Защо мъжете не уважават жените, които предлагат неангажиращ секс, но същевременно се възползват без притеснения? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121005)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18476)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо мъжете не уважават жените, които предлагат неангажиращ секс, но същевременно се възползват без притеснения?
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 1399 пъти
Здравейте,
Аз съм на 22 години мъж - студент и минавам за смотаняк, които момичетата и жените не харесват. Уча точни науки, сухар съм по природа, стеснителен, не съм разстропан, чак толкова не съм и красив, не пия и не пуша, родителите ми не са богати. Имам автомобил - Опел Корса на 20 години. Дори и по некрасивите момичета не си падат по мен. Използван съм от жените само за услуги, които съм вършил безкористно, защото така съм преценил. Не се чувствам прецакан. Вече започвам да си мисля, че е възможно да не съм напълно нормален в някой отношения.
Спал съм три пъти само с едно момиче по нейна инициатива и тя го направи по скоро от съжаление към мен, отколкото затова, че и харесвам. Не го очаквах, тя беше много красива. После тя си хвана сериозен приятел. Значи аз винаги ще пазя топъл спомен за нея и никога няма да я забравя. Мисълта ми е, че когато една жена ти предлага тялото си е акт на голямо доверие и приятелство. Макар и да не е задължително да е влюбена, мъжът трябва да приема нейната отдаденост към него положително и с необходимото уважение и дискретност.
В краткия си живот обаче съм свидетел на не една или две сцени, където жени и момичета са били обещт на подигравки от мой връстници или по-големи мъже. Една моя колежка наскоро забременя от женен мъж, който се изниза като сопол, а тя направи аборт. Помолиме да я откарам после до нейния град. Ами, хубаво този човек, можеше поне някаква емоционална и дори материална подкрепа да и окаже. Тя не е искала да го развежда и да се събират. Имам един познат, който е спал с доста мжмичета и ги коментира и обсъжда. Мога и други примери да дам, но ще спра до тук.
Наскоро в сайта едно момче, малко по-голямо от мен, пусна тема за уважението и себеуважението на жените и коментиращите жени го оплюха. Защо? Ето, има и различни мъже, такива като мен, който ценят всеки един добронамерен жест от жените към тях.
Обаче аз като мъж не мога да си отговоря на въпроса: защо повечето мъже, които са обект на женско внимание, вкл. и за секс не ценят това с необходимото поведение и дискретност, а точно обратното считат тези жени за слаби, недостойни, лесни и да не давам други определения?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4b4db70b3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

1.   Защото СА слаби, недостойни, лесни и к**ви, и ....
Точно като онази, на която ти си бил кочияш, за да си отиде на село, пардон - у дома след операция по умъртвяване на плод...

Звучиш леко вяло и по всяка вероятност си мекошав.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 1d78ee8bfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Брато ти си яко бета мъж.

"Когато една жена ти предлага тялото си е акт на голямо доверие и приятелство".

В 99% от случаите няма никакво приятелство и доверия, а проси и се ч*** на момата.

"Една моя колежка наскоро забременя от женен мъж".
Твоята колежка нито има интелект, нито е жена с високо качество.
Да бе насила да са я карали, да спи с женен мъж?

Разбери едно винаги жената отваря вратата към секса, ако е забременяла това си е нейна вина, а не на мъжа.

От такива дето забременяват от семейни мъже, бягай с 200, те са жени с много ниско качество.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: ff5b1f1dc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Като цяло хората, които не могат да държат гащите си горе, са определяни като знаеш какво. За жалост броят на хората, които нямат морални ценности, нараства. Някои го наричат биология, инстинкти или не знам си какво, но все пак затова имаме разум, не действаме както животните само с инстинкти. Как очакваш да разчиташ на някого, който е спал с женен мъж? Очакваш ли от такова момиче да стане добра майка? Или някое момиче да е навъртяла голяма бройка и от нея изведнъж да стане примерна съпруга и майка?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b0250c8806
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Уважението не се раздава даром,авторе,то трябва да се заслужи.Звучиш доста наивно,да не кажа смешно-щом жена ти предлагала тялото си било акт на голямо доверие и приятелство.Ами такива дето си лягат за една вечер като се свалят с някой в дискотеките,че и често го правят в тоалетните и те ли според теб заслужават уважение?Не влизай в ролята на майка Тереза за да защитаваш такива същества от женски пол.Твоята колежка какво би могла да очаква от женения мъж,наистина ли не е била наясно,че е просто за развлечение на един мръсник?Та този тип не уважава собствената си жена,защото и изневерява,а ти очакваш да се погрижи за момиче,което много добре съзнава,че върши нещо нередно и все пак го прави?Ето затова мъжете се възползват от такива жени,но наистина ги смятат за недостойни и лесни-защото са такива.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 7a95752bfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Защото жените сами не се уважават. Аз правя секс само ако имам сериозни намерения и очаквам сериозен човек. Затова съм била само с двама, ако ще правим секс искам дългосрочни взаимоотношения. Човек не трябва така да се раздава.

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: afc74ea6de
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   "...защо повечето мъже, които са обект на женско внимание, вкл. и за секс не ценят това с необходимото поведение и дискретност, а точно обратното считат тези жени за слаби, недостойни, лесни и да не давам други определения?"

Първо, защото като цяло такъв тип мъже са простаци, освен ако самите жени не са заслужили подобни коментари по някакъв начин. Просташко е да коментираш човек, с когото си бил. Ти нямаш голям опит с жените и затова имаш сексът с онова момиче като нещо много ценно. Тук важи и принципът, че щом човек има нещо в повече (точно както женското внимание към приятелите ти), обикновено не го цени много.
Но и жените в един голям процент не са цвете за мирисане. Много от тях също коментират мъжете по грозен и просташки начин, което е гнусно, освен ако самият мъж някак не си го е заслужил. А жените, които описваш, наистина звучат като леки жени, а нека си го кажем в прав текст, че лекото поведение не е морално (пре все че моралът в нашето общество е в дефицит). Отново повтарям, ти имаш секса и отношенията за едва ли не за сакрални, но я се замисли какво ще стане, ако си хванеш лека жена за сериозна приятелка, както често става с мъже със скромен опит като теб. Ще имаш куп проблеми от различно естество като флиртаджийски чатове, флиртове с различни мъже навън, изневери, манипулации и пр. Тогава сам ще намразиш подобен тип жени.
Има и още едно нещо и то е че жените от историята ти, както и много други техни подобия, някак си не съумяват да носят отговорност за действията си. Те сами се поставят в позиция на неуважение, също както тази твоя позната, която забременяла от женен мъж. Че жененият мъж е идиот - идиот е, за да изневерява на жена си и да лъже друга жена, само и само да си начеше междукрачието, пък и явно не знае кога да се го извади (с извинение) и прави деца, а после "не ме търсете". Но и твоята позната се е набутала при женен и не се е пазила, нито се е поставила на мястото на жена му. Може би е защото няма опит с мъжете или е прекалено наивна. Но за създалата се ситуация при тях, вина имат и двамата.

"Мисълта ми е, че когато една жена ти предлага тялото си е акт на голямо доверие и приятелство"

Не баш. Има много жени, които си лягат пияни с някого просто, ей, така, в резултат на което си предават зарази или възниква нежелана бременност. Разбирам гледната ти точка, че трябва да има уважение и дискретност, но пък от друга страна с жени (пък и с мъже), които разбиват семейства, лягат си с когото искат, някак си... не върви.
Имаш леко утопични представи за нещата според мен.


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 22613baac3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз имах приятел с привилегии преди 3 години. На първата вечер от запознанството ни почна да намеква за секс. Е, легнах с него, защото и на мен ми се правеше, освен това беше красив. Почти година се срещахме от време на време за секс. Винаги, когато го търсех, беше на разположение и удовлетворяваше физическите ми нужди, никога не е отказвал нищо, беше много страстен и старателен. Но... как да уважавам човек, който си го вади на първата вечер и става само за секс? После си намерих сериозен приятел и оставих курволяка.

Ж,23

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b63281c37a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   "Мисълта ми е, че когато една жена ти предлага тялото си е акт на голямо доверие и приятелство. "

Oh, sweet summer child... Доста наивно и детско мислене :)

Трябва ти още опит, за да започнеш да имаш по-всеобхватно мнение по тези въпроси.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 5c86cd810d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ясно е като бел ден авторе, ама както написа номер 3 ти си яко бета и не можеш да го осъзнаеш

За периода от който си жив ти какво си видял от жените? Използване, егоизъм, лъжи, отхвърляне, съжаление и няма да изреждам повече

тия вървежните, готините както искаш ги наричай за които ти говориш какво са видели? леснота, без почти никакви усилия жените си свалят гащите и се превръщат в порно актриси за тях

ако не схващаш на къде бия, искам да кажа, че всеки си изгражда мнението на база това което е видял, за теб жените са трудни и не ти пускат, за някой друг са супер лесни и наивни като деца които казват да на всичко

аз съм даже по-зле от теб, защото освен, че съм грозен външно и характерът ми не е много хубав, което още повече отвращава момичетата, така че не мога дори да хвана някоя макар и да се възползва от мен

това не го написах с цел да ти навредя някак, по-добре е да си знаеш, че с услуги никоя няма да ти върже наистина

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 65a4e84f51
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Неангажиращият секс няма нищо общо с уважението.
Ти говориш за семеен мъж, който спи с твоя колежка, освен това не я пази и т. н. Тоест говориш за идиоти със съмнителен морал.

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 84b900d280
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Българите са такива - комплексари, които не смятат жената за равна, с еднакви желания. После се женят за поредната залухана и ревят що е хукнала да хойка и тя после вместо да гледа кухнята и децата.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 8a05dd3338
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Първо - колко мъже правят и двете неща? Иначе е обобщение по полов признак - Пешо открива квантови частици, а Тодор просто си пърди и накрая някой пита защо мъжете откриват квантови частици, докато пърдят. Моля?

И второ - да се възползваш от лека и неангажираща девойка, когато си разгонен: това е задоволяване на нагона и тя служи отлично за това. Като да изядеш бухта или да пиеш вода. Но да ходиш и да разправяш колко добра е неангажиращата - така, де... в кое? За секса е ясно, че го дава лесно и без да се налага да се молиш, но знаем ли нещо друго, в което да е добра? Тогава за какво да я хвалим? За това, че пуска на всеки? И откога това стана повод за хвалене? Да си видял някой да хвали наденичката, която е гризнал или кока колата, която е изпил? Някой да разправя какъв страхотен въздух е вдишал преди години? Те сами се поставят в ролята на консумативи вместо на хора - давайки лесно секс, никой не ги уважава, защото никой не уважава и продуктите в магазина. А за тях се дават пари - не всяка от описаните ще ти излезе толкова "скъпо"!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 5cb872a026
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Правиш обобщения за жените, а всъщност нямаш опит с тях.
Ако твоята приятелка ти се е предложила и ти приемаш това за акт на уважение, отиди в тоалетните на дискотеките и виж за какво уважение става дума.
Живееш май на друга планета. Събуди се.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker