Харесвам сина на шефката си, която мразя! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Харесвам сина на шефката си, която мразя!
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 1262 пъти
Здравейте, ще се опитам да съм кратка. На 27 години съм. Преди 6 месеца приключих връзка, която смятах за сериозна, но партньорът ми очевидно не мислеше така. Живея в малък град, чието има няма да споменавам. Върнах се тук, след като завърших в София, за да помагам на майка ми, която има хронични здравословни проблеми. Работя като учителка в едно село, близо до града. Обожавам професията и децата. Но директорката на училището е покъртителна личност. Ужасяващи крясъци, обиди, клетви и заплахи се изсипват върху мен и колегите ми ежедновно. Не издържам психически, почти всеки ден се прибирам вкъщи разплакана. За тези, които ще попитат защо не предприемем нещо - връзките са ужасно, ужасно дебели и директорката е на практика "вечна".
Напускам след края на учебната година, въпреки че не искам да оставям децата. Но проблемът е друг. Често има работа от училище, която трябва да се свърши в града. Понеже съм най-млада (всички колеги са 50+), винаги изпращат мен. Нямам книжка и кола и пътувам с автобус, та когато трябва да се свърши нещо такова, директорката праща нейния син да ме закара до града. И аз започнах много да го харесвам. Той е с три години по-голям от мен, необвързан. Наскоро се върнал от чужбина, започва свой бизнес тук. Почти винаги пием кафе след като пътуваме заедно. Добави ме във фейсбук, праща ми разни забавни неща. Покани ме на среща този петък. Не знам какво да правя. Харесвам го, чувствам се страхотно в компанията му - интелигентен, мил, забавен. Но какво ще стане, ако започна връзка с него? Как ще напусна изобщо? Дори да излъжа, че има друг проблем, тази жена все пак му е майка. Ако стане сериозно... не мога да допусна да общувам с нея, заради нея преживях не една и две нервни кризи. Най-лесно ми е да му откажа тактично, но пък наистина го харесвам. От доста време не съм се усмихвала толкова много...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: f151e9fe16
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Директорката нарочно праща сина си да те кара, може би се надява да се ожени и да си остане в България!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 8e2d24e5a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Ами... ако станеш снаха на кресливата директорка, може пък да се отнася по-различно с теб, кой знае.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b37aeaa01c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Тази жена може да се държи така само в "професионалния" си живот, а в семейството да е нормална. Сигурно си мисли, че по този начин всява респект сред подчинените си. Аз на твое място не бих отхвърлила мъжа заради майка му. Може пък ако й станеш снаха, да започне да се държи човешки с теб и в училището.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: c9ba606519
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Трябва малко да се стегнеш и да си избереш хора, важни за теб, които да допускаш да ти действат по някакъв начин, от които да се интересуваш, цениш и т.н. Тази директорка и подобни не бива да спадат в тази група, те са никои - луди истерици, които не трябва да те вълнуват. Максимум може да будят присмех и съжаление, нищо повече. Каква ти е тя? Харесваш ли я, ценна ли ти е с нещо, искаш ли да сте си дружки, възхищаваш ли ѝ се, може ли да ти бъде пример за подражание? Не мисля... следователно нейното отношение не бива да те интересува. Явно си е такава, ако се държеше само с теб така, щеше да е друго. Минава през едното ухо и излиза от другото. Ще срещаш много такива хора, които ще искат да те мачкат, тормозят и манипулират по всякакъв начин. Не ги допускай до нервите си. В този смисъл ти ще ходиш със сина ѝ, не с нея. Ако не е мамино детенце, няма да общуваш много-много с нея. Аз не харесвам майката на моя приятел и просто се правя, че не съществува. Тя злобее, непрекъснато говори против мен, но това си е нейно право, не сме длъжни да се понасяме ни най-малко. Отделно не знаеш дали това е постоянното ѝ отношение или така само на работа. Ако е мачкана вкъщи, може да си избива проблемите в училище, както и обратното.
Не изпускай шанса си с този мъж, причината е абсолютно глупава. Първо виж какво влияние има тя над него и дали я слуша или си я знае... Това е единственото, което трябва да те интересува.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 64c236bc36
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Не изпускай питомното, зада гониш дивото. Щом харесваш този мъж, дай му шанс.

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: c9af3860d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Купи си каска и базука - със свекито ще водите термоядрена война!
Пък ако успееш да ѝ влезеш под кожата, можеш да я използваш като мощно оръжие за масово поразяване срещу всички останали... :)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: d0a9dc98f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Авторке, вярваш ли в случайностите? Ми няма такива:) Всеки директор трябва да всява респект, за да не му се качат на главата, може би вашата е малко по-креслива, но едва ли има някакъв по-заден умисъл, просто налага контрол по начин, който й е познат. От друга страна тази жена очевидно те харесва и очевидно намира за добра идея да ви сватоса с нейния син, иначе би ли пращала едно младо момиче със сина й и то системно:) Нормално е между двама млади човека да прехвърчат искри и хормони, убеден съм, че младежът също си пада по теб, а майка му извън училището си е един обикновен човек, а това че ти си по-чувствителна, ами работи върху нервите си, няма смисъл да се преживява всяка дребна случка и да се драматизира, познавам такива хора и определено им е труден живота, но реално проблемът си е в тях. Успех с младежа:)
М, 43

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker