Нормално ли е да харесвам чужденките повече? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нормално ли е да харесвам чужденките повече?
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 5404 пъти
Предстои ми да заминавам. Както знаете повечето БГ мъже дори в чужбина се женят за българки. Някои дори се връщат в България да си вземат жена. Аз пък заминавам с надеждата да се оженя за чужденка. Прецених както минусите така и плюсовете на това да се оженя за българка и за чужденка съответно. Чужденки надделяха.

Вярно е, че за чувствата националност няма, но винаги са ме привличали. До сега за 20 години живот да съм харесал най-много 3-4 българки истински. Към други не съм имал никакъв интерес. Не мисля, че мога да се влюбя в българско момиче, а от години не се и опитвам. Не ми харесва начина на поведение и на мислене на българките.

Преди време за три години живях в чужбина и там наистина се влюбих. За съжаление в последствие се разделихме, но намерих ново момиче, които да обожавам. Никога до сега в България не съм изпитвал толкова истински чувства.

Причината да пиша тази история е да ви попитам дали е възможно човек да не е привлечен от хората от другия пол в неговата държава, пък да си пада по чужденци/чужденките повече?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 2b8dd645a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, аз съм така. Не ми харесват българските мъже като външност и култура. Харесвам северни европейци, бели американци и т. н. - като се почне от ръст, до черти на ръцете, облекло - всичко.
Напоследък виждам много достойнства и у българите, но физически пак не ме привличат. Не си толкова ненормален, но сподели - ти по какви националности жени си падаш?

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 00e3b7192f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Историята ти е прекалено постна.. поне кажи какво ти харесва в чужденките и какво те отблъсква в българките...

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 2a12407e17
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   До 1 - чехкини и полякини - светли, предимно с кафяви коси или руси.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 11aa347cba
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз харесвам чужденците повече, много по-добре се разбирам с тях, отколкото с българите. Направо ти завиждам, че ти предстои заминаваме, чудя се и аз какво правя още тук, ами не си бия камшика нанякъде.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 9934b72320
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Моят приятел е румънец. И аз не обичам българите. Много са скучни и надути. А ако бях мъж, сигурно и за българките щях да мисля по същия начин.

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 7aab336da8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Всеки си има претпочитания.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 4ee8164750
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Айде бе сега.... нищо не става от нас, българска му работа. Писнало ми е да ги слушам тези неща. Много характерна и варварска черта към собствената ни култура е да говорим така. За съжаление май наистина сме народ с много комплекси. Жалко...
Ралф

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: bc0e6758a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Да, нормално е! И съм чела, че колкото по-различен е човека, токова повече те привлича и шансовете за изневяра са по-малки и тн. И аз съм като теб с малкото изключение, че съм момиче и съм по-млада. Аз пък наблюдавах момчетата в българия, поне съученици. Не са кой-знае какво, но са страшно надути и...просто ужасни характери. Сега гаджето ми е швед, но не мога да го сравнявам с тях. Наистина западноевропейците са на друго ниво и въобще не се притеснявай от предпочитанията си :)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: a652ea5628
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Номер 9 - за какви комплекси говориш, приятелче, след като собственият ти ник е "Ралф"? Аааа... български комплекси искаше да кажеш май...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 5af61285fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

10.   Еееее значи...като ги чуя такива хора и всичко се преобръща в мен. По стечение на обстоятелствата съм живяла доста по чужбина, също така обичам да пътувам и работя предимно с чужденци, НО никога не съм си позволявала някакво псевдо-идеализиране тип "германците са по-добри там" , "французите еди-къде си" или гениалните изводи, че ще се оженя за чужденец. Ще се оженя за този, който е най-подходящ за мен и се надявам да е българин, ще възпитам семейството си с нашите традиции и обичаи.

Просто от далеч си личат подобни хора, които са заминали някъде за един семестър или да бършат чинии и веднага са решили, че чужденките са по-добри, по-хубави и по-кадърни! Говори само лошо за вас, понеже сте си хванали "чужденец" и това за вас е постижение и повод за гордост, което е изключително смешно. Тази с гаджето румънец е радетел на провинциалното мислене, че не харесвала "българи" , алоу мацо...а ти какво си? Патагонка? Айде леко слезте на земята, че заради жени като вас проправяме много хубав път на секс туризма у нас, когато е нужно само да кажеш , че си чужденец за да ти отворят всичките крак...ъъъ прощавайте врати.

Пънкс

 
  ...

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 3ed3def851
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   До номер 10 - Съгласен съм, че да се идеализира или демонизира сляпо един народ е глупаво, само че в думите ти усещам някакво неодобрение към връзките между българи и чужденци, може и аз да греша, но така ми се струва. Какъв е проблемът, че една от предишните коментиращи има приятел румънец и се чувства по-добре с него, отколкото с българин? Аз лично не виждам нищо лошо в това, личен избор. Против това тесногръдо мислене съм, че видите ли, българите трябва непременно да се женят помежду си, защото иначе "предават" рода си.
Иначе до автора - недей робува на предразсъдъци, търси на първо място "човека", дали ще е българка или чужденка е на заден план, ако чужденките ти се струват по-интересни и ти харесват повече, насочи се към тях. По принцип в любовта трудно може да се планира, нещата се случват спонтанно. Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 866f7fa0cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ти луд ли си! Всички мъже искат българки, а ти бягаш! Била съм с мъже от различни народности и всичките са ми казвали, че българките са най-красиви. Имах връзка с малиец, баща на сина ми, който всеки ден ми го повтаряше и въпреки че живеехме навън накрая си намери българка и ме напусна заради нея.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: cdba02751e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Авторе, разбирам те. Повечето от българките са надути материалистки, на Запад повечето жени вече са минали през този етап и знаят какво търсят. Българките, заради материалистичната си природа, все се ориентират към богатите европейски страни да си търсят съпрузи... Добре, че за българите остават жените от Източна Европа, които дори са по-поддържани от българките.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: d653f772dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Ако чужденките, които харесваш са мургави (латиноамериканки или направо негърки), то тогава може да се каже, че имаш такъв фетиш, което не е кой знае колко рядко срещано и странно.
Обаче, ако си падаш по европейки за мен лично си е някакъв комплекс, понеже и аз живея в чужбина, виждам доста жени от различни националности, и като цяло разликата не е чак толкова фрапираща, че да мога да кажа, че жените от страна Х в Европа могат да привличат повече от българките. Доста често, българките в чужбина започват и да се обличат според това какво там е модерно, и съответно е невъзможно на външен вид да ги различиш спрямо местните момичета, особено пък ако се движат с тях и говорят съответния език без акцент.
Въобще, това твоето си е жив комплекс, така ги виждам аз нещата. И понеже виждам, че темата е от преди повече от 3 години, то силно се надявам да си преодолял този комплекс и да си с човек, който наистина цениш и уважаваш, а не все още сляпо да търсиш чужденки, без особено ясно основание. :)

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 30edfa37d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Нормално е. Те също плямпат без спиране, но поне не ги разбираш ;)

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: aee94d64b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Ами аз ти желая късмет в начинанието! Имай предвид обаче, че никъде и никоя жена няма хем да работи и издържа семейството, хем да гледа деца, чисти, готви, сервира, пере, глади, посреща роднините ти, оправя се с ремонти, че и винаги да изглежда добре и да е навита за секс. А нали това искате от нас, българските жени, вие - българските мъже? Пък на всичкото отгоре ние го и правим, за което заслужаваме някой да ни обърше два шамара, че да изтрезнеем.

ПП О, забравих! А докато я ухажваш чужденката, спомени й, че в твойта страна е прието жената да плаща сметката.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 842dcb329d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Естествено, че е възможно, авторе. Няма лошо, щом ти връзват и културните различия не са за теб проблем - важното е да си щастлив.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 858916dc7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

19.   До 12: ми много ясно, че така са ти казвали и са ти правели още куп други комплименти само и само да спят с теб.
Тоя малиеца, да не би да е постъпил друго яче - секс, дете и айде чао, следващата "принцеса".

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: d102359a69
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   До 16: Я кажи къде да си намеря такава добре изглеждаща българка, която да работи, да издържа семейството, да гледа деца, чисти, готви, сервира, пере, глади, прави ремонти.... и всичките там неща, които изброи....? Само правене на ядрени ракети на спомена.

В България е крайно време да спрем да хиперболизираме уникалността на българките, сякаш са нещо изключително. Истината е, че в по-голямата си част днешните българки (особено тези родени след 1989 г. ) са под всякаква критика. Високо самочувствие, без никакво покритие, просташко поведение, неспособност за елементарна домакинска работа (приятелите ми мъже са в по в час), чувстват се като принцеси и се държат като такива и си мислят, че всички са им длъжни. Съжалявам, ама красивите българки-домакини, правещи всичко, отдавна ги няма.... или по-скоро са останали много малко.

Но както и да е, въпреки всичко, предпочитам българка, някак си не мога да си се представя с чужденка, мисля си, че винаги бих я чувствал някак си чужда, биха ни разделяли повече неща, отколкото събирали.... пък и друго е да можеш да говориш с половинката си на родния ти език.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 866f7fa0cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Може и вече да се изтъркала темата - но ми се струва, че въсщност друга актуална няма. Докато българските младежи и мъже се чудят да харесват чужденки или не, ние българските жени не се колебаем - просто си избираме мъж. Наистина повечето мъже са чужденци, но те са по-решителни от българите. В крайна сметка има ли проблем? Повечето българки раждат деца с чужди татковци, но така е навсякъде по света. В градината на малкия ми син, който е от чернокож баща, има още две деца като него. Има и русначета, румънче, италианче, турче и т. н. Аз се сприятелих с две много симпатични семейства - едното е на българка с белгиец, а другото на българка с индиец. Ходим си на гости често, та и децата да не се виждат само на градината. Такова е бъдещето - космополитно.
Така, че младежо, не се обвинявай в национално предателство. Какво лошо имаш да се влюбиш в момиче от друга държава. Не си търси момиче по националността, а по любов. Сигурна съм, че ще се влюбиш в някое момиче там и няма в интернет някоя англичанка или германка ще напише - Помощ! Влюбих се в българин, възможна ли е връзката ни? Защото хората са по-отворени. Живях години наред в Италия и италианците, които традиционно са по-консервативни от българите, не се възмущават от вида на италианско момиче с тъмнокож красавец. Нека само да вметна, че моята най-добра приятелка италианка е вече 20 години омъжена за кореец и си живеят на село в Калабрия (там където е мафията). Синът им си живее на село и си има някаква приятелка, а дъщеря им живее в Милано и се ожени за сомалиец. Кажи ми сега, че бъдещето не е космополитно и се отречи от него. Или живей затворен на село, където единствения начин да се ожениш е като си купил булка от ромския пазар или си отглеждаш чалгакукла в джип мерцедес. Така е защото българите още не сме се отворили към света. Пожелавам ти да си намериш някоя хубава рускиня и да има те много деца. Тогава няма да си задаваш тези ненужни въпроси!

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 9a966c48fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   До 21: Италианците не се възмущават при вид на италианско момиче с чернокож? Сериозно? Никога не съм живял в Италия, но съм живял в САЩ (страна, в която всички са уж много толерантни), но определено смесените двойки имат много сериозни проблеми с приемането дори днес. Познавам момиче, което 3 години криеше връзката си родителите си, защото момчето беше мулат. Но както и да е, европейците като нищо ще излезнат по-толерантни....

Иначе е нормално човек да има едно наум, избирайки половинка от друга страна. Все пак се преплитат различни култури, начини на мислене, светоусещане, език и т. н. Българките по-бързо се решават на връзка с чужденци, просто защото у нас битува схващането, че чужденците по презумпция са по-добри от българите, което изиграло лоша шега на много българки.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: c51e9ffdc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

23.   До 21 : българка с чернокож африканец?! българка с индиец?!

Ееее, много сте гладни, бе, да му се не види... За два лева и една чорба боб и с лисугер ще тръгнете.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: aee94d64b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   До №20 от №16. Напълно уместна забележка! Вярвам ти, че може и да сме свършили оправните жени. Аз съм родена през 1971 г. все пак. Но моето поколение се справяме с всичко, което съм изброила по-горе, понеже така са ни научили майките ни. За съжаление.
Да не разводняваме обаче, темата на автора. Аз следвах навремето в чужбина и голямата ми студентска любов беше чужденец. Предложи ми брак, аз отказах. Причината беше, че колкото и да се обичахме, да споделяхме общи интереси и т. н., имаше все пак непреодолими културни различия. Дадох си сметка, че аз никога не бих се почувствала в свои води в неговата среда и той никога няма да се впише напълно в моята. До днес поддържаме приятелски отношения и сме си говорили за това, че действително щяхме да направим грешка, ако се бяхме оженили тогава. Всеки камък си тежи на мястото, народът го е казал.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 866f7fa0cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   № 23, била съм с чернокож африканец и той беше много по-беден от мен. От него най-много съм черпела самочувствие и усещането да бъдеш обичана.
№ 24, очевдна е разликата в поколенията. Аз съм родена 1980 и имах кандидат в България преди да замина, но предпочетох да намеря половинката си в чужбина.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 8623ad9295
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   В китайките е истината! Хем тесни, хем плитки, хем гъвкави - е те тва е.
А не като някоя наша кифла, разтропана я от циганин, я от негър, я от арабин...

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 90507f6b89
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   26 нормално е да харесваш китайките, ако размера на достойнството ти е 11 см в еректорало състояние, но много молим не си избивай комплексите. ;)

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 5ab8aedbe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Нормално е, да. Чужденките не са такива надувки като българките.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 6dbf8a2fef
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Темата е много дълга и интересна и не може накратко да се обобщи. Има чужденки и чужденки. Има българки и българки. Вярно е, че напоследък повечето българки са непоносими в претенциите си и надменността си, но е също вярно, че все още има много стойностни жени в БГ. Ако бъдем честни, българките не са най-красиви, но определено са по-хубави от западните крокодили и хипопотами. Иначе, аз като ценител, мога да кажа, че номер 1 по хубост, не само за мен са рускини, украинки, белорускини. Те са и близо до нашата ортодоксално-славянска душа, но поради мизерията и кретенската комунистическа идеология, опустошила душите на цели народи, голяма част от тези жени са опасни, защото много от тях са меркантилни (често дори повече и от българките). Хубавички и добродушни жени, които биха паснали на българите са румънки, македонки (другите българки), донякъде сръбкини. По красота бих добавил полякини, чехкини, словачки, унгарки, но там е по-трудно, заради културологични и религиозни различия. Общо взето, отхвърлям западните жени, поради различното светоусещане и манталитет. На запад жените са най-отвратителни по характер и манталитет. Еманципирани и феминизирани са в пъти повече и от източноевропейките и са направо нетърпими. Освен това, западнячките са мързеливи и некадърни и не могат да готвят. Същевременно западните жени са си запазили част от старите чисто женски привилегии, характерни за патриархата. Абе като теглите чертите, ще видите, че българките, колкото и да се увредиха и от набор на набор да стават все по-зле, са за предпочитане пред западните жени.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 30edfa37d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   И според мен азиатките са добър вариант. За статистиката - 14 см ми е ;)

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 6dbf8a2fef
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   Много съм мераклия на една китайка в квартала, направо место не мога да си намеря като я видя. Бачка в китайския ресторант до нас -кукла е. Младичка, дребничка, финичка, с една хубава черна коса и много красива. Около 20-25 годишна е. Слабо цици, но дупенце и всичко друго е 10 . Казвали са ми, че китайците са с малки пишки и сигурно тая ще се влюби ако я изчукам с моя 17 сантиметров. Обаче, ... те не са като нашите жени и не се чукат с кой да е. Възпитани са в морал и ако преспя с нея ще трябва да я взимам за жена.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 8ebbb88ab0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Когато аз трябваше да се женя преди 20г съвсем съзнателно избрах жена от провинцията , а не от София , където съм родом.
Когато търсиш жена в нея трябва да има стръв за живот, защото тя евентуално ще роди и отгледа децата ти - не да е някое разглезено същество, което да се цупи и само да му угаждаш.
Сега обаче положението е трагично защото всички дойдоха в София и от провинцията няма как да си намериш. Кофтито е , че възприеха лошите черти - лигавост и надувки. И започнаха да си мислят, че щом са софиянки - трябва поне лондончанин да ги вземе. Комичното е, че познавам поне две, които го намериха тоя лондончанин, ама той се оказа болнав селянин затънал в дългове. Та се наложи да ги сменят набързо. И незнам кога ще им дойде акъла на повечето женоря, че чужденец, не значи задължително охолен живот или поне не е гарантиран завинаги.
Съгласен съм с автора, че сега е по-трудно, няма я автентичната българка, която наистина беше сериозна работа и хубава и оправна.
Тия сега просто не искат да слушат и да поемат от предишното поколение, има прекъсване на приемствеността.
А много ми се иска наистина повече хора да се раждат тук, не децата ми да живеят в някакво море от джагали, но . .който каквото му се пада.
Не си падам по млади жени,. но все пак - не мога да кажа, че българките са по-зле от чужденките. Авторът явно се движи в някаква среда от бичмета.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 6fb7d32d6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   33, не им познаваш традициите - ако спиш с нея, ще трябва да се ожениш за майка й, което със сигурност ще изнерви баща й....

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: c97fe565a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

36.   Аз не съм от България, с мъже ми имаме смесен брак. Мога да кажа мнение относно българки, доста наблюдавах ги и разбрах защо българи все по често търсят булки от други държави. Българките са хубави жени, но под дебел слой козметика това не се вижда и на 25 изглеждат като на 45, бях"впечатлена" от тези квадратни прически и вафли (мама мия), пуш-ап в сутиени, гащи с 3 размера по-малки така че дори и на най-слабичко момиче й висят "мазнините" Второ- започват от малки да водят полноценен сексуален живот. Много рядко съм срещала скромно българско младо момиче, Не! Те са държат като поп-фолк "богини" И естественно привличат мъжете които търсят само еднократна връзка в една нощ и се чудят ЗАЩООО :) Аз съм доста демократичен и либерален човек но това не го разбирам, мисля че нещо трябва да се промени. Вярно че всичко зависи от човека не от националност, но мисля че повечето хора ще са на моето мнение, особенно чужденци които идват в БГ. Сори за моя български.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 134348ec81
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

37.   Номер 36 - не си съвсем права. Просто българките масово започнахме да се омъжваме за мъже от Западна Европа, с които можем да имаме по-добър стандарт на живот, а и са по-култивирани, възпитани и ОБРАЗОВАНИЕ от нашите мъже. Чети Бай Ганьо, добър ти е българският и ще разбереш книгата - ние с такива мъже вече не се занимаваме.
Не говоря за всички българи, но тези, които пият, неудачници са, имат и най-малкият проблем биват отсортирани от българската жена и от край време такива мъже лъжат жените от бившия СССР (като теб? ), обещавайки им Луната и Звездите.
У нас броят на младите мъже е с 10% по-висок от този на младите момичета, защото 70% от българските дълготрайни емигранти на Запад сме жени. Така за българинът, дори нормалният, не остава друга възможност, освен да си докара от своя страна жена от по-изпаднала от нашата страна. Радвам се, че го правят - в крайна сметка няма да стоят сами, я.

Колкото до модата, която описваш - това е локална мода. Само да отиде човек в Москва и пада пък там от изцепките. Хора всякакви - нормално е в Япония да са облечени различно от във Владивосток. Широко скроените и пътуващи хора са свикнали на такива неща и не бързат да съдят.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 866f7fa0cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   №37 голяма злоба, ще удушиш момичето. Съгласна съм с това, че българите са доста под нивото на българските жени, от гледна точка на мзападна модернизация, но все пак нима и ние не произлизаме от изтока, който бързо щом се установим на запад, започваме да прилагаме в смесените си семейства. Така че бай Ганьо са и жените, и мъжете. Хайде да не се мерим повече с мъжете. Като искал чужденка - е хубаво - негова си работа. Тя ще му докара неговата си култура, както ние самите правим. Аз имам две деца от бащи - чужденци и са напълно "българизирани", ако мога така да се изразя.

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: e42aea321c
гласове:
1 2 3 4 5
  (60 гласа)

41.   Те пък чужденките се избиват за Бай ти Ганя-е има винаги изключения, но като цяло семейните ни ценности вече нищо не струват. Жените ни и те се надспреварват коя по-лека да изглежда-това е сериозен проблем на обществото ни за жялост!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker