Липса на любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121005)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18476)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Липса на любов
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 4826 пъти
Здравейте приятели!
Аз съм един най - обикновен студент на 20 години от София и съм много отчаян от живота. Причините за моето отчаяние не са една или две. Безработен съм, живея всеки месец с оскъдни средства и много трудно си плащам всички сметки. Никога ама никога не съм имал приятелка и се съмнявам, че някое момиче ще ме хареса, въпреки че не съм дебел, висок съм 193 см, но и не се имам за привлекателен и красив.

Много харесвам едно момиче, което като й предложа да излезем постоянно ми казва, че е заета с какво ли не и като си писахме последния път тя ми сподели, че имала понастоящем приятел в родния й град Силистра и поддържат връзката си от разстояние. Според мен няма никаква връзка и ме лъже, като цели единствено и само между мен и нея да няма нищо повече от обикновени колегиални отношения.

В семейството ми смея да твърдя, че съм черната овца, защото родителите ми и и брат ми имат много студено поведение към мен. Баща ми като се напие ме е псувал, наричал ме е боклук, и дори се опита веднъж да ми пререже вените, но за щастие без успех. Брат ми ме с 4 години по-голям от мен и ме е пребивал няколко пъти, като ме удря най-често в бъбреците

Поради всичко, което ви написах по-горе не виждам смисъл човек от мен да е жив. Водя безсмислен живот щом никое момиче не ме харесва, нямам работа и семейството ми трудно ме понася. Решил съм, ако нещата не се променят и не срещна поне скоро своята половинка в живота да сложа край на жалкия живот, който водя, като изпия възможно повече преспивателни от тези които се продават в аптеката без рецепта :(.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 9e2dcff96c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тъжна работа. Като сервитьор или мияч на автомивка не можеш ли да се хванеш? Лятото се вадят добри пари от миене на коли, но то вече си отиде. Мъжете по-лесно си намират работа от жените, а и ти си млад нещо по часово не можеш ли да си намериш?
Относно момичето има и други момичета, като не стане с една пробвай с друга, може пък някоя друга да те харесва, а ти да не знаеш. Успех ;)

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: f69bb7b1c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Луд ли си, бе? Питай някой асистент за работа. Освен това сега набират хора в магазини "Фантастико". Започни някаква работа, каквато и да е.

Само една мацка ли има в тоя университет твоя? Я, се огледай. Приеми, че тази не те харесва и си намери друга да ухажваш.

Какво ти пука за семейството ти вече. Когато започнеш работа, ставаш финансово независим. Не се виждай с тях. Аз с моите родители не съм се виждал от 7 месеца.

Предполагам, живееш в общежитие? Какви сметки имаш там, бе? Аз като бях студент, наем+консумативи = 50 лв. Сега над 200 лв плащам наем за квартира.

Лесно ти е да изпиеш хапчетата. Хората по кофите обикалят само и само да живеят, а ти щял си да се самоубиваш. Я, се стегни!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 088588921a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Знам какво е. И аз изпитах нещо подобно без проблемите в семейството.

В началото трябва да започнеш сам да се харесваш, уважаваш и такива неща. Щом ти не се понасяш как очакваш нещо такова от момиче?

Нещата със семейството са минало вече, вярно че ще ги помниш, но вече няма кой да ти направи нещо.

София е голям град- все ще намериш нещо подходящо поне за начало. Ще започнеш да си стъпваш на краката малко по малко.

До сега толкова си изтърпял, хапчетата са лесния вариант. Изправи се и продължи все пак си голям човек. Успех

:честър

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 79aace05cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Недей да се отчайваш! Понякога в живота хубавите и стойностни неща идват бавничко. Бъди търпелив, умей да чакаш. Аз съм горе-долу в твоето положение, с тази разлика, че имам "уж" приятел, но не се разбираме. Опитах се да се разделим, не се получи. Обичам го, но няма споделеност. Освен това и аз съм безработна и си търся работа. Много е трудно. Но не бива да се предаваме. Не си сам...

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: b3fe77eed7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   И аз съм в подобно полжение :(

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: f094fb7dd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   на 20 години млад мъж тръгнал да слагаш краи а живота си кажи защо да направиш услуга на брат си на ваще също живеи за сее си ако нещо не харесваш в себе си промени го научи се да преценяш коя е за теб и коя не и деистваи относно работата така е всеки млад човек Хектор

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 9903d3c951
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здрасти! Няма да се самосъжаляваш и да се отчайваш, всеки от нас е имал тежки и трудно моменти и си се чудил защо си на този свят? Ще дойдат и хубави моменти, любов, която ще те кара да летиш и да ти направи живот по хубав, но трябва да вдигнеш високо глава и да продължиш напред. Намери работа, срещай се с нови хора и поддържай отношенията си с приятели, защото те ако са ти такива винаги ще са до теб и ще те подкрепят. Жалко или не напук на всички ще живеем :)!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 909c320e98
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Със съжаление няма да стане пич. Следващият път като видиш мацката я хващаш за гъза и й теглиш една яка целувка, а на малоумния ти баща и на брат си им тегли един здрав бой. Влизаш вкъщи барабар с вратата и касълъците, начупваш им кокалите с квото набараш, питаш ги "Кой е кучката сега? " Хващаш си чукалата и заминаваш. Нека всичко което те заобикаля разбере кой командва! ;)

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 666dd4804a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Момче, недей така! Сигурно ти е много тежко, но ти си млад- не се от1айвай така! Ако тази госпожица не те харесва, друга ще се появи, която те харесва. Съжалявам за отношението на семейството ти, жестоко е, но не се давай. Гледай да си самостоятелен. Съсредиточи се върху учението си, ако толкова не виждаш друг смисъл- намери смисъл там- да използваш интелекта и знанията си за собственото си израстване, а след време и за доброто на други хора... Горе главата!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 0ad9eccb64
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Винаги можеш да умреш, смъртта няма да ти избяга. Докато си млад и здрав и имаш още енергия и сила поне можеш да се опиташ нещо да направиш, нещо да промениш, нещо да откриеш, нещо да построиш и какво ли не още. Де да бях млад. А смъртта ти е в кърпа вързана. Опитвай. Открий нещо ново някой ден. Не всичко е пари. Мисли. Гледай. Слушай. Може нещо да ти дойде на ум. Ако си жив, пълен с живот, ще намериш живи приятели, иначе си зомби - тяло без душа.

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: aa4ecbc48b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Взимам те! :) Не се отчайвай.. не може вечно да вали, ще дойде и слънце!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 1974ed4141
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не го прави!!! Животът е ценен, въпреки трудностите! Аз съм в подобно положение. Но самоубийството не е разрешение. БОРИ СЕ!!! Успех!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: acec874310
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Ти не си наред!!! Престани да мислиш за глупавото си семейство! Що за баща ще псува сина си, а брат ти пък да те бие!!! Остави ги, те един ден ще си намерят каквото търсят, всичко се връща. Недей да се изпълваш с омраза към тях или пък с несигурност в себе си. Пробвай със спорт-ще се почувстваш много добре и ще направиш хубаво тяло и така ще придобиеш увереност и самочувствие. Казвам ти го от опит аз пък бях един слаб и смотан отидох в залата, направих атлетично тяло добих самочувствие и сега гордо крача по улиците, от тестостерона ми порасна и повчко брада, чувствам се мъж, мацките ме оглеждат (и пичове също :Д)Казвам ти спорт и пак спорт изгражда и характера не само тялото. Останалото са обноски и маниери за да привлечеш момиче. Просто с хубаво тяло и мъжко държание всяко момиче ще е с теб(но за да я задържиж трябва и да си мил и жнимателен с нея)Стегни се, не се изживявай като боклук-НЕ СИ. И земи заеби това твоето "семейство"Длеч от тях и готово. Айде от утре почвай да гледаш на света с други очи

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 9714ed108b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Момче, вземи се стегни и недей да пишеш глупости! Най- лесно е да се нагълташ с хапчета или да се гръмнеш. Я опитай по трудния начин- да оправиш живота си. Намери работа, каквато и да е, все отнякъде се тръгне. Освен това се научи да обичаш себе си, за да започнат да те харесват и обичат и останалите. Хайде успех и ще видиш, че нещата ще се оправят само ако вярваш в себе си! :)

Doriana

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 822f7ea8b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Добре, ще сложиш край... и това е лесният изход. Замисли се! Самият ти живот трябва да ти бъде стимул, за да продължиш анпред- учи, търси работа, бий си повече чекии и не мисли за жени и така нататък. Докато моите приятелки си хващаха гаджета и ги чукаха в кенефа на даскалото, аз учех, блъска и исе трудех. Беше ме яд, че нямам приятел, но такъв е живота. Примирява се. Сега имам Работа и приятел... познатите ми са бременни и сами. Сексът не е всичко, той е удоволствие. Руснаците имат една хубава поговорка - помогни си сам, за да ти помогне Бог ;) така че дерзай живота!

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 5ad29fdd7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Нямам думи.
Аз на твое място бих се преместила задочно и дори прекъснала, но бих се махнала от нас, бих си намерила работа, жилище в голям град и готово. После бих продължила със следването си. Ама не - ще се самоубиваме. Какво да правим ние - ами убивай се като щеш!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 42b6c46e9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Много хубави коментари. Браво! В една друга тема някой беше дал много добър пример за един човек с бъбречна недостатъчност, който години наред се бори за живота си. Човекът иска да живее!!!! дори и със заболяването, което има. Болниците са пълни с такива хора. Знаеш ли как изглежда светът погледнат от прозореца на една болнична стая? По съвсем различен начин изглежда. Какво неуважение към болните, копнеещи за живот хора, да искаш да сложиш сам край на живота си. Те биха те заплюли. Всичко зависи от теб, човек. Всичко. Единствено и само ти можеш да придадеш смисъл на живота си.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 42ad105ee4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   От автора:
Финансово съм независим от родителите ми, защото съм си спестил пари от предишни заплати. Живея с около 300 лв на месец, като от тези 300, 160 давам за квартира.

А относно момичето - за мен тя е единствена. Луд съм по нея и се надявам, че като започне учебната година ще се съгласи да излезе на кафе с мен. Проблемът е, че родителите й са собственици на фирма и тя едва ли ще тръгне с бедняк като мен :(

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 5d23742b26
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Тука гледам написаха някои хора това, което и аз в общи линии щях да ти кажа, но все пак... не е същото.

Радвай се, че въобще си завършил и учиш. Много хора нямат твоята възможност, много не са и я имали, много и няма да я имат... Всеки човек има трудни моменти в своя живот... Твоят не зная кога започна, но все някога трябва, и вярвам, че ще свърши...

И ти като мен от толкова проблеми нямаш много познати, приятели, приятелки, сигурно де, а бих се радвал да не е така... Ти сам каза, че досега не си имаш приятелка - гадже. По пътя на логиката смятам, че си и девствен. Чувствам се длъжен и загрижен, че да не те подмина, а просто да ти кажа (едната истина на този свят). (Християнин протестант съм). И според моята вяра, секса не е позволен преди брака. Преди брака е нормално и позволено само хващане за ръцете, прегръдки и целувки...

"1 Коринтяни

Index

Глава 13
1

Ако говоря с човешки и ангелски езици, а любов нямам, аз съм станал мед що звънти, или кимвал що дрънка.

2

И ако имам пророческа дарба, и зная всички тайни и всяко знание, и ако имам пълна вяра, тъй щото планини да премествам, а любов нямам, нищо не съм.

3

И ако раздам всичкия си имот за прехрана на сиромасите, и ако предам тялото си на изгаряне, а любов нямам, никак не ме ползува.

4

Любовта дъблго търпи и е милостива; любовта не завижда; любовта не се превъзнася, не се гордее,

5

не безобразничи, не търси своето, не се раздразнява, не държи сметка за зло,

6

не се радва на неправдата, а се радва заедно с истината,

7

всичко премълчава, на всичко хваща вяра, на всичко се надява, всичко търпи.

8

Любовта никога не отпада; другите дарби, обаче, пророчества ли са, ще се прекратят; езици ли са, ще престанат; знание ли е, ще се прекрати.

9

Защото отчасти знаем и отчасти проракуваме;

10

но когато дойде съвършеното, това, което е частично, ще се прекрати.

11

Когато бях дете, като дете говорех, като дете чувствувах, като дете разсъждавах; откак станах мъж, напуснал съм детинското.

12

Защото сега виждаме нещата неясно, като в огледало, а тогава ще ги видим лице с лице; сега познавам отчасти, а тогава ще познавам напълно, както и съм бил напълно познат.

13

И тъй, остават тия трите: вяра, надежда и любов; но най-голяма от тях е любовта."

Да, сигурно си казваш: защо да вярвам в Бог? И аз ако бях в твоето положение, и аз щях ад мисля така. Но се питам, остава ли ти нещо, което за изгубиш? Ти сам каза, че няма за какво да живееш... Чудя се какво още да ти кажа, ти сигурно не се и питаш где ше идеш след смъртта. А и най-вероятно не вярваш в нищо, нали?

Искам да те питам, какво е Бог за теб?

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: a1ebdbf516
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Виж кво пич, и аз съм на 20 - момиче. Всеки има такива моменти - моят подобен момент на отчаяние беше вчера. Имала съм 2 връзки краткотрайни дори без секс. Преживяла съм много предатества и т.н Баща ми е копеле и изобщо не му пука за мен и т.н И аз съм студентка и понякога ми иде да се метна отнякъде, но все ми остава надеждата, че там някъде ме очаква по-добър живот и един човек точно за мен. Не спирай да вярваш и ти. Не си имал връзка - нищо, любовта може да се появи неочаквано и да е всяка една (дори аз ;)) относно колежката - остави я, явно не те иска. Не може всичко да е с взаимност. Айде успех и ако модовете дадат да побликуваш имейл, мога да ти помогна с още някой съвет (пък това за личните данни не е важно, важното МОДОВЕ е да си помагаме - пък защо не и не напълно анонимно ;)

 
  ...

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 42ad105ee4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   До номерата 11 и 22 аз съм автора и ето как ще ме намерите: velizar_sl90@a...
надявам се модераторите да нямат против

Модератор - пускаме мейла, но след като се свържете съобщете тук, за да бъде премахнат.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: f160ba6d82
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   И аз съм момче на 25 и много добре ми е известно за какво говориш освен да те успокоя с това, че първо си в голям град където има много хора и имаш много връсници и шансовете да си намериш някоя са значително по-големи отколкото да си в някои забутан малък град. И аз съм на същия хал с изключение на финансовите проблеми за сега съм на постоянна работа с заплата дето не мисля за сметките обаче пак никога не съм имал момиче до мен, никога не съм празнувал 14-ти февруари и никога дори и за няколко часа не съм се чувствал щаслив. Лошото при мен е, че след като завърших изкарах и една магистратура и се прибрах в родното градче и виждам, че младите хора бягат от тук. за щастие и моя баща обичаше да пие и да тормози сичко живо около него, но от доста години поне обичта към алкохола го довърши странното е, че въпреки всичко ми беше гадно като почина но както и да е. И на мен ми са минавали подобни мисли през главата от сорта на "Какъв е смисъла от живота" може и никога да не разберем наистина какъв е, но трябва да се пробваме да издържим на самотата и сичката простотия коя на заобикаля възможно по-дълго с надеждата, че нещо може да се промени и всичко това което е в момента да е само един спомен.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: c79072810a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Темата е стара, не знам какво става с автора, но ДО НОМЕР 27: Не се отчайвай! Големите изпитания правят човека силен! НЕ СЕ ПРЕДАВАЙТЕ! Била съм в подобно на теб положение, знам как се чувстваш, но отказването, то е за слабите и безхарактерните! Силните, те не се предават! Ти няма да се откажеш, нали?
Белатрикс

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker