Жени, бихте ли продължили връзката си, ако Ви се случи това? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жени, бихте ли продължили връзката си, ако Ви се случи това?
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 2008 пъти
Мили дами, въпросът ми е към Вас. Бихте ли продължили връзката си с някой, когото наистина харесвате или дори сте влюбени в него, ако в самото начало на връзката ви бъдете жестоко унизени и обидени пред него, и то най-вече по отношение на Вашия външен вид, до степен в която самочувствието Ви да бъде изцяло подкопано, и то пред него? Бихте ли могли някога да се разгърнете напълно, сексуално ако щете пред него, и да посрещнете със самочувствие и гордост предизвикателствата, които ще Ви поднесе живота в дългосрочен план като ревност, други жени и разни житейски ситуации, ако достойнството Ви е било сринато из основи от такава травмираща случка едва в началото на взаимоотношенията ви? Има ли бъдеще такава връзка и има ли смисъл да се продължава, ако жената наистина се чувства зле и смачкана пред този мъж вече? Благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 6ef0e61a7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Не бих. Тази връзка няма бъдеще, освен ако не си мазохист и изпитваш удоволствие да те тъпчат. Не се опитвай да го променяш, няма да се промени.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 6675d3e8d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Не казваш кой и как те е унизил пред него и как е реагирал той на това. Не казваш и ти самата как си реагирала. Има значение.
Ако си се държала като уплашена жертва...А той е наблюдавал мълчаливо, по- добре недей се захваща не само с него, а с никого по принцип докато не "излекуваш" тази твоя слабост.
Не ми се е случвало някой да ме унижава, да ме обижда т.н. поне не пред мен, лице в лице. Но аз и не съм жена която би допуснала подобно отношение, а ако някой се обърка нещо, със сигурност ще има последвия.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 50ff144810
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   2, в ситуацията мъжът първо е бил вербално атакуван и си е мълчал, момичето се е включило да го защити от агресора, който се заяжда с него и цялата вербална агресия е била насочена срещу момичето, казани са много обидни и вулгарни неща за външността за външността й и е показано унизително и гадно отношение към нея, а мъжът (който до онзи момент момичето е смятало за мъжкар, скала и упора) си е мълчал и е демонстрирал страхливо поведение. Става дума за отминала случка, не спира да ме гложди дали правилно постъпих като приключих връзката си с този човек (не заради това, но тази случка беше показателна за това какъв човек е той, освен нещата описани по-горе, за това как съм се чувствала аз, постепенно и други неща се проявиха).

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: f27e4d2e67
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   За жените не знам, но аз не бих. Случвало се да ми кажат, че мой проблем депресира отсрещната страна /и тук говорим за нещо, през което повечето българи са минали или минават/ - дори това ми стига. Представете си - вместо да ти бъде опора в живота, персоната се депресира, че имаш проблеми! А какво ще стане, ако аз реша да се депресирам от нейните...

Та външен вид ли? Като си с толкова скапан външен вид, принцът или принцесата да ходи при по-красивите, които са му/ѝ навити! Нали има опашка от мераклии и ти явно си от грозните? Хайде да бяга със 300 километра в час!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 40924a2e42
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Трябва да опишеш точно случката и дума по дума.Аз от поста ти разбрах, че ти имаш множество комплекси. Как може да се обиждаш от нещо, ако ти не се припознаваш в тези думи? Може и да са били група помиари( пълно е в България с такива) с цел провокация, за да го натрошат.Знаеш ли, колко млади момчета си отидоха заради някакви пикли, за да се направят на мъже с цел да им се издигнат в очите? Има голяма разлика в това да защитиш жената до себе си, и да се сбиеш заради някоя само за да и се издигнеш в очите. И после може да си или в пандиза или в болница в тежко състояние, че може и в гроба.А тя една кутия цигари няма да се сети да ти донесе в пандиза, ами ще
се рагунчи на воля.Аре бегай от тука.



Чингис Хан

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 6675d3e8d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Пак не говори достатъчно за ситуацията( агресора не/познат? Личен мотив или случаен боклук в някое заведение) за да се прецени правилно, но да речем два варианта
- ако агресорът е човек който се е държал като неадекватен психар от който може да се очаква всичко...по- добре в момента поне да не се отговори на агресията с агресия. Дори психиатри съветват такива да не бъдат гледани директно в очите, също като агресивно животно биха приели това за провокация. В затвори със строги режими за психопати например се процедира по подобен начин. Обучават обслужващият персонал, пазачи т.н. да не гледат право в очите затворниците.
Ако поведението на агресора е било такова че, подсказва вероятност за крайности... смятам че, е реагирал правилно.

- ако обаче е бил някой келеш (без значение възрастта) от типичните търсещи внимание чрез насилие (Обикновено са много страхливи дори такива) някой който си е избивал комплексите разчитайки че, чрез обаждане, крещене и заплахи ще принуди другият да се държи като страхлив плъх, а човекът до момичето си мълчи включително когато тя е реагирала в негова защита...ами аз поне не се виждам до такъв мъж. И не, не защото някакъв боклук се опитвал да ме обиди, няма как да стигне до моето самочувствие и самоувереност такъв низък субект, но с човек който не умее да защити себе си дори, какво остава за мен- не! Не ти трябва мъж който не е достоен за уважение от теб, няма да се чувстваш добре с такъв никога. А уважението и доверието са най- важните съставки за здрава връзка, в този случай е невъзможно нито едно от двете.
Правилно си постъпила като си приключила с този човек.

За твоето самочувствие- няма как да те обиди подобно същество ако ти самата не си неуверена. Ако позволяваш дори такива същества да те разклащат и извеждат от центъра ти, ще патиш много от хора и ситуации извън теб. Сериозно ли смяташ че, въпросният агресор например ще посвети време да обижда визията ти т.н. ако не е жалък, мижав неудачник иначе?! Никой уважаващ себе си поне човек не би паднал толкова ниско. А и обикновено (сравни дори тук из коментари) това е присъщо на такива които са озлобени срещу жените защото не могат да задържат никоя около себе си...
Горе главата и самочувствието!
А бившият ти не го мисли, ако агресорът е негов познат, със сигурност си имат "техни си неща" които не искаш да знаеш.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 2031f138d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Не би усетила закрила, сигурност и топлина с такъв човек. Ако това е опция за теб...

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: fa3d39c4c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Тази тема вече си я пускала преди колко месеца не помня точно.
Щом вече си се разделила с него е напълно безсмислено да се предъвква случката и да се задава въпрос кой какво би направил.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 5f47441443
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Няма как някой да ни унизи, ако самите ние имаме самочувствие. А той какъв мъж е, ако не застане до нас в съответния момент? Не си представям изобщо подобна ситуация. Ако някой се опита да я създаде, то той ще унижи себе си. Темата също е странна. Писана е от човек, който има проблеми със себе си. Съветът ми е авторът/авторката да потърси помощ от психотерапевт.
Ж

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 71777d6651
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Правилно си постъпила!

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 236c5e37bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Принципно той е трябвало да оцени факта, че си се застъпила за него и много да те цени. Най-вероятно и той се е чувствал унизен от това, че не се е включил. А всъщност добре е направил, че не е, просто е трябвало да реагира някак на ситуацията, в зависимост от самата ситуация, дали да те хване за ръката или нещо друго, не е сторил нищо лошо, че не се е защитил, ако е преценил че е в слаба позиция, има много агресивни момчета, които търсят да пребият някого. Не се включвай занапред и ти в подобни неща. Жена съм и според мен е трябвало да си замъчиш и после да му повдигнеш самочувствието по някакъв начин. В случая ти си реагирала и си отнесла цялата нападка, ясно е било, че обидите са провокации и са неверни, аз нямаше да си тръгна от връзката, а щях да кажа на въпросния мъж след това нещо забавно относно случката, така че да махна напрежението и дискомфорта. Като си го напуснала, най-вероятно не те е спрял, защото се е чувствал много по-унизен от теб. Можеш да се свържеш с него, ако ти липсва и да го поканиш на кафе.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker