Той не ме харесва каквато съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той не ме харесва каквато съм
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 1580 пъти
Здравейте! Момиче на 21 години съм. И имам чувството, че приятеля ми, не ме харесва каквато съм. Имам по проблемна кожа на лицето и се лекувам, а той често ми прави забележки че имам пъпки по лицето. Бях започнала хранителен режим за 1 месец но покрай празниците се отпуснах, не съм надебеляла, но корема и дупето ми малко се отпуснаха, при което той започна веднага да ме упреква. Каза ми - "Или тренирам както трябва, или нищо не прави". Имам желание да изглеждам възможно най-добрия, но когато той не ми оказва нужната подкрепа - как да се справя. Само да кажа че никога не съм имала проблем с килограмите, просто сладкото и тестените храни ги трупам само в корема и изглеждам подута. Затова ги спрях. Но днес например ме изкритикува, че задника ми бил плосък. Винаги са ми правили комплименти за тялото, питали са ме тренираш ли... а сега се чувствам грозна, дебела и без предишното самочувствие. А се старая и искам да изглеждам добре за него. Не се чувствам достатъчно добра та моменти, защото той е в топ форма, спортува активно и с тези коментари не ме окуражава а ме депресира. Иначе се държи много добре с мен, дава ми внимание постоянно, виждаме се чуваме се, прави мили жестове за мен... Но в тази ситуация се чувствам зле и губя увереност в себе си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 133ac94d0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Как го търпиш тоя не знам. Ужас. Ми пращай го да си търси идеалната! Дето всичко винаги ще й е перфектно. Иначе добре се бил държал, разсмя ме! Изобщо днешно време са ви много сбъркани представите за връзка и отношения. Някое мое гадже едно от тея неща да беше ми казал, моментален шут щеше да има! Аман от тея идеалните. Израснали с порно, не знаят нормално как да се държат с жена, не знаят , че нормалните хора не са като порноактьорите, всичко да им е перфектно. Тоя е пълен въздухар, ама явно и на тебе толкова ти е акъла, щом го търпиш.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 227aa724a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Оооо. Не ти трябва човек, който непрекъснато да те мачка, да те кара да се чувстваш чувстваш недостатъчно красива/добра и гузна. Мъж, който те обича, ще ти повтаря, че си красива и те харесва каквато си, дори ако беше пълна и с каквито и дефекти да имаш. Бъди сигурна. Като е толкова недоволен от теб, да си търси друга. С него си за да те прави щастлива, а не да ти тровил живота.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 2e723d3982
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Честно казано пъпки по лицето ме отвращават, няма да пожелая да целуна такава кожа, отделно при някои остават и белези. Не си ли ходила на дерматолог, да ти изпише някакво лекарство? Каква подкрепа искаш от момчето? Да ти казва, че си идеална ли? Много по-важно е, че ти е казал истината за да оправиш недостатъците. Това, че истината винаги изглежда по-неприятна и неприемлива от мазната лъжа и някои не могат да я понесат е друг въпрос. Вместо да се депресираш, вземи мерки.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: fb1a89e055
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Тоя е много претенциозен. Що не си е намерил момиче с неговите форми?

Една колежка ми каза:
Вземи си пълно момиче, че да няма изненади след като роди.
Щото тая колежка е била на фиданка преди да роди. А сега е на слонче след раждането и мърдане няма. Не може да ги свали килограмите.

Така че и твоя, като не е запонат с нещата от живота, да си хване или някоя със спортно тяло като него, или да не се занимава да се обвързва с жени с нормално телосложение, склонни да понапълнеят малко или много в бъдеще.

Яго

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 8338099a6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Можеш да кажеш точно това
-Как да се справя(стегна, успея), когато не ми оказваш нужната подкрепа?
Отг 1 Не ме занимавай
Отг 2 Ако искаш да успееш, ще полагаш грижи/ще тренираш
Отг 3 (прехвърля вината) Аз ли не ти оказвам подкрепа, който винаги съм...

Отговор на отг 1 - Страхувам се, че това не решава проблема. Какво мога да направя, докато не ми оказваш подкрепа? (със спокоен тон, не да се крещи)

Отгпвор на отг 2 - Вероятно ме мислиш за дебела. Смяташ, че съм се отпуснала. Вече не те привличам. (Млъкваш и броиш, той ще отговори)... Ако отрече, че е така, което и ще направи най-вероятно, (Напротив, въобще не смятам това, но... /намеква, че си се позапуснала/ ) пак връщаш на въпроса как можеш да успееш без подкрепа от негова страна?

Отговор на отг 3... Аз ли не... , който винаги съм те подкрепял(изрежда примери, за да ти покаже логически)
-Оценявам това, което си направил. Тук пускаш твърдение, с нежен, мек глас(Но, ... лека пауза... Явно смяташ, че мога да се справя сама...
А)Да това смятам, защото една жена трябва да се поддържа
Б)Не, напротив, виждам, че имаш желание, но...

Какъвто и да е отгояорът на тяърдението, пускаш пак въпроса... Но... с мек, нежен глас... Как да се справя сама, когато усещам, че ми липсва подкрепа?

Ако почне да отговаря, че ти оказва подкрепа и че не е вярно, че не получаваш, ти казваш, че твоето усещане е такова и пак връщаш на въпроса :„Какво мога да направя, когато не се чувствам подкрепяна”...

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 39e68a70c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ами кажи му да си намери някоя с по-голямо дупе и да те остави намира. Другият начин е ти да започнеш да го критикуваш - виж кое му е слабото място във външността и започвай. Това може и да го отрезви. Ако и тогава не престане, просто се раздели с него.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 04f57a6a72
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Бягай от този с 300 - или те комплексира нарочно, за да не си мислиш да шаваш, или просто те е взел, за да има върху кого да си изкарва комплексите и да се чувства по-добре от себе си. Никой не го кара да ходи с теб, след като не ти харесва това и онова. Има как да покажеш подкрепа към партньора си за даден проблем и това не е да му натякваш, че е пъпчив и дебел. Този се опитва да те мачка, а не да ти помага. Ще ти срине самочувствието и после няма оправия... години по-късно още страдам от такива, които не пропускаха възможност да ми се подиграват за малките цици или за интелектуалните ми способности. Не ти трябва подобно чудо.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 48a1eb976e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Бате как може хем да си дебела хем да имаш и плоско дупе?? Тоя явно е некъв забил защо му се връзваш? Както се харесваш така ходи и без това всичко е временно :>

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: b0f70fbed5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Човек, който те кара да се чувстваш така, не те обича. Може да се преструва заради секса, да не е сам, да си има някоя си, но реално не му дреме за теб. Всеки си има несъвършенства. И той не е идеален, ама едва ли му го казваш и натякваш, нали?
Проблемът е, че той изпитва кеф да ти натяква, да ти срива самочувствието, което не е нормално и редно за обичащ мъж, дори и за приятел. Просто това е един лицемер, който иска да изпъкне като тъпче теб.
Не ти трябва човек, който не те харесва. Това не е любов, това е тъпкане и лицемерие от негова страна. Ти си от страната на жертвата.
Един съвет-махай го тоя от живота си! Иначе рискуваш да загубиш години във връзка, където няма да си оценена, ще си вечно критикувана, вечно ще се сравняваш с някакви мацки, ще трепериш да не бия якият пич да да те зареже заради твоите несъвършенства. Ще имаш нулево самочувствие и разклатена психика.
Прави промени заради себе си, тренирай заради себе си, не заради този или друг. Ти си важната, обичай себе си повече и се уважавай.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: c1773bdd3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Смени момчето, той не те уважава, според мен.

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: d3d60e3079
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От авторката: Много благодаря на всички, че отделите време да изкажете мнение и за моята история. Напоследък все по често се замислям над нещата и че поведението му ми тежи много на моменти. Много го обичам наистина. Не искам да си представям края на тази връзка, но знам че ако той не промени отношението си на мен ще ми омръзне и ще си тръгна... Вчера говорих с него отново нагази тема. Той излезе с думите - кажи не е ли така, не ти ли се отпуснала. Човек да не ти каже нещо. Отговорих, че съм се отпуснала но начина да се стегна не е като ми убива самочувствието и мотивацията с подобно грубо отношение. Но мисля, че това по никакъв начин не му въздейства. Той просто не се вслуша в мен и продължи на своето... Винаги е бил критичен, към себе си също при което аз не му казах да така е, да не си тренирал 1 месец и вече се отпусна а му казвах, че пак изглежда добре. Просто един ден вероятно ще съжалява ако ме изгуби, защото аз не съм перфектна. Не съм най-голямата красавица. Но съм му вярна и съм го подкрепяла винаги за всичко.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 4f33751e4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Знам как се чувстваш, имала съм такива бивши. Вечно ми говореха за други жени, не съм била техен тъп. Можеш ли да си представиш? Комплекса ри, които те карат ти да се комплексираш. Гадно ми е за такива жени като тебе и мене. Просто всяка жена заслужава да се чувства красива и ценена от мъжа до сбе си. Сегашния не ме критикува, но не прави и комплименти. Един единствен път се чувствах като най-красивата жена. Просто го четях в очите на човека, че за него съм перфектната жена. Е бяхме лапета тогава, ама беше невероятно. Съвет от мен, не му позволявай да те комплексира. Прави диети или спортувай, ако ти искаш, а не защото той иска. Обичай се ти, аз поне това съм разбрала вече. Никой няма да те обича толкова много, колкото ти се иска. Бъди себе си и вярвай в себе си. Разкарай го този нещастник и ще видиш как ще ти олекне.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 5a58d1550e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Авторке и аз не те харесвам такава каквато си, но не физически а психически. Голяма лъжкиня си и най-лошото, толкова злобна баба не съм срещал никога в живота си. Защо ми изтри коментар № 11 ти дърта, грозна, отвратителна злобарке??? Защо се представяш винаги на младо момиче??? Този път на 21г. Един път си признай истинската възраст 64г. и 6 месеца. В ноември ще навършиш 65г. Как може да бъдеш толкова отвратителна баба. Колкото и да се представяш на младежка възраст никой няма да те хареса защото вече много посетители знаят бабешката ти възраст. Аз съм сигурен, че където живееш дори комшиите ти не ти обръщат внимание, защото си проклета злобарка. Зная, че и този ми коментар няма да го публикуваш пръдло, защото ти казвам истината. Ти си най-отвратителната циганска баба. Колкото ти остава да живееш ще бъдеш винаги нещастна. Мъж до себе си няма да видиш защото няма с какво да го привлечеш. Никой мъж не харесва стара мургава румънска циганка от баща копанар. Колко много коментари ми си изтрила до сега само аз си знам. Затова твоята старост е и ще продължава да бъде нещастна. Живота ти ще става по-зле.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker