Любовта или големия град - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любовта или големия град
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 1200 пъти
Здравейте, момиче съм със сериозен приятел от скоро, който е по-голям от мен и си има собствен бизнес работи и допълнително отново за себе си има възможности и не съм с него заради тях (преди да ме нападнете) не си представяйте че е и милионер но доста задоволително та така... обичам го и знам, че бихме постигнали много заедно, но се страхувам да подхвана темата за големия град имам предвид Пловдив, който е доста далеч от нашия малък роден град но винаги съм искала да живея там и да се развивам да вървя по своя път обаче срещнах любовта, уважението, нещо доста истинско и различно и рядко срещано, а ако го оставя и замина заради неизвестното смятате ли че това е адски глупаво със сигурност и така звучи, но дали наистина съм готова за такава стъпка? Другата причина заради която не ми се остава в нашия град е миналото ми бях по-задръстена, и нямам много приятели, а знам, че би било трудно той да започно на ново в друг град все пак камъкът си тежи на мястото...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: ada99550de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Потърси си работа във вашия град или някой който е наблизо. Напоследък стана популярно да се работи от вкъщи, така че ако намериш нещо подходящо дори в софийска или пловдивска фирма е възможно да те оставят да си работиш от вас, без да се местиш.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 75983c4ff3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   За хора като теб е жизнено важно да се научат да мислят самостоятелно и да слушат себе си. Може да останеш в малкия град и след 5-10 години да се превърнеш в злобна домакиня с неосъществени мечти, а може и да заминеш и да съжаляваш до края на живота си за това. Трябва добре да опознаеш себе си и сама да решиш какво точно искаш.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: e8a238272e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Там си вкъщи, а другаде на квартира. Зависи и какво искаш да работиш. Може да се виждате събота и неделя. Пък по нататък ще видите.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: c7dd839dd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Не може да имаш всичко, което искаш, животът винаги ще те изправя пред различни дилеми и ще трябва да решаваш сама. Големият град предлага повече възможности за добра работа, учене или и двете заедно, срещи с повече хора. По-добре заложи на собственото си развитие. Това "с него съм от скоро" и сериозна връзка, поне на мен не ми се връзва много. Колко е сериозна една връзка показва времето. Нямаш никаква гаранция, че няма да се разделите с този човек.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 85e442f6e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   За мен домът е там, където е любимият човек. Няма значение дали в мегаполис или в затънтено селце, на Антарктида или в Африка. Кариерата никога не би могла да замени семейството. А какво ти гарантира, че в Пловдив ще намериш нови приятели и ще направиш блестяща кариера? Така или иначе след брака и децата, човек няма много време за излизания с приятели, а жената си прекъсва кариерата за доста време. На твое място бих останала с този мъж, защото да срещнеш нормален мъж в днешно време си е като печалба от лотарията. Мисли за бъдещето и действай разумно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker