Ролята на зодиите в любовта - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ролята на зодиите в любовта
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 1418 пъти
Здравейте! Според Вас играят ли роля зодиите във връзките (а и като цяло в живота, но в частност тук)? Смятам, че няма Бог, атеист съм, но вярвам, че има карма. И в немалка степен кармата е в тясна зависимост със зодията. Та забелязал ли е някой да си "пасва" с човека до себе си "зодиакално"? Вярвам, че енергиите на различните хора в даден момент се пресичат, срещат се някъде и малко или много се влияят една от друга. Може да звучи безумно, но е така. Аз лично съм скорпион и съм влюбен в жена дева. Две години съм по-голям. Тя е единствената, която ме кара да бъда такъв, какъвто не съм и какъвто крия в себе си, че съм - не мога да не я чувам всеки ден, да не й пиша. Лягам и ставам и само за нея мисля. Концентрацията и желанието ми за нещо друго са покъртителни. Някак тихо успява да ме пречупи и се усещам слаб, дори на моменти жалък в безсилието си да й откажа. Какви са впечатленията Ви от взаимодействието между тези два знака? Говоря само от тази гледна точка, абстрахирайки се от взаимоотношенията между двама души. Надявам се темата да е интересна и да се споменат и други двойки зодии.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 674203db78
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Аз съм Телец и бях влюбен в Дева.
Две години се чувствах като теб, но в нащия случай и двамата бяхме семейни и любовта май беше само от моя страна- тя ме допусна да и пиша и звъня, но само толкова.Странното е, че тя инициира всичко, но много закодирано - погледи, комплименти, специално внимание, само за да ме предразположи.Тя явно си галеше егото с мен и запълваше някакви липси на внимание от страна на съпруга и.Девите са много потайни , подредени, перфекционисти, скромни на пръв поглед, но........
Наскоро разбрах, че се е развела!
Мисля, че принципно Скорпион и Дева не си подхождат, но нали знаеш, че това със зодиите е...:)

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 4103fa82cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Ще кажа само едно - не съм много по астрологията, НО хората близнаци са най-големите лъжци, имал съм 2 връзки с близнак, братовчедка ми е близнаци и един стар ''приятел'' е близнаци. Бягай надалеч от тия, за другите зодии не знам, най-добрия ми авер е скорпион и се разбираме супер. - Телец

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: da89f54ae2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Зодиите не играят никаква роля в нищо. Има научни изследвания, които доказват, че астрологията е шарлатания. Има и популярни обяснения защо в youtube, за който не му се четат научни статии. С малко мисъл се вижда и колко елементарна е манипулацията на астрологията.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 641002c947
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Не знам за зодиите, но никога не съм се разбирал с хората от зодия Лъв. Дали случайно срещам все най-наперените и самофокусирани Лъвове /как да изтърпиш човек, който сякаш въобще не осъзнава, че си около него - това си е да те правят на сила невидим/ или наистина зодията им е такава, каквато я описват - ти кажи!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 5f3ff7cdbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Най-отвратителните хора, които не мога да ги понасям са били близнаци или овен. Ужасно егоистични същества, склонни на какво ли не. Никога не съм се разбирал с тези зодии в личния си живот. Козирог

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 236550c0bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз дори не съм питала мъжете с които съм била, коя зодия са. Зодиите са 12, а характерите на хората са хиляди.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 95f101e407
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Така, както си го написал веднага усещах, че е скорпион, това другото аз, там да го докоснеш в скорпиона си е трудничко, даже доза късмет, но най вече истинска любов. Аз доста се интересувам от астрология, наскоро проверих и наталната карта на моя, ами пасваме си и това е, както и да го гледаш. Аз съм Телец с ансцедент Скорпион, той е Скорпион, отделно всяка от планените в определен дом се допълва. Отделно да не говорим, че скорпионите правят семейства, най-много със земни знаци, ние просто се допълваме. Обаче това са си много дълбоки води, трябва да си много смел да влезеш в пространството и сърцето на скорпион. Доста непонятно и необятно, винаги има изненади. Някой спомена за близнаци, ами 1 мога да кажа, доста кофти хора, ножа е с две остриета.
Забелязала съм, не знам явно е, като планетите са в някаква фаза, ами значи има периоди само определени ми се лепят, въздушни знаци, огнени или само водни, като цяло в обкръжението. Обаче някак си просто водните знаци, много смекчават земните и се получава едно добро взаимодействие.
В чужбина им е доста странно на хората, че ние толкова се интересуваме от зодии. Била на почивка тук, една жена и някой я питал коя зодия е, и й казал Оо не не ти си Водолей ние не се разбираме хаха. Мисълта ми е, че не трябва изцяло да се водим от това.
Нещо много съществено, което пропускат всички е датата на раждане, там вече няма мърдане, нумерологията е най-точната наука.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 4ad4b88036
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Авторът съм, моят асцендент пък е Дева, което ме учуди, когато го разбрах. Забелязал съм, че не се разбирам с МЪЖЕТЕ Дева и със Стрелците. В началото не обръщах внимание чак толкова, но научавайки зодиите на въпросните хора тези наблюдения се обобщиха и затвърдиха. В нищо не можеш да ги убедиш мъжете Дева, ама в НИЩО. Стрелците - имах допир с жена от този знак, безкрайно дразнещи и обсебващи, инертни са и вятърничави. Моите наблюдения са такива. За нашата зодия мога да кажа, че имаме творчески заложби и интереси, влече ни четенето, тайнството, но пък сме доооста ревниви и чепати като характер. И паметливи, независимо дали за доброто, или за лошото.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: ae3d8137ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Аз съм носорог и спя само със тигри от самоков.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 09eed37eb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Е то май всичко е казано за зодиите. Някой беше писал, че зодиите са само 12 а характерите на хората много повече. е не се само 12, щом има толкова различни човеци.
С моя приятел просто си паснахме е не от раз, защото съм с кофти характер, а и неговият не е от най-сладките, но с времето.... сега се разбираме с една дума / 9 месеца по-късно/, както и често ни се случва аз да си помисля нещо или мислено да му задам въпрос и той да ми отговори, не се шегувам. Толкова да си пасна с някой не е било нито веднъж през моите 36 години от живота. А да зодиите ни са - аз съм близнаци с асцендент дева и луна в козирог, а той - козирог с асцендент риби с луна в риби / реално сме на оста дева- риби/.
Най-добрите ми приятелки са - дева, скорпион и козирог. За мъже дева и скорпион съм със силно негативно отношение. На скоро започнах се интересувам от астрология, но от край време все деви ми се лепяха, обаче едвам ги траех. Синът ми е дева, едвам се разбирам с него, все едно сме на различни планети - неговата е от бавните, моята - бърза на някъде :)
И съм забелязала / поне при мен се проиграва така/, че къде в наталната карта имам най-много планети / в кои знаци/ с тези се имам най-много.
Мислих, че след като близнаците са леки в общуването би трябвало и с везни и водолей да се разбирам добре. Аз поне не се разбирам и със себеподобните. Предпочитам повече земните зодии и скорпито :) Ето пак малка извадка от ежедневието харесвам да ходя в два хранителни магазина до нас а те са мн повече де - в единият работят 2 скорпиона, а в другия дева скорпион и козирог. Няма случайни неща според мен.
До автора - като пита какво мислим за съчетанието скорпион - дева, първото нещо което се сетих беше, че сте си паснали по асцендент/ десцендет или другият има лична планета / луна, слънце, венера, марс, меркурий/ в някой от тези асц/десц. Като пример моя десцендент РИБИ / седми дом - дом на партньоството/ е неговият асцендент, както и има луна в риби. Луната ми и неговото слънце са в козирог. Бившият ми беше рак / оста рак - козирог/ е няма такава амеба... съжалих, че имах общо с такъв екземпляр като него.... най не ме радваше неговия мързел. Още повече, че мъжете раци от първа декада/ както беше в моя случай/ са силно завързани за полата на мама. Имах чувството, че живея с цялото му семейство. Аз съм вълк единак малко, не си падам по голямо и сплотено гушкане. Отплеснах се... такива са близнаците:)

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 09eed37eb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Интересно, което забелязах, че авторът е отг 8 по ред, а дома на скорпиона в наталната карта е номер осем. :) Съвпадение а? :)

До автора - след като си знаеш асцендента, интересно в кои знаци е луната и венерата ти?


nay2021

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 4ad4b88036
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Венера в Скорпион, Луна в Близнаци

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: cd694b74e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Аз също съм атеист и не вярвам в шашмагории.....НО.....
Като цяло винаги съм изпитвал някакъв афинитет към зодиите.
От последната година започнах да се интересувам повече и си направих ретроспекция за това, с какви хора винаги ми се е получавала комуникацията. Особено пък с жените.
Аз съм стрелец, и като погледна назад, най-ценните ми връзки, жените които са ме жегвали най-много са били точно зодиите, които дават, че си отиват с моята - лъв, стрелец, близнаци, овен. Не че не съм бил с жени и от други зодии, но определено от самото начало се е усещало, че с този човек не вибрираме на една и съща вълна....така да се каже.
Наскоро се запознах и харесах едно момиче. Викам си, ей тая 100% ще е лъв или поне някаква огнена зодия. Питам за дата на раждане - бум! лъв......
Като цяло точно огнените зодии и близнаците и ми вързват най-много. Никога примерно не съм имал нещо с някоя, която е козирог....или....риби.....дева....А, дори и да съм имал някакъв контакт, се е усещало, че е насила и нещата не вървят естествено.

Странно е. Нямам обяснение, но мога да кажа, че го наблюдавам, при това не е като да си ги избирам по зодиите, а разбирам зодиите им след това.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker