Връзка с по-голяма жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121328)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9607)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18563)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзка с по-голяма жена
преди: 3 години, 3 дни, прочетена 2309 пъти
Мъж на 24 години съм. От скоро започнах нова работа в една фирма. На новото място си харесах колежка, мениджърка, която е на 32. Освен страхотния и външен вид, много ми допада, че е интелигента, опитна и стилна. Обичам интелигентните жени. Подразбрах, че в момента е необвързана, след като се е разделила с предишния си приятел, след няколко години връзка. Определено виждам, че и аз не съм и безразличен. Хвърляме си погледи, усмивки, на тим билдинга наскоро си говорихме в доста по-свободен разговор на по вино, имаше и "неволни" докосвания от мен и тя не се дръпна. Определено има привличане и от двете страни, смятам, че ако я поканя на вечеря например или театър, би приела. Преди да опитам по-сериозно задълбочаване на контакта обаче, ме вълнуват някои въпроси, тъй като не съм от хората които търсят жени само за секс, а си търся връзка в момента.
Според вас възможно ли е една жена, над 30 години, с успешна кариера до момента, да иска сериозна връзка с по-малък 8 години мъж, който тепърва навлиза в кариерата и няма големи финансови възможности?
Ако хипотетично започна по-дълбок контакт и нещата се получат, какви биха били проблемите между нас, предвид разликата в годините?
Притеснявам се и относно това, че работим в една фирма. Дали това би било някакъв проблем за мен и нея след време. Ако започна да се издигам или колегите научат, и тн?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 дни
hash: 1d3a4d9f13
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Не знам, струва ми се, че интимни отношения в една фирма не са препоръчителни. Понякога са ми харесвали колежки и сме имали флирт, но никога не се стигна до секс или връзка. Обаче тръгнаха някакви клюки, интриги, някой друг си я харесвал същата колежка и почва да ми дава негативни знаци, грозна картинка. Като си припомням, мисля, че повече не бих допуснал закачки с колежки. Може би е само за мен, но нещата все избиват в погрешната посока.

 
  ...
преди: 3 години, 3 дни
hash: 72403264dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Не впрягай каруцата пред коня и не си прави големи планове за някакво общо бъдеще. Това, че е пофлиртувала с теб на чашка, не значи, че няма да те отреже. Още повече ако наистина е толкова готина, има достатъчно ухажори и не чака отчаяно някой новак на работата да я сваля. Жена и то умна над 30 , с изградена кариера, вече се е понаиграла и научила доста повече за живота от теб, така че си ѝ достатъчно ясен. Много по-вероятно е да си търси мъж за семейство, а ти , без да се обиждаш , не си най-добрата партия.
Проблеми ще има и не само от възрастта, а и от разликата в служебното положение. Твърде вероятно е тя да се отнася началнически с теб и извън офиса. Ако колегите научат, а това неминуемо става при "служебните романи", ще плъзнат клюки, ще те намразят и вместо повишение, може да си търсиш друга работа. Въобще не случайно е казано " където си вадиш хляба, не си вади хОя.".

 
  ...
преди: 3 години, 3 дни
hash: 40ec42a8c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не ми звучи като свръхголяма пречка, но не е и никаква. Основният фактор е, че едно от следните е вярно:
(1) Тя не иска деца
(2) Бърза да има деца
(3) Безотговорна е.

Ако искате да имате деца, тя няма много време. Жена да ражда след 35-36-37-38 си е... леко безотговорно. Вероятността за дете с генетични проблеми винаги се качва с възрастта на майката, но точно в този период се качва доста рязко. Така че, ако тя е отговорен човек и иска да има деца, търси човек, с когото това да може да стане сравнително скоро, а не след 10 години.

Въпросът е бихте ли имали финансова и въобще житейска готовност за дете след, да кажем, три години. Особено ако искате наистина да си отглеждате детето, вместо да го захвърлите по ясли чужди хора да го гледат.

Ако тя професионално е на по-добро и стабилно ниво от теб, как ти се струва варианта ти да гледаш децата в първите години, а тя да работи? Аз например мило и драго бих дал за такава възможност, но май далеч не всеки мъж го чувства така.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 дни
hash: e1e5f1c1d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Според мен дори ти да виждаш опция за нещо по-сериозно, тя ще иска само секс. Поне от моя опит. Ти направи работата, пък после мисли за сериозно

 
  ...
преди: 3 години, 3 дни
hash: 00201a2919
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Вие сте млади, свободни хора и не виждам никаква пречка да имате връзка. Разликата ви не е толкова голяма, а тя е достатъчно млада, за да може да ражда. А явлението колеги да стават и интимни партньори вече е доста често срещано. Според мен нямаш причина за колебание, покани я на среща и дано да ви се получи.

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 дни
hash: 74dae456ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ако ти беше с 8г по-голям щеше да е друго ,но жената да е по-голяма ....някак не бих се занимавал.
Аз лично връзка с жена по-голяма с повече от 3-4г не бих започнал ,но ако на теб самия Не ти е пречка опитай ,но си и младок ,на 24 има да избираш,да опитваш ....
Мъжа трябва да се жени след 30г,казвам го от опит и от наблюдение на познати ,роднини
М35

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 дни
hash: 58615aec5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Възрастово няма проблем. Работно, определено да. Мисли в посока обяд и секс. Тя ще се поласкае от вниманието на доста по-млад колега. Останалото е въпрос на това, доколко ще си допаднете!

 
  ...
преди: 3 години, 3 дни
hash: 741013765a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   По принцип не одобрявам връзки на по-възрастни жени с по-млади мъже, но 8 години не ми изглеждат толкова огромна разлика.
Явно има привличане и от двете страни.
Относно етапите в кариерата - със сигурност тя ще взима повече пари от теб и може би ще се наложи да има водеща финансова роля - например да плаща за определени ресторанти или почивки, на които е свикнала. Това си помисли дали на теб би ти било проблем. Според мен, не би трябвало стига да си амбициозен и да работиш за развитие и по-висока заплата за в бъдеще. Ясно е, че на 20 не се вадят пари като на 30.
Ако започнете връзка, колегите рано или късно ще научат. Не си прави илюзии, че такова нещо може да се скрие. В повечето фирми хоризонталните връзки (между колеги) са напълно позволени, но вертикалните (между шеф и подчинен) са забранени заради конфликт на интереси и или единият ще трябва да напусне, или ще трябва да бъде преместен в друг отдел. Отново, не си прави илюзии, че ще лягаш с шефката и ще се издигаш и това ще остане незабелязано. Не е и редно.
Ако няма конфликт на интереси, евентуална раздяла е проблем. Виждала съм хора, които се женят, такива, които са безразлични и продължават в други връзки и си работят заедно, както и много грозни изпълнения тип “щом не си с мен, няма да ти помагам и в работата”, обиди, сцени и т.н.
Един съвет - изглеждаш интелигентен младеж, на 24 години си и не е редно да казваш за себе си “по-малък”, а за нея “по-голяма” вместо по-възрастна, вие не сте деца и прави лошо впечатление - звучи инфантилно и предвид привличането към по-възрастна жена, бих те попитала в какви отношения си с майка си.

 
  ...
преди: 3 години, 3 дни
hash: d7db67babf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Успешните, дълготрайни връзка са с подобни хора - по възраст, социално положение, външност, темперамент. Другото са изключения и много, много труд и напъни, което накрая излиза безсмислено в дългосрочен план.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 дни
hash: 4685d76d9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Стойностните отношения, колкото и да е нелепо това, са именно между млади мъже и големи жени, защото има взаимно предаване на полезни знания и удоволствия. Ако той беше на 32, а тя на 24.. не ми се вярва да има някаква ползва от нея, освен да застане в статично положение и да я мушка. Младите жени знаят само чужд език. Аз от 27-годишен комуникирам с 10 години по-големи от мен.

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 дни
hash: 33d5c0f329
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не. Казва ти го мъж на 32. Имам професия и образование. Преди 2 години се бях запознал с нея. Тя точно с 8 години по-голяма. Адвокат и то доста добър с не малки финансови възможности, буквално в пъти по-големи от моите. Разведена с дете. Почти 2 години имахме връзка. Това беше най-токсичното и ужасно нещо в живота ми. Излизал съм и с други по-големи от мен жени. В огромната част от случаите тези жени си имат някакви проблеми. Или са с някакви свръх високи претенции или имат някакъв отвратителен характер. В началото като не я познаваш всичко ти изглежда наред, но в един момент буквално виждаш един звяр... След среща с една на 35 г я поканих в нас да пием по нещо. Още тогава си прояви проклетия характер и открито започна да се заяжда с мен. Е, ако щете вярвайте, но я изгоних. Занимавай се с жени на твоите години и основно с по-млади от теб.

 
  ...
преди: 3 години, 2 дни
hash: 7cc1ed4ae2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Бро не си мисли, че като е пофлиртувала с теб ще ти пусне или ще се получи нещо повече. Често жените на тази възраст са вече застаряващи и много по-малко атрактивни и имат нужда да флиртуват и да се борят за мъжко внимание за да си докажат на себе си и да се успокоят, че все още са желани и стават. Но често, нещата приключват още на фаза флирт и ти ще бъдеш употребен емоционално за повдигане на нейното самочуствие.


Второ, ти ще изкаш деца, а на нея и е малко късничко и биологичния и часовник е към приключване. Да ражда след тази възраст си е рисковано и може да си почерниш живото с някое недъгаво дете.


Трето тая е по-добре финансово и това ще те направи автомат мъж под чехъл, ще ти свали самочуствието до нулата след, което ще те приватизира за един долар като фалирало предприятие и веднага след това, ще започне да ти слага рога.


Не ти трябва тоя батак бро. Пробвай само, ако можеш да я бъцнеш, ако стане стане стане. Без проба никога няма да има резултат. Ако не стане, зарязвай я и си търси някое младо гадже.



Чингис Хан

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker