Съвестта ми ще ме изяде! Съгреших ли?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Съвестта ми ще ме изяде! Съгреших ли?!
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 2543 пъти
Здравейте, скъпи приятели! Да! Съвестта ми ще ме изяде! Гложди ми до безкрай, заради отвратителната постъпка, която извърших и се пръснах да се ровя из интернат, да споделя, да потърся мнение, защото съм сигурна, че не съм единствената с подобна постъпка! Не знам дали съгреших! Попаднах на сподели. нет. и се надявам да получа тук някакво разбиране, защото ме е срам да споделя с най-близките ми хора за постъпката ми!
И така, жена съм на 30 години. Имах 6-годишна връзка с обичан от мен човек, в началото мъж мечта, мислех, че ще бъдем заедно докато смъртта ни раздели и изобщо не си представях, че някой ден всичко ще свърши! В последната година обаче започнаха караници между нас. Забележки. Наложи се да сменя няколко работни места, и това задълбочи неприятностите в отношенията ни. Започна да се прибира пиян. Не си говорихме, може би и аз прекалих, защото му се карах от време на време. В един момент помислих, че всичко между нас изстива и така се случи като един ден ми каза, че най-добре е да се разделим и всеки по пътя си. В афект аз не знаех какво да кажа и просто си взех чантата и си тръгнах. На другия ден се изнесох, а и нищо не направи, за да ме спре. Прибрах се при нашите. Вече осъзнах колко е сериозно положението и , че всичко свърши. От фейсбук също премахнахме статус "обвързан с/със", това наистина беше последен удар. Споделях с най-добрата ми приятелка, която от ученическите ми години, винаги е била до мен и ме е подкрепяла за всичко. Мина време, правех се, че съм забравила всичко, но не е било така. Поглеждах профила му и когато един ден видях, че се е снимал в компанията на някакво момиче, направо щях да се разрева. Исках си го обратно. След няколко дни беше качил и втора снимка с онова момиче, този път в парка, разхождат някакво куче. Това беше върхът! Престраших се да му пиша и ми отговори, че това е новата му приятелка. Почувствах се ужасно, толкова бързо да ме е загърбил. Останах съсипана душевно. Защото аз все още го обичам и сигурно вече заприличва на някакъв филм, но е така! Повярвайте ми! Много го обичам!
Споделих на най-добрата ми приятелка и дори се разплаках. Тя ме прегърна и ми изведнъж ми каза, че има идея. Разказа ми, че познавала някаква стара циганка, която се занимавала с магии и правила такива за раздяла. Аз и казах, да не се шегува с мен, не вижда ли че съм отчаяна, и ми отговори, че изобщо не се шегува. Замислих се, понеже не вярвам много в такива неща, но наистина казах си, добре, щом аз няма да бъда с него и онази глупачка няма да е с него! И казах на приятелката ми да ме заведе при нея. Повярвайте , тогава мислех само как да не бъде с нея, а да си бъдем пак заедно. Не знаех какви ги върша! Най-добрата ми приятелка А. ми каза къде живее онази жена. Заведе ме при нея. Със страх и угризения отидох при нея. Живее в много стара къща, почуках на вратата, отвори ми и ме прие.
Предложи ми чай, но аз отказах, защото вътре беше много мизерно и изпитвах погнуса. Но започнах да й казвам за какво съм дошла, и че приятелка ми е казала за нея. Ромката се обърна към мен с думите, че това което искам да стори, е много опасно и не е изобщо майтап живота. Трябвало да знам какъв риск поемам. В съзнанието ми в онези момент изникнаха онези снимки във фейсбук и си казах, че няма да позволя да ми отнеме мъжът, с когото 6 години сме градили връзка! И така, тази ромка ми поиска снимка на тях двамата. Каза ми, че чрез катинара, ще му заключи късмета и повече никое момиче, по нейните думи - "нямало да го помириса", освен мен. Изпитвах съмнение, ама реших, че щом съм се хванала на хорото, ще го играе. Прибрах се вкъщи. Споделих само с приятелката ми и тя ми каза -Браво, мила! Искам да си щастлива! Свалих снимката на двамата в парка, която са си направили. Отидох във фотостудио, свалих я. И на следващия ден отново отидох при ромката. Направо щях да получа инфаркт, защото не осъзнавах какво върша. Дадох снимката на старата ромка и тя почна тя почна да я обикаля с пръст като ми каза, че момичето до него скоро няма да е между живите. Извади някакви игли и започна да ги забива на снимката. Казваше ми, че трябва и аз да присъствам, за да може завистта ми да подсили магията. Помислих я за луда честно казано! Но след като забоде всички игли, завърза снимката с черен конец и изричаше някакви неща , шепнейки. И каза, че много завист тая у себе си, което е добре за магията. После взе едно малко катинарче и го сложи между конците и отново изричаше някакви неща на тих глас. Накрая взе кибрит и запали снимката. Повярвайте огромен пламък пламна, вцепених се. Накара ме да произнеса думите:
"Както любовта ми теб изгоря, така и вашата да изгори!" Накрая старата ромка ми обясни, че пепелта заедно с катинара трябва да се отнесат в гробището, където да се намери покойник с името на момичето на снимката и да се сипе пепелта, за да отдалечи завинаги онова момиче. Нямала сили и щяла да го направи утре. Дори ми каза, ако иска да ида с нея. Аз отказах и казах, че и вярвам. Не ми потърси пари. Само ме увери, че след две седмици вече и помен нямало да има от връзката с моя любим и онова момиче.
Аз си тръгнах, но започна да ме гложди съвестта. Две нощи след това не съм мигнала и се чувствам ужасно смутена. Не знаех какво направих. Как изобщо се вързах на акъла на приятелката ми, терзая се вече няколко дни и чакам да видя какво ще стане. Защото от една страна - направих всичко това, защото го обичам, от друга страна, знам, че сгреших! Моля Ви, разберете ме! Имам чувството, че ще полудея!
Не знам дали съгреших!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: e8757d1fd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Заниманието с магии е тежък грях! Не случайно съвестта те гризе.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: fae07cd445
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Оуу ти си тежък случай. Дано твоя човек разбере какво си направила. Бахти лудите жени

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: a34e1dfd2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Вещерството е грях за християните, които доброволно си слагат окови. Но това, което си сътворила, е морално престъпление.
Ако ще използваш магия, си я прави сама. Има заклинания за забравяне на бивши. Трябвало е нещо такова да направиш, а не да вредиш на онова момиче. То няма вина.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 8000e29afa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   "Казваше ми, че трябва и аз да присъствам, за да може завистта ми да подсили магията. Помислих я за луда честно казано!"

Каза лудата, която отива да поръчва магии.

Ок, ето ти трите тъпи грешки:

- Напуснала си, ей така. Един ден ти е писнало и си си търгнала, без нищо да казваш (защото според текста ти, излиза че е било така).
- След два дена си видяла бившия си, че има приятелка и много си се ядосала, защото си разбрала, че лесно може да те замени.
- Отишла си, да правиш "магии". Ок, да речем че магиите са реални. Какво прави въпросната баба? Манипулира волята на други хора! С какво е това по-различно от "да ти пуснат нещо в питието"? Ще ми обясниш ли? Твоето е физическо и емоционално обсебване. Нищо чудно, че приятелят ти пие.

Това, че се чувстваш зле, поне показва че не си тотално лишена от човечност. Спри с тези глупсоти, погледни се в огледалото, поговори с друг човек, който не е "вълшебницата" или "приятелката ти", защото и двете ми приличат на откачени кучки, рачясни си какъв човек искаш да си и едва тогава се оплаквай.

Колкото до приятеля ти - Оставила си му топкита на студа, а сега се чудш, защото той си ги е дал на някоя, която му ги топли! Човекът е бил объркан, наранен и разочарован. Мжете може и да не говорим често за тези неща, но не сме направени от камък. Не забравяй, че ти бе тази, която си тръгна.

Просто приеми, че не можеш да го контролираш, че си прецакала тежко отношенията си, че вероятно никога няма да имате тов,а което сте имали, поучи се от грешките и продължи напред. И още нещо:
- Когато направиш нещо лошо и кажеш, че съжаляваш, това не те прави по-добър човек. Спри да правиш глупости. Мисли за последствията от действията си.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 0c30c3dc7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Отиди на църква и се обърни към свещенник.Поговори с него за това.

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 3b489b8af5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Ахааа, да повярвам, но като прочетох, че вещицата не взела пари ми светна, че е съчинена история. Скоро имаше тема от някаква, че съседката им правела магии, явно сега ще сме на магьосническа вълна.
Ако пък случайно е истина, което много ме съмнява, авторката е много тъпо, жалко и злобно парче, с право бившият ѝ е бил шута. Не случайно е казал народът "Който другиму гроб копае, сам пада в него", не те очаква нищо хубаво.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: cc024fc623
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Направо отивай да се лекуваш най добре , ако историята е истинска, а не фалшива съм меко казана потресена от това което си направила!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b6c3e052ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Ако това е истина, веднага отивай при свещеник. Изповядай му всичко, което си направила. Той ще ти каже какво да направиш, как да се молиш, и той също сигурно ще се помоли бесовете да не притесняват момичето.
И не прави такива неща повече. Това е голям грях - да се обърнеш към лукави сили, не знам дали си вярваща, но и да не си, не променя нищо. Не бива да се търси помощ от бесове. Но Господ всичко може да прости, ако се покаем.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 6206795df8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Само ти си го искала, щом те е пуснал. Остави го и гледай напред.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 87806c6c07
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Остави човека да си живее живота и ти направи същото. Остави тези глупости да гледаш с коя бил излязъл, куче разхождал и т.н. В крайна сметка ти си тази, която го е оставила, това е твоят избор. Да продължи напред пък е неговият избор
Нещата между вас не са вървяли, така че приеми последствията от избора си и си живей живота

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4557880c9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ако това е истина, първо плати на жената, която е направила магията. После приеми, че насила хубост не става. Не можеш да накараш някого да те обича. И никой човек не е твой и не може да бъде. Човек има свободна воля и решава сам за себе си какво да прави. Странното е, че на 30 години ти още не си разбрала това.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 31d0daefb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Прекалено е да правиш магии на другите. Особено това "уверение", че момичето няма да е между живите.. Тръпки ме побиха, докато четях!

Знам какво е разбито сърце. Толкова бях обсебена от един мъж, който брутално се подигра с мен, че се замислях дори и за това, а съм християнка. НО това е насилие над волята на един човек, заплаха за живота му, погубване на душата ти.

Твърдо вярвам в подобни неща, виждала съм какво ли не за потвърждение, имала съм пророчески сънища и видения. Но въпреки мъката си трябва да продължиш напред, да му простиш някак и да си търсиш щастието. Жени сме, най-малкото, за нас животът има по-особен смисъл!

А такива "гадателки", без значение от етноса, са най-строг съд, не само от Църквата ни. Правят бизнес от нещастието на други хора, вместо да си намерят почтена работа. Това е престъпно и не знам защо държавата ни спи, а не се самосезира и да ги попилее - както телефонните измамници и разни лихвари.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4c8dd404cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   На мен също ми изглежда малко като скалъпена история, но не съвсем. Това което си направила наистина е много лошо. Особено това с частта, в която нямало да бъде жива. Какво означава това, магия за смърт ли? Надявам се, че не е! Разбирам, че страдаш, той си е намерил друга, но не е това начинът. Аз също си мисля, че на мен ми е направена магия за любов и за несполуки. Имах един период, в който ми се случва ха много лоши неща и чувах гласове. Бях се побъркала, имаше много лоша енергия около мен. Не исках да се прибирам в родния ми дом, бягах от всички, които ме обичат. Постоянно исках да бъда сама и бях в много дълбоки депресии. Даже знам кои са хората, но няма значение. Загубих мъжът, който ме обичаше много, бягах от него без видима причина. Те са го сторили, откакто живея отвъд океана съм малко по-добре. Аз вярвам в тези неща и има толкова зли хора червиви отвътре. Преди бях невероятна, в училище успехи бях душата на компанията, като дете всички искаха да си играят с мен и всички ми се радваха. Тотално всичко се преобърна и всички се чудеха какво ми стана. Станах аутсайдер, свенлива и притеснитвлна, не се къпех абе бях като развалина. Казвам всичко това, защото е истина и има много лоши хора, нядявам се да си получат заслуженото. Ти можеш да оправиш кашата отиди при оная и кажи да развали всичко, тя го е правила, знае как да го развали. Не се чуди ако и на теб ти се случат странни неща, щом съжаляваш, значи може да ти се върне.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: d1b4bfadb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Помня когато мен ме замениха по същия начина набързо и тн. и да, през първите седмици имах желание за мъст и се чудех какво мръсно можех да му направя, пък планирах да се набутам на негов приятел, фантазирах, че блъскам новата му и прочиее. Но знаех, че всичко това са глупости и съм наранена и не стигнах до там да правя нещо. След месец отрезвях, пак ме болеше но не таях негативни мисли и планове спрямо тях. Кармата си знае работата.
Аз не знам дали да вярвам в магии, но постъпката ти наистина е била долна. Отиди пак при тази циганка и кажи, че искаш да развалиш това което тя е направила. И си изживей болката по друг начин.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: c5d7a2d920
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Н 3 Вещ/ерство- вещ-= знаещ! Не говори глупости!!!
Лошото е когато използват знанията си за да вредят! И това важи за всичко по принцип, не конкретно и само за вещерството!

Авторке, ще ти пати главата тепърва, но сама така си си постлала...
На всичкото отгоре си присъствала за да "подсилиш със завистта си" нее, просто така и категорично поемаш отговорност (нарушаване на свободната воля) за действията на която знае как, а ти си поръчилят на какво.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b92c437049
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Сигурна ли си, че си на 30, а не на 15? Големи глупости правиш. Магии няма и нищо няма да стане, освен ти да се побъркаш около тази история. Приеми, че не е бил за теб и продължи напред.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 90df628e7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Съгреших ли? И се осмеляваш да питаш-ами ти си чудовище. Какво ти е виновно другото момиче, то едва ли е подозирало как стоят нещата между вас. А най-вероятно изобщо не подозира за съществуването ти. А приятелят ти щом толкова лесно е съсласил да приключи с теб е ясно колко е държал на теб и колко те е обичал. Ако историята ти е истинска, знай че, който прави магии всичко се връща като бумеранг на теб. А и да ти кажа ли ти точно това заслужаваш. И моят мъж ми изневери и то с жена, която ми се представяше за най-близка приятелка. Всяка вечер ядяхме и пиехме заедно, споделях всичко с нея. Предателството беше от най-жестоките, двойно, страдах ужасно, но повярвай за секунда не ми е минавало през ум да правя магии и да пожелавам смъртта на който и да било. Ние сме никои за да отмъщаваме, човек предполагал но Господ разполагал. Не си добър човек.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4dd179824b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Всички сме грешни! Аз съм майка на момиче на твоята възраст, а самата аз съм преминала през тази възраст. Когато сме млади правим такива грешки. В яда си, в безсилието си, изпадаме в ярост, злоба, завист и правим грях след грях с мисли, дела, думи- волю и неволю, защото не търсим мнението на по- възрастните. Мислиш ли, че ако беше споделила с майка си, тя би те посъветвала да прибегнеш до такива действия? Защо "опря" до приятелка?

Няма да те критикувам както правят някои от по- първите коментари. Няма да ти вменявам чувство на вина, ти и без това се чувстваш виновна и имаш угризения и за действието си. Едно ще ти кажа, от мой собствен опит. Вярваща съм, но не и религиозна. Не вярвам в нищо създадено от човека, дори и в Библията. Брат ми е свещеник и той допринесе за това. Имаме създател и аз се моля единствено на него. Посредници не признавам. Когато изпитвам чувство на вина вечер, когато си легна се моля директно на Създателя (в теорията на Дарвин, не вярвам) от сърце и мои думи. Създателят е милостив и прощава. Вярвай ми!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: d26e53820f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Не искам да те плаша но тези магии застигат и роднини на поръчителя. Не се учудвай ако някой твой близък си отиде от този свят. Или един ден проклятието се пренесе върху твое бъдещо дете. Тази жена също е нечие дете а ти си егоистка и злоба.
М45

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: c97ad46d7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Значи никой не заменя за 2 дни. Независимо дали е мъж или жена. Та твоя хубостник, дето правиш магии за да си го върнеш, най-вероятно ти е изневерявал отпреди, затова са били и скандалите.
Задай си въпроса, защо подяволите искаш да се връщаш при такъв човек. Ти достойнство и себеуважение нямаш ли? Никога не е късно да ги придобиеш. Пък тая работа с магиите е вятър. Случват се глупости на хората които им се връзват, съответно в момента на теб.

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: f12fd3002e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Същият стил - хем ползваме нечии услуги, хем се погнусяваме от него. Че и пари не ѝ взели. Врели-некипели.
Ж

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: e6b909e715
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   И на мен ми се вижда много съмнително това, че не ти е взела пари. Ако действително не е измислена историята и не са ти взели пари, то това означава, че ще плащаш за резултата или със здраве или с късмет.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 30b6d14091
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   Убедих се, че жените не са хора, а дяволски изчадия, наподобяващи на хора, затова по умните мъже ги отбягват, а само наивници се хващат на играта им. Авторката е доказателство за убеждението ми. Не пише с колко пари напълни гушата на циганката, но това с нищо няма да си помогне, а само ще усили агонията си. Никакви църкви няма да й помогнат, а само хсихиатър, тя наистина е обладана от дявола. Интелигентна жена е, но в мисленето й има късо съединение, влязъл е вирус в биокомпютърът й!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 3e054bcb70
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   23, от една жена правиш извод за всичките. Браво, умен си.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: ad1b1eed74
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Здравейте, скъпи читатели!
Авторката съм.
След като изчаках всички коментиращи, видях, че само май ми влияят по-зле, защото от няколко дни се измъчвам допълнително за това, което направих, знам, че не трябваше да правя подобни тъпотии и ходих при ромката да я моля да не носи праха. Не ме пусна вътре, а през прозореца се беше показала и ми каза, че работата е свършена, оставила е праха на гробищата. Исках да заплача и не събрах смелост да я питам дали може да я развали, хвана ме срам. А за парите, тя ми каза, че за правене на черна магия пари не взимала, защото така не действала, а взимала само, ако иска да ме научи. Огорчена си тръгнах и не знам какво да очаквам. Просто не знам какво ще се случи, дано нищо лошо, защото чувствам наистина ужасно гузна!

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 3b489b8af5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Иди на църква, поговори с някой отец и се изповядай. И най-важното- не прави повече опити да бъдеш с хора, които не те искат, където са двама, третият е излишен.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 86abfb096c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   26, все има начин да се развали магията. Ако трябва, й плати за това (може да не вземе парите, но предложението за такива може да я склони). Проклятие все се разваля.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: f3b003d40a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Здравей
Аз също имах връзка която след 6 години партниорката ми ме узостави , и то в момент когато говорихме за деца имена и така нататък. Истината че аз също бях много зле неможех да си намеря място и акъла не ми го побираше.Чак до такива действия не съм пристъпвал но си е голям удар , след 9 години от тогава пак се присещам и съм я сънувал което е много неприятно. Най лошото е че немога да споделя с жена си за мойте чувства.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 7de59d8299
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Най-тежката тема, на която съм попадала тук.
Християнка съм и знам, че магии съществуват. Църквата не ги отрича - дори има молитви срещу магии.
Магиите са оръжие на Злото.
Аз имам близка, на която майка й почина от такава магия. Намериха магията в дрехата й, след като младата жена почина внезапно, без да е боледувала.
Вече разбра каква беля си сторила. Отиваш на църква и се разкайваш.
Сподели със свещеника, запиши литургии за момичето - да се молят за нейното здраве.
Не мога да ти кажа какво ще се случи занапред - дали Бог ще се смили над теб или ще си плащаш за стореното.
На 30 години си! Не си ли чувала за карма? За грях? За родово проклятие?
Тази твоя приятелка я задраскай от списъка ти с приятели. Поредното потвърждение, че чисто приятелство няма. Та това си е преднамерено убийство! Толкова ли тази приятелка не те посъветва да излезеш на дискотека, на шопинг, да идете на ваканция някъде, а ти дава толкова безумен и ограничен интелектуално "съвет"!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 7aa0cc7bf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Може ли авторката да сподели информацкя какво се е случкло. Питам от страната на мъж със съмнения за подобна магия.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 3b4a53a6d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Магията има сила, колкото и каквато ѝ придадеш и повярваш в нея. Нещо като позитивното мислене без особен резултат. Всички наши избори са изборти и опит, но повечето хпора, обичат да вярват че животът им зависи от черни и бели сили или се проваля заради съдбата, черни магии и т.н. Първо постъпката ти е била постъпка на ужасно отчаян, човек, второ вярвам, че няма нищо непоправимо. Трето, искрено те съветвам, да отидеш при свещеник и да поискаш изповед и беседа с него. Вярвай ми ще ти олекне и ще разбереш, че всичко това, може да се коригира, че силата на т. нар магии е силно преувелеичена и, че Бог е по-силен от всичко това и всички наши слабости. Друг път, не действай, когато си под контрол на силен афект, болка и яд и изобщо вяскакви негативни емоции. Желая ти успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker