Има ли мъже като мен, които нямат връзки с жени? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121005)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18476)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли мъже като мен, които нямат връзки с жени?
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 1934 пъти
Здравейте,

Мъж на 30 години съм и още нямам връзка с жена. Има ли други като мен дето са в положението ми? За съжаление тенденциите са такива, че да се топим, да умираме и да сме самотни, без възможност да имаме другарче до себе си. Не чувствам огризение, нито ми тежи самотата, но мисълта, че нацията се топи никак не ми хаесва. Дано да съм само аз, но според мен сигурно има и други хора в положението ми за съжаление.

При мен е така, че никога няма да се получат връзки, за което не ми пук, но не е добре за нацията. За мен може и да е за хубаво самотата, но не е хубаво, че след 10 години България ще стане на 3 милиона примерно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 6f73564226
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

1.   Ами приятелче, то точно това е проблема, че не ти пука. Както и на повечето мъже. Аз също съм сама, но и не смятам да се обвързам с някой, който на 30 - 35 години не може да поеме отговорност и ангажимент. Какво остава за дете.... Слушам мъжете какви ги плещят и не ми се вярва..
Та иначе си прав. Точно днес си мислех за това, как ще се затрием. Или просто трябва да се примиряваме с някакви, за да имаме деца. Вече няколко познати направиха така. За щастие има доста време пред мен, но като гледам как е тръгнало, все по-отчайващо ще става.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: cc588da9d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

2.   Така е, защото сме прост народ, проста нация.Виж арабята и азиатците, там простотията феминизъм удари на много сериозен камък, запази се патриархалния модел на семейство и хем се развиват икономически хем растат като население.Тука в скандинавието, въпреки, че до момента са финанонсово много силни, местните си позволява едно дете максимум две.А имат пари да отгледат всичките деца по света. Но не го правят, защото феминизма и западните простотии им сложи четала. За сравнение тука живеещи арабя и турчаля имат по 7–8 деца и разводите при тях за изключително рядкост. Иначе номер 1 е права, че вече няма мъже, които да могат да поемат отговор отговорност, защото феминизма удари и много от мъжете и те станаха ,,мъжленца,,



Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 0dd4a11579
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

3.   Има мъже като теб, че даже и по-възрастни.

Предпочитам да съм сам, колкото и нещастно да звучи, отколкото да се обвържа с някоя заради компромиса и... да сме нещастни заедно. Не, мерси.

И предпочитам да "помогна" със затриването ни като нация, отколкото да отглеждам нещастни деца - сигурен съм, че ще отнеса доста хейт за това изречение, но просто такова ми е мнението.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b1f494f3a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   И аз съм така, никога не съм бил със жена и не съм поемал инициатива да имам каквито и да било отношения.

М 29 г.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 43d85f059a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Разберете най-после, че няма как да накарате хората, които не искат деца да имат деца.

Държавата не се топи, защото няма желаещи да се размножават, а защото много хора се ориентират към чужбина.

Изобщо не ти вярвам, че си мъж на 30. По-скоро си някой скучаещ дядо на над 60.
1 и тя не ми звучи като млад човек. Даже се съмнявам и да е жена с това "ами приятелче" - това си е типично мъжко обръщение.

Смислено би било да пуснете тема, в която да се коментира например ето това: "В период от три години НАП не е събрала дългове на стойност 10 млрд."

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 3ee943ba19
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Ще прозвучи грубо, но не мисля, че ще е голяма загуба, ако изчезнем като нация... съжалявам. Като народ сме много зле - пасивни, глупави, прости и мърляви. Търпим всякакво отношение, мачка ни кой ли не, но пък сме много надъхани какви балкански лъвове сме. Та не виждам за какво точно се притесняваш в това отношение.
И аз съм сама и няма да имам деца. Както каза номер 1 - да се заплодиш просто с някого, за да не си сам, ми се вижда като ужасно мъчение. От всичките ми познати в диапазона 25-35 само няколко успяха да направят семейства и да си имат деца. Изглеждат и щастливи... Останалите искат да си хойкат, да чукат ученички (мъжете, нали) и да си живеят живота. Точат се само на най-красивите момичета, които ги въртят на малкия си пръст. По-обикновените жени пък се слагат на кого ли не за малко признание и внимание. Какво да ти кажа...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 8fe5d4292b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Пише се Угризение!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4cf15fa864
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Най-забавното е, че опитът за ирония е супер неадекватен, тъй като има действително такава тенденция. Под всякаква критика е структурирането на тая история. Умишлена неграмотност и бездарни свободни съчинения. Много често наблягате на теми за 30-годишни неудачници. По тъжното в случая, че доста млади хора се заблуждават, че са във връзка. Но какво да очакваш от скалъпена фантасмагория на жена...

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: fd082d59df
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

9.   До номер 1

Ох милата да не дава Господ да си намериш някой мъж, че ще го умориш с твойте изисквания и тъпотии. Ама мъжете не могли да поемат отговорност видиш ли. Сериозно ли?! А ти каква отговорност поемаш в една връзка освен да забременееш, щото ще ти изтече срока на годност и да манипулираш мъжете?
Не скъпа, мъжете сме поели отговорност за собствените си животи. На мен да ми е добре, да се храня качествено, да живея интересно. Естествено, че няма да седна да мисля за някаква, която седи и плюе по мъжете. Вие сте тези, които се лепвате като паразит за мъжа и чакате всичко на готово. Да ви носи пари, да ви подсигури дом, да има за детето, да има за почивки, за глезотии и още и още. И вечно недовлна и вечно е само искам, искам искам... И най-смешното е като не стане да прехвърлите цялата вина върху него. Едва ли не мъжа бил длъжен само щото си родила да ти направи живота цветен.
Да не дава Господ пак ти казвам. То бива да сте толко разглезени, ама това вашето на нищо не прилича.
А чакай, сега ще ни обясниш колко си самостоятелна и успяла и да не забравяме и красива. Сигурно и затова си сама, щоТ си много убава.
Какъв ангажимент да поема. Да ме върже някоя с големите претенции, като тебе и да ми вика айде давай пари нали детето е твоe. 6 месеца след раждането да ми вика еми сори не ми се прави секс, не ми помагаш вкъщи, не ми обръщаш внимание, a тя по цял ден на площадката с майките яде сладолед и гледа сериалчета вкъщи.

До автора: Батенце има такива мъже, не бой се. Аз пък точно вчера си мислех каква колосална загуба на време са жените. Нищо друго не правят освен да ти губят времето. Случва се да имам отношения с няколко жени едновременно, като не съм обвързан с нито една сериозно. Е казвам ти всички ми ръсят едни и същи глупости, а са толкова различни една от друга. Просто си знаят едно и също и съвсем сериозно, освен да ти загуби времето друго няма какво да стане.
Не се коси толко нито за страната, нито за това, че си сам.
Остави такива, като номер 1 да се оправят щот са много красиви, интелигентни, можещи, еманципирани. Ние мъжете сме идиоти.
Ама затова тя седи депресирана дома, а аз си пуша пуричка, пуснал съм си музика и си пийвам уиски.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: aa7e03b0bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Въх, клета майка България!
Такива като тебе, авторе, колкото искаш! Мъже като дедите ни, изгледали с две-три ниви по пет деца, били се на фронта и умирали за страната ни няма.

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 0502c143b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Напълно съм съгласен с номер 9! Жените са загуба на време и нерви. Тук-там има изключения, но си е до късмет дали ще попаднеш на някоя от тях.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: cc52f2b2db
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Като не ти тежи самотата, какво се косиш! Нищо няма да се случи, ако прост народ като нашия се затрие!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 6f73564226
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

14.   От 1 до 9.
Ти къде видя какви са ми претенциите? Хайде да не генерализираме и да не се заяждаме, само защото ни е подразнила истината. И мен ме дразни, че тичате след някакви, които от самолет се вижда, че не стават, но не злобея като теб. Ако си падаш по жени, които мрънкат си смени средата. Не написах друго освен отговорност и ангажимент. И говоря за двустранна ангажираност. Не само от страната на мъжа. Иначе не само съм хубава, но бих, казала и красива. Така или иначе обаче не можеш да ме видиш е излишн да ти го казвам, а и да можеш, красотата е в очите на гледащия. И междудругото и на вас ви изтича срока, не само на жените нищо ;}}
Мислиш, че на 45 ще можеш да се сравняваш с някой 25 годишен като физически характеристики ли? Егн то не се променя и за дватa пола.
И да, сама съм, защото съм преценила и защото ми е по-добре така, отколкото с някой като теб, който генерализира, слага жените под общ знаменател и ходи паралелно с няколко. ;}}

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: e39ec25366
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

15.   До 14

Оо повярвай ,един мъж на 45, който се поддържа изглежда в пъти по-добре от жена на съшите години. Пика на мъжете започва от 30 до около 50. На жените започва да приключва на 30

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 91480a0287
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Аз съм имал връзки с 2 жени, но в момента съм сам. Личен избор е защото предпочитам по-малкото зло. На идея си нямаш как може да ти навреди психически ако попаднеш на неправилен човек. Никой нормален човек не би искал да бъде сам, но именно ако си изиграл картите с грешните хора, вече изобщо не ти е до намирането на партньор. Успех ти пожелавам все пак, хубаво е да си влюбен, но в правилния човек.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4b7376d12d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Според мен това ти липсва, но те е срам да си го признаеш, и влизаш в размисли и страсти за демографски кризи.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4cf15fa864
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

21.   Да разбираме, че не си 70 кила с мокри дрехи и теснички раменца, не си застоял офисен льольо, не си отстъпчив и вероятно се целуваш и контактуваш отлично с мацки, алфа си и си тежиш на мястото. Днес често се наблюдават гледките - плужек до мацка, ама то пък мозък по жена не ходи. Сигурно си симпатичен. Виж какъв избор правят. И като минат 30 до някой мухъл, вехнат и търсят вече здрави мъжаги към 40 год.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 399f3c4176
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Нормално е, да. Това не е тенденция само в Бългатирия, а като цяло за развития западен свят. Принципно в днешно време няма нищо чудно да срещенеш мъж, който не е бил 2-3 години и повече със жена. Дори не говоря за връзка. До 30 е нормално да се развиваш, учиш, работиш, да изкарваш пари и като имаш всичко това, но нямаш опит със жени се хващаш и жениш за първата или втората която излезне с теб до към 33. А тя вече е с опит в интимните отношения и дори те мисли за лесен за манипулиране балък. Вероятно е точно така поне в началото. Но като че ли се случва някаква прочяна и все повече мъже започват да се усещат. И аз искам семейство, но не понасям отсреща някой да ме манипулира. В крайна сметка със собствени сили съм изградил нещо, имам знания, достойнства и ако търпя това, все едно да не ценя живота си досега, усилията и всичко добро в мен.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: bffee3deb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

23.   На 30 почват да оплешивяват. Той нали и Дани П. като един мъж, който се поддържа, за това отиде да си прави операция в Турция. И Крум си направи преди няколко години такава операция. А на 40 почват да плюят по 20 годишните мъже, че нямали пари да издържат жена, че не можели никаква работа да свършат, ей такива все, което е супер долно е немъжкарско. Най-малкото колко пък много мъже реално са способни да издържат жена, независимо на колко години са станали.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: f0d22cfb79
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Дори да се стопим до 3 милиона, ще има по-малко конкуренция.

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 6b8d77970d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

27.   Номер 21, точно пък тия " алфи" са най- вървежни в България. Ниското интелектуално и духовно ниво на Ганьовката е причината да се мъкнат с първични, безмозъчни " алфи". Ти явно само се мислиш за такъв, ама явно не си, иначе щяха да ти пускат:). Пък явно не си и на нивото на офисните льоловци и плужеци.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 6361eaf6b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   27, никъде не видях да описвам себе си, но да, определено си ме бройкат с поглед и гаджетата им се дразнят. Тъпото е, че съм прекалено коректен и не откликвам на тези знаци. Дали ми пускат - не го мисли много. Пускат ми тези, които си харесам аз. Някой те е излъгал, че като пишеш мнения под сподели, си тъп залухар. Няма да е лесно да те убедя, че съм добре сложен и вечно пращан да се женя, набеждаван за несериозен, че се занимавам с мацки, а реално не съм видян с мацките, с които ме свързват. Преценяват ме по визията. :) Безспорната и тъжна за теб новина е, че мъж алфа не е примитивен бабаит, а е излъчване и характер. Ако си дебил, за който алфа мъжкар означава Лазар Ангелов, значи не си струва да ти отговарям на следващите словоизлияния, породени от комплекс в предишния коментар. Сигурно се видя я в професия, я във физическа форма, та ми лафиш на мен дали и какъв съм аз. Вярвай ми, че и след 20 години ще съм супер. Освен това ще ти кажа, че когато съм бил 105 кг, ми казваха че съм 90. Вместо да ми цвърчиш с нараненото си его, направи така, че момичето ти да не заглежда такива като мен, като пробваш да ме наподобиш. Просто се движи повече - кофички, лостчета, преходи, колело, лицеви и така. Спорт му е майката. Вярвай ми, че мъжете във форма на 40, нямат никак аутсайдерски статут, напротив! Само ще ти кажа, че когато си хванах първото маце бях на 26, а тя на 21, ходеше с 22 годишен богаташ, който нямаше един трудов ден, а караше последен модел Сеат и отделно имаше още две коли, джобни бол. Момичето може да се прочете тук, ако счетем, че това е възможно при 2% вероятност да влезе и да прочете точно тая сцена, но няма значение, все пак тя го заряза заради мен. Знаеш ли защо, защото знаех как да се държа, да я чукам и да се поддържам. А той беше отпуснат. Е, това играе роля. Никой не ми вярваше, че съм легнал с нея, защото беше висока, червенокоска с големи гърди. Гаджето й ми пишеше по фейса, че съм филмар и съм спал на отворен прозорец, ако съм си вярвал, че тя ще ми върже. И когато той си се кикотеше весело по Месинджър, познай на кое седеше тя? Недей да ми философстваш много, не е печелившо за теб, тоест ще пишеш глупости. Недейте да етикирате непознати. Убеден съм, че да ме мернеш само за секунда, би изключил всяка вероятност да не ми пускат. :)

Алфа мъж :)

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 6361eaf6b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   А, и да ти добавя още няколко важни факта. Много е важно да знаеш, че изборът на жената да търси стабилен визуално мъж, не е свързан с ганьовщина и примитивност, а с инстинкт на 100%.
Не се заблуждавай така тежко, аз бях кожа и кости, когато мацките се лепяха при момчетата с хубави тела и нахакано поведение, но завиждах и си задавах въпрос, защо едно читаво момче, каквото бях и продължавам да съм, не може да привлече внимание. Окаяната външност, кекав тип е твърде непривлекателен за една жена. И ако тя тръгне с такъв индивид, то това ще е по сметка и ще изглежда нелепо за нормалните хора. Какво ще прави хубава мацка,
с гърчавел, ако всеки втори дето я пожелае, му набие шамарите? Това е живота, срока. Не засягайте теми за примитивно, побойници и комплексирани простаци, защото ще докажете теорията ми, че сте неможачи и само търсите проблем в мисленето на правилните хора. Аз се считам за правилен човек, буден, гледаш, мислещ и знаещ. Спрямо голям процент от дървените философи тук, определено съм в час с живота. И да подчертая, че съм доста скромен в оценката си, защото има къде по-тежки самохвалковци без база, а аз поне имам такава. Айде живо и здраво.

П. П.

Авторе, вероятно познах за положението ти, как би могло да е иначе? Ако беше смотаняк, щеше дори и деца да имаш. Не е лошо да си с деца, лошо е да си ти от смотльо. ;) Това е проблем, който за Ганьова щерка маловажен и несъществуващ дори.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 1ce05da705
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Жена съм. По-добре сама, отколкото с неподходящия. Не искам да съм винаги сама, но пък искам дете, за да има кой да обичам повече от всеки друг, а не заради населението на България. Може и чужденец да си хвана. Искам мъж, който да обичам, а не от който да имам най-голям интерес. Може да живея и в другия край на света, но да съм с мъж който обичам и наше дете, което да отгледаме. А България до 100 години може и да изчезне от картата. Трябва да се живее някъде, където да се радваме на живота, а не където се чудим как да си платим сметките. Пък какво остава да си купим нещо друго.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 587f9fb261
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   В БГ или поне в София и аз съм така, но в чужбина излизах на много срещи. Явно при мен мястото и средата оказват влияние.

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 1bd27d95de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Има, ще има още много с темпа на плашливост на жените. Все повече се плашат да направят някакъв избор в този живот и да държат на него, защото после ако изборът е тъп, виновни са си те самите. Ако може те да избират, но друг да е виновен за техните лоши избори. И аз искам така - като се дъня, е виновен Павел от съседния вход, иначе е моя заслуга, защото съм велик и неповторим.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker