Връзка от разстояние; дайте ми съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121388)
 Любов и изневяра (29755)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзка от разстояние; дайте ми съвет
преди: 3 години, 8 дни, прочетена 889 пъти
Здравейте! Ще разкажа накратко какво се случва около мен и моля ви дайте ми съвет!
Аз съм на 18 години, приятелят ми е на 21. Заедно сме от 4 години. (доста сме надраснали възрастта си) През цялата ни връзка аз учех в друг град, виждаме се събота и неделя и лятото. Като цяло сме свикнали на връзката от разстояние. Но на мен ми предстои следване по-далеч от родния град, а той заминава да работи в друг, близо до родния град, но далеч от този, в който ще уча.
Та мисълта ми е има ли смисъл нашата връзка да продължи? Обичаме се много, адски много сме свикнали единс друг. Но той не може да приеме мисълта, че ще бъда в студентско общежитие, а за мен образованието е особено важно и точно този университет е моята цел. Няма шанс той да дойде в града, в който ще уча, тъй като започва нова доходоносна работа. Минали сме през толкова много неща заедно, тъй като отначало моите родители бяха много против, не че сега го обожават, но да кажем, че го харесват. От друга страна аз не съч много наясно със себе си: когато мислехме да живеем заедно, казвах че искам да усетя студентския живот, тъй като той е достааа ревнив, а сега ми е мъчно, че ще бъдем разделени. Дайте ми обективен съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 дни
hash: 199eb52d36
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   За мен връзката от разстояние не е вариант в дългосрочен аспект. Хората, които започват такава, гледат да се съберат в даден момент на едно място, а при вас е точно обратното. Аз например имах известно време връзка от разстояние с мъжа ми, който е чужденец, но след няколко месеца се събрахме да живеем заедно. Познавам едно семейство с две деца, в което мъжът и жената живеят в различни градове, защото и двамата имат много добри кариери и никой не иска да се откаже от своята. Планират да се съберат след като единият се пенсионира. Но прекарват заедно всеки уикенд. Ако няма да може да се виждате поне веднъж-два пъти месечно, честно казано не вярвам връзката ви да издържи. Около теб ще се появят момчета, около него - момичета, и в един момент е много вероятно единия от вас (или и двамата) да осъзнае, че половинката не е незаменима и да я замени с друг/а. Истината е грозна, но по-добре да я приемеш по-скоро. Явно нито той е на първо място за теб, нито ти за него, щом нито единия не може да направи компромис, за да е с другия.

 
  ...
преди: 3 години, 7 дни
hash: 60425700d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Лично за мен връзка от разстояние е като лафа за морското свинче - няма общо нито с морето, нито със свинете :) Според мен вашето е някакъв навик, все пак от ученици сте се загаджили, звучи като да сте си първи или поне първа и единствена по-сериозна връзка. И какво значи, че той не можел да свикне с мисълта, че ще си в общежитие? Вие досега сте се виждали 2 дни в седмицата. Не е като да не си имала възможност да се виждаш с друг или да му изневериш, ако това го притеснява.
Заминавай и изобщо не се чувствай гузна. Студентските години са едни от най-сладките и един ден, освен желаната професия, ще имаш и страхотни спомени и приятелства. От личен опит ще ти кажа, че аз направих подобен компромис заради ученическата си любов и винаги ще съжалявам.

 
  ...
преди: 3 години, 7 дни
hash: fea8a0ca90
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ще видиш, че тая връзка няма да просъществува.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 дни
hash: b20bf2a463
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Губите си времето, това е истината. Всеки по пътя си.

 
  ...
преди: 3 години, 7 дни
hash: 07a16d6578
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Сърбите са го казали най-правилно - далеко од очи, далеко од срца.

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 дни
hash: 8a6401134d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Връзката ще се получи само ако имате за цел да се съберете заедно. Изключително е трудно. При мен се получи (бяхме на различни континенти), но се изискват повече жертви от обикновена връзка.
Ще има хора, които ще ти се подиграват, но ако наистина се обичате и имате сходни цели в живота, всичко ще ви се получи.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 дни
hash: 008f6f4adf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Съветът ми е: зарежи връзките от разстояние, връзките от космоса и всякакви връзки, където двамата са разделени от нещо повече от малко въздух - според това дали са в едно помещение или в съседни!

Само си губите времето - един на друг и на онези, които биха се облагодетелствали от бързия край на тази мъка, т. е. бъдещите ви половинки.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker