Любов или? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов или?
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 966 пъти
Здравейте на всички! Искам да споделя едно нещо което ме тормози от почти 3 години! Момиче на 19 съм! През 2018 започнах да уча в едно училище! От тогава харесвам едно момче, но няма шанс да съм с него, аз го познавам той мен не, засичали сме се няколко пъти! Той вече си има приятелка, искам вече да спра да мисля за него, не издържам! Постоянно ми е в главата. От 2014 страдам от ОКР и накакво друго психично разтройство! Постоянно си представям, че сме заедно и правим разни нещаа. Осъзнавам, че го правя и не искам да го правя, нооо. Или когато си харесам някого е по същия начин! Имам и натрапливи мисли - постоянно казвам дано умре, на напълно непознати! Не издържам, имам се за някакъв изрод. МОЛЯ ДА БЪДЕ ПУБЛИКУВАНА!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 36c50797e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   За да казваш ДАНО УМРЕ на напълно непознати хора, случайно срещнати, наистина показва че си абсолютен ИЗРОД. Щом от 2014 страдаш от ОКР и други психични разстройства това вече говори много зле за теб в смисъл, че си вредна за обществото т.е. може да убиеш някое по-слабо от теб човешко същество. Ти си само за психиатрична болница без право на излизане от нея. Аз също ще кажа ДАНО УМРЕШ но с цел да предпазя други невинни хора от твое посегателство към тях. Такива като теб трябва да са изолирани от обществото или въобще да не съществуват.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 6495def02d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   От автора! Защо тръгваш да ме нападш? Аз не я искам тази мисъл,просто тя влиза от нищото! Може да се каже,че съм минала почти всички обсесии и мисли от това заболяване! (ОКР)
Дано не го отключиш,че да разбереш какво е! Просто поисках съвет,и няма как да желая смъртта или да убия някой! Желая на всички много здраве и късмет! Бъдете добри!
МОЛЯ ПУБЛИКУВАЙТЕ ГО!

Мод: точно на този не му обръщай внимание, той е онзи с модераторката баба на 64, румънска циганка и който от години не можа да разбере, че модератор и автор на тема не е едно и също, т.е. с психични отклонения е.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0cde3372e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Милo момиче ,не слушай първия коментар. Изобщо не знае за какво говори. И аз страдам от ОКР от малка. И аз като теб съм имала всякакви мисли и съм се чувствала като лош човек. Истината е, че това нещо тормози точно такива съвестни и добри хора като нас. Запомни, че ти не си мислите си и се опитай като дойде такава мисъл да не й отвръщаш с компулсия, не й отговаряй, защото така ще се върне. Това е трудно, но започнеш ли да се занимаваш да си повтаряш нещо, за да я неутрализираш, тя става по-силна. Затова пълен игнор, така ще отслабне. А за любовта и аз понякога съм си мислела, че мозъкът ми е обсесивен и така обичам просто, започвам да мисля само за това -и аз съм се чудила дали има връзка, не съм сигурна. Ако разбираш английски, погледни това клипче https://www.youtube.com/watch?v=Q9yKaI0vLJs и канала на този човек https://www.youtube.com/user/everybodyhasabrain. На мен много ми помогнаха. В интернет и YouTube също има много истории на хора с ОКР, не си сама. В първия клип, който ти пратих се говори за ОКР с натрапчиви мисли (без ритуали, или по-скоро, че са само в главата- нарича се Pure OCD) и как в основата на това нещо е това, че ние се чувстваме недостойни дълбоко в себе си и си мислим, че заслужаваме да страдаме и да се измъчваме. Затова мозъкът си прави майтап с нас един вид и ни заставя да седим в това гадно състояние като ни дава такива мисли. Всичко произлиза от травма и накрая на клипа се казва, че трябва да се научим на най-важното изкуство- да бъдем приятели със себе си, да имаме самосъстрадание и да се обичаме. Мога още много да изпиша, но наистина гледай този клип, аз получих голямо облекчение и освобождение като си го обясних по този начин. Ако не разбираш английски, дори съм готова да ти го преведа, просто е много важен. Надявам се да съм помогнала с нещо, бъди силна ти и всички, които страдат от такива мъчителни състояния, заедно сме в това. Прегръдки и любов! <3

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0eaa3d9907
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ! Радвам се,че все още има добри хора! <3 <3 <3

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker