Откакто изневерявам на жена си, тя си подобри отношението - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Откакто изневерявам на жена си, тя си подобри отношението
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 4395 пъти
Не се гордея, но ще бъда откровен. С жена ми сме заедно от седем години, имаме дете на пет. Тя е на 32, аз на 34. И въпреки всичко я обичам.
След като се роди детето тя изпадна в някаква депресия и сексът се превърна в мираж. Правихме го веднъж на месец-два и сякаш беше насила. Надявах се, че с времето, детето като тръгне на градина, а аз на работа, нещата ще се подобрят, но те се влошиха. Не съм я хващал в изневяра, но не го изключвам като вариант.
Относно мен, като визия се поддържам, нямаме финансови проблеми. Аз съм от онези добри момчета и може би в случая това се оказа проблем. Винаги съм я гледал като писано яйце. Не съм бил никога сваляч и играч, преди да се запозная с нея бях спал само с пет жени и тя ми е едва третата връзка. Извеждах я, купувах ѝ подаръци, изслушвах я. Когато заживяхме заедно, домакинската работа се делеше, даже аз ѝ помагах с "нейната част". Исках да е щастлива. Още преди да се роди детето усетих леко дистанциране, а след това взе да става нетърпимо. Вечно недоволна, мрънкаща, вдигаща скандали.
В един момент ми писна и си викам "ако иска да си ходи, няма да ѝ се моля". Започнах да отделям повече време за себе си - за спорт, за приятели. Заявих ѝ, че две вечери в седмицата ще излизам. Щеше да ми издере очите, бяха сума ти скандали, докато в един момент ѝ казах "виж, не ти искам разрешение, ако не ти харесва, не си вързана". Още повече и тя излиза и винаги съм гледал детето.
Човек има нужда и от секс. Вече едва ли не бях приел, че ще ме напусне. Реших да пробвам с проститутка, успокоявайки се, че след като с жена ми не правим секс, това е само физиологична нужда, не е изневяра. Ами хареса ми. Започнах да ходя редовно, сбъднах си някои фантазии, които вкъщи са мираж. Имам афера и с една колежка от половин година. Готина мацка, наистина ми се радва. Държи се с мен страхотно, мила е, има за какво да си говорим. Но съм ѝ казал какво е положението и че няма да напусна жена си заради нея.
Странното е, че очаквах след тези пробеми връзката с жена ми да се разпадне, а стана точно обратното. Явно е усетила промени в поведението ми и изведнъж стана много миличка. Изненадва ме с готвена вечеря, купи ми за подарък една риза, която много бях харесал, планира да ходим на почивка, която тя да организира. И в секса, като че ли тя преоткри себе си. Започна сама да си иска, да обръща внимание на външността си. Даже някои дни не мога да ѝ насмогна. Поразчупи се и пробвахме неща, които преди не даваше и дума да ги говорим даже. Което ме прави много щастлив, въпреки всичко за мен тя е най-прекрасната жена. Не знам на какво се дължи промяната. Допускам да е разбрала за аферата ми и да се е уплащила, че ще ме изгуби. Макар че няма какво толкова да се притеснява. Финансово осигурена е, без мен ще се оправи. Красива е. А детето е наясно ,че и при раздяла ще го гледам, от него няма да се откажа.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 55

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 91c686f8f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Много преди да се замислиш, тя е усетила и полага вече усилия и има желание за промяна и нов етап в семейните отношения по между вас. И тя те е избрала на ново, а ти спри с чуждестранните изяви, че от играчка става плачка!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: c5748943f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

2.   Жалко, трябвало е просто да те разведе и да намери някой, който ще се съобразява с желанията и нежеланията й, защото никой мъж не осъзнава какво е това чудо след като родиш, нали пускате семето там и толкоз. Не носиш, не се бориш с хормони, килограми, депресия. Това не го мислиме, мислим само за патлака. Ма кво ти пука, сега ще ме оплюят, щото си мъж, ама ако беше жена щяха да валят коментари "курва, боклук" и тн, яко двойни стандарти. Лично аз бих те изхвърлила на улицата, не заслужаваш жена си, още по-малко щом не можеш и не искаш да й влезеш в положение след като ти е родила дете. Дано и тя ти изневери с някой,който я заслужава, та да видиш кво е

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 56d5784930
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

3.   Отвратителна история. Но, все пак, най-вероятно е видяла, че си започнал да се грижиш за себе си-хигиена, външен вид, настроение, за жените това е важно, за да те желаят. За съжаление не си подобил тези неща заради нея, а заради проститутките и курвите, навъртащи се около теб. Не че е добра жена ти, защото знае за аферите ти или че се страхува да я напуснеш. Ако разбере за тях най-вероятно ще получиш съвсем друго отношение (негативно). Защо не започна да се грижиш за себе си за да зарадваш тея, а трябваше първо да си омърсиш брака за да разбереш какво трябва да правиш, за да си желан и от жена ти и от курвите? Защото не я обичаш, затова. Освободи я от себе си, живей си живота на ерген, майката на детето ти няма нужда от лъжец до себе си, ама няма да ти е сладко да си го завираш в дуги п**ки тогава, нали ...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 5e26daffb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Пиша рядко, защото е безсмислено, но тук исках да ти кажа следното - изтеглил си дългата сламка в цялата сложна схема от много ходове и възможни ситуации. Завиждам ти приятелски - радвай се и вместо мен.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: c7de7c6ca7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Уж от добрите момчета, а спал с проститутки, с колежки.
Просто ергенлъкът ти е липсвал. Жената просто се страхува да не е сама, разведена. Разведеният мъж си живее както преди, за него няма промяна и грам.
Как те пипа не знам.

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 01ad1c3281
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

6.   Сам си си отговрил. Жените никога, ама никога няма да се радват на това да са обсибвани с внимание и показ на желание спрямо тях. Подсъзнателно наййййй-много ги тика това да трябва да се докажат на отсрещния. Умират ако за стотна се почувстват недостойни, недостатъчни и производните им. Тогава три свята ще обърнат, само и само да докажат на себе си, че са повече.

Защо съществува "бий ме - обичам те"? Защото така са им устроени мозъците. Факт. Може не всяка да е така, но като обобщим, ще се види как когато се държиш парцалската спрямо жените - жънеш повече успехи и съответно желание.

Затова мъжката, утопична идилия по-скоро не съществува. Спокойствие, което да се допълва със секс и без излишни драми.

Жените са огнени същества и искат дъжд от емоции.



Братан.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: d81b4d86f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

7.   Е кво толко се чудиш. Като се жените и ви се раждат деца забравяш, че и ти си човек. Жената батко не иска да я гледаш, като писано яйце. Тая отживелица само някоя баба ще ти я каже. Жените си обичат драмата, обичат да си вършиш твойте неща и те да са бонус към живота ти, а не основния фокус.
Колкото повече забравяш себе си и правиш всичко за нея, толкова повече скандали ще има. Плюс това не се женят по любов, не раждат по любов, а зашото им е заложено да го направят. Поне не си от тия, които седят и я молят да се опрсвят нещата. Щото щеше да те зареже 100% . Не им слугуеайте на тея жени. Стига с тия подаръци нон стоп и мило оъношение. Жените не искат само това.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 13c34db647
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   По-скоро преди това не е намирала нищо мъжко в теб, съдейки по държанието ти. А след това, като си и показал, че си истински мъж, който отделя време за себе си, за приятелите си, спортува и т.н., това е създало в нея ново привличане. Тоест най-вероятно не подозира изневярата ти в момента.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 64e1b6cb70
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Наистина се е стреснала. Само дано не е временно.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 0428402800
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хахаха наивник. Надявай се, че е заради теб. Най-вероятно и тя си има паралелна връзка само за секс и явно добре я задоволяват. :)

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: ed74961ea1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Явно и тя е писала и искала съвет от тук и вижте как нещата се случват. :D

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 750450c92d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И какво?
Може просто да си я изнервят и да не е искала..
Отвратително е просто, и теб те разбирам, но не е редно и това.
Къде отиват морала, любовта...
То ясно искаме и други ама..
Пък и дете имате..
Може би просто ти си се променил.. И айде, нейната част, няма твоя и моя част задължения...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: fbf302a577
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Глупости.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 8afc3bb4ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Усетила е, че те губи и се е стегнала. Човек оценява нещо едва когато го загуби, е казал народът.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 41bea4fa1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Може и тя да е изневерила и от гузна сувест да е така.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 6f067daa20
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

16.   Няма как да получиш симпатиите и съжалението ми. Не само заради изневерите, които категорично не одобрявам, ами и заради подмолното ти шикалкавене. Няма как ти да си принц идеален и само тя да е "виновната". Не ни ги разправяй тия!
Ж 33

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 580508746d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Грешката ти е била, че си я поставяла на пиедестала. Жените мразят мъже, които постоянно са им по дирите и изпълняват всичко.

Сега вече е разбрала, че имаш опции и се е уплашила. Освен това си започнал да го раздаваш като "лошо момче", а жените ги обожават.

Вече действаш като истински мъж, а не като пу***.
Просто трябва да показваш на жената, че тя не ти е единственият избор, а имаш с коя да я заместиш.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 9426ef0790
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   :) Толкова много си си повярвал че, не виждаш очеизбодното.
Щом и двамата сте ок така- супер, наслаждавай се на новата ситуация, не рови кой е баджанака който е променил поведението на жена ти.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: a4fc28bfe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Не е лошо да си играч ама защо лъжеш жената?
Прави каквото си искаш ама нека и тя да знае и да има право на избор. Ей така си ходите заради единия кеф после цял живот се занимавате с венерически болести. Заради единия кеф още много ще финансираме здравната система.
Ж30

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 13fda162db
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

20.   Ако си и обърсал два шамара на време и си и казал да си събира партакешите и да изчезва от собствения ти дом , но без детето знаеш ли, колко бързо щеше да се превърне в перфектната домакиня и любовница?

Баща ми светла му памет се казваше: Сине, жена и влак гониш ли ги няма да ги стигнеш никога.

Тя не е имала респект от теб като мъж, за това не те е желала в леглото. И изкуството да задържиш една жена, не е само в шамарите или само в ласките. Ако боравиш само с шамари ще ти избяга.Ако боравиш само с ласки пак ще ти избяга.Изкуството е да знаеш кога е момента за шамарите и кога за ласките.



Чингис Хан

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4fe1f45c43
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Номер 2, между "мислим само за патлака" и да не правиш секс 2 години, а след това и да те мотаят за по веднъж в месеца, малко не си съответстват. Едно е да се съобразиш, да си търпелив и т.н. и т.н, а съвсем друго да те отебават и просто да си търпиш, не мислиш ли? Гледаш само от своята гледна точка. И мъж да прави това на жена си - пак не е окей. Не един или два случая има.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: a93f873c66
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

22.   16, е как бееее, мъж изневерява - жената е виновна, жена изневерява пак тя е виновна и е курва. Жените изневеряваме от любов, а мъжете щото просто искат да си го заврат и в кал. Все едно тоя хуй на улицата са си го намерили, ама после НИЕ не се уважаваме хахахахахахаха. Гнусариииии, заслужавате си всички долни курви където ви се падат за жени, даже и те са ви много. Жалко за жената, пожелавам й някой мъжкар, който си ползва и двете глави, не само долната

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4c3088476c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Който ебал ебал, стягай се и си гледаи семейството. Другото не го мисли.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 64e938330d
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

24.   Прави ми изключително лошо впечатление , че според теб , жена ти -ей ,така и ти не знаеш защо , след като е родила е изпаднала в депресия и е спряла секса . Не се говори дали не е била преуморена от недоспиване , дали не се е чувствала гадно от стоенето в къщи ,от ковид -а , от самото раждане и т.н . Ти си успял да видиш единствено ,че няма секс ?!? И , къде , къде - при проститутките . Еми , сори , но си изключително елементарен мъж . За твое успокоение , повечето сте такива , да , не си единствен . И ,това е доброто момче , какво да мислим за явните нещастници .
Пожелават на жена ти да се осъзнае и да размисли .Също да си намери някой , който да й се радва искрено , щом е толкова готина .

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: beb12a0d30
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Ами притеснила се е, че те губи и си е променила отношението. Ти обаче не се главозамайвай, а зарежи колежката и проститутките, защото в 1 момент ще минеш границата и палачинката ще се обърне.

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: f816175dd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

26.   Точно така, авторе! Така се прави. Сега обичайните квачки на форума ще те нападнат, но самите те си знаят, че когато даден мъж им даде всичко и се държи добре с тях, почти винаги го оставят с идеята, че все нещо им липсва. А когато ги чукаш и ги захвърляш е много по-вероятно да се върнат и да ти вървят след гъза. На жена се угажда с мярка и не се върви след гъза и. Всички рукви тука те наплюха и тепърва ще отнасяш хейт в тази тема, защото виждат само "лошото", което си направил, но това "лошо" всъщност е баланса на добротата, която си проявил и която не е оценена. Няма как да угаждаш постоянно, а насреща да получаваш скандали и обиди. И при мен е подобно, но аз не съм изневерил все още. Е, започнах да се фокусирам върху себе си доста повече от преди и О, чудо, станах по-интересен и скандалите намаляха.

Не ги слушай, а гледай действията им.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: ab188c6a39
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

27.   1 реп за Братан и номер 7. Въпреки, че жените тук са ви наслагали минуси, изключително се радвам, че все още има мъже, които разбират женскста психика.
Моята история е почти идентична с тази на автора. Аз съм мъж на 38, женен от 17 години с дете на 7. И двамата с жена ми (тя е на моята възраст) сме добре образовани, поддържани, имаме хубави работи и нямаме никакви финансови или други сериозни проблеми.
През годините преди детето, двамата имахме изключително качествен разкрепостен сексуален живот. Няма да влизам в подробности, но сме опитвали почти всичко в секса. Отношенията ни бяха много добри - имало е дребни проблеми, но сме успявали да ги разрешим с взаимни компромиси.
След като се появи детето, се случи буквално историята, която автора описа, като изключим скандалите. Сексът просто спря или по-точно, сведе се до веднъж месечно, леко поизпросен от мен и някак насила от нейна страна. И така си остава до ден днешен. Отначало мислех, че е заради умората от детето, но според мен, това няма общо, защото детето вече е голямо, много е добро и не създава почти никакви грижи. Напълно си поделяме както грижите по него, така и домакинските такива. Просто усещам, че на нея не и се прави секс и нещата се случват някак насила, въпреки, че когато обсъждаме тя отрича да има проблем от нейна страна. Според нея сме "поостарели" и е нормално да "не ни се прави толкова секс".
И аз като автора спортувам активно, поддържам се, нямам проблем с потентноста. Извън секса, с жена ми се разбираме много добре, даже "скучно" добре. Отначало си мислех, че си е намерила любовник, но така и не можах да я засека в нещо нередно, което обаче не изключва и този вариант. Но не смятам да задълбавам в излишно дебнене.
Получи се доста дълга предистория, но тя е нужна, за да се покаже, че проблема на автора не е е изолиран. След 5-6 години на ситуация, в която се чувствах едва ли не като сексуален маниак, който само за това мисли...и аз не издържах и се впуснах във връзка с една женена колежка в моето положение. Срещаме се с нея от време на време, правим страхотен секс и странното е, че не чувствам абсолютно никаква вина. Дори и жена ми да ме хване - не ми пука особено. Не искам да си развалям семейството, но ако се наложи и това ще стане. И да, заради "единия секс" се развалят много, на пръв поглед съвършени семейства.
Със съпругата все така си правим секс веднъж месечно, понякога даже и по-рядко, почти винаги по моя инициатива, колкото да имитирам някакво действие в тази насока. Вече не настоявавам особено, не търся вината в себе си, нито в нея....приел съм ситуацията, все пак никой не е длъжен да прави секс, ако не иска. При мен не се случи това "надушване" от нейна страна и промяна в поведението. Всичко си е по старо му.
Мислил съм по проблема и именно затова смятам Братан за прав. Жените изобщо не обичат "спокойните води", искат емоцията и драмата. На това се дължи и отдръпването на съпругата ми - родила е дете, отчела се е , вече няма за какво да се старае с този мъж, който предлага скучен уреден живот.
Абсолютно съм убеден, че ако обърна палачинката с жена ми и започна да се държа непредвидимо, арогантно и брутално с нея, ако и заявя, че я напускам заради друга...изведнъж отново ще й стана много интересен. Лошото е, че нямам желание да го правя. Не ми се занимава с излишни драми, а и просто не съм такъв човек. Предпочитам да си намирам любовници и да си кротувам в семейния живот, претендирайки, че всичко е точно. Но ако все пак се стигне до там, нямам никакви проблеми и да прекратя този брак.
Напълно осъзнавам, че това поведение не е особено достойно и "мъжко", но в крайна сметка никой човек не е съвършен. Всеки намира някакво работещо решение за себе си. Засега това е моето.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 51228b70c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

28.   Значи изневярата е полезна! Не става ясно защо в този сайт упрекват изневеряващите, особено жени! Ми те чрез изневярата укрепват брака си, а неблагодарните им съпрузи се развеждат с тях, защото нищо не разбират!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 3c0788cbbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

29.   Гнусно.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: c1c28a0927
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

30.   Значи жена ти ти е родила дете, но поради липсата на секс си и изневерил, ама си "от онези добри момчета"? Просто си пожелавам никога да не си намеря мъж като тебе. Ще му родиш дете, а той ще ходи да се прави на жервата защото е изневерил...

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 79baa01d65
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   Вероятно и тя се е освежила с нялоя авантюра и й е дошло желанието за живот, добила е нова енергия от секс с друг, попувствала се е отново желана.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 133ca1113c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   Според мен пък може би е имала любовник , който е скъсал с нея в момента, в който и ти започнал да гледаш са себе си
Да знаеш, че ако пак почне да държи грубо, значи си е намерила следващия..
За сега си трай , все пак и ти не си китка за мирисане..

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 750450c92d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   Липсата на секс е определено проблем във връзката, но и изневери те не са начина, разбирам да е веднъж няква издънка нещо, ама другото е връзка вече. Като не се разбирате, жена ти не може ли да разбере нуждите ти или си има причини за нежеланието.. За съжаление много хора са несъвместими сексуално..

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 750450c92d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Аз пък все се чудя другите жени ги боли все главата, мъжете все секс искали, пък при мен е нещо се е объркали с мъжа, как пък мен не ме боли главата, ама мъжа го мързи...

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 215ba25ab1
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

35.   Вие сте ненормални, много от тези дето сте коментирали. Мислите само за единия секс. Водите се от нагона и похотта, нищо морално не е останало във вас. Като се правите на такива специалисти по жените, не може ли да разберете, че след като една жена роди, не ние мъжете, а детето и става цел и най-скъпо нещо в живота. За повечето жени майчинството е най-ценното и съкровено нещо в живота и то измества секса на по-задни позиции. Много жени напълно спират да се интересуват от секс. Вие вместо да постъпите като зрели, отговорни хора, да държите на човека до вас и семейството което сте изградили, сте готови да разрушите всичко, само и само заради едното ебане. Ето заради такива като вас, Европейската цивилизация гние. Гние от вече близо стотина години, защото е разрушила моралните устои на семейството и религията, върху които е създадена. Не се ли замисляте, че този култ към секса и непрекъснатото задоволяване на нагона, дойде от по-високи нива, хора в сянка, чиято цел да затрият и развратят човешките взаимоотношения, вече достигна финалната си права. Моя дядо почина на 90 години, имаше 60 години брак със своята съпруга, дори и на възраст, се виждаше с каква обич се гледаха и си говориха. Той ми казваше следното - Който бие жена си, бие главата си. Казваше ми и друго - цени, уважавай и обичай жена си. Голямата тръпка от началото намалява, но идват по-важни неща, като грижа и уважение. Именно това е най-големия признак на обичта и хората които го запазват имат дълги и щастливи бракове до края на дните си. Точка, мислете му за прегрешенията които сте направили към партньора си (отнася се и за двата пола) и се покайте докато е време, защото брака не случайно е казано, че е свещен съюз, върху който вие плюете, а шега с такива неща не бива. Душата ви страда, колкото и да не го осъзнавате.

Мъж на 26 години, ценящ и уважащ майката на живота - жената.

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b985434a50
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

36.   До 35

Продължавай да цениш и уважаваш така жените. После да не забравиш да напишеш тема как някоя жена те е направила на посмешище, щото видиш ли за жената освен да си гледа детето друго нямало.
Батенце, жените изпадат в депресия, защото животът им придобива съвсем друг облик. Изведнъж нямат никакво време за себе си, нямат време да отидат дори до тоалетната сами, нямат никакво лично време и пространство. Всичко започва да се върти около детето и двамата родители тотално се изгубват, като личности. Много майки за кратък период от време дори започват да съжаляват и искат стария си живот, но това с времето от минава. Питат се дали не сбъркаха и всичката тая розова идилия всъщност виждат, че е само по филмите. Не спят изобщо и постоянно са на крак по нощите и ти ми обясняваш как за жените друго нямало значение.
В кой век живееш питам аз?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: a6dfe40fc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   Ако по някаква причина спре да ти става х*я, не правиш секс в къщи и женати плаща на по-млади и яки тъпкачи, после си хване и любовник, дали ще ти си съгласен? Ако ролите в историята бяха сменени, тези същите дето толкова ги кефи изневярата на някакъв си, щяха да беснеят и да наричат жената лъжлива курва, пачавра и пр. Този обаче бил ега ти големия мъж... Мразя изневярата, но в случая искрено се надявам, жена ти да ти накичи рогата, ако още не го е направила. Напълно го заслужаваш.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: eb887696de
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

38.   Като гледам мъжете-специалисти каква логика вадят.... много се радвам, че скоро българският народ ще остане в историята, заметен под килима на черните ни сънародници, които макар и да са масово неуки и крадливи, поне знаят как да се държат с една жена и да ѝ бъдат верни, което явно българите не го харесваме много като черта.
После се чудите защо българките хващат чужденци или предпочитат да са сами с по 20 котки... Ами масово българските мъже просто не ставате за нищо. Хиляди претенции, а не предлагате нищо качествено в замяна.

Не знам какъв късмет съм извадила аз със своя мъж, но явно като него се намират един на милион - уравновесени, лоялни, забавни, нормални хора, които се отнасят с жената до себе си с уважение и обич, без да имат хиляди изисквания или да им шарят очите след една вечер без секс.

И все пак...
Имам няколко въпроса към толкова отворените и специализирани в областта на женската психика и любовта, господа.

1) Вие родната си майка уважавате ли я?

2) Ако имате дъщеря, така ли бихте искали някой да се отнася с нея - непредвидимо, арогантно и брутално и да ѝ заявява, че я напуска заради друга, да ѝ изневерява и да ѝ се прави на интересен, вместо да ѝ предложи истински отношения и да създаде с нея нормално, пълноценно семейство и да я обича, без да ѝ създава главоболия?

3) Имате ли някаква представа какво означават термините "нарцистично разстройство", "страх от обвързване" и "комплекс за малоценност"? Ако не знаете, прочетете. После сравнете малко прочетеното със собственото си поведение и съвети. Мхм. Точно така. Точно това не намеквам, а казвам - не сте наред ментално.

4) Смятате ли, че сте способни наистина да обичате някого или просто си търсите човек, който да ви удовлетворява нуждите? Аз го знам отговора, но все пак си отговорете сами за себе си.

5) Какво предлагате вие в замяна на това, което изисквате от жените, към които смятате да се държите брутално, арогантно и т. н.?

Всмисъл, нещо не ви схващам логиката.
Ако някой се държи с мен така, както описвате в коментарите, аз не просто ще го отсвиря, но и ще го размажа по всевъзможни начини (много като вас вече са плакали, иначе казано), докато не ми лази в краката с адекватно извинение (случвало се е и това).
Смешното е, че принципно съм много мил и добър човек. Просто не позволявам да ми се качват на главата. И съм сигурна, че така са много други жени.
С това поведение просто се държите като пълни кретени и наранявате човека отсреща, не го привличате. А повярвайте, наранената жена може да ви донесе такива неприятности, че да сънувате кошмари до края на живота си и след това, определено не искате да дърпате дявола за опашката... поне така си мисля аз.

Та... стигаме до следващия въпрос:

6) В позицията на какви по-точно си мислите, че сте нещо повече от мен (съвсем примерно казано), че можете да ме манипулирате или да ме възприемате като някаква играчка? Нещо връзка с главния правите ли или само с долната си глава, от време на време?

Засега това са ми въпросите. Сигурна съм, ще изникнат още в процеса на четене на отговорите. Доста добър психологически експеримент се заформи в тази тема. Ще ви следя.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 0a94b78d42
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

39.   Браво, да те аплодираме какъв боклук си ли искаш? Женен, с дете, по отрепки ходи. Евтин лицемер, простак, нищо повече.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 2df2a5777e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   Вече като знае че ходиш по чуждо, може и тя спокойно да си хойка и затова и се е подобрило отношението. Защото не и дреме на кура че ще я хванеш че също ти изневерява

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 91b57427b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

42.   Понякога жените спират да оценяват, когато си им в кърпа вързан и когато се уплашат малко се сещат какво имат. За съжаление хората са такива. Рядко можеш да срещнеш благодарен човек. Но с тези проститутки малко си се поолял. Според мен ключовото в случая е било, че си започнал да се грижиш за себе си и външният си вид и че си спрял да я поставяш на пиедестал. Щом е проработило, продължавай напред, но внимавай с тези изневери.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4fe1f45c43
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

43.   Аз не съм изневерявал все още, с жена ми правим рядко секс, имаме дете на 6 и половина, та същия по-горе съм, който каза, че близо 2 години не бяхме правили секс. Само да попитам, моето "постоянно мислене за нагона" ли е? И като изневярата "не е начина", какъв е начинът? Защото съм говорил доста пъти с нея. Да си трае човек, да си каже, че "не е най-важното", да не изневерява и току-виж след 10-15 години тя си хванала някой и "кой ебал - ебал". Минал ти е живота, не си правил секс с ЖЕНА СИ и айде чао. Това от физиологична гледна точка си е нужда. Ами, като цял ден мисля за това, без да искам да мисля за него - за секс? Какво да направя, да пия хапчета, които потискат желанието ли? Тук много сте крайна инстанция, аз бях същия като по-млад, ама не е така в живота. Помня като бях на 17, казвам си, изневярата е най-долното, всички, които го правят са еди какви си и хоп, накрая стана и аз да помисля в тая насока, макар да не съм го правил. Едно е да си имаш живота и да съдиш, друго е да го преживееш. Аз те разбирам авторе, чувството го разбирам. Една жена все реве, че не се чувствала жена, не се чувствала желана, а теб като те отебават все едно си никой, трябва да търпиш... :)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4627ac41b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   Щом си мислиш, че изневярата ти е подобрила отношенията ви - ами признай си и гледай колко добри ще станат!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 96bd89cf54
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

46.   Така, че авторът се мисли за добро момче без да е, така си е! И идея си няма какви са добрите, честна дума! Той е максимум средно лош. Че е малоумно да не обръщаш внимание на проблема, който има жена ти, малоумно е! Ти самият казваш, че според теб е изпаднала в някаква депресия - това безопасно ли ти звучи? В най-лошият случай може да се самоубие, ако е истинска депресия, умнико! Замислял ли си се за това? Ясно, само секс ти е бил в главата, защото те е държала на сухо с елементи на принудителен секс, но да ти хрумна евентуално и помежду мислите за секс, че тази жена май има някакъв проблем и от теб като неин мъж се очаква да ѝ помогнеш някак или поне да се опиташ? Само веднъж да ти е хрумнало - няма нужда да е било всеки път, когато мислиш за секс! Не очаквам толкова много! Защото мога да разбера какво ти е било откъм секс, но не мога да оправдая тази абдикация от жена ти все едно е нечий чужд проблем! Твоя жена е, не моя /де тоя късмет - поне някой да го е грижа за жената/! Бий си някоя чикия от време на време и си спомни, че сте двойка, т. е. вече не си "сам воинът е воин"! Да, по-готино ти е с проститутка, ама това го правят самците! Обвързаните по проститутки и по колежки не ходят, братле! Каквото щат да ти говорят другите самци - тези неща не са за теб!

Ама и някои коментаторки тук са скандални /мислехте, че ще ви пропусна ли - споко, и за вас има/ - мислел само за палатки, чудел се къде да си завре оная работа и т. н. Да ви го нарисувам - месецът има 31 или 30 дни /ако не е февруари/ и човекът прави секс веднъж на месец-два. И това не е еднократно "удоволствие"! Т. е. веднъж на 60 и няколко дни. Това ли е да си го завираш навсякъде и да мислиш само за...? И като бонус партньорката му се държи така все едно е насила, т. е. по някакво задължение, ама от най-гадните. Имаме секс веднъж на 60-на дни и то такъв секс, че сякаш изнасилваш жената до теб /или просто не е тук в най-добрия случай/. И сте учудени, че на някой му е писнало да стои на сухо повече време, отколкото ви отнема да си получите месечната заплата, а когато го получава, да е неприятно преживяване? Съжалявам, ама и вие като автора сте за групата на онези, които с удоволствие бих пратил при майките им! То бива да четеш избирателно, бива, ама вашето е болест, госпожици! Само разгонени самци ви се привиждат /вероятно такива са ви мъжете и не сте виждали други, разбираемо, но още не е приемливо/ и не схващате, че тук нещата са много по-сложни от "някакъв курвар се разгонил и почнал да обяздва целия квартал"!

Както господинът е за бой, така и вашата посестрима не си е помогнала особено. Ама дали е била депресирана или просто незаинтересована - важното е, че не може просто да скокнеш на едната страна в подобна ситуация и да приключиш дотам. "Как не го е срам да иска редовен секс, че и да не прилича на изнасилване" - ами, не го е срам! Тук никой няма да го обвини - проблемът му идва в това, че не е наясно какво е да си част от двойка, но не сексът е причината, а пропускът му да направи нещо и за жена си, докато е правел нещо за "палатката". До която ситуация се е стигнало, защото жена му съвсем е забравила, че и тя участва в някакви взаимоотношения - каквото и да става, те да не са непознати под един покрив? Да беше казала "мили, не ме кефи живота с дете, не съм готова за промяната/плаши ме" или пък да речем "чувствам се дебела/сякаш загърбвам мечтите си в живота и вече ще се занимавам само с дете" или каквото там и е било на душата! Говорете, госпожици! Макар да е добре да се интересуваме от случващото се с вас, ще ни улесните, а и себе си, ако започнете да ГОВОРИТЕ! Нещо страшно ли искаме от вас?

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: a6dfe40fc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

48.   Откакто изневерявам на жена си, тя си подобри отношението. Значи тогава щом жената си е подобрила отношението и тя е започнала да изневерява. Елементарна логика.
Някой ѝ е върнал желанието за живот и радостта от секса и това не си ти, авторе. Но пък както се вижда от написаното, на теб не ти пука даже и да те остави. А щом пък тя може да се справи и е осигурена и без теб, значи толкова ѝ дреме и на нея за коя си се издокарвал. Поредното съвместно съществуване, лишено от любов и всякакъв смисъл.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 7c0ac0482b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

50.   Много плоски коментари за съжаление. Поне да не коментират, като си ги жегнал, а не да изкарват от черното бяло и обратно. Авторе напълно прав си с изводите. Твоят случай е като по учебник и има книги за това и професионални коментари в youtube. В някой случаи ще е достатъчно да се фокусираш повече върху себе си и развитието си, но в доста случаи, за да те пожелае отново жена ти или гаджето, трябва да излизаш с други жени. Това не е за всеки мъж. Не случайно има подобен тип връзки между мъж и няколко жени, а сами мъже си стоят с години така. Просто не са привликателни за жените. Много лицемерни коментари. Сам си видял, че жена ти си е върнала жеалнието. Къде сте видели жена да има добър любовник и да стане по-разгорещена с мъжа си. По-скоро се развеждат тоагва. Има много подобни теми тук за новата тръпка и последствията след развода.
За съжаление си стигнал до изневяра, но никой не ти казва как си можел да оправиш по различен начин връзката ви. Само те упрекват, а няма смислен съвет за друг подход. Единствено те съветват да си траеш като мишка, а не мъж. Може да опиташ да прекратиш другата връзка за известно време и да видиш дали няма да се отрази негативно на отношенията ви. Не си бил добро момче, а лошо. Ами то такива харесват жените, всеки го знае. А мъжете от мили ставаме груби заради жените, щото идва момент в който ти писва от заблуди.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 7c0ac0482b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

51.   Съвет към 35 - първо жената трябва да заслужи твоето уважение, като покаже нужното към теб. Никога не го дарявай просто така от наивност или слабост. Трбва да изпиташ жената. Не се увличай лесно, защото малко са хубавите ябълки, които заслужават обгрижване. Ако вземеш друга ябълга, трябва да знаеш какво съдържа вътре и да си наясно с последствията от избора си. Жените не са същите като от времето на дядо ти, а преди него са имали по 5-6 деца от една и съща жена, които явно не са губили желание след първото дете.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 6c2ffcf6a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

52.   Докато ти си се грижил за онази си работа, авторе, жена ти се е борила сама с депресията. Т.е. ти не си й изневерил, ти си я предал, оставил си я насред проблемите, за да не пречат те на забавленията ти.
Моят съпруг е изключително сексуален мъж. За него една седмица "на сухо" е мъчение. Но тази зима аз се разболях. Претърпях две операции, дълго време лежах в болница, лекарите едва ме спасиха. В момента съм добре, но тялото ми е още слабо, имам колебания в настроението, изчезна желанието ми за секс, нямам сили за домакинска работа, всичко ме уморява, плача без причина, т.е. жалка картинка. Мъжът ми беше първият, който ми насочи вниманието към връзката между емоционалното и физическото ми състояние. Пое всички ангажименти по общия ни живот, засипва ме с внимание, ободрява ме с мили думи, прегръща ме, целува ме, гали ме, но не настоява за секс, чака аз сама да се почувствам готова; успокоява ме, че депресията ми е нормална за периода на възстановяване, че човешката сексуалност има сложна психомоторика и просто ми е нужно време, съветва ме да се занимавам само с приятни неща, кани приятелите си у дома, за да ме разведри и да не ми е самотно... Постепенно се връщам към живота. И безкрайно съм му благодарна за това, че поддържаше духа ми през цялото време.
А на какво се натъквам тук, авторе? Проститутки. Служебни романи с колежки, купони с приятели, безхаберие и егоизъм. Да, аз също допускам, че съпругата ти е разбрала за аферата, но тълкуваш поведението й погрешно. Истината е, че жената вътре в себе си те е отписала като надежден партньор и сега гледа поне да се позабавлява на свой ред. Не съм сигурна, че тук е намесен и друг мъж, по-скоро не, но появи ли се такъв, бъди сигурен, че ще бъдеш зарязан баз всякакви колебания.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 64e938330d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

53.   52, Радвам се , че си по-добре ! Тъкмо се чудех защо не пишеш . Телепатия ,един вид .

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 37734ef493
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

54.   Гнусно и пошло!

Зузи

 
  ...

1-50 от 55
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker