Взаимотношения между Ютубър и събскрайбъри - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Взаимотношения между Ютубър и събскрайбъри
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 1105 пъти
Здравейте от много време исках да споделя това. От няколко месеца съм събскрайбнал на един youtuber. Причината поради, която събскрайбнъх е , защото ми харесваха видеата, които прави. Той е един с татуировки американец, няма да му споменавам името сега, много нацепен. Гледайки известно време видеата му го опознах малко и бях изненадан. Преди мислех, че е някакъв надут, който прави клипове, за да получава внимание от жените. Всъщност се оказа обратното..Той се оказа скромен и много чуствителен и заинтересован, от филосовките теми за живота и вселената. Е понеже е секси с татуировки жените в коментарите му сипмват тайно с намеци. Но пенеже ,аз съм мъж и хетеросексуален мен това не ме интересува да забелязвам, че е секси наистина е ,но това не ме интересува. Повече ме интересуваше, когато говори за филосовките теми за живота и вселената. Разбрах също, че неговият характер е тип ENFJ, което означава, че той е супер приятелски настроен и създава лесно приятелства. До тук добре, но има едно НО
А съм с характер тип INFJ, което означава че съм много резервиран от към приятелства и съм от най – рядките хора на земята. INFJ хората са само 2 % от населението на земята. В youtube пише за характерите INFJ и ENFJ. Защо е проблем че съм резервиран от към приятелско общуване ? Защото забелязвам, че ми прави намеци сякаш иска да станеме приятели. Не директно разбирасе. Но например, аз казвам нещо в предишен коментар на негово видео и после той казва нещо в следващото видео. Сякаш като отговор на мой коментар. Сякаш си говори с мен знам че звучи странно, но по интуиция така го усещам. Просто съвпаденията бяха прекалено много. Той също е казвал “ please continue to comments your ideas I always love to see feedbacks to all “ и след това следва усмивка. Казвал е ,че си обича събскрайбърите. И го е показвал. Казвал е ,че сме му като семейство. Но аз не съм привързан към него. Просто такъв характер съм ,който не се привързва така лесно към всеки който не познава. Не мога да разбера, как така някои хора ето така поемат риска и се привързват към някого, без дори да познават човека. И някак си ми става гадно и нечестно да не съм привързам към него, след като той се е привързал към събскрайбърите си. Имам един приятел от гимназията, но с него почти не общуваме. Той не ми пише, винаги аз съм пишел пръв, той си излиза с други и качва сторита как се забавлява с други без мен. И не е човек, който се интересува толко от философски теми за живота. Но този youtuber е различен, имам чувството, че ако си говоря с него мога да си говоря цял ден. Даже понякога си мислех дали пък не е сродната ми душа. Но аз попринцип не вярвам в сродни души. Той е страхотен като човек, но все още не смея да се привързвам емоционално към него. Аз приаятелството малко го приемам като пазарлък. Ако не съм сигорен, че някой не ме обича като приятел и аз ставам резервиран и нямам приятелски чуства. Ако аз помагам искам и на мен да ми помагат. Знам това не е проява на любов, а пазарлък. Взаимна изгода.. Но мисля че приятелска любов означава да обичаш някого безусловно, без значение другия какво ще ти даде в замяна. Но за жалост аз немога така :( ,немога да поема риска. Може би защото цял живот съм срещал токсични и фалшиви приятели и съм свикнал да живея сам. И да се наслаждавам на самотата си. Без да имам нужда от никого и да съм привързан към някого. Ще се радвам да ми кажете долу в коментарите как решавате някой да ви е приятел и поемате риска да го обичате, без да очаквате, че той ще ви отвръща със същите чуства ( говоря за привързване не за влюбване ) ? Дали да поема риска и дасе привържа към него и да го имам за приятел ? Или това е прекалено наивно ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: de87017c35
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Не, ама въобще не ми звучи сякаш да те търси, ако искаш feedback. Ако беше другояче, щеше просто да ти отговори. Защо не излезеш на някое приключение навън - примерно, взимаш си влак и заговаряш някой симпатичен на теб в купето, или нещо такова? Имтернета може да ти създаде нездрави илюзии!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: f4b32e4a4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Извинявай, но аз не разбрах защо трябва да ставаш приятел с този човек? Само защото той (според теб) иска ли?
Не си длъжен. Не си длъжен да се привързваш.
Аз съм още по-крайна от теб - НЕ вярвам в приятелството. Особено между жени. Имам си една, с която си бъбрим на кафе отвреме навреме, но и нея съм я хващала да прави разни странни коментари, които ме навеждат на мисълта да внимавам.
В повечето случаи приятелството действително е взаимен интерес. Безусловното, вечното го има само в романите.
А като ми каже някоя жена, че има приятел мъж, направо се смея - като си пийнат, истината от това приятелство изплува наяве.
Сега ще тръгнат да ме оборват жени как това не е вярно, за да оправдаят срещите с мъжете, които са им "просто" приятели. За протокола - опитвала съм се няколко пъти да повярвам, но в крайна сметка е излизало, че съм била права - в някакъв момент мъжете съм ги разконспирирвала, че ме харесват не просто като приятел, а като жена.
Много хора използват думата приятел, когато всъщност той им е просто познат. За мен "приятел" има дълбоко значение - да се срещаш с някого на кафене, не го прави приятел.
За момента най-добрият приятел е мъжът ми.
А онлайн приятелство - забрави.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: d5d4f7a02d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Авторе бих желал поне да си кажеш възрастта. По всичко си личи, че ти си още много млад и още нямаш оформен характер за което не те обвинявам. Харесал си този американец защото е заинтересуван от философските идеи за живота и вселената и ги споделя. Ти също си заинтересован от същите идеи като него за живота и вселената. Когато ти казва "продължавай да коментираш твоите идеи, аз винаги обичам да виждам обратната информация за всичко". Ами човека има отворено съзнание и иска да види как разсъждават и другите хора, а ти си мислиш че ти прави някакви намеци. Спри да се съмняваш толкова много кой какво може да си мисли. И защо трябва да се привързваш емоционално към него, просто си изкажи твоите идеи и виж как той ще ти отговори.
Приятелството го приемаш като пазарлък, защо то ако ти помагаш искаш и на теб другите да ти помагат. Така приятелство не се гради. Ставаш истински приятел с някого ако имате еднакви философски, морални, етични и духовни възгледи. Това твоето е "аз ще ти помогна но и ти трябва да ми помагаш".
Ако ти му споделиш твоите идеи за приятелство той може много да се разочарова от теб. Кажи си годините и ако живееш в САЩ мога да ти кажа какво да прочетеш за да си отвориш духовно и философски повече очите. Имаш нужда от повече четене.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: f965eb26fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Казал бил въпросният ютубър, че си обича абонатите и са му семейство? Естествено, ще го гледа ли някой, ако каже, че ги мрази или не му дреме за тях? Съответно колко рекламодатели ще привлече? Защо приемате всичко, което ви се каже за чиста монета? И как ли пък от десетки и стотици хиляди зрители, щом е толкова популярен, отличи баш теб, че да поиска и приятел да ти става?

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 8c05da50c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Според мен авторът е (неосъзнат) гей (в което няма нищо лошо, де). Вижте как го описва в началото - няколко пъти спомена, че е "много секси", но за него "няма значение, де, защото съм хетеросексуален). Там се крие разковничето, според мен, ти го харесваш като мъж и затова търсиш вниманието му. А иначе тези виртуални взаимоотношения между ютубъри и събскрайбъри и тем подобни са фейк работа, откъдето и да го погледнеш.

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 5413258787
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Извинявай, ама ти добре ли си?
Сериозно ли мислиш че този човек е привързан към хиляди хора, които дори не е виждал никога в живота си само защото са му последователи?
Това го казва за да ги накара да гледат клиповете му, разбира се.
И казваш, че се чувстваш зле защото ти не си привързан към него?
А как изобщо е възможно да се привържеш към някакъв човек, който виждаш само на клипове?
Мислиш, че е сродната ти душа?
Ти дори не си си писал с този човек, камо ли да се виждате, ама реши че ти е сродна душа...
Съветвам те да си намериш някви приятели, които не са само на екрана а в реалния живот, защото си създаваш някви илюзии за някой който реално не знае че съществуваш, и не си мисли че само щото е казал някви неща за последователите си, значи те обича, най-вероятно дори не си е направил труда да отвори профила ти за да види кой си.
Ако не знаеш как работят нещата с ютюб каналите, ще ти обясня. Този човек прави всичко възможно за да събере аудитория и печели пари от това, затова ще казва точно това което аудиторията иска да чуе.
Той не ти е приятел, приятел е човек на когото имаш доверие, прекарвате време заедно и си споделяте, не човек който виждаш само на видеа в ютюб.
Аз следвам много български влогърки, които също говорят на аудиторията си така все едно са приятели обаче на мен ми е пределно ясно, че това не означава нищо, хората си вършат работата от която се печели доста добре, пък и се забавляват в същото време защото това им е хоби. Нищо повече.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b6229dc535
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Интернетът тотално ни е побъркал.
Няма нищо лошо в това да се привържеш към приятелите си - съвсем нормално е. Обаче да се вкарваш в някакви илюзии, че известен ютубър иска да ти бъде приятел и да се привързваш към него, когато нито си го виждал, нито сте комуникирали действително по някакъв начин... Не виждам какво добро ще ти донесе това.
На ютубърите работата им е да правят видеа, които са интересни за публиката. И естествено, че ще четат коментарите, за да разберат какво мислят последователите им, какво ги вълнува, etc, и естествено, че ще отговарят на въпросите им. Нали смисъла на цялото нещо е да те държи пред екрана - как да стане това, ако той ти обяснява нещо, дето изобщо не те интересува. Това е работа като всяка друга.
Извинявай за прямотата, ама това е все едно да решиш, че момичето зад касата в Subway иска да ти бъде жена, защото ти прави кафе и сандвичи и любезничи с теб. Да, при теб има някакъв духовен аспект, защото въпросният обсъжда философски теми, които са ти на сърце, обаче сравнението си е съвсем удачно - на тези хора това им е работата.
Търси истински (т.е. реални, които можеш да видиш и да чуеш на живо) приятели. Не се захласвай по такива илюзии.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker