Запознах се с женен богаташ в интернет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Запознах се с женен богаташ в интернет
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 2729 пъти
Съвсем случайно се запознах с един мъж в интернет. Беше в приложение за чат, но като цяло идеята не е с цел връзки, а по-скоро като този форум тук. Има всякакви теми на разговор. С един от потребителите намерихме много общ език и в един момент не спирахме да си пишем. Той пожела да преминем в друг чат, който автоматично се изтрива след като прочетеш съобщението. Съгласих се, защото имах много свободно време и реших да се забавлявам. Той започна да ми споделя целия си живот. Оказа се женен, но жена му не била много сексуална и не му обръщала внимание. Дори не работила. Харчила неговите пари по цял ден в скъпи бутици. Шашардисах се, понеже ми сподели, че ходели по секс партита, сменяли двойки, правили четворки, оргии, веднъж правили секс с бременна жена и мъжа и, а жена му нямала против да имат отворена връзка, стига да няма бременности. Това ме шокира, защото ние тук сме малко по-консервативни, или поне аз, и не е честа практика. Той започна да ми показва дома си във видео. Някаква огромна къща в Калифорния. Показа ми колата си - Tesla sp100d. Започна да ми говори, че продал една от фирмите си в този чат и е абсолютно скришен, безопасен, печелил по $10м. Банята му е като от филмите. А спалнята е цялата в стъкла и отвън се вижда огромен двор без огради с много зеленина. На една лъскава витрина зад него се виждат на 100 чифта луксозни обувки на ток с кристали и всевъзможни маркови чанти. Този мъж изведнъж полудя по мен и искаше неистово да ме види. Казваше, че не е щастлив с жена си, тя не искала дете за да не си развали фигурата, а той искал да бъде баща и да има жена, която да го обича и прегръща повече. Започна да настоява да види лицето ми, но аз никога не му показах коя съм. Не мисля, че е редно. Вечер ми звъни и ми свири на китара и пее Time after time. Доста е умен, но аз съм по-скоро впечатлена от начина им на живот и не бих се съгласила да бъда с него. Не мисля, и че ми допада визуално на 100%. Мисля и че жена му заради това му се дърпа, но пък нали има парички... според него тя го обича и не е с него заради парите. Постоянно ми пише, искаше да си купува самолетен билет и да се виждаме, бля бля.
Вие какво бихте направили на мое място?
Запознавали ли сте се с такива хора онлайн?
Постоянно ми говори, че иска да ме опознава още и още, понякога си пращаме само секси снимки. Говорили сме и като телефонен разговор без да виждаме номерата си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 05f6c29e9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Внимавай , всяка се лови на едри материални придобивки и пари . В нета могат всичко да ти разправят . Сигурна ли си ,че не е чистачът на басейна , например . Освен това , пишеш в чат , който се изтрива .Т.е ако имаш нужда от някакви доказателства за този човек , няма да ги имаш . От него няма да има следа . А приказките за жена му са типичните , които всеки кръшкач разправя на любовниците си .
Няма какво да се с заплесваш по къщата му и т.н .Такива има много .

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0b67945d55
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Че той може и сутеньор да е и от там да има пари и така да ги прилъгва. Ти си идеалната жертва - от чужда страна, нямаш други познати там. Взима ти паспорта, затваря те в някоя стая и си му вързана. После само ще ти се изреждат разни мъже, които са му платили. Всичко е възможно.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 72a1d4e48c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Fun fact. Ако не беше богат, изобщо нямаше да пуснеш тема в spodeli. Just sayin'

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: a1f44b4abc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Авторка: Благодаря за включването, номер 1 и 2. Прави сте, затова само се забавлявах малко и не му показах лицето си. Реших да го излъжа и му пратих снимка на друго момиче, той хлътна яко и стана много настоятелен. После му признах, че това не съм аз и просто да забрави да си покажа лицето, но той каза, че няма да ме притиска и ще ми даде време за видео разговор. Не че някога ще се съглася. От всичко изглежда, че наистина жилището е негово, защото ми го показва по всяко време на денонощието. Постоянно се крие от жена си и когато говори за нея разказва колко е хубава и т.н. Купува и чанти Delvaux, дрехи Александър МакКуин и т.н. Сигурно послъгва за нещо, но аз няма да се вържа, нито ще бъда с него. Още повече, не съм расист, но каза че родом е от Пакистан. Всеки път, в който кажа че изтривам акаунта си, той живва и почва да ми пише много и казва, че съм му най-близка и ще е тъжен ако го итрия. Ей такива. Ама и аз, будала и му вярвам, нали. Макар че самото приложение дава данни, че с мен пише най-много и наистина това е факт. За мен той е просто един богаташ, който компенсира с пари. Жена му е държанка и той е нещастен, а пък и постоянно явно търси други жени и няма намерение да се развежда, въпреки че това му бил втори брак.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 37dfc59e40
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Жена му не е много сексуална, ама ходели по секс партита. оргии и т.н. Вервай му. Както е известно на калифорнийските милионери това им е мечтата- да се разведат и да си вземат българка след запознанство в интернет чат.

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 5cd68d972d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Не ми се вярва да има сериозни намерения към теб. Ако иска нещо повече, нека първо да се разведе. Пък и ти каза, че не те привлича външно. Не знам какъв съвет точно търсиш. Щом ти е интересен, пиши си с него. Не е невъзможно човек да срещне богаташ в интернет, има и такива необвързани, които си търсят чужденка за жена. Аз лично не бих се занимавала с женен точно, но решението си е твое.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: a1f44b4abc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Авторка: 3, факт. Аз го казах и в темата. Впечатлена съм от начина им на живот, но не бих била с този мъж и преди малко го блокирах, хаха!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: a1f44b4abc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Авторка: 5, излъгах го че съм от Украйна, хахаха! Дори му говорих украински и се върза. Той бил активен на партитата, жена му зяпала и страняла, хаха.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: a1f44b4abc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Авторка: 6, просто исках да си поприказвам с вас, а и исках да чуя и ваши истории. Дали е сериозен не е толкова важно, защото няма да бъда с този. Дори да се впечатлявам от богатство, не бих избрала мъж заради това.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 44798abd23
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке напомняш ми на една бивша, за която беше съвсем нормално да се показва гола на мъже по интернет за забавление!
Горе много добре са ти казали, че цялата история с богаташа може да крие много рискове.
Истината е, че си поредната БЪЛГАРКА с леко поведение!

КОЯ НОРМАЛНА ЖЕНА СИ ПОКАЗВА Ц*ЦИТЕ И Г*ЗА НА МЪЖЕ ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ?

Ще ти отговоря - НИКОЯ! Такава нормална НЯМА! Характерно е за леките жени. Такива като българките....

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: a1f44b4abc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Авторка: Хей, 10, не си показвам циците.... а просто му пратих снимка с една красива рокля в така секси поза. Много си лош и за жалост българите са повечето лоши като теб...

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 423c071663
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Няма смисъл да поддържаш така връзка според мен. Този мъж освен за забавление и разнообразие за друго не те иска. Мечтател и фантазьор... тръгнало едно момиче от България в Калифорния? ! Да си намери там жена. Явно си мисли и че парите много му помагат, щом си показва къщата.. Все едно ти пука. Измисли си някакво оправдание, например, че си вече във връзка и не можеш да поддържаш контакт с него.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 423c071663
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Номер 10 - а колко от вас мъжете си показвате пишките, мале... то и вие сте много леки. Па и вие не знаете за какво ги показвате. Айде без обиди кой лек и кой тежък.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 2d130c818e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   За мене един богаташ няма да пише на жена във форуми на която дори не знае лицето. Богаташите си намират жени предимно модели по партита, събития дори инстаграм. Не им липства женско внимание. Този те лъже, че е богат или е работник във въпросната къща или незнам какво. Ако искаш си пиши с него няма проблем, но не му вярвай на глупостите. Може да е някой психично болен или сотеньор. Най-добре не давай информация за себе си и никакви билети и пътешествия. В днешно време не може да се има доверие на никой дори на сянката си.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 3370aa59e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Ами какво да ти кажа... Малко са съвестните хора, които с честен труд стават милионери и не е далеч от ума, че твоят онлайн "приятел" е възможно да се занимава с не толкова чисти дейности. Сигурно ще кажеш "е, какво пък толкова", но тези нечисти дейности могат да включват теб, като обект за разширяване на бизнеса с платежоспособни господа. Оргиите, 2-ките, 3-ките и т. н. със съпругата му автоматично биха светнали червената лампа в съзнанието ти, че нещо не е наред в цялата работа, но явно твоята е повредена.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: f210cfff0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Тоя интернет яко ви размъти главите.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: d828e0b08b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Н 10 много си истеричен и злобен, бе... как живееш със себе си така?

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 798d0901a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Ти пък?????Пакистан????Стига бе!!!!!Свършиха ли европейците,та Пакистан?????Помисли малко!!!!!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: a1f44b4abc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Авторка: Не ме лъже кой е, защото направи видео и в него ми каза името ми (фалшивото де) и е известен и има статии за него и интервюта в интернет.И разбрах кой е и онемях.... егати късмета дето имам. Има фирми свързани с ай ти.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: e9638b6924
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Авторке, видеото в реално време ли беше, тоест видео-чат? Ако просто е запис, това е друг човек.

Също, ако един мъж те иска за сериозна връзка, никога няма да ти каже, че е богат още в първите месеци. Ако един богат мъж още в началото започне да ти показва колко е богат, значи те иска само и единствено за удоволствие.

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 28a3ef8f4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   25, след два месеца и половина ми сподели и то внимателно. Но аз го блокирах така или иначе.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 28a3ef8f4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   На видео разговор ми се показа. Аз се бях скрила и като му се показах бях с боне и пистолет и той взе че се изкефи...

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: e9638b6924
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   Авторке, този тип изневерява на жена си с теб, и с още кой знае колко мацки, така че не мисля, че имаш късмет.

Този женен мъж, независимо дали и богат или не, би се развел веднага, ако ти беше жената на живота му. Аз мога да ти кажа, че за него си просто екзотична играчка някаква, щом му е харесало да си в някаква роля с боне и пистолет... като че му изпълняваш роля и той само те гледа.

Ако му се разголиш пред камера, после когато поискаш сериозна връзка от него, ще започне да те изнудва, че ще покаже материала в интернет и така ще те разкара безболезнено. Затова внимавай какво показваш на този извратен тип, който ходел на се*кс партита.... явно иска полека полека да те накара да му изпълниш няколко роли за пред камера и после ще ти разкаже играта.

Жени, разберете, че мъжете ви избират за съпруги и сериозни връзки, а вие жени избирате мъжете само за се*кс.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: a1f44b4abc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   31, аз вече казах че го блокирах и нямам намерение да се занимавам с него.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 28a3ef8f4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Авторка: Не зная дали лъже или не. Но не лъже за това кой е и доста се отваря пред мен и денонощно ми споделяше снимки правени на момента и прекалено много настояваше да види лшцето ми във видео, защото така уж ме чувствал близка и бил свободен да споделя повече. Не бил щастлив с жена си. Планираше развод и т.н.

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 5aa3c87be0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Кратък ъпдейт. Споделих му, след като го отблокирах, че съм научила фейсбука му, ютюб каналът на жена му, прочела съм статиите за него и интервютата и знам всичко за него. Той леко се промени и каза, че съм ровила в личния му жиотлвот и започна да настоява да кажа коя съм и да си покажа лицето. Нищо не му показах естествено и понеже съм човек му казах, че няма да се свържа с жена му или да пусна чата в някоя медия за да го злепоставям. Почна да ми говори нещо от типа на това, че си търсил сродна душа е човек, с който да е близък онлайн, а след време не се знаело бъдещето какво ще донесе. Казах му, че не съм човека за него е ако не е щастлив с жена си просто да се разведе и тогава да търси друга. Там адекватен отговор не получих, само смъмри, че щял да направи лошо впечатление ако се разведе заради мен, това значилопче някой ден ще го направи и на мен. Като че ли е много хубаво да си пише с жени зад гърба им. Направих си втори акаунт и се свързах с него и той с лекота почна да пише и там и съвсем открито да търси контакт и да пише същото. После на мен призна, че си пише и с още няколко жени и си търси сродна душа, но с мен пишел най-много. Блокирах го и вече изтрих акаунта и приложението от телефона си завинаги. А това, което не ми хареса е че твърдеше, ме харесва душата ми, знаеше малка част от мен без лицето, но това не е значило нищо. Той е просто неверен мъж. Жена му е дизайнер и ходи по ревюта, не може да стъпи на малкия ми пръст по красота, а той е с нея според мен за гражданство, докато тя за пари. Били са на мет гала, сватбата импе в един сайт за богати сватби. Интересни хора и от снимките в инстаграм не можеш да кажеш, че имат проблеми и той изневерява. Просто споделям. Аз не съм седнала да чакам на неговото внимание. Понякога ми е просто интересно дя опитвам нови неща като този чат.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 69471f0049
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Когато бях на 15 започнах да си пиша с един от Флорида. Години наред поддържахме връзка, но така и не се запознахме лично. Все си мисля какъв ли щеше да е сига животът ми, ако бях отишла при него... В него бях усетила, че иска жената да му се подчинява за всичко, дори ми го беше казал. Скоро ми беше писал, че се е оженил и аз се зарадвах, че е щастлив. Имам много странно чувство към него, вече минаха 17 години от както се запознахме в интернет. И аз имам семейство и се радвам, че избрах сегашния си мъж. Аз мисля, че ако се срещнеш с този мъж от Калифорния в България няма някаква голяма опасност за теб, стига да е на публично място. Проблемът е, че богатите женени мъже като този, искат да се забавляват с теб и дори и да им станеш жена, ще търсят други жени, с които да си правят кефа. Ако това те устройва, се занимавай с него, помисли какво искаш! Аз бих си търсила свободен мъж с потенциал!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 5fb302c794
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Много внимавай, то в Интернет е супер лесно да излъжеш! Показател ти снимки на някаква лъскава кола и супер къща и ти вече на 7 небе, че те харесва милионер. А, дали са негови? Дали не работи за собственика на въпросната къща и докато шефът го няма си прави селфита пред басейна? Доста вероятно, защото 90% от истински богатите хора нямат време да висят в чатове те и да си пишат с анонимни хора. Това е по-скоро някой с много свободно време, с много скучен живот, който онлайн си е измислил какъв живот би искал да има, а "отчуждената съпруга" е с цел да обясни защо си пише с теб вместо да е с нея. Най-стария номер на света. Само, че преди са лъжели на живо, взимайки назаем скъпи дрехи, сега лъжат онлайн.
На твое място изобщо не бих се доверила на тоя "милионер".

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: e9638b6924
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Каквото почукало, такова се обадило.

Едно свястна и красива жена с кандидати за ръката и в реалния свят, би ли си писала с женен мъж в интернет? Не, защото в реалния свят тя би имала доста ухажори и няма нужда от интернет.

И един женен мъж, ако е свестен би ли системно изневерявал на жена си на партита и с някаква си от интернет, която даже не си показва лицето? Не, разбира се.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 4fde516dc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   39, той е наистина. Но го блокирах и повече не ме потърси в другото приложение, в което се запознахме. Снощи последно ми звънна и ми свири на пианото си, в интернет има снимки на къщата и пианото му и същото нещо видях във видеото. Но е особен човек. Според мен е многоженец и неверник. Не се прави така.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 4fde516dc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Искаше да го добавя в приятел и във фейсбука, но отказах.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 4fde516dc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   За идването, искаши да идва при мен. Ей такива. Ама не ми харесва, че лъже жена си и дори му казах просто да я обича и да спре с това. Ама тя искала да са в отворена връзка уж и не го прегръщала и целувала и той бил нещастен...

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 4fde516dc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   Той няма много време за чат.Има фирма и постоянно прави бизнес разговори на компютъра. Но всеки ден по два пъти на ден отделяше стурин по 30мин и вечер по около час. Уж де...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 05f6c29e9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   Aвторке , би ли споделила как стигна до неговото реално име ?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker