Ергенско парти - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ергенско парти
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 1258 пъти
Здравейте. С приятеля ми сме заедно почти 3г. Лятото е поканен на ергенско парти на вила за 2 нощувки. Искам да ви попитам нормално ли е да съм издразнена от това? Какви ли мисли не ми минават през главата. Дали ще си викнат стриптизьорки? Когато вашите мъже са били на ергенско парти как сте се чувствали? Вие дразните ли се или аз съм единичен случай?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: e196ce45a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Ще си викнат 100%, ама не го мисли толкова. Всичко е за забавление, адреналин и ако щеш дори да си припомнят, че са живи. Едва ли ще направи нещо.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 3db4299a0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Естествено, че ще си викнат, не само стриптизьорки а и проститутки. Иначе какво ергенско парти, на последното, което ходих на вила с басейн и три нощувки имаше три проститутки за две нощувки и всеки, който не го мързеше ги чукаше, дори младоженеца.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: c573e890a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Това с ергенските партита в масовия случай е като оправдание да си поживееш за последно преди да ти сложат хомота. Сякаш на тези мероприятия си необвързан, имаш извинение за постъпки, които оня ден са били немислими в една нормална връзка и т.н. Абе общо взето изсмукан от пръстите повод да се напиеш, надрусаш и боднеш нещо различно, защото после няма да може, нямало да е морално и прочее глупости. Не е дразнещо това, че ще има готини мадами, които са там с ясно каква цел, ами че се оправдават с, видиш ли, ергенско парти, то не се брои, нали само този път. Изглежда сякаш само си търсят повод да покажат истинското си аз и отчаяно се хващат за тази сламка, за да няма право някой да им държи сметка след това. Просто излез и си кажи, че искаш да побараш чуждо, а не се крий зад подобни извинения. То е ясно, че няма мъж, който да не се кефи на засукани госпожици, които му се кълчат в скута, да не казвам и друго... При жените поне е по-рядко явление цялата тази вакханалия и не си викат мъже за секс. Със стриптизьорите също - седят и не могат да спрат да се хилят, докато той им танцува, докато мъжете си гледат хищническо с прехапани устни.

Иначе зависи от мъжете и компанията. Сред приятелите на моя мъж не мисля, че има такива, които ще се интересуват от стриптизьорки или компаньонки. Биха инвестирали пари в пиене, коз, кока или друга подобна гняс. Ще се напушат и ще си циклят някакви игри или ще свирят - винаги това правят. Не че нямат интерес към други жени, оо, напротив, ама са леко смотани в това отношение... поне така са им минавали всички събирания и излизания засега. Разбира се, че са присъствали и доста момичета, но те са си от компанията или някакви пришълци, които някой от мъжете е искал да сваля. Имам предвид, че не са поръчвали специално жени, на които да плащат за нещо си.

Та, предполагам, си го познаваш твоя мъж и донякъде приятелите му, би трябвало да знаеш дали са "отворени" към подобни идеи и като какво възприемат ергенското парти - повод да се видиш и пийнеш с приятели или като оправдание да си завреш пишката на друго място. Според мен е напълно безсмислено да ревнуваш и да се дразниш баш от това - няма човек, който да не се кефи на подобни работи. Надявам се не си мислиш, че не си фантазира за разни пичета понякога или не заглежда други жени... Дали ще му се въртят в главата или ще ги гледа на живо за мен няма особена разлика, желанието си е там така или иначе. То по клипове, реклами, филми и телевизия не се показва нещо много по-различно от цици и задници, тъй че все едно. По-скоро се тревожи, ако решат да викат коври, но пак зависи какви хора са и с каква нагласа отиват на това парти. Ако можеш да поразучиш нещо, подпитай, ама съвсем небрежно. Не си давай вид, че се дразниш или ревнуваш.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 1539138359
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Тя работата е повече от ясна, ако беше за нещо друго освен свинско напиване /надрусване и секс, нямаше да се прави на вила, че и за 2 нощувки. Не чакай да си признае какво е правил.И да се дразниш и да не се дразниш, все тая...

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 1b1a00e8ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Към номер 3 от авторката: Точно от това се притеснявам да не си извикат коври! Защото на вила и то не за 1 , а за 2 нощувки ми се струва прекалено! Нима 2 нощувки ще пият ? Той е поканен на ергенско парти на приятеля на братовчедка му и познава само него,както и аз. За това си нямам и на представа какви са неговите приятели и какво ще организират.....

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 157f681cc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Не е нормално да се дразниш. От какъв зор е тоя пълен контрол, който му налагаш? Ти как ще се чувстваш на него място, ако той пък почне да ти се дразни? Имаш проблем и той не е свързан с приятеля ти.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: c573e890a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Ами, тогава ти остава да прецениш мъжа си. Давал ли ти е поводи да се съмняваш в него, изказвал ли е някакви конкретни позиции срещу изневярата баш по тоя начин и т.н. В крайна сметка, ако той не иска да топи чушката и 100 мацки да го налазят, няма да го направи. Честно казано не знам какво да те посъветвам, което не включва прекалено навлизане в личното пространство на другия. Според мен познаване на човека, поведението му през тия години, различни случки, разговори и прочее опит, би трябвало да те насочат към това дали е склонен на забежки.
Да, 2 нощувки звучи съмнително... какво пък толкова ще правят? Изглежда ми сякаш нямаш доверие на половинката си, защо? Колко си близка с братовчедка му и приятеля ѝ, можеш ли от тях нещо да разбереш поне те с какви нагласи са, тя дали се притеснява?

Бтв, много ме кефи, че повечето коментари са как авторката трябва да го остави да си действа и как е луда, но ако беше моминско парти с жигола, сигурно щяха да ги направят на нищо тия "пачаври мръсни тцтцтц". Та така...

номер 3

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 2d9f43a707
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ако комуникацията ви е толкова куца, че дори това не можете да обсъдите, бракът ви изглежда мнооого обещаващ...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker