Взимане на правилно решение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120988)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Взимане на правилно решение
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 928 пъти
Здравейте скъпи читатели. Както при всеки така и при мен дойдде момент който да преобърне живота ми. Аз съм омъжена и имам малка дъщеричка. От 3 години съм влюбена в друг мъж, който също има семейство. Имали сме отношения и държим един на друг, но той не е готов да направи каквато и да е крачка към мен. Разбира се, аз не искам той да зарязва семейството си. И да, може би всеки ще ме осъди и оплюе, че се занимавам с друг мъж и не си гледам семейството, но само искам да кажа, че го обичам и съм влюбена още от първия ден. Той за мен е най голямата ми любов, но не можем да бъдем заедно за съжаление. Дилемата пред която съм изправена е съвсем разллична.Естествено след като си влюбен в друг ти се променяш, така и моят мъж усети моята промяна. Като цяло с него плановете ни за живота бяха съвсем различни преди появата на другият човек. Говорехме си, че ще имаме още едно детенце, а той страшно много иска второ дете. Положението в което сме обаче ме притеснява дали това е правилно и аз отлагам в последните 3 години. Разбира се на него вече му писна и на всичко отгоре моята промяна. Затова той ми постави ултиматом или да правим второ дете или да се разведем.Мисля много по темата, но не знам дали това е правилно. Правилно ли е да имам дете от съпруга си след като обичам безумно друг човек. Дали няма да направя грешка и после да има едно малко ангелче което да страда. Моля ви, ако някой е попадал в подобна ситуация нека сподели мнението си. Много ви благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 7ef2a58e48
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Вече има едно малко ангелче, което ще страда от грешките на майка си. Грешиш за доста неща. Първо, не при всеки женен човек идва момент, който да му преобърне живота. Нормалните хора си сядат на д-то и живеят с избора си. Второ, този мъж не те обича, щом не е готов да бъде официално с теб. Какво очакваш от него, след като ти е заявил, че няма да остави семейството си? Само да попитам - мъжът ти не ти ли беше любов от първия ден и ако не, тогава защо си се омъжила за него? И аз вече не съм лудо влюбена в мъжа ми след 6 години връзка, но и през ум не ми е минавало да изневерявам. През това време съм се запознавал с привлекателни мъже, но нищо не сее случвало, защото аз изключвам тази възможност. На твое място щях веднага да прекратя извънбрачната връзка, преди мъжът ми да е разбрал, и наистина бих се съсредоточила върху семейството и децата. Ако мъжът ти надуши какво правиш, от два стола ще паднеш на земята и то доста болезнено. Така че си опичай акъла.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 85d653aaad
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Мъж, който обича е готов на всичко за жената, към която изпитва тези чувствс. Определено любовникът ти те полз2с по предназначение, най-вероятно с редовното и тъпо оправдание, обичам те, но не мога да оставя децата. Не знам наистина как се хващате със женени. Аз самата съм жена и не мога да си представя, че сама ще се поставя в ролята на "забавлвние извън дома". Айде, ако някой ми го причини без да знам.....
Мъжът ти също не е от най - читавите, след като ти поставя подобни ултиматоми. Преосмисли си отношенията и с него.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: f92cd4a1d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Утайките тука наистина ще те нападнат. Но ти не си щастлива и вероятно има причина за това. Не си виновна за това, което изпитваш. Но според мен е правилно първо да приключиш с мъжа си и тогава да търсиш друг, а не да си пише с мъже докато си с него.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: e854093e3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Отстрани погледнато, мъжът ти те обича, но те манипулира, ако се съгласиш на второ дете, за да му угодиш, пак ще се изпокарате и ще се окажеш самотна майка с две деца. Дори и да се разведеш, пак ще си сама, защото любовникът ти няма сериозни намерения и е разбираемо. Ти го обичаш, но той теб - едва ли. Как би изгубила най-малко? Прекратяваш извънбрачната връзка и се концентрираш върху семейството. Ти си харесвала този човек, имаш дете от него, не може да ти е напълно чужд. Ако не успееш, просто се разделяте и се бориш сама с живота. Уверявам те, никак не е лесно. Физически, финансово, емоционално, всякак. Любовта си е любов, но сиренето е с пари, това ще ти кажа.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 45765a085b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Много си съвестна, не искаш да създаваш дете, че да не страдало. Даже не искаш и любовникът ти да си развали семейството! Не че той пък е тръгнал да се развежда заради теб... Мъжът ти и първото дете, дали ще са наранени, не ти пука, важно е да си изживяваш голямата любов и да си добре начесана. Най-добре прекрати фалшивия си брак и прави каквото искаш. Поне мъжът ти ще има шанс да си намери по-свястна жена.

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: cdb6abe02b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Разбира се, че е грешно да правиш още едно дете от човек, който очевидно не обичаш, вече си направила едно, как може да питаш за второ.
Такива ситуации не ги разбирам, като толкова се обичате с любовника взимайте се, ама май не си чела други подобни истории в които любовника набързо офейква след като трябва да поеме отговорност освен да ти го слага.
Опичай си акъла.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4b8db60072
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   "И да, може би всеки ще ме осъди и оплюе, че се занимавам с друг мъж и не си гледам семейството" еми не може би ами направо. Какво очакваш да ти кажат хората? Пичът си се разнообразява, гледа си кефа, ти говориш за любов хахах

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 662e10c91b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Добре де, не казваш дали мъжът ти се държи с теб лошо. Не казваш дали ти е посягаал, изневерявал и т.н. Тогава можех да те разбера, щях да си помисля, че и без това си с човек, който не те обича и е щеше да бъде приемливо за мен, че си хлътнала по друг мъж. Аз ако имах мъж, който да ме обича и да си гледа семейството, че да иска и второ дете с мен и дда правим такива планове, щях да съм щастлива и благодарна. За съжаление, обаче аз попадам на мъже, които не са такива. Не е честно наистина не е. Имаш си мъж и дете, имаш семейство, защо искаш да го развалиш? Не четеш ли тука хората какви половинки имат и колко са нещастни? Съвет от мен, изключи обцията да си с онзи, няма да излезе нищо хубаво.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 1928bd6cf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Остави мъжа ти, поне ако е стока да си намери друга, с която да продължи. Аман от хора които си държат сигурното и са луди по това, което нямат. Сължалявам но такива никога няма да намерят покой, дори и да имат това което искат винаги ще гонят дивото.
Ж30

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 1ee175e305
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Щом отсега си влюбена в друг, все някога мъжът ти ще разбере или ти ще решиш да го оставиш. И с 2 деца после ще ти е много по-трудно, отколкото с 1. Тръгни си от мъжа си, докато не сте направили детето. Аз не харесват такива условия "Или 2-ро дете или развод" Аз и да нямах любовник бих си тръгнала от този мъж. Затвори си очите и си представи живота с мъжът ти след 20 години. Ако ти се повръща след това се развеждай бързо.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker