Чудя се, крив или прав съм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Чудя се, крив или прав съм?
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 1329 пъти
Здравейте, на 29г. съм от хубавата ни столица. Преди около 3 месеца срещнах едно момиче, на 20г., което преобърна целият ми живот. До сега съм имал няколко дълги връзки, с прекъсвания за да се съвзема, но тук нещо не е наред. Може би нахвърлям разбъркано нещата, но така е и в главата ми.
Всичко започна преди седмица, когато тя ми каза, че ще се види с нейн приятел, за когото ми каза, че са просто приятели, и че няма от какво да се притеснявам - въпреки, че и никога не съм и забранявал да се вижда, с когото и да било. Вярвам, че доверието е най-важното в една връзка. Бях тръгнал до магазина и й се обадих да видя какво прави и дали ще дойде след това да се видим, при което тя ми каза, че ще се види за 5 10 мин, с въпросният и ще ми се обади след това. Както се досещате - говорихме в 10 11 - обадих се аз в 3 сутринта, и не получих отговор. Написах, й да ми изтрие номера, и да не ме търси повече. Веднага след това съобщение, тя се обади и каза, че идва до вкъщи. Поговорих с нея, тъй като не е на много зряла възраст, обясних й, че не е окей за мен тази ситуация и си легнахме. На сутринта, тя ми сподели, че в момента, който съм и казал, да ми трие номера и т. н се е почувствала зле и е целунала някой си. Почувствах се отвратително, и не й проговорих 3 дни. Тя си отиде там където живееше. Не съм й звънял, не съм я тормозил, не съм я натискал през тези три дни. На 4тия ден около 10 часа й се обадих, и й казах, че искам да се видим, за да се разберем. Тя ми каза къде е, и аз без да й казвам - излетях на там. Пред въпросното заведение, където тя беше, я видях с някакво момче, за което помислих, че е въпросният "целувач", и го пребих.
От тогава нямам никаква комуникация с нея и се измъчвам, защото ми липсва.
Какво според Вас, би било правилно да направя в тази ситуация?(Казах, й че съжалявам за мойта постъпка вече) .
Поздрави, и ви благодаря за препоръките!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 9dc5875614
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Още я вее вятър на бял кон. Това не е поведение на зрял човек, който държи на теб. Как ще се целува с някого, защото сте се скарали?! То от тук нататък, дори и да се сдобрите, при най-малкия проблем ще трепериш дали няма да направи някоя по-сериозна глупост.
Да пребиваш момъка обаче е било много неразумно от твоя страна. Та той може изобщо и да не е знаел, че тя е обвързана. Пък и да е знаел, пак вината е нейна - той не я е накарал насила, тя е тази, която трябва да държи на връзката си.
Общо взето и двамата се държите като 15 годишни.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: b29fe1cde4
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Отидох и го пребих...Ти някоя проста мутра ли си, див селянин ли? Ако бившата ти не иска да е с него, човекът няма да е там. Защо трябва да го биеш? Ако беше я видял с Кобрата или брат му , например, щеше ли да ти стиска да ги биеш?
Постъпил си много тъпо и примитивно. Ако беше по-умен, просто щеше да си тръгнеш и да я зарежеш тази.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 45025dcbbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Проблема е в твоя телевизор. Държал си се като комплексирана жена. Пък тя горката още по проста и от теб, че не ги е надушила тия комплкси в теб. Късмет си извадил, че въпросния не е извадил някоя чикийка да те ръгне в бъбреците и после всяка вечер на хемодиализа и зимата като натрупа сняг да се насираш от притеснения да ли ще дойде линейката.


Еби ебавай преебавай , заради п*тка п*тка не ставай!



Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 31aaf41a09
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Батенцее на 29 си, а те върти на шиш. Е хубаво си го пребил, а не си ли даде сметка, че той изобщо може да не знае, че ти си някакъв фактор в нейния живот? Да си е мислел, че е свободна, щото така му е казала. Тя няма файда да каже, че е свободна щото губи вниманието на единия. Никак не е незряла. На тая възраст и се ебе та две не вижда и много добре знае какво прави и на кой го прави. Ама ти на 29 да си толко зашаматен не е ок. Кво треа да направиш ли? Заебваш я тая и се обаждаш като мъж на ония пич да му се извиниш и да кажеш, че си сбъркал, а не да се криеш като путьо.
При изневерите виновните не са другите, а собствените жени и мъже. Те допускат трети човек. Тая пикла 5 пари не дава и за двамата. С тоя бой сте и вдигнали акциите до небесата и утре ще е най-големия парцал,а ще се държи като кралица, щото са се били за нея.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: b699d0acfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Много се кефя такива малко момиченца като ви въртят на малкия си пръст. Сигурна съм, че си си го заслужил от предни връзки. Дъртака тръгнал да се занимава с пикли...

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0450387a96
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Абе хора, този човек може да е бил най-обикновен познат на момичето, авторът само си е "помислил" че е "целувача". Авторе, много си зле... А защо автора се занимава с пикли ли... ами щото ментално е на нивото на пиклите, с тези номера нормална зряла жена няма да впечатли.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 46f528edf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Тая май точно се кефи да врътка мъжете на пръстчето си. Гледай някой път като отиде с тебе на кафе, от някъде да не пъкне някой, с няколко категории над твоята и да те свие на баничка.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 667bcb966a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Звучи ми всякаш и двамата сте много нестабилни. От една страна тя поне е искрена с теб- казала ти е, че излиза с момче, не те е излъгала. Казала ти е, че го е целунала. Казала ти е къде точно се намира с риск да стане някакъв панаир. Явно втъзката още е млада, тя иска свобода, ти - пълно отдаване и да си я държиш като предмет. Работете върху тези проблеми, защото не ми бие изобщо на здравословна връзка

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker