Невъзможната връзка между две души от различни светове - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Невъзможната връзка между две души от различни светове
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 2220 пъти
Ще ви разкажа за моята кратка историйка..

Запознахме се в интернет съвсем случайно в една Игра със стратегии. Първоначално не съм си и представял, че бих срещнал такъв човек там..., но уви тя ме срещнала и ме разбрала какъв човек съм само заради един жест от моя страна, в последствие ме чакала няколко дни да вляза за да свърже с и запознае с мен.

Първоначално го приемах като ебавка/смешка/закачка., но тя беше толкова настоятелна и ми заяви че ще ме тормози всеки ден докато не ме убеди в противното и да повярвам в нея.

Да вметна на 26г от България, тя на 20г, но живее в Германия с техните от 3г.

Още като ми каза от къде е викам си кво ще се занимавам ще го карам айляшката.. тя обаче настоятелна, не не в теб има нещо и искам да те опозная искаш или не. Попитах я на 20 пъти след това защо точно мен защо? Усетих нещо в теб беше отговора.

Малко по малко я опознавах и тя ме също.. след няколко дни дори не спирахме да се чуваме и да си лафим през facetime, тя ми разкваше за себе си аз също и водехме диалог все едно се познаваме от цял живот време. Дори на няколко пъти ме кани да отивам на гости. Естствено това ми беше като ъъъ няма шанс.. как ще стане... забога..

Разказах и за себе си: За интересите ми за мечтите ми коментирахме се един друг и не спирах да мисля за нея... Казвах и в прав текст ти си уникален човек... въпреки че изглеждаше нахакана, всъщност е едно човече с огромно сърце, умна с една леко срамежлива усмивка и в очите и виждах една тъга и самота която бях виждал в огледалото вкъщи досега.

Не исках да хлътвам защото знаех, че е невъзможно да се получи да се видим да се срещнем тя се прибира веднъж годишно в Бг а пък аз не съм от този тип хора отиващи на чуждо място. Единствения вариант беше аз да отида при нея, техните които са много добро семейство все едно описваха моето семейство дори ме поканиха..
Постоянно настояваше че: ще дойдеш тук и ще видиш, заслужаваш да си щаслив, знаеш ли че търсех и те намерих, знам че има нещо което ме накара да те потърся да ли случайност или знал нз..
Говорейки ми тези неща аз просто не знаех какво да кажа, виждах в нея момичето което от години търся.. мило добро забавно, от добро семейство, грижовно виждах я как се грижи за животните към тях с каква любов..

Едно от нещата което сподели е нали знаеш, че птичето веднъж каца на рамото, после хората не осъзнават но пропускат шансове които съдбата дава един път в живота... такива думи и мисли все едно виждах себе си.. Винаги съм искал да намеря ей такъв човек.. не искам пари, коли, курви.. искам някой с който да се обичаме просто защото любовта е по-силна от всичко..

Продължавахме да говорим да се опознаваме.. и на няколко пъти и го казвах ако беше тук отивам и те взимам и ще сме заедно докато не си писнем... Отговора беше а сега какво пречи... ех.. 1800км..

Дори и го казах нали се сещаш че това което си говорим и това което се случва с нас е като от романтичен филм или от някоя приказка със щастлив край.. отговора: А защо да не е твоята приказка? Време е да си щастлив и го заслужаваш..

Знам че шанса и е 1 на милион това да се случи точно на мен и знам че всякаш не го заслужавам, всякаш не ми е писано да съм щастлив... а точно това съм искал цял живот (да 26г са нищо) , но всеки го изживява по различен начин.

Вече не знам какво да си кажа с нея.. като отворени книги сме и дори и за космоса да си говорим пак ще убием 5 часа разгвори, никога не съм бил в подобно състояние, никога не се чувствал желан.. обичанн по този начин: Моя си начин както в една истинска любов.

Знам че реално нещата са ясни погледнати отстани, но пък шанса това да моето Птиче кацнало на рамото ме побърква и ме кара да се чувствам хем глупав хем леко щастлив, какъвто съм бил рядко в живота си.

Трудно е да кажа какви точно процеси се случват в главата ми в момента но знам че е невъзможно да ми се случи точно на мен и точно по този начин.

Ако някой прочете и иска да даде съвет за едно обикновенно момче

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: cb22915d08
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Имам чувството,че синът ми е писал тази тема /и е сменил някои неважни подробности за сигурност /. Стилът прилича на на неговия,но не напълно,но пак може да е умишлено.
Ще коментирам от позицията,че не е той.
Мило дете,такива връзки нямат особена перспектива. Давам им 5% . Хората трябва да се докоснат,да говорят на ЖИВО,да се опознаят, да правят секс...И следващата стъпка под един покрив, битовизми, работа и прочие...
Такива интернетски любови са обречени.Писане години без жив контакт абсурд.Няма да издържат на времето.
Като съвет-или ти заминаваш при нея и се опознавате лично,или тя си идва тук и опитвате да сте заедно.
Иначе е просто приятелство, харесване,близки интереси,но не и любов.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 685b157fa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Може да не съм права в случая, но за себе си от опит научих едно- да не се доверявам и да приемам за чиста монета всичко казано от човек, когото не съм виждала на живо. Едно е да се влюбиш в реален човек, друго- в едни приказки и в представата си за него. Ако поживееш с човека виждаш и съвсем други неща. Мисълта ми е, радвай ѝ се, но си имай едно на ум.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 081524099c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Автора, само че ти не си младеж а госпожа на доста по-напреднала възраст. На такива дълги истории само ти си способна. Това е твоят начин на писане и накрая забравяш какво си писала в началото или някъде по средата на историята ти и често си противоречиш. Когато ти се направи забележка, че твоите истории са абсолютен фейк ти започваш да обиждаш този който ти е открил лъжите. Не ти е за пръв път. Ако искаш да ти кажа коя си само ме подкани и аз ще те информирам абсолютно точно. Но знаейки те коя си аз зная, че този коментар няма да го публикуваш и ако го публикуваш трябва да публикуваш и отговора който ще ти изпратя. Но ти нямаш тази смелост. Ако пък мислиш че греша какво ти пречи да публикуваш моите коментари. Невинния от нищо не се страхува. Хайде, твой ред е.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 001d13ea20
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Така, първо на първо..
Тя е на 20. Всичко това, което го говори, до 2-3 години ще го израсте. Тя живее в някакъв филм. Сто процента само такива филми гледа и от там си представя как и нейния живот ще се развие по същия начин. Реалността обаче е съвсем друга.
От друга страна...
Ти си още толкова млад. Не знам защо да е толкова трудно да отидеш за 1 седмица примерно, да се видите на живо, да се пошляете заедно. След това и тя може да дойде до България, момента е супер подходящ за едно моренце по черноморието. Реално нищо не губиш от това, освен някакви пари. А насреща получаваш нови изживявания и евентуален шанс за нещо по-голямо. Ако и двамата си харесате след това може да търсите варианти как да реализирате вашата връзка. От поста ти, не ми изглежда като да имаш много други опции от към момичета, затова защо просто не хванеш момента?

Сещам се и друго доста клиширано, но може да се окаже вярно.
След време, когато си на си предсмъртния одър, ще си спомняш за живота си и за това как си живял. Ще се върнеш и към тази история. Ако си избрал да не направиш нищо сега, тогава ще съжаляваш, че не си опитал от непознатото. Докато ако сега си избрал да се впуснеш в изживяването, дори и да завърши с не-хубав край, то тогава ще си доволен, че си имал тази възможност и си я хванал с две ръце и си я изиграл докрай.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 70fe0f60b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Като за начало - отиди й на гости и виж дали и на живо ще е толкова перфектна. А пък ако се харесате, може наистина да се преместш в Германия. Аз между другото живея там и се преместих заради мъжа ми. Домът е там, където е сърцето.

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 26c2de3605
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Момче, порасни! На 26 си, а разсъждаваш като бебе! На твоите години съм и вече имам дете на година и половина. Написаното е като все на първокласник, без да се обиждаш, но си инфантилен за възрастта си.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: eb351ccc5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Просто трябва да се видите, няма друг начин да се убедиш в правотата или в заблудата си. Имай предвид, че колкото повече се отдавате един на друг онлайн, толкова повече се семонавивате в уникалността на изживяването. Просто идва момента за сблъсък с реалността, която може да бъде и много позитивна, знае ли човек. 1 е малко по-критична отколкото трябва и ви дава малък шанс, аз пък ви давам 50% шанс, но само ако се видите скоро, иначе ще прегорите.
Купувай билет и заминавай за седмица-две, колко му е, аз съм правил подобно нещо и макар за хората около мен да изглеждах като чисто луд, то мога да ти кажа, че времето ги опроверга, а аз бях и съм изключително щастлив с това, което получих от съдбата, изживях, а и продължавам да изживявам.
Съдбата обича смелите! Успех, момче!
М, 43

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: a47559f040
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Съвсем не е невъзможно двама души да се намерят в Интернет и да се влюбят. Аз лично познавам 2-3 двойки, които се ожениха след Интернет любов. За да прерасне обаче това влюбване във връзка, е необходимо нещо повече от писане и разговор пред камера, трябва си жив контакт. Вече са ти написали, че е много вероятно да си изграждаш образ, който няма много общо с реалното момиче.
Така че иди в Германия, на 2 часа път е, вижте се на живо, прекарайте известно време заедно и виж как ще се развият нещата. Успех!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b39656c2b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Авторе, време е да престанеш да мрънкаш и да послушаш батко си. Не знам колко идеална е, не знам колко преувеличаваш или не, но явно имате някаква искра. Мога да ти кажа, че момиче/жена да те набележи, да направи първата стъпка, това е рядкост (ако не си Брад Пит, да речем). Да настоява пък е още по-рядко. Ако казваш истината и тя наистина си прави труда (па и покрива личните ти критерии), то буквално ти се е паднало не златното яйце, а целият златен курник. Какво спиш, какво блееш, какво чакаш? Колко покани ти трябват? Господ лично да ти изреве "Иди, бре, магаре" ли искаш?

"Ама делят ни 1800 км", малеее. Нас ни делеше океан, 18-часов полет и 8 времеви зони. Вас ви дели билет за стотина евро. Какви различни светове са те погнали, ако буквално сте като две отворени книги? Всичките глупости са ти в главата. Тя буквално те кани у тях, а ти се правиш на тъжаща принцеса. Малко не е ли неадекватно тя да е Ланселот, а ти Гуиневир?

Опитай, какво толкова? Или, ако не искаш, недей. После обаче ще живееш с идеалното знание, че си имал шанс, но си го пропилял.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 1fba56302b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Леле ти си толкова тисногръд и назадничев, заврян в стари модели и абсурдни разсъждения. Какви различни светове. Къде летиш? Не можел да отиде на чуждо място? Защо? Защото те е страх от промяна, от новато, да излезеш от зоната си на комфорт. За няма и сто Евро ще си купиш самолетни билети, наем и си хотел, отиди и виж на място.
Много, много си назадничев, работи върху това да си отвориш светогледа си. Моя позната при това на 50 г. и точно от идна игра има връзка с мъж в САЩ вече години наред. Ти си на 26, говорим за няма и 2000 км., няма визи, единствено твоите бариери.

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 05190e6d8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   И са прави в коментарите преди мен, и не са.
Сега ще ти кажа моето виждане- има вариант да я идеализираш прекалено, защото не сте се виждали.
Има вариант да ви се струва толкова романтично( като на филм, нали), защото ви делят едни 2000 км.
Ама и има вариант реално тя да е страхотна и километрите хич да не са такъв проблем.
Моят мъж е от Фейсбук( имахме общи реални приятели, но всъщност комуникацията ни започна там)
Той в САЩ, аз в Бг. Часови разлики, говорене по вайбър до малките часове на нощта. Хиляди снимки, тръпка, обещания.... Той дойде до Бг и след 2 седмици се ожинехме. Да бе, 2 седмици след като се видяхме на живо.
След 2 години дойде и детето. После и се преместихме при него и сега сме семейство. С трудностите, с радостите, с всичко в нормалния живот.
Така че ... ако те влече сърцето към нея- опитай. 3 часа полет, човече. Нищо не е. Дори с "ковид" ситуацията...

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: d2dfb35126
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Брат ме, аз познавам човек, който от компютърна игра се запозна с момиче от Шотландия, тя дойде до тук, той отиде до там, отначало така им бяха отношенията от разстояние с много време между вижданията. Сега са женени с три деца и живеят заедно.

"Аз не съм човек, който ще замине", еми ако се познаваш, късай всички връзки и си мисли цял живот "какво ако..."


Братан.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: af52ac8918
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Баси драмата... наистина по- добре недей, много си негативен и тип "многострадалната Геновева". Не си за връзка, ти нямаш връзка дори със себе си.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 8516ef5c33
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   отиди и на гости, какъв е най-лошия вариант... нищо да не се получи, но пък си си направил поне една екскурзия. Един съвет, не се навивай много, карай го по леко и непременно отиди при нея.
Имай предивд, че в моя 32 годишен живот никога не съм бил обект на особен интерес от жена, в смисъл винаги аз съм бил този който се е борил нещата да се случват, така че благородно ти завиждам за това, че някой е видял нещо в теб и ти го показва.
отиди за 1 седмица после нека тя ти дойде на гости... действай и прави нещо, но със сигурност не си губи времето в онлайн чатчета, ако те няма да преминат в реално запознанство!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 168d24367a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Бъди малко по-предпазлив, визирам психичното и състояние и миналото. Имаме в семейството подобна история съвсем наскоро - пак нет любов и чудо, големи звезди и възклицания. тя активната страна, родителите и много добички и любезни, и накрая девойката се оказа с минало и с психично заболяване. За което разбрахме съвсем случайно, от местни познати. За съжаление, започна да и проличава здравословният проблем, че братовчед ми се видя в чудо, докато успокои ситуацията.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 7e70cd8604
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Лошият вариант се случи,

Благодаря ви за коментарите.

Всичко отиде подяволите. Всичко е било просто първоначално привързване, от три дни започнахме малко по нестандартни разговори и целта и беше да ме убеди че няма нужда да рискувам.. няма нужда да се променям мястото работата живота заради нея.



Вчера стигнахме до много добри разговори исках да и покажа че ми пука за нея.. дори се разплака пред мен, говорихме си много искренни разговори, но снощи се насърди, за дето съм излезнал дори не желаеше да говорим, .

Днес исках да я чуя и край това беше.
По вскякакъв начин избягваше комуникация и реши напълно да ме отдреже, няма смисъл баща и е казал някой неща.. видяла какъв човек съм, нямала ми доверие..

Казах и готова ли си да пренабрегбеш егото си заради човек.. нямало тръпка.. имаше в началото но бил съм сгрешил с е едно изказване че това е рандом разговор и в началото беше точно така. Разтроила се заради това.. заболяло я е и изгубила доверие.

Казах: а защо като не нямаш нищо и няма тръпка защо вечерта след като казваш че ще си лягаш се събуждаш и ставаш за да ме питаш как съм прибрал ли съм се...
Ако нямаше нищо щеше ли да седи с мен до 4-5 часа и да си лафим, а искаше да си ляга, дори, щеше ли да седи с часове и докато върша работа на компа само да гледа и усмихва и да се изчервява.
Питахня какво има бе Зайче, нищо радвам ти се..

Казах и че съм решил да дойда да я видя, тя вече беше обърнала страницата.. обяснявах обеснявах и... но само чат.. не искаше да вдигне.. дори изрече думи които не ги мислеше: не изпитвам нищо няма смисъл, не съм за теб...
Ден преди това говорихме 8часа смееше се радваше се.. обясняваше ми доста неща и хоп..

Казах и го: не ти вярвам виждам очитете как ме гледаха, виждах усмивката ти.. правиш го само за да ме отблъснеш.. и продължи да говори някакви нещица..

Не оставих и продължих.... и нещата достигнаха своя край днес. Дори приятели не желаеше да остане: нямало смисъл.. казах и да не се притеснявани че не съм чак толккова хлътнал.. и хоп изтресеее видя ли: ето показа какъв си:

чао и ме махна от приятели...

Казах и че пак изкарва нещата извън контекста и пожелах успех.
Писа още веднъж два пъти и до там.

Казах и жалко че заради едното нищо всичко ще приключи така..

Не проумях как от нищо нещата ескалираха и след това отново ескалираха в негативна гледна точка.
Беше споменала че след ксто ме показала на майка си: съм изглеждал като момче с много ухажорки с много момичета..

В тоя случай аз не можах да я обедя в противното.. да изглеждам добре с физика и тяло.. висше образование.. но не го прие че търся наистина стойностно момиче..
Мислила си че като излизам няма как да е сигурна след като не съм до нея че няма да я излъжа...

Не знаех какво да кажа... по вскякакъв начин исках да и покажа и докажа че съм наистина добър човек. Не пожела да го приеме или просто това и целта да ме отхвърли за да не и разбивам сърцето в бъдеще.. а 100 пъти и обясних какъв човек съм.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 7e70cd8604
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Само да кажа, че в същия ден ме потърси.. беше като пребита...

...
Ех.. ако беше лесно нямаше да е интересно..

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: d3734bd77d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Ех, драми.
Момичето явно е доста нестабилно като характер. Доста странно да ти държи сметка за каквото и да било, при положение, че все още нямате нищо помежду си. Представи си какви сцени на ревност ще ти прави ако сте заедно.
Оттървал си се леко.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 5543b0465f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   От автора:
Все пак се получи:

Вярвах в любовта и чаках и не я оставих, отношенията ни преминаха вече в друга фаза, не можехме един без друг ден и нощ... обяснения разговори истории.

След 3 месеца се видяхме, дойде в България прекарахме 20дни заедно вкл седмица на морето където и се срещнахме за първи път.

Уникално беше както си го говорехме по телефона, любов искри емоции, хиляди спомени снимки. Остана при мен на гости, след това аз отидох в нейния край.. и в бързината се реших и заминах за Германия с нея.

Всичко е уникално.. преживявания.. точно такъв човек търсех.. прекарах близо месец при техните.. превързахме се доста, единствено се разигра лек спор с техните заради това че искаме в България да отидем след време...

Моля се и вярвам, че любовта ще победи въпреки разстояния, пречки, вируси и прочие...
Уникално момиче не спира да ме гледа влюбено в очите, благодаря ви за съветите...!

Поздрави и вярвайте в любовта!

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: fbf8e8b83f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Ще ти разкажа за себе си. Подобна история, но на места почва.

Запознахме се онлайн и първоначално говорехме по цели нощи по телефона. Видяхме се и много се харесахме от пръв поглед. Заведе ме при семейството си, приятелите, всички важни за него хора. Проблемът беше, че живеехме в различни градове. На 2 часа път с кола, но все пак различни градове. В онзи момент нито един от двама ни не беше готов да се премести. Може би след още някакво време щеше да се случи, но, уви, разделихме се. Не знам какво точно се случи, но резултатът беше на лице. И причината не беше липса на любов помежду ни.

Към днешна дата, не се бяхме виждали и чували 7 години, но той ме потърси. Чувствата още ги има и сега ще направим тази крачка да заживеем заедно.

Ние обаче имахме реална връзка. На живо. Преди да видиш човека, да усетиш енергията му, ако щеш да видиш дали кликвате и на ниво феромони, всичко е в главата ти. Вижте се първо и след това мислете какво ще правите. Ако срещаш взаимност от нейна страна, то тази ситуация и нея не я устройва.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker