Най-близкият ми роднина иска да се разделя с годеника си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Най-близкият ми роднина иска да се разделя с годеника си
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 1069 пъти
Здравейте. Ще ви споделя една история, която започна още преди 7 години. Тогава бях на 14 години, а момчето ми беше на 21 години. Сигурно ще си помислите, че той е педофил. Не, не е такъв. Влюбих се в него, когато бях наивна, глупава и много любопитна. Извади ме от така каша, защото бях много отчаяна. Показа ми една друга светлина, която не виждах в моето семейство. 7 години по-късно сме заедно и преминали през какво ли не. Но сега нещата ескалират. Моята баба започна непрекъснато да се меси във връзката ми. И тя си призна, че нейната цел е да ме раздели с този човек. Не мога да разбера защо? Сега от време на време приятелят ми си отваря устата, обаче то е защото не се търпи. Наистина. Дори баба започна да си измисля разни неща само и само да ни раздели. Тази история се повтаря. Тази история се е случила с моите родители. Само че аз не искам да загубя човека до себе си и искам да създам семейство с него. Но не виждам как ще стане вече... Освен баба ми, неговата майка преспокойно мога да кажа, че е чалната в главата. Не мога един нормален разговор да проведа с нея, пък камо ли нещо повече. Един път не съм ходила у тях на гости. В главата ми е чист хаус, не мога да реша какво да правя. От няколко дена се замислям дали е правилно и като тръгна да говоря с приятеля ми на темата за майка му става нещо страшно... все едно избухва трета световна. Не мога да го търпя това нещо всеки път, когато искам да поговорим на тази тема, защото аз съм много чувствителен човек и някои неща не мога да ги прижевея още един път. Просто не мога.
За момента знам, че ще се скарам ужасно много с най-близкия си човек ако не се разделя с него, но толкова много го обичам и просто не мога да си представя аз да съм с друг. Просто не мога. Това ми е първата истинска любов. Нуждая се от помощ. Не знам какво да правя...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 6eca46c5dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Чудя се как въобще стоиш и умуваш дали да се разделяте. На 21 години си. Пълнолетна. Я си представи, че се разделите. Да кажем ще се хванеш със следващ. И баба ти нещо няма да му хареса. И ще почнат сплетни пак и манипулиране. И докога така? Виж сега, голям човек си вече, поставяй ясни граници в отношенията си с хората. С кого ще се обвържеш и как ще живееш касае единствено и само теб! И никой друг. Дори и не си длъжна да уведомяваш баба си и който и да е, с кого имаш връзка. И да грешиш, нека сгрешиш. Така ще трупаш опит. Ако от сега започнеш да позволяваш странични хора да ти диктуват живота, в бъдеще ще си много нещастна.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 72b753ffa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Роднинските намеси вие спокойно може да ги стопирате. За мен проблемът по-скоро е неговото избухване. Помисли.
Ж

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 9d403b5d4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Успокой се. Остави на страна, , това което искаш. Вземи си почивка и помисли, ще искаш ли твоята дъщеря да влезе в семейство като на приятеля ти? Ще искаш ли, да и крещят? Ами ако твоя приятел е точно като майка му? Не, не казвай, че не е. Много си младичка и си мислиш, че го познаваш. Според мен мнението на баба ти - има два варианта.
1. Баба ти, не е права.
2. Баба ти е абсолютно права.
Уверявам те, баба ти те обича. Успокой се и се опитай да провериш семейството на приятеля ти по подробно. Той няма да е по различен от майка му и баща му.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 6c4c9e45bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Роднини не трябва да се допускат в лични взаимоотношения и ако някой не го разбира, с него се прекъсва контакт. Притесни ме обаче неговата реакция. Ти ще скачаш на баба си, а той не може на майка си? !? Бих се замислила на твое място дали този човек наистина ме обича и е подходящ за мен.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 12bff77be0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И защо мнението на баба ти е толкова важно за теб?
Тя ти е баба, отсвирваш я и това е, даже се чудя защо не си я отсвирила на тия години.
А колкото до майката на гаджето ти - ако той не се намеси, ако наистина не желае да разговаряте и е на страната на майка си - честито, имаш огромен проблем. Т. е., не ти, а той има проблем.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker