Моите съмнения - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моите съмнения
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 1083 пъти
Здравейте. Мъж съм в началото на 30-те. При командировка в друга страна се запознах с чужденка. От Беларус е. Стана преди малко повече от година. Започнахме да подържаме връзка и 1 път месечно се срещахме поради наличните чести полети. Поради пандемията срещите ни се разредиха. Преди 20 дни тя ми дойде на гости. Поради доста работа на мен ми се наложи да прекарвам повече време вкъщи в писане на разни документи. Тя стоя 7 дни тук. Тъй като наистина работата беше наложителна и така се стекоха нещата, се наложи аз да си стоя вкъщи пък тя излизаше да се разхожда из София. Като цяло като ходеше навън от време на време ми пишеше и питаше какво може да види наоколо или къде да отиде. Един ден излезе към 2. Някъде към 5 бях привършил с работата и реших да и пиша. Така и не отговори в близките два часа. Звънях и и ми затвори. След около час отново и звънях и пак затвори. Може би към 8 и нещо ми написа, че се прибира. Прибра се след час и нещо. Беше в супер кисело настроение, с влизането вкъщи се отдръпна, не пожела да ме целуне. Усетих лек дъх може би на вино и видно беше, че червилото и бе размазано. Веднага отиде в банята да се къпе. Държа се много кисело. Каза, че се била разхождала и не ми писала, за да не ме разсейва. Като си легнахме, отказа да прави секс. Била много уморена и заспа. На следващия ден си отиде и се държа сякаш всичко си е наред. Хора, наистина историята ми е истинска. Не са някакви фантасмагории на някой безделник или на някой женомразец. Не знам вие какво ще кажете, но мисля, че моите съмнения за това, че се е срещнала с някой и дори е правила секс са съвсем основателни. Както виждате не се касае за връзка на семейни начала, а за връзка от разстояние, но все пак би трябвало когато сме заедно да сме лоялни един към друг. Ако наистина го е направила това нещо, изглежда, че е доста безскрупулна. Поне да си е направила труда да се изкъпе и да си оправи червилото на мястото където е била, та поне да се прикрие от мен, а не така да идва в домът ми, където е поканена на гости. Честно да ви кажа хич не го изживявам това нещо, дори и обида не чувствам. Но видях що за стока е тази жена. Може пък и да греша. Но не намирам друго обяснение за това, защо няма да ми отговаря нито на писането, нито на обаждането. Все пак съм се притеснявал. Чужденка е и не познава София. Може да се и загубила, може нещо да се и случило. След това съм описал в какъв вид се прибра и как се държа. И да допълня факта, че е доста общителна и разговорлива. Сама спомена няколко пъти, че са я заговаряли мъже по улицата. Като се има в предвид, че българите сме си малко темерути, нищо чудно 1-2 като са я заговорили веднага да е клъвнала, виждайки, че болшинството са намръщени и не особено комуникативни. Не се жаля. Преживял съм не едно или две разочарования и то в сериозни връзки. Просто така споделям. Не съм го казвал пред свои близки и познати, защото общо взето съм си станал за смях. Приютил съм я, а тя е ходила да се среща с друг.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 695b11791c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Ако историята ти е истинска, си наясно, че тази и като не е тук, не стои на сухо да чака тебе. Също би трябвало да ти е известно и за какво такива се хващат с мъже от Европейския Съюз. Най-вероятно за нея си портала за измъкване от страната ѝ. Такива като нея в бившия Съветски съюз колкото искаш. Не я мисли, друг ще си намери. Даже по-добре е станало, преди да са се задълбочили нещата.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 17add383c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Защо си я поканил, щом си бил зает и си нямал време за нея? Може да е станала жертва на някой насилник, примерно. Карай, забравяш за случката и си търсиш нашенка, оправна, не ти трябва връзка от разстояние.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: a1092081a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Тя сигурно си пише по интернет поне с обще няколко българи. Ти си я приютил, но тя е отишла да се види с тях. И явно са станали някои неща. Не се коси. Тя просто търси начин да се измъкне от страната си и да дойде в ЕС. Ти си един от вариантети й.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0722eb0bee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   На мен пък ми звучи все едно е била нападната и/или изнасилена. Мисли логично - ако си беше прекарала добре, нямаше да е в лошо настроение, ако е била на гости на друг или на хотел, щеше там са се изкъпе и приведе във вид. Сигурно й се е случило нещо неприятно и я е било срам са ти признае. Подхвани пак темата и й кажи, че може са ти сподели всичко. Ако ти има доверие, ще ти каже какво е станало.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 254621a360
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравей,
Тази жена не е била на гости само на теб. Била е при теб, но не е била с теб. Просто е продължила паралелен контакт с друг мъж. Ползвала те е за безплатна квартира. Не можеш да имаш доверие на нея. Спри да поддържаш контакти, продължи на пред и търси друга жена. И да тя е била с друг мъж или мъже, вършили е глупости, но ти нямашини вина за нейните действия, поведение, малки лъжи. Разбрал си що за човек е, прогледнал си. Всеки сам решава как да подреди пъзела на живота си. Търпение и бъди позитивен.

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 7f0b39e612
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз пък си мисля, че си супер филмар. Не ти била вдигнала 2 часа, червилото и било размазано, и хайде веднага я обвиняваш, че била с друг. Приютил я бил. Че тя да не се е молила да идва в твоя дом, явно си я поканил? Това не е приютяване... Честно казано се надявам жената наистина да е била на среща с някой друг и да не остава с теб, че много ядове ще бере.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 94f1cf1135
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Съгласен съм с коментарите ви. Със сигурност иска да бяга от нейната страна. Въпреки, че тя е финансово доста добре и разполага със значително повече средства от мен, не спира да говори колко лоша била страната и. Доста е наясно, че и в България ситуацията не е хич цветуща. Пак казвам, че се срещаме от дъжд на вятър. Но поне да имаше някакво елементарно уважение към мен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker