Вече не го обичам. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Вече не го обичам.
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 1217 пъти
Аз съм жена на 27г, от 4 години сме заедно, и от 2 женени. Имаме детенце на 1.8м. До преди една година всичко беше ок в семейството, но нещата се промениха трайно. След като родих, мъжа ми се вманячи, че всичко за бебето трябва да го правим ние, грижи, разходки, за каквото се сетите ... аз не бях на същото мнение, но се съгласих с него. След определен период почнахме да се караме, защото аз бях прекалено изморена, а той спинкаше в хола цяла вечер. Отслабнах ужасно много, не се чувствах добре, особено вечер грижите за бебето бяха само от моя страна. В началото много се ядосвах, че отиваше да спи в хола, исках да е при мен, но след време вече не ми правеше впечетление, сега той иска да спим заедно, но аз вече не искам. Проблема е че не искам нищо от него, не искам да ме прегръща, да ме целува, а за секс да не говоря. Дразни ме даже с присъствието си, когато е на работа и съм с детото сама ми е по-спокойно. Чувствам се виновна, че изпитвам такова нежелание към него. Казвала съм му няколко пъти това. Имахме на няколко пъти сериозни разговори, 2 пъти му казах, че искам да се изнесе, защото живеем в мое жилище, но той или казва, че няма къде да ходи или че няма пари. Това някак още повече ме отблъсква, един мъж да не може да се оправи сам. Имаме и финансови проблеми, няколко пъти му намекнах да потърси допълнителна работа, защото работи два на два и той ми каза аз да съм се връщала на работа или че нямало работа за него. С детето се грижи, и помага, и за вкъщи се грижи. Не знам какво да правя, бяхме решили да почнем да ходим на психолог, защото той уж на думи иска да направи всичко за да спаси брака ни, но на действия не е точно така, та заради финансите на този етап и психолог не можем да си позволим. Нямам любовник, и не ми е до мъж въобще. Правих си и хормонални изследвания да не би там да има проблем, но и там всичко е добре. Аз съм била винаги душата на компанията, обичам живота и то много, а сега всичко в мен е като в клетка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 66450d7ecc
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

1.   "След като родих, мъжа ми се вманячи, че всичко за бебето трябва да го правим ние, грижи, разходки, за каквото се сетите ... аз не бях на същото мнение, но се съгласих с него. " А кой трябва да ви гледа бебето, не разбрах?

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 470f5882b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Знам как се чувстваш и ще те посъветвам да се разделите. Когато аз бях във връзка също бях започнала да чувствам неприязън към бившия. Казах си: "Недей така, не е хубаво, ще отмине..".Но с течение на времето разбрах, че не е временно и чувствата ми почнаха да изчезват. Причините са много, няма да ги казвам да не стане много дълго. Разделихме се миналата година около Коледа. Той още ми нахалства, но се надявам скоро да го изтрия от живота си, защото ми е донесъл само лошо и лоша енергия, а почнеш ли да чувстваш, че това ти носи - бягай.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 95e0769391
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   До. 1. Разбира се че ние. Не говоря за това, че някой трябва да ми гледа детето, но ако нямате поне и час, два време един за друг и в един момент всичко почва леко да се губи. Имаме млади баби, които имаха възможност да помагат, а и много искаха, но той се дразнеше и се ядосваше. Впослествие и той призна, че това било грешно, но вече беше късно. За почти две години, бебето не иска да спи с никой друг освен с мен, включително и не признава и баща си. Не ми тежи това да си гледам детето!! Проблема не е в това.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 0650f788af
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Погнусих се от тази история.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: d0c921de37
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   В живота има и хубави и лоши моменти. И при нас имаше такъв период. След време нещата се нормализираха. Имате дете, а това е нещо страхотно. Мъжът ти работи и се опитва да ти помага, което говори добре за него. Няма идеални хора.Раздялата не е решение. Раздялата на хората не е от Бог.

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: d5c39a9507
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Ама ако беше богат, щеше да го обичаш нали ?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 251a5ebaf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Спинкал е? Да не е бил на работа случайно? Нали като го уволнят, после ще му меляш, че няма пари, както и в момента му меляш. Държи се добре, помага ти, работи и се грижи за детето.... Дано се изнесе, та като останеш сама ще цъфнеш и вържеш. 200 лв. за издръжка, ще бачкаш по цял ден, детето ти ще е САМО на теб отново, но не само вечер. А, да, и никой нормален мъж няма да те иска, освен за секс, ако не уцелиш 1 на 10 000, който ще те приеме. Грижите са трудни, дете се гледа трудно, ама не само на теб ти е трудно. Все пак дано човекът се отърве, ще си намери работа, ще си намери къде да живее, ще си отделя и време за детето. Но пиши ти тук след някоя друга година, да кажеш дали си станала пак "душата на компанията".

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: a8e966f83a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Май и ти очакваш една заплата от мъжа си като онова наркоманчето, което шмърка бело и си пръска парите по проститутки от другата тема, но със заплата от 6300 лв/месец.

Чудно как едно време жените са гледали по 5-10 деца, мъж, възрастни болни, градина, дом, ходили са да мъкнат вода от изворите, месили са хляб, шили са дрехи, плели са, доили са кози и крави, готвили са на ръка и прочее, а на вас от едно дете ви се отщя и да се еб^те.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 0450f7b976
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз не разбрах защо не си била съгласна да се грижите заедно за бебето!? Та това е вашето дете. Аз като бях бременна, свекървите ни казаха, че който иска деца, той ще си ги гледа и да не разчитаме на тях. Не че не се занимават с бебето, но го взимат, когато те искат, а не когато ние имаме нужда. И само му се радват, без да трябва да сменят памперси и т.н. Ако това те е отдалечило от съпруга ти, представите ти за семейство са доста сбъркани.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: de135bc88e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Поредното доказателство, че жената не може да обича човека до себе си, заради самият него. Жената винаги е привлечена от това, какво може да и осигури мъжа.

В твоя случай, мъжът не ти предлага нищо, ти търсиш финансова стабилност, а той не предприема никакви мерки. Ти подсъзнателно си подтикната от майчиният инстинкт да търсиш Стабилност, а нея я няма.

Мъжът е глава на семейството, той трябва да осигури жилището и финансите, няма как жената да приеме тази роля. А когато това стане започват проблемите.

Друг е въпросът, защо си се оженила за такъв, че и дете имате.

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 66450d7ecc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   На есен можеш да дадеш детето на ясли и да тръгваш да работиш, като нямате пари. Тъкмо ще излезеш от клетката.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 2963de6cb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   Колко лесно ги решавате тези неща! Четири години, дете, после "не го обичам вече" и всеки по пътя си... Ще ме прощаваш, авторке, но човек дори и към едно бездомно коте има повече отговорност, ако го прибере в дома си. Но, всъщност, не зная на кое казваш "любов", вероятно - на купоните, прословутите пеперуди в стомаха, безгрижните ваканции и тръпката от новото. Да беше на 17 години, че да ти съчувствам за обърканата ценностна система, но ти си зряла жена на 27. На тази възаст човек би трябвало да знае какво иска, докъде би стигнал, за да я постигне и каква цена е готов да плати.
Далеч съм от мисълта да те посъветвам да останеш с човек, в случая бащата на детето ти, чиято единствена вина е, че се държи добре с теб и обича семейството си, но поне следващия път не причинявай това на другите. Какво ще отговориш един ден на детето си като те попита къде е татко и защо го няма? Ще го излъжеш, че те е малтретирал, държал те е гладна и жадна, карал те е да проституираш или ще си кажеш истината: аз, маминото, го изгоних, защото ми беше скучно с него? Не ти трябва на тебе психолог, авторке... Трябва ти една неокастрена тояга!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 95e0769391
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Към всички онези, които имат някакви грешни пресдтави, че чакам на готово. Всичко съм постигнала сама в този живот, от 18 годишна работя, на 23г сама си купих жилище и си го плащам сама! Да, сама, а не от семейния бюжет. Докато съм вкъщи и си гледам детето, работя онлайн и си плащам жилището, а с другите пари гледам да помагам вкъщи. И септември почвам работа, защото аз винаги разчитам на себе си никой не е длъжен да ме гледа, но проблема е че щом аз мога да правя нещо допълнително за доходи, защо да не го може и той! И никъде не се оплаквам, че не мога да ходя по дискотеки и барове, защото мъжа до мен не би ми попречил, ако това ми липсваше, но и там не е проблема. Нямам същите чувства към човека до мен и явно трябва да заблуждавам и двама ни, че детето да не расте без баща. Много "правилно" наистина. Не сме щастливи и двамата, даже трудно намираме какво да си кажем като изключим темата за детето и какво ще се готви. Не очаквам всеки да ме разбере, но с начина си на извазване , всеки може да вложи малко повече учтивост. Лек ден.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 2625caefd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Спокойно, крайно изтощена си физически. 1. Купи си витамини и микроелементи и взимай двойна доза първата седмица 2. Оставяй му детето за 1 час през ден вечер, през това време спортувай и си обръщай внимание 3. Сама поеми инциативата в леглото 4. Направи сандвичи, купи евтино вино и излезте с малкото на пикник, то ще спи, вие ще се целувате. 5. Сложете детето да спи, сгуши се в него и гледайте филм 6. Това е просто период, следродилна депресия на по-късен етап 7. Чети и гледай весели и неангажиращи неща 8. Танцувай сама с малкото през деня и горе глаата, ще си спомниш, че се обичате :)

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: dd234d616e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Щом имате дете ти вече имаш отговорност. Минало е времето на партита и душата на компанията. Вече имаш други задължения. Не мога да ти дам съвет какво да правиш с мъжа си, но помисли- извън чувстнвата, за новата ситуация, в която си - че имаш дете и отговорност към него. Какво мислиш, че ще се случи като натириш мъжа си? Ще хвърлиш детето на бабите, ще тръгнеш на работа и после пак ще си душата на компанията ли? Няма да е така. Детето ще се разболее, ти ще трябва да си с него. Ще трябва да взимаш решения сама за бъдещето му. А мнозинството български мъже не искат да гледат чуждо дете. Тоест ти ще си останеш самотна майка и ще те ползват само за секс. По-добре помисли как да оправиш сегашната ситуация. Лесно можеш да се разведеш, но после ще ти бъде по-трудно отколкото сега. А мъжът ти лесно ще си намери друга жена. Несправедливо е , но това е реалността.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 9d40830b1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   #16 - Браво! Съжалявам, че не те познавам и не си ми от близките или приятел!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker