Мамините синчета - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мамините синчета
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 1289 пъти
Здравейте, момиче съм на 24г. историята ми е следната:
Запознах се с едно момче миналия август, в началото всичко беше прекрасно - еднакви цели, еднакви интереси, всичко цветя и рози. Но след месец и половина се случи нещо, което леко ми разклати чувствата спрямо него - бяхме на едно кафе и той донесе и моя чай и накрая като му дадох парите за моята поръчка си отдържа 10лв и на мен ми стана странно и го питах 10 лева ли е един чай и той каза “Аа ти нали имаше да ме черпиш ония път” и на мен ми стана много гадно, не заради парите, просто факта, че помни и че има мое и твое. Не съм искала в никакъв случай той да ми плаща нещата, но стане ли въпрос за пари винаги подчертава аз колко имам да давам дори кафе от машина като си поръчвам си взема 50ст.. и от тази ситуация леко започнах да охладнявам към него и му казах всичко, при което той отговори, че сме били 21век и вече е отживелица момчето да плаща на момичето и че ако сега ми плати аз ще очаквам всеки път.. пак казвам не съм за парите, но това определено поставя бариера между нас.
Другия и главния проблем е майка му - всеки път, когато се сдърпаме за нещо той и казва всичко, беше и казал и за случката в кафето и тя е казала, че ако съм правела проблем за това някой ден като заживеем заедно ще му правя скандали за един чорап.. и това се повтаря всеки път, стане ли някакъв проблем майка му си изразява мнението и си изгради лоша представа за мен без дори да сме се запознали ии така карахме до края на март, един ден дойде и ми каза, че не е влюбен в мен и че няма как да продължаваме по този начин, на мен естествено ми беше много гадно, но си казах, че няма какво да направя и приех решението му. На другия ден обаче, докато бях на работа ми писа и каза, че изгубил най-голямата си любов, каза, че не трябвало да оставя да му пускат мухи в главата и ме склони да се видим. Видяхме се, разбрахме се, че пак сме заедно и майка му звънна и аз чувам как пита “При нея ли си? Ела си вкъщш добре добре дошъл си, не оставай при нея това е моят съвет” и така се прибра и на другия ден пак щяхме да се миждаме, обаче аз виждам, че пак се държи студено и в момента в който го попитах какво има ми каза, че мислил много и си е дал сметка, че не е влюбен в мен ( да, за втори път ми го казва) и че нямало иска, химия. Каза, че ме обича но като персона, нямало го привличането и аз останах като гръмната, защото единия ден ми казва едно, на другия реве да се видим и съжалява и на по-следващия пак друго.. аз съм му първата приятелка, виждаше се, че му е гадно, но аз видях че вече го е решил, изслушах го станах и му казах, че щом е така окей и дано някой ден не осъзнае, че обичта е в пъти по-важна от някое мимолетно влюбване и си тръгнах. И от тогава не ме е търсил, премахна ме отвсякъде, но сега наскоро го видях вечерта към полунощ да стои и да гледа към моя прозорец и след това си тръгна.
Много го обичам и не знам какво да направя, все си мисля, че майка му го е накарала да предпиреме тази крайна стъпка, нямам и някакъв предтекст за какво да го потърся.. Моля ви кажете ми какво мислите и според вас какво е удачно да се направи в случая.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: ee1f74b5c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Радвай се, че си се отървала. Стиснат мъж мамино синче е ужасна комбинация. Забрави го и си търси нормален.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: a0f5355e97
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Това с гледането към прозореца в полунощ звучи психопатски...Аз ако съм ще се стресна, въпреки, че сме имали връзка.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 38bcec799a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Намери си един истински мъж, тогава тегобите ти за това момченце и неговата мила майчица ще ти изглеждат като смешен сън.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 17aeca867c
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

6.   " при което той отговори, че сме били 21век и вече е отживелица момчето да плаща на момичето и че ако сега ми плати аз ще очаквам всеки път.."

- Което е и самата истина!

Иначе и неговите постъпки за 50 ст. или 1-2 лева звучат нелепо.

Ще ти го кажа в прав текст - момчето може и да не е за тебе (може и да е прекалено стиснато и да не се е откъснал още от майка си), но...

НЕ ОЧАКВАЙ В БЪДЕЩЕ ДА ТИ СЕ ПЛАЩА, ЗАЩОТО СИ ЖЕНА!!!!!!!!

НА ТОВА МУ СЕ КАЗВА ПРОСТИТУЦИЯ!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b30bb7f9d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Отървала си се достатъчно бързо и леко от тази токсична двойка "майка- син"
Винаги щеше да си с майката по средата. Тя вече го е "отровила" ще си го държи вързан до полата и докато може. А той е абсолютно неспособен на друга връзка освен тази с майка му.
И аз като н 2 бих се стреснала ако го видя през прозореца в полунощ ... не е добре работата там. Внимавай много!
Не го търси, не му давай и никакви индикации той да може да те търси.
Чукам на дърво и си живей живота!

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4f93fe60d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Леко си се отървала, добре че нямате деца. Представи си ако обичаш този лузър, колко ще обичаш човек който те цени.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 716f2e0f95
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Проблемът на много хора и повечето жени - не държите достатъчно на себе си и не отразявате червените флагове. Компромиси от подобно естествено НЕ БИВА да се правят от секунда първа.

Научавате се да разпознавате токсичността в зародиш и бягате надалеч. "Ама го обичам"... моля ти се... любов се заслужава ежесекундно, няма такъв филм като безусловна обич, освен ако не си куче.

Ето ти съвет - ако трябва да се "връщаш" при някого за втори път, то смисълът отива в кофата на момента.


Братан.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 07766c4856
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Братан пак ще даде съвет няма как. Пича може да е стиснат, ама ти уж не ти е за парите а цяла тема си написала за това.
При жените мъжкото е общо, а твойто си е твое нали така разсъждавате. Спре ли да плаща един мъж и веднага почват скандалите.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: a0f5355e97
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Братане, нищо не разбираш от човешки взаимоотношения!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b34dd60a82
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   6, това да очакваш приятеля ти да те черпи едно кафе/чай не е проституция, а кавалерство, каквото явно не познаваш. Аз съм жена и ако имам син, ще го уча, че трябва да бъде кавалер и да плаща сметката на своята дама, когато може. А на дъщеря ми ще й кажа на среща винаги да си носи пари, за да не изпада в неловки ситуации, но и добре да си помисли дали иска да има връзка със скръндзав "мъж".

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: a238afb4c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Жените трябва да се отучат, че мъжете са длъжни да им плащат разходите. Нали се тупат в гърдите, че бачкали еманципирани били бля бля бля не били длъжни да слугуват да Ганьо и трябвало домакинските задължения да се делят на половина. Секса от тяхна страна не било също задължение. Е ми на мъжа от къде на къде му е задължение да дава и 0, 50ст. за кафе на, , нейно величество, ,? Щом ще се дели всичко ще се дели всичко. А не мойто си е мойто, а другото общо. Такава на момента и събирам парцалките и и давам точно три минути да се омита.



Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 449806ee1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Много ми е странно, когато хора на 20 години задават въпроси като деца от началното училище. При положение, че не един път този се отказва от теб, накрая спира да комуникира, блокира те, ти да се чудиш под какъв претекст да го търсиш. Определяш го като мамино синче, тоест безхарактерен, незрял мухльо, който се подчинява на решенията на майка си. Освен това го описваш и като дребнав сметкаджия. И накрая "много го обичам" и какво да правя???

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b30bb7f9d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Н 10, а неможко видя само че, маминият сладък отказва да плати 0. 50 стотинки за едно кафе, разпозна се и се включи в атака първо на пича дето те боде яко тук- там, а после и към авторката.
Е, сега по- добре ли ти е? Порасна ли ти... нещо?
А иначе естественоЧЕ, мъжът ТРЯБЕА да е МОЖЕЩ и платежоспособен преди да си помисли за семейство! Не говоря за връзка тип "гаджета" а семейство. Ако искат деца, временно поне поема той изцяло икономията, а майката се грижи за себе си и бебето което износва, а после вече и за новороденото известно време 24/7.
Ако не можеш едно кафе да почерпиш (баси жалките) си пълен неудачник, нещата каквито са! Не, няма да си пропуснат защото не "плащаш" а защото си толкова неспособен и дребнав.
Това говори достатъ0но за вси0ко останало- комплекси, сцени на ревност, обсебване и т. н просто защото ти сам ще се чувстваш винаги под нивото на други мъже! И с право...

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 343203d0f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Чакай сега! Проблемът е в останалите неща или защото ти е удържал едни пари? Защото ако е второто, не той е лошият тук, скъпа! Ако парите са общи, тогава всичко е - в това число и решенията за какво да се харчат и как да се харчат /в случая удържане на пари заради предишен разход/. Как мислиш, муцка: дали ако спорите за какво да отидат някакви 500 лева и да речем той иска въдица, а ти например спа процедури, решението ще бъде общо? Или ще бъде твое-общо? С други думи твоето ще бъде налагано с всички сили, докато бъде прието като общо?

За протокола: имал съм такива връзки с жени като авторката. Те иначе не са навити да има "мое" и "твое", но причината не е, че искат нещо общо. Те просто искат да няма "твое" - елементарно е. "Моето" ги устройва напълно, а щом започне връзката, то става "наше". И нещата никога не спират само с парите - всичко "нейно" е "наше", а всичко "твое" е обида за човешкия род и самият факт, че се опитваш да го натрапваш е достоен за презрение.

Защото малко от писалите забелязаха какво е отключило проблема, т. е. първопричината за това недоволство. Дори следващият да е светец, ако демонстрира същото поведение с парите, дали няма да литне? Бързо-бързо ще му се "открият" още 10-на "огромни" дефекта /почвайки от любимото напоследък мамино детенце, т. е. не смейте да казвате нищо на майките си, защото милото се сърди! / и е аут, загубеняка със загубеняк! Но всеки следващ обикновено е опит да потвърдиш лошото си мнение след първия страйк, а именно той е показателен. Останалото е "аз нали ви казах, че не струва", т. е. самоубеждаване в правотата ни за онова, първото провинение.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 5fc51370c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Как може изобщо да търпиш такова нещо? Вземи да почерпиш, че леко си се отървала.

Ужас, всички червени лампички при този - ти грам самоуважение ли нямаш? Как така ще разправя всичко за личните ви взаимоотношения на майка си, ще и иска мнение, че и ще я цитира? Това нормално ли ти се вижда? 20 и кусур годишен мъж ще пита за всичко майка си? Ще те обсъждат зад гърба ти? Не ти ли е обидно?

Че като че ли това не е достатъчно и стиснат за капак. От стиснат мъж по-лошо няма. Рецепта за нещастие. Кви скъсани чорапи, кви пет лева. Този майка му му е промила мозъка и не го пуска по-далеч от полата си. Такива кукундрели се държат със синовете си като ревниви приятелки - супер извратена и нездрава работа. А него директно го пиши негоден за семейство.

Бягай далече, трий го отвсякъде, забрави го и не се занимавай.
Може да ти е малко наранено егото в момента, но вярвай ми, по-късно ще те е яд и ще си се чудиш на акъла, че изобщо си му вързала и че си допуснала мъж да се държи с теб така!

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 125793415f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Наистина не е бил влюбен в теб. Ако беше щеше да се опитва да те впечатли и да ти плаща сметките. Той едно кафе ако не може да ти плати, какъв мъж е. Само мъж, който не те цени би си позволил такова поведение.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: fa19c8530f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Акой той е мамино синче, то ти си дребнава жена, по добре се разделяйте, криво дърво се оправя, криви характери-не!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker