Само за хора, имащи извънбрачна връзка! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Само за хора, имащи извънбрачна връзка!
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 1782 пъти
Наскоро писах тук, имаше си нападки, аз си го и очаквах.
Става въпрос за това, че аз съм обвързана, той е женен с дете. Отначало разбира се уж само така щяхме да си комуникираме, без чувства. Бях си поставила граници, които прескочих. За да усетя малко щастие. Още в самото начало го усетих много близък и правилен за мен, за това се пуснах по течението. Той беше първи в откриването на чувствата си, аз дори не знаех какво да отговоря, тъй като той беше категоричен, че чувства НЯМА да има.
Най-прекрасните ми мигове са с него. Самите ситуации, когато се виждаме, сами по себе си не са спокойни-нервно е, че някой може да ни види и тн. Но когато ме гушне и всеедно съм вкъщи. На топло, приятно, защитено място. Имала съм мъже до мен, и сега имам (знам, грозно е и гадно, съдете ме, аз самата се осъждам всеки Божи ден). Но това не го е имало с други мъже. И въпреки малкото време, което прекарваме заедно, защото и двамата сме заети, трябва да нагаждаме плановете така, че да не е подозрително и за двама ни , трябва да си подсигуряваме място за срещите, което е трудно и е главния проблем.
Много ми е кофти, гадно. На моменти ми е адски тежко и ми идва да зарежа цялата тази история.. В следващият момент просто осъзнавам, че съм много 'дълбоко'..
От началото ми е казвал, че няма да се развежда, аз също, че няма да се разделя заради него.
От време на време следи жена си, тя си ходи насам-натам през нощта, абе има си друг и тя. Само че моят човек се надява тя да сгафи и да стане проблем и чак тогава нещо да се случи към раздяла. Обясних му, че тя ако е искала-да го е направила. Те години вече си правят такива неща, всеки си има по някой друг, само дето се крият. Той като цяло й е подсигурил живота - апартамент, кола, работа, стандарт на живот. Тя трябва да е глупава или много влюбена, за да зареже комфорта и стандарта, за да иде при друг( и да иде с дете).
Не съм повярвала изобщо, че ще се разделят, ако някои от вас ще ми кажат нещо такова.
Дори не го и искам, защото знам колко допълнителни усложнения, разходи и нерви това ще му донесе, а аз не искам друго, освен той да е щастлив.
Дори не знам дали искам да приключа нещата-знам, че няма да мога още дълго да съм на n-то място. Не съм свикнала и не бих могла да свикна с това, някой да е с мен, ама наполовина. Засега търпя, мълча, гледам да не го закачам с такива теми, защото преди няколко месеца пробвах, в моменти, в които бях много тъжна и направо плачех от душевна болка, подхващах някои теми, той ми звъни и ми казва какви са тия неща, тия въпроси, нали от началото се разбрахме нещо. Викам аха. И много пъти си казвах от днес нататък - към него само за забавление и задоволяване на нужди. Опитвам се да съм студена , да не го допускам по-близо, но веднага се усеща и ми става кофти че се държа по този начин, а аз искам реално да му дам цялата си любов и топлина.
Знам, че ако е с мен, бих направила много неща за него, бих се отдала на 101% за него, само ако и той го направи, разбира се. Знам, че мога да го направя щастлив, той мен също.
А в същото време нещата са сложно-невъзможни и боли.
Не мога да кажа точно, че го ревнувам от жена му, знам и съм наясно, че дори да казват, че нямат интимност, повечето лъжат, затова не се и съмнявам за тях. Въпреки, че той казва, че секс веднъж - два пъти в годината, нямало привличане, чувствал я като много добър приятел, чак му било странно и кофти, когато го прегръща. Питала съм го, не сте ли говорили за тези неща, казва, че й било тема табу.
Ясно ми е, че примерно ей сега лятото като идат на почивка семейна с детето, ще се забавляват, ще пийне той-най-вероятно ще правят и секс, не знам той защо се опитва да ме убеждава, че ме правят ;д. Аз съдя по себе си, когато се усетя превъзбудена, правя секс с човека до мен, дори да не е този, когото искам.
Това да сме заедно и да сме в нормална връзка за мен е просто мечта и мираж. Преди да заспя, всяка вечер (а и не само вечер) мечтая и си представям как лягам и се будя до него, как имаме нормално ежедневие за една двойка, как се грижим един за друг. В сънищата ми сме заедно, дори като сънувам кошмари търся него, а не партньора ми. По едно време се примирих, спрях да тая надежди (макар малки), спрях да мечтая, заспивах директно и не сънувах нищо с него, но наскоро се върна всичко и аз съм слаба да ги спра.
Дори не знам искам ли да спира всичко между нас-като знам колко щастливи сме и колко още много може да бъдем, ако променим нещата. А знам, че няма да мога да продължа дълго, поне аз. Той е имал други две 'сериозни' извънбрачни връзки, едната от които е продължила 5 години, накрая момичето го е обвинявало, че й е съсипал живота и изгубил времето. Ами, аз не го обвинявам по никакъв начин. От началото сме си сложили картите на масата, това, че имаме чувства си е наше усложнение. Дори да се разпаднат нещата, ще съм благодарна, че е бил в живота ми и съм успяла да се докосна до такъв човек, че съм позволила да усетя това щастие и обич. Не му се сърдя, не е виновен, аз сама се набутах тук. Сама прекрачих границите си сама се влюбих и сама сънувах и проверявам през 5 минути телефона. Та предполагам той е свикнал. И да се разделим-ще му е кофти и ще си намери друга. Не знам дали съм по-специална в живота му-вчера го попитах дали чувства нещо по-различно, отговорът беше "рядко се е случвало да ми липсва някой толкова много". Той не е по романтика, писма, стихове и изляния, за мен е достатъчно това, което го казва.
Не мога да продължа повече да пиша, не знам и докога ще продължа да живея по този начин, но едва ли ще е дълго.
Благодаря на тези, които ще прочетат моята жалка история и тези, които ще се включат в коментарите!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 86e11df68c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Много ще ти е трудно.Жените обикновенно сме по емоционални и в такива отношения сме първите наранени.От собствените си решения и емоционални потребности.Защо мъжете влизат в такива отношение? Вероятно им липсва просто
секс,за който емоции не им трябват.И за разлика от нас те много ясно разграничават секса от любовта.Ясно е кога е просто секс,кога имат и емоционално отношение към жената с която са.В такива отношения, единия се влюбва повече.Питала ли си се,защо започна тази авантюра? Каприз ли е или истинска потребност? В казаното от теб болката си личи и от това,че си влюбена и от това,че няма шанс да сте нормална двойка.А питала ли си се,дали ако нещата бяха нормални,да

въобще биха се случвали точно както си го представяш?Трудна ще е борбата ти със самата теб.1.Погледни обективно на този мъж-идеални хора няма."не допускал емоции", е? ако си със сърцето си с някого,няма тема( дори и трудна) която да не се изговарят между двама.2.Битката ти е със самата теб.3.Какво няма мъжа с когото си,а любовника има. 4.Дали мъжа с когото се виждаш просто не запълва някаква празнина и проблем който не е разрешен,а просто си виси?.5.Ако сериозно вземеш решение да се разделиш с него потърси помощ от психолог,ако се наложи. Така има шанс да разбереш защо,какви са по дълбоките причини за случилото се.Да,в такива отношения,колкото и прекрасно забранени ,привличащи и идеални да са ВИНАГИ има препъни камъни,уловки,които ,никой от двама ви в началото незнаех как ще се проявят.Навик и отношение към нещо се изгражда за 21 дни. Зависимостите и привързаностите също. Много емоционален човек си,личи, но опитай да се пребориш с онази част от себе си допуснала това да се случи.Тук чета твойте емоции и състояния,не изглежда човекът отсреща да е влюбен колко си ти.Мъжете са по склонни просто да играят без емоция, при жените това е по трудно.Има и много други фактори.Незнам на какви години сте,но на 40 и след тях при всички започват симптомите на кризата на средната възраст.След емоцията,ще дойде и отрезвяването.Трябва за себе си да разбереш урокът на който се учиш в тези паралелни отношения. Спри да измъчваш душата си,това че се обвиняваш е показател,че посоката която си избрала не е съвсем ок.Ако решиш раздяла с любовника,трябва да положиш усилия за да запълниш празнината,като си станеш самодостатъчна и оцениш по ново му съпруга и детето си.Услията по пътя обратно са същите които градим за странични авантюри с тази разлика,че сега трябва да са осъзнати,а не подпомогнати от хормона на щастието които се произвежда когато встъпваме в нови ,различни отношения.Всичко за теб е в ръцете ти.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 186ac210fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Няма смисъл, наранена ще си само ти. Женени никога, не мога да си представя да съм с мъж на друга. И любовник да искам, пак не обвързани гледам. Човека иска две, ако може и три...

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b54af0fba7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Пичове, както виждате жените се самонавиват от най-малкото.
Гушнеш я 2 пъти, кажеш и че не правиш секс с жена си и е тема табу и тя вече не спи по цяла нощ.
А за твоя приятел нишо не чухме?!
А чакай сетих се. Той е само лепенка за запълване на мястото, докато не намериш истински готиния мъж от турските сериали.
Изписала 10 страници за обвързан мъж, а ония сигурно си ебе жената и си хапва пържолки и не се и сеща, че си и сеща, че е просто за забавление.
Ама жените обичат да ги лъжат, както виждаме и тук.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 0c54a96317
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   "Това,че имаме чувства си е наше усложнение"-от това,което чета мисля,че чувства имаш само ти.Животът ме е научил,че никога не трябва да вярваш на човек,който изневерява.Такъв човек е предател,лъжец и мръсник.Независимо дали е мъж или жена.И от твоя разказ се убеждавам,че няма еднократна изневяра-в смисъл влюбил се е,поддал се е на чувствата си и го е направил.Но само веднъж,само с един човек.Та тоя мизерник кръшка непрекъснато и поддържа дълги извънбрачни връзки,та във всяка с която се чука ли се е влюбвал?И защо реши,че точно в теб се е"влюбил"?Явно е на принципа мир и любов във къщи-секс навън.В едно нещо единствено ще се съглася с теб-той не е виновен.Развратника си търси,почуква тук,там и която му върже.Разбира се,че обича жена си,разбира се,че ще и подсигури и комфорт,и всичко-тя му е семейството,тя е майка на неговото дете.И разбира се,че ще идат на почивка и ще се любят,както сигурно си го правят постоянно.Тебе като не излъже-кого,пък нали и никак не върви да разказваш на любовницата си какъв секс си правил с жена си.Свали розовите очила,а и въобще не е трябвало да ги слагаш,защото ясно ти е казал-само секс.И недей изпада дотолкова ниско да обвиняваш жена му в изневяра,да прехвърляш нещата от болната глава на здравата.Дори и да го е направила това изобщо не е твоя работа,тя си е права-каквото повикало-това се обадило.Гледай си детето,гледай мъжа до теб,не се ври в чужди семейства,не сънувай любов и чувства.Просто си поредната бройка за този човек.И колкото по-бързо го осъзнаеш,толкова по-добре за теб.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: a026ebb7df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   В подобна ситуация съм....
Той е женен има си жена и деца,но въпреки това той ми пише и се виждаме.А ми каза да не чакам нищо повече от това да сме приятели.Знам че няма как да стане,но продължавам да мисля за него да проверявам преди колко време е бил на линия.Самите обстоятелства седят така че често през деня се засичаме и това ме кара да мисля още повече.Ти пак си добре целувате, прегръща те а моя не го прави това вече ,че повече ще мисля за него и с една дума да ме предпази от това.И какво всеки път той ме използва да му доставя удоволствие, а жена му вкъщи гледа децата .Излизаме виждаме се често говорим си и той все си има едни мисли и иска да му направя сфирка ,а да и мен ме докосва което пак ми става хубаво, но за момента и след това отива при жена му или най-гадното е когато тя му звънне и той трябва да върви.....
Мила ще ти кажа аз съжалявам, защото от този ден в който имам нещо с този човек да бъде проклет този ден.Винаги с била против връзка с женен мъж, а даже при мен той ме използва за удоволствие,но секс не защото държи на жена си и прецаканата излизам аз.Когато му е кух пиши ми и аз веднага тичам.Няма смисъл.Аз знам че няма как да съм с този човек а и да ти кажа честно не искам.Държи се добре с мен поне не ме лъжи,каквото е си ми го казва.Той си ми го каза от първия път когато излезнахме аз не мога да ти дам това което заслужаваш. Той Си ми го е казал, но в ситуацията аз дъм глупавата.Искам сериозна връзка,а какво имам отношения с човек който ми е казал няма как.Ще те посъветвам бягай от този човек.Ако не е щастлив и не държи на семейството ще се разведе,но щом един път е изневерил ще си ожени за теб ще минат няколко месеца и години и може и ти да му омръзнеш.За мен това са женкари вместо да си седят при жените......
На мен също ми е гадно разбирам те напълно, да мислиш за човек и да не го имаш,най-неудобно ми става като той мине с жена му и детето през мен и какво голямото семейство , ама преди това цяла нощт ми е писал какви мисли имал и така нататък....
Не не аз съжалявам за всичко и се опитвам да поддържам хладни и крайни отношения вече.Отблъсквам се защото няма смисъл.Между мен и той няма как.А преди тази жена той е бил женен има и друго дете.Стигам до извода че ня него никога не му е достатъчна една и винаги да има разнообразие.Ами представи си заедно сте си щом сега изневерява на жена си,ами скъпа и тогава пак ще ти изневерява.Човек не се променя какъвто си е си е такъв ......

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: ae5e01f838
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Здравей,
историята ти е често срещана и из сайта се намират още много такива подобни истории. Еднозначен отговор няма - в някои от случаите всичко завършва много добре, в други много зле. Много зависи от типа хора които участват в една такава авантюра. Ако са непукисти и го правят заради единия секс всичко е точно и няма проблеми. В някои случаи обаче се появяват чувства при единия или и при двамата и тогава нещата се влошават много. И понеже и аз имах подобен проблем съм изчел целият сайт и всички подобни теми и мога да ти кажа че изключително рядко (може би в 1 % от случаите) хората напускат законните си половинки и тръгват с любовника/любовницата си. Има и вариант в който да бъдат разкрити и тогава от голямата им обич не остава и следа и започва едно мразене и обвиняване. Естествено има и любовници които си го карат дълги години така без да ги хванат. Но все си мисля че всичко рано или късно излиза наяве. Не пишеш на колко си години. Като цяло в случая доколкото те усещам ти си страдащата част от връзката. Ако си по - млада бих ти дал съвет да не се вживяваш прекалено много, а се опитай да изградиш сериозна връзка с човек на който можеш да отделяш спокойно от твоето време и той от неговото, да се опознавате и да се радвате заедно на живота, а не да се криете като мишки.
Пише ти го мъж ерген, любовник на омъжена жена с дете. И аз като теб страдам. Голяма любов, големи емоции, разбрали сме се само за секс и добро приятелство и като разбрах че не съм само аз а има и още един и да видиш колко тъпо ми стана за всичките емоции които съм вложил в нея. Ако повдигна темата започват скандали, отрича и казва че не съм бил никой да и държа сметка (и то си е така). Преглътнах си егото и вече се правя на приятно разсеян. Щях да и кажа че спираме, но пък това че има още един ме успокоява до някъде и продължих както ти казвам правейки се на цапнат с мокър парцал. Но повече в такова нещо не бих се забъркал никога. Като цяло както пишеше в една друга тема си е загуба на време и на чувства и свириш втора цигулка (а в моя случай и трета понякога :D). Така че не се безпокой, горе главата и надявам се съветите които ще получиш тук да ти помогнат в една или друга степен.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4cac2c3b08
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Оххх ,мила, на колко години си ? "Дори да се разпаднат нещата" ?? А ти имаш надежда, че ще се разведе заради теб ли ?Много си влюбена и загубена...На него така му е изгодно. Има си съпруга, дом,семействи, явно уреден живот .А с теб рязнообразява секса.А и щом говориш за чувства те е усетил, че си и влюбена.По-голямо четкане на егото за един семеен мъж няма !!!Сам ти е показал колко значиш за него-" нали от началото се разбрахме".?!Ама вие искате да си блъскате главите и да страдате и да се измъчвате с празни надежди !
Не те съдя, изживей си я тази връзка, но знай, че ще плачеш много и накрая, ако и твоя човек разбере, ще паднеш от високо.
Не си дорасла за връзка с женен мъж, но това е друга тема !
Успех и събирай сили за после, защото сега емоциите ти са преди всичко и си много много заслепена

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 25a4831eed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Просто ще се случи нещо, което ще те пречупи и ще се откажеш от него. Твоят партньор не усеща ли какво се случва? Любовникът ти е имал и други извънбрачни връзки, как очакваш от този човек да ти бъде партньор? Странно ми е как още не си свалила розовите очила и не си се осъзнала какво се случва около теб. Манипулатор от класа е този и ти не си по-различна от него. Според мен зарежи всичко и всички, и дай реална оценка на всичко какво се случва около теб. Нито подлагай партньорът си на това мъчение, нито себе си. Колко дълго ще можеш да живееш по този начин?

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 7f478cf3cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Недейте така да обезкуражавате авторката! "Жененият ми любовник" (отдавна вече съпруг), с който се виждахме тайно три години, в момента докато пиша това коси тревата на двора. Като чета тук за "разбиване на семейства" ми става смешно. Що някой или някоя не разбие сега нашето? Бракът не е доживотна присъда, която трябва да излежаваш. Ако не става, не става, развеждаш се и си продължаваш живота, с друг човек или пък сам, ако предпочиташ.
В историята по-горе обаче, ми липсва указание за това от колко време продължава извънбрачната връзка на авторката, защото на един мъж наистина му трябва повече време, за да вземе категорично решение - при тях рутината и чувството за отговоност, при това заедно, са водещи, но все пак в един момент е въпрос на почтеност да кажеш в прав текст на жената, която те обича, какви са плановете ти и ако тези планове не я включват, да се разделиш с нея. Но ако я включват, да предприемеш някакви действия. На нас ни трябваха две години, за да сме наясно, че връщане назад няма, още две години, за да устроим съвместния си живот, на четвъртата година вече живеехме заедно, след още три години се оженихме официално, т.е. седем години минаха между първото "обичам те" и "да" църквата. Това не бяха леки години, но пък бяхме толкова щастливи най-вече от това, че посмяхме, дръзнахме да променим съдбата си. Ощетени нямаше. Аз си тръгнах от бившия ми мъж само с дамската чанта, а той напусна жена си с една тениска на гърба. Оставихме на бившите си всичко - пари, имоти и започнахме буквално от нулата: нямахме даже къде да живеем, стояли сме на тъмно, спали сме на студено. Никой от нас не каза: направихме грешка или какви глупаци излязохме, просто знаехме за какво го правим.
Така че аз не съм съгласна с мита за "невъзможната любов", точно обратното, но в историята на авторката не ми харесват няколко неща. Едното е, че любовникът обсъжда с любовницата интимния си живот с жена си - това говори за неуважение и към двете: на едната не щади чувствата, а на другата излага на показ бельот, докато я мами. Второ, че декларира пасивна позиция: съпругата ми трябва да сгафи, за да се разделя с нея, разбирай: ако благоверната ме изхвърли, ти ме чакай, за да ме прибереш. Трето: презастаховките, всички онези "нали така се разбрахме"; и четвърто, че тази ситуация явно не се случва за първи път, щом става дума и за други "сериозни" извънбрачни връзки, каквото и да значи това.
Предвид всичко това ми се очертава доста неприятен образ на въпросния господин и авторката, ако има акъл за пет стотинки, трябва курбан да даде, че все още ангелът-хранител я пази от житейска катастрофа. Този човек е мекотело, той не знае какво е чест и съвест, върви през живота като консуматор, на когото всичко му се полага и нищо не е длъжен да плаща, хората за него са инстумент за удоволствия или печалба, а не живи и чувстващи същества. Ако беше мъж на място, отдавна да е прекратил връзката си с любовницата в момента, в който е усетил, че жената се влюбва. Би я прекратил, за да не тласне жената към необмислени житейски решения, последиците от които тя ще решава сама.
Към теб, авторке. Ако партньорът, с когото живееш, не те удовлетворява, напусни го. Няма нищо страшно в това една жена да бъде сама, това не я прави непълноценна. Това, че ще имаш повече време за себе си и ще повярваш в своята независимост, ще ти позволи да погледнеш и на любовника отстрани. Да скачаш от мъж на мъж с идеята, че следващият ще е съвъръшеният е, за жалост, житейски модел, който води до плъна разуха. Създай първо собственото си щастие, постигни личния си комфорт и мир със себе си и чак тогава ще можеш адекватно да прецениш дали си заслужава да освободиш местенце в уютния си свят и за конкретен мъж.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 8f8f8e0b40
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   При мен е по-сложно.Извънбрачна връзка почти 2 години.И двамата сме категорични,че разводи няма да има.Всеки със семейство,деца.. Свободно си споделяме за партньорите.Добри хора са ....
Има нещо между нас, което оцеля във времето..
Виждаме се рядко,на 2-3 месеца веднъж.
Пазим се да не ни усетят.Засега успешно.Всички ни смятат за само приятели-а ние сме И приятели.
Не седим често във фейсбук ,не си пишем,не си звъним.
Ако кликне някой от двамата,другият ако може ,звъни,ако не може,не .Никой на никого не се сърди.
Разговори и смс после се трият.
Парола в скайп се сменя на няколко дни.В месинджър не се пише.В другите мрежи така и нямаме акаунти.
Затова пък като сме заедно... денят е празник...две души...блудкаво звучи,но за нас е всичко....

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4fee466f42
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   За мен първото и основно нещо, което трябва да направиш е да приключиш твоята сегашна връзка. Официалната имам предвид. Ти щом толкова си хлътната по този, към приятеля ти нямаш нищо и не е редно, а дори е много долно да го лъжеш и да му губиш времето. В момента с нищо не си по-различна от оня "другия". И въобще как ги намирате такива не знам. Не е да съм нямала предложения от женени мъже, даже наскоро пак имаше един такъв. Ами страшно е гнусно и не бих се забъркала с такъв. И изобщо мисля, ама откровено ще си кажа какво мисля, че в такива "връзки" се забъркват само тъпи, комплексирани жени. Щото така си мислят, че видиш ли са нещо повече от съпругата му. А всъщност е обратното. В очите на любовника ти, ти си тъпата, тази, която просто ползват. И това само заради факта, че си легнала с него, знаейки, че е женен. В повечето случаи мъжът няма как да те вземе насериозно, защото, за да допуснеш подобна ситуация, ти самата се обезценяваш. Ти самата не се уважаваш. Надявам се да ме разбра. Надявам се и всички други като теб да се замислят. Толкова ли са нищожни, че да допускат да ги ползват по този начин. Никога, никога не бих си го причинила.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 7edde0d7d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Никакви чувства няма тоя мъж, но ти се самонавиваш и не спираш. Ти искаш да те лъжат, а той просто се възползва. Иначе нямаше да ти звъни на пожар когато му намекнеш за нещо сериозно.
А тия с изневеряващата или ужасна съпруга са толкова евтини лъжи че не знам как продължава някой да им се връзва. Разбира се че някой друг ще е виновен за неговата изневяра, той отговорност е неспособен да поеме за нищо. Но ти пък се чувстваш защитена задето те гушнал.
Имаш сериозни проблеми в емоционално отношение авторке, в следствие на което подобни типове те използват и ще продължат да те използват. В момента си нищо повече от секс играчка, което му четка егото. Такива са фактите, независимо дали ти харесват. Пък ти си прецени какво бъдеще може да имаш с този мъж и колко десетки години ще го чакаш.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: beb2081dcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Една позната така загуби 15 години от живота си. Сега иска дете, ама закъсня...

Имал е и други "сериозни" извънбрачни връзки. Ти си поредната. Удобната. Винаги на разположение.
Бавно се убиваш. Ден след ден. Любовта е щастие, а твоята любов е мъка и болка. Отрова е за теб.
Спри да се виждаш с него и помисли кое избираш - да си продължиш живота със съпруга си спокойно или да агонизираш години наред мечтаейки любовника да се разведе. Щом не го е направил за 5 годишната си връзка, няма да го направи и с теб. Още повече ти го е заявил ясно.
Хиперболизираш го. Създала си си нереален образ за него, защото знаеш, че той не може да бъде само твой.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 6d81203ab5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   н. 9 е оная с логореята и "успешния втори брак", за който трябва да разбере цялата мултивселена. Въобще не я слушай, не е права, знае го и затова се самозащитава под всяка подобна тема. Просто си прекрати извънбрачната връзка и си имай обица на ухото. Твоят дон Жуан просто се разнообразява, жените влагаме чувства и грешим. Точка.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4a6ec21fb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Защо си го причиняваш? Историята ти е банална за съжаление и е хубаво да си дадеш сметка, както е лафа по-добре късно, отколкото никога. Може би щях да имам малко по оптимистична прогноза, ако ги нямаше това, че той е имал още други, че и сериозни извънбрачни връзки, освен теб. Само това трябва да ти крещи, че човека си е завършен кръшкач, който обаче не би напуснал семейството си. "... Дори не знам искам ли да спира всичко между нас-като знам колко щастливи сме и колко още много може да бъдем... " - не, не сте щастливи. Щастлив е той, че има семейство, работа и любовница, а ти се терзаеш денем и нощем и се опитваш да го идеализираш и да си повярваш, че имате специална връзка. Предполагам си млада, красива, вземи живота си в свои ръце, изгради свое собствено щастие, което не зависи от някакви откраднати моменти и хора, които само ще преминат през живота ти.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 5f85eeb575
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Авторката
От половин година имаме"отношения" като няколко месеца бяхме само на чат и се виждахме за по 5-10 мин по уличките в тъмниците, държахме се за ръце и се прегръщахме, говорехме си за всичко, но интимен контакт имаше по-късно. Реално не сме и правили секс толкова често. Пада се горе-долу веднъж на месец, което ако е единствената му цел, може да му даде някоя друга по-често секс и по-хубав, защото с мен не може да се отпусне, трябва да внимаваме да не остават следи и тн.
Виждаме се и рядко, но е имало и много срещи след първия секс, в които не сме имали такава близост-целуваме се, говорим си, но не винаги е имало секс.
Не знам защо всички си мислите, че на всяка цена ме ползва за секс-играчка.
Не съм наивна, както казах и в историята, наясно съм, че той може да е интимен с жена си, все пак мъж е.
Аз съм инициатор на обсъждането на отношенията им, не за друго, а за да разбера повече за това дали той е проблема в съжителството им или тя или и двамата. Той е доста обран в споделянето, прави го точно с цел, да не ме нарани, а аз съм доста разбрана и няма как да се разсърдя, нацупя за нещо такова. Наясно съм, че е женен и има човек до него - няма как да очаквам да не я поглежда.
От нещата, които ми е казвал, мисля, че имат вина и двамата.
Но в крайна сметка това не е моя работа. Питала съм го неща, за да добия представа какъв е в отношенията с хората.
И под сериозни извънбрачни връзки имам впредвид, че е бил само с една любовница за еди си какъв период, като са си имали почти нормални отношения (защото жените не са били обвързани като мен и са прекарвали повече време заедно).
Имах един период, в който бях карантинирана и бях сама, много често ми звънеше, искаше да ми споделя какво му се случва, дали лошо или добро веднага ми звъни или пише.
Винаги се е интересувал как съм, дали съм яла, готвил ми е (нещо, което моя приятел посмъртно няма да се хване да направи), когато съм на работа ме е питал да ми носи храна.
Няма изгода да ме ползва само за секс, след като няколко месеца не го допусках да ме целуне по бузата дори, а след като започнахме да правим секс, се случва веднъж на месец, трябва да е сдържан и много внимателен (а той харесва малко по-грубия секс, оказа се, че и аз, но както и да е). Преспокойно може да е с някоя свободна, да се виждат често, да си прави секс на воля, да има свободен терен постоянно, а не като при мен.
И да, отстрани нормално да изглежда използвач и тн, но реално виновна съм си аз ако стане нещо.
И не, нямам надежди, просто ми е тъжно и мъчно.
Преди имах надежди, но вече не. Осъзнавам, че не мога много още да издържам, защото страдам.
Ще ми е трудно, но ще му задам въпрос, ако каже, че има шансове, ще се боря и аз, но ако няма, аз не мога да страдам повече.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: c9cbd214e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Боже, прибери си вересиите...

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: ad4668017f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Може да звучи грубо, но страдаш заслужено. Защото няма щастие, изградено върху чуждо нещастие, всичко , каквото правиш ти се връща. Ти си нечестна, лъжеш и предаваш доверието на приятеля си, затова ще получиш същото от този коцкар. Всъщност вече си го получаваш- лъже те и те манипулира, не е останал без секс и не чака на срещите с теб 1 път в месеца, даже може паралелно да върти още някоя глупачка. Няма и намерение да се разведе, ако имаше, досега да го е направил.Също като теб- много го обичаш този, но лягаш с приятеля си, нали? Ако беше чак толкова влюбена, нямаше и да си помислиш да се чукаш с друг.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 42c319bb9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Интересен ми е случая на номер 10. Предполагам е жена. Не звучи и да се чувства зле, че не е с човека. Ще ми е интересно да разкаже малко повече за това дали има терзания подобни на авторката и много други в това положение, които може би не споменава. От писанията разбирам, че въпреки липсата на драми, все пак има някаква специална връзка между нея и човека (не държа за подробности за брака и, а просто за повече инфо как наистина се чувства в подобна връзка, изпитва ли мъка от това положение, или по-скоро обира само позитивите). Мислиш ли за него през деня, преди да заспиш? Терзае ли те това, че той е с друга и ти си по-скоро в сянка, пазена в дълбока тайна, която никога не би разкрил и заявил пред света, все едно си нещо срамно. Дали чувстваш понякога, че сякаш той повече взима от теб, отколкото дава (ти даваш повече от себе си, докато жена му получава "каймака").
Имам чувството, че си жена, но пък сякаш имаш много мъжко мислене.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker