се увеличава. Явно има защо! Светът вече се променя и животът също. Скоро защитниците на женската извратения ще си понесат заслуженото, а жените ще съжаляват за глупостта да следват феминистичната простотия за равенство. Справка-Афганистан. Имаха си дори министерство на жената, я да видим сега какво имат жените там.

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 22 дни
hash: df6bb294d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Защото отношенията ви са били един фалш. Защото е лъгал. Ти си въобразяваш големи романтики, а реално му е все тая дали си с него. Дали ти или друга, важното е да има женска. Обижда, защото всичко за него е било преструвка и измама.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 22 дни
hash: 9c33d020b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

41.   До 39 Кой те пусна от психиатричното отделение?

 
  ...
преди: 4 месеца, 21 дни
hash: bf20fb30f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   41, аз в психиатрично отделение не съм бил, но е ясно, че ти си за такова! Не се безпокой! Женската ви наглост и гавра с мъжкия пол няма да остане вечно ненаказана, когато дойдат мюсюлманите и ви изколят всичките феминистки до крак, прочиствайки България и света от гнусната феминистична мръсотия!!! Тогава няма да можете да ходите навън разгологъзени като проститутки, а само с хиджаб и бурка, и само ако мъжете ви ви разрешат, защото наредбите на шериатските закони (които скоро ще бъдат въведени и тук) са такива!

 
  ...
преди: 4 месеца, 21 дни
hash: c8709ff008
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   39 - Че ходи в Афганистан при талибаните, чий го дириш тука?

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 20 дни
hash: 2bfa01be03
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   Жените са още по-зле. Защото са по-чуствителни и с по-ниско самочуствие като цяло. Но това си е техен проблем, не мой.

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 20 дни
hash: 352781157c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   От ранна детска възраст мъжкия индивид взема надмощие от женски и така върви до края на земните им пътища. Агресията, слабата чувствителност и съревнованието за надмощие и отношенията между половете е силно изразено при мъжкия. Дори в "любовната игра" самото проникване е малко агресия, нахълтване и твърд адреналин. А, другото са само думички!

 
  ...
преди: 1 месец, 1 ден
hash: 605eee307f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   Нормално е. Мъжете се чувстват предадени затова така реагират. Понякога стигат и до крайности. Внимавайте с кого се занимавате, че в Илиенци гледам доста големи куфари продават.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 20 часа
hash: 99999e309e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

48.   Това, че теб ВИНАГИ са те обиждали не значи, че мъжете ВИНАГИ обиждат. Има разлика между двете становища.
Чувал съм немалко жени в повечето случаи да обиждат мъжете си, а още да не са се разделили с тях. Това какво е?

 
  ...
преди: 1 месец, 16 часа
hash: ce4a27bdd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

49.   46, мъжкият индивид винаги ще има надмощие над женския. Физиологията на мъжа е много по-съвършена от женската. Жените трябва да се вразумят и да не предизвикват мъжете с женска наглост и надменност, защото както казва номер 47, в Илиенци доста големи куфари продават.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker