Моля за компетентен отговор! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моля за компетентен отговор!
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 1432 пъти
Здравейте, аз съм момче на 24 години, което живее в Лондон. Имам малък бизнес тук и не правех планове да се прибирам скоро, но вече започвам да се замислям за евентуално прибиране в родината!

Така, нека преминем към моята история!
След пореден неуспех в любовта, вече се отчаях до краен предел и реших да потърся помощ от по опитни от мен в живота!
Отново бях зарязан от момиче, не знам вече за кой път се случва! Доста красив и млад мъж съм ( предполагам, че някои ще кажат, че самочувствето ми е голямо, но не е, просто е истината), но не мога да задържа една жена до мен! Винаги се оправдават с разстоянието за което сме говорили хиляди пъти и ме уверяват, че “уж” това за тях не е никаква пречка! Преди точно 24 часа бях зарязан от момиче с което поддържам връзка от 6 месеца, излиза ли сме и сме си прекарвали супер, но уви и тя беше поредната която ме остави отново сам!

Моля за съвет как да постъпя, какво да правя, защото загубих всяка капка мотивация за успех в живота, на ръба съм да зарежа всичко тук и да се кача на първия полет за България. Просто ми омръзна да съм сам! Имах план за развитие в Лондон, имам и капитал за това, но лошото е че мотивацията липсва тотално, не искам да се занимавам повече с нищо!

Моля за съвет от хора с по-голям житейски опит в живота, как да постъпя и как да изляза от дупката наречена “самотата”!

Благодаря на хората, които ще ми помогнат!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: bf78f133d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Какво общо имат неуспехите в любовта и прибирането в България? Ако нещо в теб не е наред, защо мислиш, че в България ще те вземат като топъл хляб? Те и без това тукашните да ги цункаш - най-много да ти върже някое курве, само защото си от Лондон с надеждата да я хрантутиш безплатно и да си го слага с други зад гърба ти. Ти си стой там, изпълнявай си плановете, прави си бизнеса и се развивай. Това няма нищо общо с жените.

Колкото до жените помисли какво не е наред в теб. Ако трябва пусни нова тема и опиши какво се случава, евентуално ако можем да помогнем. Не знам, може и психолог да помогне или страничен човек, който те познава.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: a3f65aa880
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   На базата на написаната малко информация какви анализи, изводи и конкретни съвети очакваш от анонимни хора, които не те познават? Компетентна помощ дават психолозите, но на основата на много повече разговори с теб. И аз като номер 1 мисля, че проблемът не е в Лондон, а в теб. Ако тук нещата вървяха по мед и масло, нямаше сайта да е пълен с теми подобни на твоята и "момчета" на 25-30, че и повече години, дето уж всичко им е ок да ги зарязват жените , да стоят сами с години и да правят секс само ако си платят. Щом в мегаполис с население, повече от цялата ни държава не си намери една жена, кое ти гарантира, че ще намериш тук? По-добре се отдай на работата си, сбъдвай амбицията си, използвай енергията и потенциала си за това, вместо да се отчайваш, че някоя кифла те зарязала, и да се самосъжаляваш. Незаменими хора няма, жени много. Не гледай на времето, когато си сам, като на дупка, а като на свобода и възможност да се концентрираш напълно върху целта си и да постигнеш успех.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 73686a3657
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Доколкото разбрах започваш връзки с българки в България. И после се чудиш защо нещата се разсъхват. Защо не потърсиш местна? Връзките от разстояние са безперспективни, когато единият няма намерение да се премести при другия.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 39214976e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Мисля, че от номер 3 получи компетентен отговор.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 9c89c148cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Имаш успешен бизнес в Лондон, имаш добър вид, имаш капитал, а в България връзка дириш? Малко не ми се вярва, че историята ти е истинска. Българки има и в Лондон (за съжаление), има и всякакви жени. Подчертавам: жени, не диви селянки (българки). Съмнявам се толкова да си закъсал, че баш в кенефа на Европа да ти се налага да бъркаш. Пробвай с англичанка?

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: e595d8fbda
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Работата е там, че аз не правя планове да стоя още дълго време в Лондон. Занимавам се с гипскартон и искам да отворя строителна фирма в България. Затова постоянно поддържам връзка с момичета от родината! Просто явно не ми върви с жените...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: df5bee6031
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Не си прави усилия да се обвързваш с българка. Писано е достатъчно тук що за жени са. По- добре стой далече, особено пък от младите.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: d229621b3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   "Винаги се оправдават с разстоянието за което сме говорили хиляди пъти и ме уверяват, че “уж” това за тях не е никаква пречка! "
Винаги се оправдават с разстоянието за което сте говорили хиляди пъти...ами то го имаш отговора!
Почти никаква информация за теб и типа момичета с които се опитваш да създаваш връзка, само това за разстоянието дава малко светлина.
Изглежда обаче че, ти имаш определена "позиция" за жената която искаш до себе си. Да те изчака да си развиваш бизнеса, когато се почувстваш "стъпал на крака" евентуално да дойде при теб и да те придружава в твоето развитие, в твоят живот, в твоите планове...така ли е?
Ако отговорът ти е да- забрави, няма такъв вариант! Междувременно тя какво трябва да прави? Да стопира живота си в изчакване?
Това няма да се случи.
Търси си все пак момиче на място, без значение националността макар че, н 5 явно англичанка е виждал само в представата си, ти поне си знаеш разликите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker